-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σαν κάτι να κατάλαβα...
Ωραία τα μπλέ μπλουζάκια, αλλά οι αναπτήρες τι χρώμα είναι;
Πρόσεξα κι ένα λάθος: Στην υπογραφή του tsilis λέει BMW αντί του σωστού MWB! Ας του το πει κάποιος.O tsilis έχει BMW, δεν έχει MWB
Α, εντάξει τότε.
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜWB ρε εγκάθετοι!!!! MontrealBlau Metallic είναι το χρώμα. Και έχω και χαρτί επιστήμονος!
-
Μόλις προστέθηκε όμως άλλο ένα άτομο που υποστηρίζει τη θεωρία του MWB...
-
Συνωμοσία! Καταταγείτε μας έλεγαν....
-
RGB 105,30,230
-
Για μια στιγμή, το αυτοκίνητο είναι MontrealBlau Metallic bmw; Γιατί τότε το πράγμα αλλάζει! Πρόκειται περί απόχρωσης του μπλέ, που φέρνει προς το βαθύ μώβ!
Σ' αυτό δεν σηκώνω αντιρρήσεις, ο πρω πρώην μου είχε κατάστημα χρωμάτων αυτοκινήτων. -
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Σαν κάτι να κατάλαβα...
Ωραία τα μπλέ μπλουζάκια, αλλά οι αναπτήρες τι χρώμα είναι;
Πρόσεξα κι ένα λάθος: Στην υπογραφή του tsilis λέει BMW αντί του σωστού MWB! Ας του το πει κάποιος.O tsilis έχει BMW, δεν έχει MWB
Α, εντάξει τότε.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Για μια στιγμή, το αυτοκίνητο είναι MontrealBlau Metallic bmw; Γιατί τότε το πράγμα αλλάζει! Πρόκειται περί απόχρωσης του μπλέ, που φέρνει προς το βαθύ μώβ!
Σ' αυτό δεν σηκώνω αντιρρήσεις, ο πρω πρώην μου είχε κατάστημα χρωμάτων αυτοκινήτων.http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 74#1056574
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Σ' αυτό δεν σηκώνω αντιρρήσεις, ο πρω πρώην μου είχε κατάστημα χρωμάτων αυτοκινήτων.Ανάλογα με τις αποχρώσεις του ουρανού, να συμπληρώσω!
-
-
Λοιπόν, την κάνω.
Ευχαριστώ για την παρέα, κάτι έμαθα και σήμερα.
Τα ξαναλέμε... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σ' αυτό δεν σηκώνω αντιρρήσεις, ο πρω πρώην μου είχε κατάστημα χρωμάτων αυτοκινήτων.Ανάλογα με τις αποχρώσεις του ουρανού, να συμπληρώσω!
κολλητε φοβερο το κολπο να βαλεις τη κορη σου με νικνεημ μεσα στο φορουμ οπως μου ειπες στο πμ..
-
Εξαιρετική κίνηση κολλητέ! Για ξεκάρφωμα! Επειδή ξέρεις ότι η κόρη μου ΕΙΝΑΙ στο Φόρουμ, αλλά με άλλο username, τους το λές για παραπλάνηση!
-
αυτα ομως μεταξυ μας..μη διαρρευσουν...
το χουν φαει ολοι..μην ανησυχεις καθολου!
-
Εννοείτε ρε! Αφού έχω φροντίσει, κάποιοι, να μην μπορούν να δούν τις συνομιλίες μας!
-
ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα?
άντε άλλη μισή ώρα μετά την κανάααα
-
ευτυχως που το κανες κουκ γιατι μερικες φορες τα πμ βγαινουν στη παμπ...
και μη ξεχασεις και κεινο το μπαν του agent! εχουν παρει αερα τωρα τελευταια, πρεπει να κρατησουμε τα μποσικα!
-
Kοuk επειδή πριν λίγο μπήκα γραφείο τελικά τί έγινε με εκείνον που εκλιπαρούσε χθες για ban? Έχασα καμιά αξιόλογη στιχομυθία?
-
@ κολλητούλης: Οι αλήτες τι κάνουν!!!! Θα φροντίσω...
@ Κων/νος: Ποιός εκλιπαρούσε για ΒΑΝ? Πού? Δεν του το ρίξαμε τελικά?!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
.....και μη ξεχασεις και κεινο το μπαν του agent! εχουν παρει αερα τωρα τελευταια, πρεπει να κρατησουμε τα μποσικα!
OK όλα κολλητέ!!
Pub - σουβλ....... πωλουνται μπλε μπλουζακια, σελ. 68