-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το φιλάκι χρουμπελίξ στο έδωσε;OXI
:rant:
Πόσο εγκάθετος πρέπει να είναι κάποιος, για να ζητήσει να μπει σε όροφο με μωβ κουρτίνες?!?!?!?!
Σου άρεσε προεδούκο?
-
Συναχωθηκα γμτ...
-
καλά του κανες Χρήστο του παλιοεγκάθετου.
Όλα καλά!?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλό μεσημέρι.....
μόλις χτύπησα ένα πιάτο γιουβέτσι......Καλημερα.
Κοιτα συμπτωση. Κι εγω πριν λιγο χτυπησα αλυπητα 5 σουβλακια 2 πατατες με μπολακι μαγιονεζα και 1 λιτρο Κοκα κολα λαϊτ, ετσι για να μην παχαινω.ναι αφού κτύπησες πρώτα τα 5 σουβλάκια και 2 πατάτες η κόκα-κόλα λάιτ σε μάρανε για το πάχος......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
καλά του κανες Χρήστο του παλιοεγκάθετου.Όλα καλά!?
Άψογα!
-
Οχι ρε! Δεν μου άρεσε!!! Προτιμώ τις μπλε!!!!
Σιδερένιος Μαέστροοοο!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλό μεσημέρι.....
μόλις χτύπησα ένα πιάτο γιουβέτσι......Καλημερα.
Κοιτα συμπτωση. Κι εγω πριν λιγο χτυπησα αλυπητα 5 σουβλακια 2 πατατες με μπολακι μαγιονεζα και 1 λιτρο Κοκα κολα λαϊτ, ετσι για να μην παχαινω.Πελάααααατεεεεεες μουυυυυυυυυυυ!
πού είναι ο γύρος που έλεγες? άντε και πεινάμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο εγκάθετος Χρουμπελίξ-σαν παρακαλείται να αποχωρήσει ησύχως!!!
Tο ζητας με τροπο;
-
Ναι...πριν τον κάνω ΒΑΝιο!!!!
-
Μιας και πηρες το πρωταθλημα κερνα εναν καφε..
-
-
Πολυ πικρος ειναι...επιτηδες το κανες.. Παρτον πισω και φερε αλλον..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πολυ πικρος ειναι...επιτηδες το κανες.. Παρτον πισω και φερε αλλον..βάλε ζάχαρη.......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πολυ πικρος ειναι...επιτηδες το κανες.. Παρτον πισω και φερε αλλον..να σου φέρω έναν...καπέλλο?
-
OXI ALLO KOYK LOYKETO EDO TORA
-
-
Γμτ μου παλι αποψε.
Εχω κανει τη διαδρομη γραφειο - αεροδρομιο τουλαχιστον 5 φορες. Οχι οτι ειναι μεγαλη αποσταση αλλα τί να κανω μεσα στο κρυο οταν εχω κενό;
Ευτυχως μπαινω και διαβαζω ολα αυτα που λενε οι εδω εγκαθετοι και περναει ευχαριστα η ωρα. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γμτ μου παλι αποψε.
Εχω κανει τη διαδρομη γραφειο - αεροδρομιο τουλαχιστον 5 φορες. Οχι οτι ειναι μεγαλη αποσταση αλλα τί να κανω μεσα στο κρυο οταν εχω κενό;
Ευτυχως μπαινω και διαβαζω ολα αυτα που λενε οι εδω εγκαθετοι και περναει ευχαριστα η ωρα.κουράγιο......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Γμτ μου παλι αποψε.
Ευτυχως μπαινω και διαβαζω ολα αυτα που λενε οι εδω εγκαθετοι και περναει ευχαριστα η ωρα.κουράγιο......
Αμαν πια, αλλο ενα 'τουτουνακι' δινω σε μιση ωρα και μετα μην τον ειδατε τον Κιτσο τον μαγκα τον καραμπουζουκλη.
Θα παω σπιτι να παιξω με την κορακλα μου.
-
Αντε παίδες καλο βράδυ!!!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68