-
-
kouk
ναι ναι αυτός που έβαλε ο drdino -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....
και μη ξεχασεις και κεινο το μπαν του agent! εχουν παρει αερα τωρα τελευταια, πρεπει να κρατησουμε τα μποσικα!
OK όλα κολλητέ!!
Όντως
-
Καλέ μου φίλε Θανάση, να έχεις καλό ταξίδι...
Εγώ θα μείνω πίσω να φυλάω Θερμοπύλες.
-
Nα 'σαι καλά
-
This? Last year!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλέ μου φίλε Θανάση, να έχεις καλό ταξίδι...Εγώ θα μείνω πίσω να φυλάω Θερμοπύλες.
Λεονάϊντας κι εσυ?!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.....
και μη ξεχασεις και κεινο το μπαν του agent! εχουν παρει αερα τωρα τελευταια, πρεπει να κρατησουμε τα μποσικα!
OK όλα κολλητέ!!
Όντως
Εγω εντολές εκτελώ....(να μάθετε να ενοχλείτε τον κολλητό μου.. )
-
To BAN του χρήστη Kellerman, τελείωσε...!!!
-
Σε ολους κανεις τα χατηρια.....το κιντ και τον taurus μια φορα δεν τους εχεις μπανιαρει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σε ολους κανεις τα χατηρια.....το κιντ και τον taurus μια φορα δεν τους εχεις μπανιαρει!Μη μιλάς εσύ αλήτη κοντράκια που υπερασπίζεσαι τις σφήνες. Τέτοιος θα είσαι και εσύ φαίνεται...
-
Ήταν ένα μιιιικρό παμπάκι
ήταν ένα μιιιικρό παμπάκι
που κάποιος το το το το'βαψε μωβ
που κάποιος το το το το'βαψε μωβ
οε οεεε οεεε οοο εεεΚαι, που λέτε καλοί μου, πάει στο καλό του το καλό, μικρό παμπάκιιιι.
Στέρεψαν οι κάνουλές του, ερήμωσαν τα τραπέζια του, μπαγιάτεψε ο καφές του... -
Vasgti
Μιλησε κι ο πετεινος...
-
Εγω δεν κανω καφριλες!
Ρε ποιος καφρος μπηκε με γυναικειο nick?
Μηπως το κιντ αποφασισε να εξωτερικευσει την θυληκη του πλευρα?
Πασχο την πεμπτη φροντισε να ειναι ετοιμο το καρουλι σου κατι ακουσα για συναντηση στα βορεια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
VasgtiΜιλησε κι ο πετεινος...
Ξέρεις υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται στις εντολές του τιμονιού. Δεν πάνε μόνο ευθεία...
-
που πηγαινε ο dr dino σημερα φοροντας καναρινι μπλουζακι,συνοδευομενος απο αιθερια υπαρξη?
αυτο θα πει με βλεπουν και αλλαζουν πεζοδρομιο
-
αιθερια υπαρξη ακουω.....
Ετσι ειναι...αν ο θεος σου στηλει ενα κακο (peugeot) σου στελνει και κατι καλο (ωραιες γυναικες)
-
Πασχο την πεμπτη φροντισε να ειναι ετοιμο το καρουλι σου κατι ακουσα για συναντηση στα βορεια
Φήμες κάνουν λόγο για 3 μαύρα αυτοκίνητα πως θα κινούνται σε εκείνη την περιοχή...
-
Ρε ποιος καφρος μπηκε με γυναικειο nick?Αυτό δεν περίμενα να το ακούσω από κάποιον με νικ σκύλου!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68