-
καλό μεσημέρι...
μόλις κτύπησα μια ωραία καρμπονάρα...... -
-
Ηint: δουλεύει σε αντιπροσωπεία ...
-
Ο Οbelix και ο Kouk σε μεγαλα κεφια.
-
την εβγαλε απο τη ναφθαλινη τη μπλουζα αυτος?
-
μιαμιση εβδομάδα για να έρθει το test drive Mazda2 στην αντιπροσωπεία... Με κωπήλατη λέμβο το φέρνουν;
-
καμιά ιδέα για δώρο σε (δεσμευμένη) φίλη? οικονομικό, όχι ποτό/γλυκό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καμιά ιδέα για δώρο σε (δεσμευμένη) φίλη? οικονομικό, όχι ποτό/γλυκόΕνα ωραιο κυλοτακι/ τανγκα;
Πλακα κανω ετσι;
Λοιπον, κατι σε αρωμα;
Ρολοϊ τοιχου;
Ενα voucher των Χ ευρω απο το Mark's & Spencer; -
βασικά είναι γι'απόψε οπότε δε με παίρνει πολύ ο χρόνος
σκεφτόμουν για κανά λουλούδι χωρίς όμως να παρεξηγήσει αυτή ή ο φίλος της ποια είναι τα φιλικά λουλούδια? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βασικά είναι γι'απόψε οπότε δε με παίρνει πολύ ο χρόνος
σκεφτόμουν για κανά λουλούδι χωρίς όμως να παρεξηγήσει αυτή ή ο φίλος της ποια είναι τα φιλικά λουλούδια?Για λουλουδια δεν ξερω αλλα αν μπεις τωρα σε ενα Super Market θα βρεις πολλα δωρακια.
-
Άμα ρωτήσεις τον ανθοπώλη θα σου πει τι κάνει για την περίσταση
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Συμφωνώ με την kid. Ούτε για αστείο.Το πήρανε χαμπάρι το kid
Αν μιλήσεις για πειραγμένο quote έχω και screenshot -
Οχι ρε.. Και έστειλα πμ για να φάει edit και δεν το χει δει ακόμα..
-
δε μου λετε....ξερετε στο περιπου ποσα χιλιομετρα ειναι η διαδρομη απο το κεντρο της Γλυφαδας μεχρι τα μακ-ντοναλτς της Κηφισιας μεσω παραλιακης-Συγγρου-Βασ. Σοφιας- Κηφισιας
-
Κηφισιά-Κέντρο είναι 15. Άλλα τόσα από Κέντρο για Γλυφάδα.
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
δε μου λετε....ξερετε στο περιπου ποσα χιλιομετρα ειναι η διαδρομη απο το κεντρο της Γλυφαδας μεχρι τα μακ-ντοναλτς της Κηφισιας μεσω παραλιακης-Συγγρου-Βασ. Σοφιας- Κηφισιαςgoogle earth ma nigga kai eisai tsita!!
geia sou re saligare me tis chimay
-
εχω καιρο να πιω μια....μπορει να την τιμησω αποψε τι θα διαλεξω στο γκοογκλ εαρθ για να βρω την αποσταση;
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
εχω καιρο να πιω μια....μπορει να την τιμησω αποψε τι θα διαλεξω στο γκοογκλ εαρθ για να βρω την αποσταση;tools -> ruler
και θα διαλεξεις το path θα βαλεις χιλιομετρα και θα κανεις κλικ στις κορυφες της διαδρομης που θες να μετρησεις -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
εχω καιρο να πιω μια....μπορει να την τιμησω αποψε τι θα διαλεξω στο γκοογκλ εαρθ για να βρω την αποσταση;
tools -> ruler
και θα διαλεξεις το path θα βαλεις χιλιομετρα και θα κανεις κλικ στις κορυφες της διαδρομης που θες να μετρησειςΉ ζητάς από συνφορουμίστα τοπογράφο να το κάνει για σένα
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
tools -> ruler
και θα διαλεξεις το path θα βαλεις χιλιομετρα και θα κανεις κλικ στις κορυφες της διαδρομης που θες να μετρησειςΉ ζητάς από συνφορουμίστα τοπογράφο να το κάνει για σένα
η διαδικασια του να μου εξηγησει απο ΠΟΥ ακριβως πηγε ΠΟΥ ακριβως και ΠΩΣ ακριβως ειναι δυσκολοτερη
απο το να του εξηγησω ΠΩΣ θα το κανει μονος του
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68