-
Έχω ένα service manual για mini...:
Pearson's illustrated car servicing car servicing series for owner drivers
MORRIS & AUSTIN MINI (approved & recommended by the RAC, περικαλώ)
του 1968 οπότε μην πολυψάχνετε για τι μοντέλα κάνει ( )
Έχει μπολικο καφέ και γρασσοδακτυλιές οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι καλό (!) και χρησίμεψε πολύ στον ιδιοκτήτη του (!!).Είναι κρίμα να πάει χαμένο... επειδή είναι δώρο ΔΕΝ μπορώ να το χαρίσω αλλά όποιος θέλει μπορεί να το φωτοτυπήσει ( ή να μου πάρει ένα mini...οπότε πάλι δεν πάει χαμένο! ).
-
Ακόμα κι ο Αλέξανδρος μας λέει εμμέσως ότι θέλει Μινι!!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ακόμα κι ο Αλέξανδρος μας λέει εμμέσως ότι θέλει Μινι!!!!!!E.. μπα...δε χωράω κιόλας δλδ...αν μου το χαρίζανε, βέβαια, δε θα έλεγα και όχι!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ακόμα κι ο Αλέξανδρος μας λέει εμμέσως ότι θέλει Μινι!!!!!!Έχω ένα service manual για mini...:
του 1968 οπότε μην πολυψάχνετε για τι μοντέλα κάνει ( )Εμμέσως, πλην σαφώς, θέλει και ΜΚ1!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Εμμέσως, πλην σαφώς, θέλει και ΜΚ1!...και έχουμε ένα κόκκινο υπόψη μας μου χρειάζεται service manual και όχι μόνο...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εμμέσως, πλην σαφώς, θέλει και ΜΚ1!
...και έχουμε ένα κόκκινο υπόψη μας μου χρειάζεται service manual και όχι μόνο...
Αυτό θέλει παπά, όχι service manual!
-
Παπά ή αυτό που λέμε 'άπαπαπαπα...'
-
Ειδα προχθες mini cabrio εβγαινε τετοιο ?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ειδα προχθες mini cabrio εβγαινε τετοιο ?Αυτό είδες;
-
Καπως ετσι αλλα σε πρασινο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Καπως ετσι αλλα σε πρασινοσε πράσινο ζουζουνί ήταν
-
Έβγαινε, βέβαια, και ήταν και οι 2 ευχαριστημένοι. Ο οδηγός του cabrio, και ο άλλος που αγόρασε τον πρωην ουρανό του επειδή ο δικός του ήταν σάπιος.
-
Πώς λέμε Μέγαρα; Καμία σχέση...
http://www.youtube.com/watch?v=hq743jZ6L0Y
οι οδηγοί είναι από το BTCC (κυρίως) -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ -
γιατί Βαγγελάκη, στα μέγαρα είδα και τροχό στον αέρα, ενώ στο βίντεο δεν σηκώνετε τίποτα.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Πώς λέμε Μέγαρα; Καμία σχέση...http://www.youtube.com/watch?v=hq743jZ6L0Y
οι οδηγοί είναι από το BTCC (κυρίως)Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, τι να ξέρουν κι αυτοί οι κακομοίρηδες, καλά ούτε ένας τους δεν σκέφτηκε να 'βελτιώσει' το Mini του; Μα ούτε μία ζάντα 7χ13, ούτε ένα σπόρτσπακ φτεράκι, μια αεροτομούλα, ούτε καν μια πέρλα βρε αδερφέ έτσι για το ξεκάρφωμα!
Πού πάνε με τις δεκάρες, τα almond green και τα old english white... -
Απίθανο!!!! και όλα ΜΚΙ !!!
Πάω να κάνω αναπαράσταση....
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
γιατί Βαγγελάκη, στα μέγαρα είδα και τροχό στον αέρα, ενώ στο βίντεο δεν σηκώνετε τίποτα.μα τι λες βρε ιωσηφ? εμεις στα μεγαρα σερνομασταν......τα ατομα πανε αεροπορια
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γιατί Βαγγελάκη, στα μέγαρα είδα και τροχό στον αέρα, ενώ στο βίντεο δεν σηκώνετε τίποτα.
μα τι λες βρε ιωσηφ? εμεις στα μεγαρα σερνομασταν......τα ατομα πανε αεροπορια
σερνόσασταν γιατί έφταιγε το στήριγμα στην θήκη της πόρτας.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μα τι λες βρε ιωσηφ? εμεις στα μεγαρα σερνομασταν......τα ατομα πανε αεροπορια
σερνόσασταν γιατί έφταιγε το στήριγμα στην θήκη της πόρτας.
Και έλεγα τι φταίει ...???
Classic Mini forum