-
Όταν θα κατέβουμε εμείς πάντως, την έχουμε εξασφαλισμένη την.. αυτοκινητάμαξα, έτσι μικρούλη? Και ξέρεις ποιά είναι αυτή, ε??? Έχει και 530 λίτρα 'φορμπαγάζ', χεχεχε..
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
Όταν θα κατέβουμε εμείς πάντως, το έχουμε εξασφαλισμένο το.. σκάφος για κρουαζιέρα στον Αργοσαρονικό , έτσι μικρούλη? Και ξέρεις ποιο είναι αυτο, ε??? Έχει και 530 λίτρα 'φορμπαγάζ', χεχεχε..φίξεντ
-
Καλά άσε, κρουαζιέρα σε.. μανιασμένη θάλασσα κάναμε χθες με το Discovery! Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν η θάλασα είχε μέσα νερό ή.. μπύρα!!! Εμένα πάντως σαν.. μπύρα να μου μύρισε σε κάποια φάση!
-
Έαν ήταν και ζεστή, τότε ξέρετε τι έγινε...
-
Να'μαι και εγω
Το επομενο αμαξι λεω να ειναι G wagen για να κοντραριστω με ενα Discovery
Χαρηκα πολυ που σας ειδαμε και ευχαριστω για την φιλοξενια και τα πανεμορφα μερη που μας πηγατε .
Η σχετικα αυξημενη καταναλωση χθες ωφειλεται στα παραπανησια κιλα του Ορεστη καθοτι εγω εκανα 'διαιτα', ο Διονυσης κραταει χαρακτηρα .
Εν τω μεταξυ οταν ξεκινησαμε και οδηγουσε ο Ορεστης επεσε στην κινηση των Τεμπων , ο Διονυσης ηταν ποιο ευνοημενος απο πλευρας κινησης (να μην ειχαμε τις νταλικες) και εγω τους εδειχνα τα μυστικα του Eco Driving .
Kατι σουτζουκακια διαιτης ετοιμαζονται για μεσημεριανο καθοτι ειπα να φτιαξουν ψαρι και τα γλυκα κουτια ολο και αδειαζουν, μαλλον θα φταιει η ζεστη και εξαυλωνονται . -
Λοιπον συνοπτικα (καθοτι και αυπνος ή καλυτερα με 2 ωρες υπνου):
Ευχαριστουμε τον τρελο Νικητιανο Κυριακο που μας προσεφερε αρτους και θεαματα, το ελικοπτερο αποδειχθηκε Συμμετοχικο και μετραγε μοιρες, οι βαφλες ηταν διαιτης και η γρανιτα ηταν κρυα . Επισης σου χρωσταμε κερασματακι
Ο Ιγκορ τελικα πατωνει???
Χαρηκα για την γνωριμια με τους Λεωνιδα,Μαρκο και Γιωργο*
Κωστα και Αλεξανδρε σας ευχαριστουμε πολυ για την φιλοξενια , τις βολτες και τις Off road βαρκαδες
Θειε Ντιριντινο ειναι να σου στειλω μια συμμετοχικη φωτο απο Βουρβουρου σχετικα με την ακαμψια ενος πλαισιου, μολις βρω το καλωδιο.
Και ευχαριστιες προς τους φιλους ΔΙονυση και Ορεστη για το ταξιδακι και την συνοδηγηση
Επισης χθες η γρανιτα σοκολατα ηταν εξαιρετικη, επρεπε να παρω ολο το μηχανημα και η θεα στην πισινα ηταν φανταστικη
Υ.Γ. Το επομενο αμαξι θα ειναι Αυτοματο και **Ντηζελατο **
Υ.Γ.2 : Θα επιστρεψουμε δριμυτεροι γιατι δεν δοκιμασαμε μπουγατσες
Υ.Γ 3: Την επομενη φορα επιβαλλεται και βολτα με ΟΑΣΘ
Υ.Γ 4 Βγαλτε το οριο των 10 εμοτικον!!!!!*Με σειρα καταταξης γνωριμιας για την αποφυγη παρεξηγησεων.
-
Ευχαριστούμε παιδιά για όλα, ειδικά όσους ήταν συνέχεια μαζί μας!!! (τα υπόλοιπα τα είπαμε και offline)
Μόλις έφαγα μία τυρόπιτα που υποθέτω ότι είναι ακριβώς ίδια με μπουγάτσα με τυρί
Οπότε τεμαχίστε και στείλτε τους ιθαγενείς συμφορουμήτες που δεν γνωρίσαμε και στείλτε τους πακέτο Αθήνα μαζί με μια μπουγάτσα...Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Διαπίστωσα πάντως ότι τρομάζω τον κόσμο με τον τρόπο που οδηγάωΑγχώνεσαι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Διαπίστωσα πάντως ότι τρομάζω τον κόσμο με τον τρόπο που οδηγάω
Αγχώνεσαι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Διαπίστωσα πάντως ότι τρομάζω τον κόσμο με τον τρόπο που οδηγάω
Αγχώνεσαι
@@
Λύσαξες πια -
Το ενα κουτι με τα τριγωνακια αδειαζει επικινδυνα . Αυτη η ζεστη μαλλον τα πειραζει
-
Mε βλέπω να παίρνω τραίνο σύντομα... Μία ίσον καμία!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mε βλέπω να παίρνω τραίνο σύντομα... Μία ίσον καμία!Μια γυναικα? Μια μπουγατσα?? διευκρινισε
-
Θα σας περιμένουμε
Αρέσκουμε pitsi
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σας περιμένουμε -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν έκανε και 70 ευρώ!Μάλιστα!!!
-
Ανεβήκατε πάνω ρε παιδια..? Μπραβο σας.. Δεν το πηρα καθολου πρεφα..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χάρηκα πολύ που ευχαριστήθηκαν τα παιδιά και που διάβασα τη μαγική λέξη 'βουρβουρού'. Πράβο παιδιά μου!Λειτουργήσαμε όπως μας δίδαξες στο κατηχητικό! North Greek hospitality ... God!!!
-
Θελω παλι μια Βουρβουρου να γουσταρουμε
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν έκανε και 70 ευρώ!
Μάλιστα!!!
You have been warned!
Αλλά να μην φάτε μπουγάτσα...
-
αλλά, επειδή θα είμαι διερχόμενος με κατεύθυνση προς Χανιώτη απόψε το βράδυ, κάτι κάτι έχει παρει το αυτί μου ότι οι ταξιτζήδες κλεινουν τις εισόδους και εξοδους της πόλης, θέλω να ρωτήσω αν έχει πέσει στην αντίληψή σας κατι τέτοιο για να σχεδιάσω την πορεία μου...
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)