-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θέλω να βάλω ζάντες στην Rina, λέτε να υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτεί κάποιος να βάλω γραμμάτεια;υπερκαταναλωτισμος
-
Θέλω να βάλω ζάντες στην Rina, λέτε να υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτεί κάποιος να βάλω γραμμάτεια;υπερκαταναλωτισμος
-
-
Συμφωνώ...
-
με εχουν καλεσει σε μπουζουκι το επομενο Σαββατο...λετε να παω; δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια...αλλά θα ειναι εκει ολη η παρεα..
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
με εχουν καλεσει σε μπουζουκι το επομενο Σαββατο...λετε να παω; δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια...αλλά θα ειναι εκει ολη η παρεα..Άμα έχει ενδιαφέρουσες γυναικείες παρουσίες να πάς να ξεσκάσεις
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
με εχουν καλεσει σε μπουζουκι το επομενο Σαββατο...λετε να παω; δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια...αλλά θα ειναι εκει ολη η παρεα..
Άμα έχει ενδιαφέρουσες γυναικείες παρουσίες να πάς να ξεσκάσεις
εχει γεννεθλια ενας απο την παρεα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν γυναικειες παρουσιες...μου ειπαν οτι μαλλον καποιες θα ερθουν αλλά δεν τις γνωριζω....βεβαια μπορει να μην ερθει καμια τωρα το οργανωνουν και αφου μαθουν ποσα ατομα τελικα θα ερθουν θα κλεισουν τραπεζι την Πεμπτη.... προσωπικα βαριεμαι τα μπουζουκια.... μουσικη στην διαπασον, ντουμανι ο καπνος, ξενυχτι, μπορει να τυχουν τιποτε 'περιεργα' ποτά και δεν εχω ορεξη να πληρωσω απο πανω 25 το λιγοτερο....εαν παω μονο για την παρεα θα παω και να ξεφυγω λιγο... τα υποψηφια μαγαζια ειναι τα αστερια και το λα-νοτε...
-
Ο Obelix είναι φίλος μου.
-
α τον καημένο
-
Rataplan σε ζητάνε.
-
Άμα έχει ενδιαφέρουσες γυναικείες παρουσίες να πάς να ξεσκάσεις
εχει γεννεθλια ενας απο την παρεα, δεν ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν γυναικειες παρουσιες...μου ειπαν οτι μαλλον καποιες θα ερθουν αλλά δεν τις γνωριζω....βεβαια μπορει να μην ερθει καμια τωρα το οργανωνουν και αφου μαθουν ποσα ατομα τελικα θα ερθουν θα κλεισουν τραπεζι την Πεμπτη.... προσωπικα βαριεμαι τα μπουζουκια.... μουσικη στην διαπασον, ντουμανι ο καπνος, ξενυχτι, μπορει να τυχουν τιποτε 'περιεργα' ποτά και δεν εχω ορεξη να πληρωσω απο πανω 25 το λιγοτερο....εαν παω μονο για την παρεα θα παω και να ξεφυγω λιγο... τα υποψηφια μαγαζια ειναι τα αστερια και το λα-νοτε...
Αν είναι για γενέθλια, δε γίνεται να αρνηθείς πιστεύω.
Κερδίζεις κι ένα διαπραγματευτικό χαρτί: «Εγώ ούτε απ'έξω δεν περνάω. Μια φορά ήρθα μόνο και μόνο επειδή ήταν τα γενέθλιά σου, οπότε ούτε να το ξανακούσω!»
Επίσης, έχει συνήθως ωραία κοριτσάκια με πολλά ρούχα για να χαζέψεις. -
Χτες διαβασα Espresso και Ciao
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χτες διαβασα Espresso και CiaoΈχει καεί τελειώς ε?
-
Ναι, καμμένη μου φαινεται
Το ενστικτο, βλεπειςΤο επομενο βημα ειναι ν' αρχισω να βλεπω 'Ερωτα'
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χτες διαβασα Espresso και Ciao
Έχει καεί τελειώς ε?
Αυτό είναι το σύνηθες επίπεδό του!
-
Σήμερα διαβασες?
Κάτι έλεγε οτι αποκαλύπτει τα ονόματα της ατζέντας της Άξιας, επειδή σε βλέπω κατατοπισμένο ενημέρωσε μας...
@σαρμαδάκο
Εγώ τον φίλτατο Ισαάκ τον έχω για σοβαρό και καλλιεργημένο άτομο μπορείς να ρίχνεις την λάσπη σου αλλά δεν νομίζω οτι πιάνει -
με εχουν καλεσει σε μπουζουκι το επομενο Σαββατο...λετε να παω; δεν μου αρεσουν τα μπουζουκια...αλλά θα ειναι εκει ολη η παρεα..Μην πας.-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Rataplan σε ζητάνε.Δεν ειδα να λενε πουθενα τπτ για κανενα χερά ή πανεμορφο ούτε πανεξυπνο
Λαθος κανεις, αλλα ενταξει μακαρι στην ηλικια σου και εγω να περπαταω χωρις Π
-
charmak
Οχι το δικο μου αναγωγε
Αγγαρεια κανω, ποινην εκτιω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο Obelix είναι φίλος μου.Ωχ.... που το πάει άραγε?
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68