-
Plaisir κλασσικά στις 7.
-
Είμαι στο σπίτι μόνος με την μέχρι αύριο.
Αλλά, μπορεί και να περάσουμε για ένα γλυκάκι...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Θα έρθει κανείς σήμερα για καφέ;Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί!
-
Θεου θελοντος και 'καιρου επιτρεποντος' θα ειμαι εκει μαζι με το ¨μικρο¨ αδελφο ...
-
Μάλλον το 'καιρού επιτρέποντος' θα είναι κυριολεκτικό για τον 'μικρό' αδερφό αν αποφασίσει να ρθει με το Hornet
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Μάλλον το 'καιρού επιτρέποντος' θα είναι κυριολεκτικό για τον 'μικρό' αδερφό αν αποφασίσει να ρθει με το HornetΜην του βαζεις ιδεες...
-
-
Θελω να πιω καφε σε ενα παραθαλασιο μερος. Μου λειψε το στοιχειο του νερου αυτες τις μερες..
-
I'll be deer too.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
I'll be deer too.τι θελει να πει ο ποιητης?????
μηπως beer
σε εφαγε η δουλειαααααα και παραπαταν τα δαχτυλα σου
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
I'll be deer too.
τι θελει να πει ο ποιητης?????
μηπως beer
Θα είναι κι αυτός ελάφι; Δεν το πιστεύω αυτό... Η Αγγελική δεν θα έκανε κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
I'll be deer too.
τι θελει να πει ο ποιητης?????
μηπως beer
Θα είναι κι αυτός ελάφι; Δεν το πιστεύω αυτό... Η Αγγελική δεν θα έκανε κάτι τέτοιο!
Νομίζω deer στη γλώσσα των Αφρικάανς σημαίνει there. Οπότε...
-
Εδω μέσα μιλάμε τα Αγγλικά της Βασίλισσας!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εδω μέσα μιλάμε τα Αγγλικά της Βασίλισσας!Καλύτερα;
The Korps Commandotroepen -
τι ώρα και που ?
-
Όχι της Βεατρίκης ρε...
Στο θέμα μας. Εγώ σήμερα στον καφέ δεν θα μπορέσω. Για μετά αν ενδιαφέρεστε καλώς. Απλά πείτε το για να κανονίσουμε.
-
Γιατί να μένω τόοοοοοσο μακρυά ????
-
ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ το νέο που έμαθα χθες!
Φετος δεν θα έρθει το καλοκαίρι καθόλου και ποτέ. Θα πρέπει να καψω τα κοντομανικα και να πεταξω την ψάθα και την ομπρέλα!Περιμένω έγγραφη διάψευση από φίλο που θα βρίσκεται σε κατασταση που δεν έχει φαει δύο γύρους απο τον Νίκο και αμέσως κοιμήθηκε!!!!!!
-
Ολοκληρώθηκαν ολονύχτιες διαδικασίες χώνεψης σε ποσοστό 95%, με τη βοήθεια 3 μπυρών και καλής παρέας χωρίς την ενεργοποίηση των CDS (Cola Diet-Soda) που θα πιστοποιούσαν χωνευτικό γεγονός με όλα τα επακόλουθα. Στις 13.30 θα βγω για Συνέντευξη Τύπου.
Ναι, cosneo, καθώς φαίνεται το φετινό καλοκαίρι δεν θα έρθει λόγω εμπάργκο από τους πιστωτές μας. Του χρόνου πάλι. Γίνονται προσπάθειες να έρθει το Πάσχα από τη μεριά της Κυβέρνησης η οποία εμφανώς παίζει με τη φωτιά και το σούβλισμα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ολοκληρώθηκαν ολονύχτιες διαδικασίες χώνεψης σε ποσοστό 95%, με τη βοήθεια 3 μπυρών και καλής παρέας χωρίς την ενεργοποίηση των CDS (Cola Diet-Soda) που θα πιστοποιούσαν χωνευτικό γεγονός με όλα τα επακόλουθα. Στις 13.30 θα βγω για Συνέντευξη Τύπου.Ναι, cosneo, καθώς φαίνεται το φετινό καλοκαίρι δεν θα έρθει λόγω εμπάργκο από τους πιστωτές μας. Του χρόνου πάλι. Γίνονται προσπάθειες να έρθει το Πάσχα από τη μεριά της Κυβέρνησης η οποία εμφανώς παίζει με τη φωτιά και το σούβλισμα.
ΥΓ: Τον σκότωσες... θερο-μετανάστης στο νησί Bora-Bora θα πάει.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)