-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
... Σήμερα που πήγα σε έκθεση το δίνουν με έκπτωση 2.200 ευρώ (και καλά μέχρι τις 20-25 του μηνός)Σε τι τιμή δηλαδή? Έχουν ετοιμοπαράδοτα Scout ή παραγγελία?
-
για παραγγελία (χωρίς ηλιοροφή) , παράδοση 15-20 Οκτωβρίου.
εάν θέλεις ηλιοροφή 3 μηνες...
Τελική τιμή το αμάξι 24750 με μεταλλικό χρώμα (χωρίς έξοδα φακέλου και τέλη κυκλοφορίας) -
Το έχεις ψάξει γενικά το αυτ/το? να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω station όμως το συγκεκριμένο αυτ/το σαν σύνολο μου αρέσει πολύ (ευτυχώς αρέσει και στην γυναίκα )
Θα ήθελα να του κάνω ένα test drive πριν το κλείσω.
Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία (από φίλο) από το αυτ/το? Εγώ από Skoda μόνο στην δουλειά μου έχω οδηγήσει πολλές φορές με τον 1.8 κινητήρα με τα 150 άλογα και είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την αξιοπιστία και από τις τιμές των service. -
Αρα δεν έχει ακριβύνει μετά την άρση της μείωσης του ΕΤΤ.
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το 1,8 (μόνο κλειδωμένο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το είδα) αλλά υπάρχει στο φιλικό περιβάλλον το 2,0 που έχω βρεθεί σαν επιβάτης. Καλή απόσταση απο το έδαφος και ικανή τετρακίνηση για τις εκτός δρόμου διαδρομές που θέλω, χώροι, ποιότητα και εσωτερική εμφάνιση καλού επιβατικού, και εξωτερική εμφάνιση που μου αρέσει πολύ, καλή εμπειρία από aftersales της VW (από εξουσιοδοτημένο συνεργείο αλλά όχι απο αντιπρόσωπο/κάθετη μονάδα) αλλά και Skoda (από οικογενειακό ταξί) ... και υπάρχει και η 'έγκριση'!!!
Για testdrive σε Scout δεν το βλέπω να υπάρξει αλλά έστω και το απλό 1,8 θα φροντίσω να το κάνω.Και μπρος στα πάγια που θέλουν τα 2λιτρα πλέον ... δεν το συζητάω κιόλας.
Απλώς περιμένω και το Yeti που λόγω μεγέθους θα είναι πιο εύκολο στο χειρισμό απο γυναίκα.
Είδωμεν! -
Φίλτατε διαφωνώ μαζί σου στο θέμα του test drive. Προσωπικά δεν πρόκειται να ξανααγοράσω ούτε πατίνι χωρίς test drive....
Πάντως και το Yeti φαίνεται καλό , σε χώρους νομίζω υπολείπεται , επίσης ωραίο δείχνει και το καινούριο suv της hioundai (βέβαια άλλη κατηγορία αυτή , αλλά κουβέντα να γίνεται..) -
Φίλτατε διαφωνώ μαζί σου στο θέμα του test drive. Προσωπικά δεν πρόκειται να ξανααγοράσω ούτε πατίνι χωρίς test drive...Δεν πιστευω να βρω ή να υπάρχει διαθέσιμο Scout για testdrive εννοώ απο τις αντιπροσωπίες. Ούτε το προηγούμενο υπήρχε. Γι' αυτό ελπίζω στο δικίνητο.
Πάντως και το Yeti φαίνεται καλό , σε χώρους νομίζω υπολείπεται , επίσης ωραίο δείχνει και το καινούριο suv της hioundai (βέβαια άλλη κατηγορία αυτή , αλλά κουβέντα να γίνεται..)
Γενικά μ'αρέσουν αισθητικά περισσότερο τα υπερυψωμένα SW από τα Suv, με δεδομένο ότι καλύπτουν τις ανάγκες μου σχετικά με την τετρακίνηση και την απόσταση απο το έδαφος αλλά και για την χρήση που θα έχει.
Για το Yeti θα το δούμε σύντομα ελπίζω. Για το turbo της Hyundai σίγουρα θα είναι καλή περίπτωση αλλά θα ήθελα να δοκιμαστεί πρώτα. Θεωρώ ότι ο 1,8 της Vag έχει δείξει την αξία και την ποιότητα του πλέον.
Επιπλέον οι τιμές σε νέα μοντέλα στη Hyundai είναι υψηλές και κανένα χρόνο μετά αρχίζει η κατηφόρα και οι προσφορές οπότε για Hyundai ... ένα χρόνο μετά την έναρξη το λιγότερο. (Αυτό το έχω δει να συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της και πρέπει μάλλον να είναι η 'πολιτική' της). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φίλτατε διαφωνώ μαζί σου στο θέμα του test drive. Προσωπικά δεν πρόκειται να ξανααγοράσω ούτε πατίνι χωρίς test drive...
Δεν πιστευω να βρω ή να υπάρχει διαθέσιμο Scout για testdrive εννοώ απο τις αντιπροσωπίες. Ούτε το προηγούμενο υπήρχε. Γι' αυτό ελπίζω στο δικίνητο.
.κανε ενα τηλ στη σκοντα στη Λαρισα.
περισυ που εψαχνα ειχε (το βενζινοκινητο βεβαια, ενω εγω ηθελα το ντιζελ) αλλα ειχε -
Πάντως νομίζω ότι αν βγει το ΥΕΤΙ στην κυκλοφορία ίσως επηρεάσει λίγο την ζήτηση του scout αφού πάνω κάτω το αγοραστικό κοινό είναι το ίδιο και για τα δύο αυτοκίνητα.
Επίσης πιστεύω η Skoda λίγο πριν το τέλος του χρόνου θα κάνει πολλές προσφορές όπως κάθε χρόνο..
Οπότε περιμένω.. -
Μήπως γνωρίζει κανείς σε ποια αντιπροσωπεία της Αθήνας (κατά προτίμηση Νοτια Προάστια) έχει το Scout για να το δω απο κοντά??
-
Πάντως νομίζω ότι αν βγει το ΥΕΤΙ στην κυκλοφορία ίσως επηρεάσει λίγο την ζήτηση του scout αφού πάνω κάτω το αγοραστικό κοινό είναι το ίδιο και για τα δύο αυτοκίνητα.
Επίσης πιστεύω η Skoda λίγο πριν το τέλος του χρόνου θα κάνει πολλές προσφορές όπως κάθε χρόνο..
Οπότε περιμένω..το ΥΕΤι θα επηρεασει τη ζητηση για roomster scout.
To Octavia ειναι πολυ διαφορετικο αυτοκινητο... -
Τελικά δεν πάει άσχημα και για off-road διαδρομές…. Δεν το περίμενα !!!
Είδα αυτά τα βιντεακια και έπαθα πλάκα…..!!!
-
Μήπως γνωρίζει κανείς σε ποια αντιπροσωπεία της Αθήνας (κατά προτίμηση Νοτια Προάστια) έχει το Scout για να το δω απο κοντά??ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι από τον άλλο μήνα θα φέρουν αυτοκίνητα για τις εκθέσεις καθώς ότι είχαν πουλήθηκε...άντε να δούμε..
Πάντως απορώ για την πολιτική της εταιρείας και γενικά των εταιρειών του είδους με το στιλ του πουλάω ένα αυτ/το αλλά δεν έχω να το δείξω στις εκθέσεις και πολύ περισσότερο για τεστ ντράιβ.. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το ΥΕΤι θα επηρεασει τη ζητηση για roomster scout.
To Octavia ειναι πολυ διαφορετικο αυτοκινητο...Στη δικίνητη έκδοση, σίγουρα. Θα παίζει με αυτούς που τους ενδιαφέρει και το Roomster και θα έχει και τα υπέρ του 1,2 σε σχέση με το 1,4.
Το τετρακίνητο ... αν έχει τιμή γύρω στα 24.000€ (όπως λένε) θα επιρρεάσει και το Octavia Scout. Πιο 'εκτός δρόμου' και πιο μοδάτη εμφάνιση, κομπακτ διαστάσεις, ξεχωριστό image και όχι συμπληρωματική έκδοση δημοφιλούς μοντέλου κλπ. -
περιμένω αύριο να το δω στην έκθεση στο Ελληνικό (αν το έχουν βέβαια..) , πάντως το ΥΕΤΙ θα το έχει η Skoda στο περίπτερο της , οπότε θα το γνωρίσουμε και αυτό..
-
Λοιπόν εντυπώσεις και από κοντά:
- Πολύ όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά (κυρίως το εμπρόσθιο μέρος)
- Το γκριζομπλε χρώμα που βρισκόταν στην έκθεση του πήγαινε πολύ.
- Το ΥΕΤΙ απλά μου φάνηκε πολύ λίγο μπροστά του (κυρίως σαν όγκος)
- Πήρα την έγκριση και της γυναίκας , αφού της άρεσε
Υ.Γ
Δεν περίμενα να είναι τόσο μικρή η έκθεση αυτοκινήτου. εντάξει δεν είναι και Διεθνή έκθεση αυτ/του , όμως όλες και όλες 44-5 μάρκες????????
Μόνο σε ανθρώπους που γουστάρουν τρεξίματα , κολιές , σπινιαρίσματα , αυτοκόλλητα και περίεργα χρώματα στα αμάξια θα αρέσουν κάποια περίπτερα... -
Λοιπόν εντυπώσεις και από κοντά:- Πολύ όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά (κυρίως το εμπρόσθιο μέρος)
- Το γκριζομπλε χρώμα που βρισκόταν στην έκθεση του πήγαινε πολύ.
- Το ΥΕΤΙ απλά μου φάνηκε πολύ λίγο μπροστά του (κυρίως σαν όγκος)
- Πήρα την έγκριση και της γυναίκας , αφού της άρεσε
Από τιμές έμαθες κάτι καινούργιο? Πριν λίγες εβδομάδες ρώτησα σε αντιπρόσωπο Θεσσαλονίκη και μου έδωσε τιμή 25200 τελική με το κλειδί στο χέρι.
Απλά επειδή βλέπω σιγά σιγά προσφορές και με απόσυσρη και με 50% Ε.Τ.Τ. λέω μήπως δίνουν σήμερα καλύτερη τιμή. -
και σε μένα τέτοια τιμή δώσανε φίλε
Πιστεύω ότι τέλη δεκέμβρη είναι η καλύτερη εποχή να το κλείσεις ,όπως και οποιοδήποτε άλλο αμάξι , ειδικά όμως η Skoda κάνει καλές προσφορές τέτοια εποχή.. -
Ο χρήστης dlad έγραψε:
Από τιμές έμαθες κάτι καινούργιο? Πριν λίγες εβδομάδες ρώτησα σε αντιπρόσωπο Θεσσαλονίκη και μου έδωσε τιμή 25200 τελική με το κλειδί στο χέρι.
Απλά επειδή βλέπω σιγά σιγά προσφορές και με απόσυσρη και με 50% Ε.Τ.Τ. λέω μήπως δίνουν σήμερα καλύτερη τιμή.Με κάνει εντύπωση πάντως που ακούω για το 50% του ΕΤΤ στο Scout ... Τέλη Αυγούστου είχα πάει να ρωτήσω και μου είπαν ότι όσα ήρθαν πριν τον Αυγουστο κάποια κομμάτια τα οποία πουλήθηκαν ήταν με την μείωση αλλά από δω και πέρα ... τι μείωση στο ΕΤΤ θα έχουν ... αυτοκίνητα που θα έρθουν τον Οκτώβριο?
Μείωση του ΕΤΤ πιθανόν να υπάρχει ακόμα και τώρα μόνο σε στοκαρισμένα (απλά) Octavia sedan ή sw, 1,4 ή 1,8 αλλα όχι σε Scout!ΥΓ. Εκτός της περίπτωσης που ο πωλητής που μου τα είπε ήταν ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλά επειδή βλέπω σιγά σιγά προσφορές και με απόσυσρη και με 50% Ε.Τ.Τ. λέω μήπως δίνουν σήμερα καλύτερη τιμή.Με κάνει εντύπωση πάντως που ακούω για το 50% του ΕΤΤ στο Scout ... Τέλη Αυγούστου είχα πάει να ρωτήσω και μου είπαν ότι όσα ήρθαν πριν τον Αυγουστο κάποια κομμάτια τα οποία πουλήθηκαν ήταν με την μείωση αλλά από δω και πέρα ... τι μείωση στο ΕΤΤ θα έχουν ... αυτοκίνητα που θα έρθουν τον Οκτώβριο?
Μείωση του ΕΤΤ πιθανόν να υπάρχει ακόμα και τώρα μόνο σε στοκαρισμένα (απλά) Octavia sedan ή sw, 1,4 ή 1,8 αλλα όχι σε Scout!ΥΓ. Εκτός της περίπτωσης που ο πωλητής που μου τα είπε ήταν ...
Εννοούσα ότι βλέπω προσφορές και με απόσυρση και με 50% Ε.Τ.Τ. σε άλλες εταιρείες και ήλπιζα μήπως δω και για το scout. Αλλά μάλλον χλωμό. Όπως λες κι εσύ, μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει απόθεμα με μειωμένο τέλος.
-
Παιδια εγω πετυχα ενα combi 4x4 και ηταν μου φανηκε πολυ πιο ωραιο απο το scout.
Γουστα ειναι αυτα βεβαια..
Octavia Scout 4x4