-
Εχω την εντύπωση ότι εδώ και καιρό όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές SUV -ίσως έχοντας υπόψιν τους ότι πολλά απο απ' αυτά δεν πατανε ποτε εκτός ασφάλτου- έχουν κάνει εκπτώσεις στις αντοχές των συμπλεκτών τους βαζοντας τους ... για απλά καθημερινά αυτοκίνητα ... και μάλλον δύσκολα θα βρεθεί κάποιο που να ανταπεξέρχεται σ' αυτή τη διαδικασία ρυμούλκησης!!!
-
Παιδιά,
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Με λίγα λόγια μου λέτε αυτό που κι εγώ πιστεύω, ότι δηλαδή θα είναι αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία για συμπλέκτη-μετάδοση αυτή η διαδικασία. Εντάξει να μυρίσει λίγο παραπάνω, αλλά μη πάθει και καμιά ζημιά και μετά τρέχουμε.
Κρίμα πάντως να χρειαστεί να αποκλείσουμε το Scout από τις επιλογές για αυτό το λόγο... Η λύση με ένα Niva δεν ακούγεται κακή, αλλά έχει και το μπελά της. Τελικά τον βλέπω τον πατέρα μου να καταλήγει και πάλι σε Grand Vitara...
Merci!
-
ειμαι κατοχος scout 1.8 tsi ,μετα απο 4200 χιλ. το αυτοκίνητο ειναι κατι παραπάνω από αψογο.Την θεωρώ κορυφαία επιλογή για τα χρήματα που απαιτούνται για να το αποκτησεις και αυτών που σου προσφέρει.
Και εγώ αρχικά είχα ενδοιασμούς σχετικά με τπ όνομα αλλά πραγματικά το αποφάσισα χωρις καν τεστ ντραιβ και φυσικά δεν το μετανοιωσαhttp://www.4tforum.gr/phpBB3/posting.php?mode=reply&f=15&t=27015#
Octavia Scout 4x4