-
Εξω απο το σπιτι μου υπαρχει εδω και κατι μηνες παρκαρισμενο ενα Van σε καλη μπορω να πω κατασταση.Δεν ξερω αν το εχει αφησει κανενας γειτονας,ναυτικος η εργαζομενος στο εξωτερικο η μην ειναι αφημενο εκει απο επιδοξους κλεφτες.
Δεν εχω καμια ορεξη να μπλεξω με οποιδηποτε κρατικη υπηρεσια για να μου ικανοποιησει τη περιεργεια,αλλα ψαχνω μπας και υπαρχει καποια ιστοσελιδα με τους αριθμους κλεμμενων αυτοκινητων.
Ξερει κανεις τιποτα; -
Εξω απο το σπιτι μου υπαρχει εδω και κατι μηνες παρκαρισμενο ενα Van σε καλη μπορω να πω κατασταση.Δεν ξερω αν το εχει αφησει κανενας γειτονας,ναυτικος η εργαζομενος στο εξωτερικο η μην ειναι αφημενο εκει απο επιδοξους κλεφτες.
Δεν εχω καμια ορεξη να μπλεξω με οποιδηποτε κρατικη υπηρεσια για να μου ικανοποιησει τη περιεργεια,αλλα ψαχνω μπας και υπαρχει καποια ιστοσελιδα με τους αριθμους κλεμμενων αυτοκινητων.
Ξερει κανεις τιποτα; -
Ξερει κανεις τιποτα; -
Πάρε τλφ στην αστυνομία και ανάφερέ το. Μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Δεν θα μπλέξεις καθόλου, απλώς αναφέρεις κάτι που υπέπεσε στην αντίληψή σου.
-
Σωστα,να παρεις τηλ την αστυνομια.Εξω απο το σπιτι μου ηταν ενα παπακι παρατημενο για μηνες..πηρε μια μερα τηλ ο γειτονας να το αναφερει,ηρθαν οι αστυνομικοι,το εβαλαν στο πορτ μπαγκαζ του αστρα ( ) και το πηραν αφου ηταν κλεμμενο.
-
Πριν αρκετά χρόνια, είχε παρατηρήσει μια θεία μου έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα ένα αυτοκίνητο ακίνητο για αρκετές μέρες και δεν το είχε ξαναδει πιο πριν (σε ήσυχη γειτονιά). Πήρε τηλ την αστυνομία και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν κλεμμένο. Ο ιδιοκτήτης του όταν πήγε να το παραλάβει, την ευγνωμονούσε μια ώρα που ενημέρωσε τις αρχές και βρέθηκε το αυτοκίνητο (αν θυμάμαι καλά τους είχε δώσει και αμοιβή παρά την άρνηση της να την δεχθούν).
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ξερει κανεις τιποτα;έχει πινακίδες ?
γιατί το ίδιο συνέβη και στην γειτονιά μου στη Λιβαδειά, πήγα στην αστυνομία και μου είπε ότι ήταν δουλειά του δήμου, πήγα στον δήμο και μου είπε το αντίθετο........ -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
γιατί το ίδιο συνέβη και στην γειτονιά μου στη Λιβαδειά, πήγα στην αστυνομία και μου είπε ότι ήταν δουλειά του δήμου, πήγα στον δήμο και μου είπε το αντίθετο........Εχει.
Μαλλον θα σηκωσω το τηλεφωνο να παρω την αστυνομια.Απο τον αλλο μηνα ομως. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
γιατί το ίδιο συνέβη και στην γειτονιά μου στη Λιβαδειά, πήγα στην αστυνομία και μου είπε ότι ήταν δουλειά του δήμου, πήγα στον δήμο και μου είπε το αντίθετο........θα επειναν καμια amstel,ena brady sto dromo apo to ktel προς το κρατικο νομιζα οτι ειχαν μπλοκο αλλα τελικα ειχε καρφοωθει πανω στην κολωνα το περιπολικο και περιμεναν τους αλλους μπατσους να τους μαζεψουν.
-
και στα λιμανακια ειναι εδω και μια βδομαδα ενα opel corsa παρατιμενο.
μαλλον κλεμενο. -
Παιδιά , στο θέμα carspoting είχε αναφερθεί η ύπαρξη μιας Μπέμπας 740 τελευταίο μοντέλο στη συγγρου , παρατημένη με ξεφούσκωτα λάστιχα μέσα στη σκόνη ..... , δεν ξέρω αν ακόμα είναι εκεί , μάλλον κλεμμένη και αυτή θα ήταν .... με αγγλικές πινακίδες.
-
Πριν πολλά χρόνια, αφήσα το αυτοκίνητο σε παρκινγκ στην Αθήνα προκειμένου να λείψω στο εξωτερικό για μια εβδομάδα περίπου.
Το έκανα για να μη νομίσει κανείς αυτό που συζητάμε (κλέψιμο, τρομοκρατία κλπ) αν έμενε μέρες στο δρόμο.
Ξέχασα όμως να πω στον παρκμαν ότι θα λέιψω τόσο.
'Οταν γύρισα το αυτοκίνητο το είχε κάνει φύλλο και φτερό η αστυνομία.Ηθικό δίδαγμα. Πάρε τηλέφωνο, όχι τον άλλο μήνα, αλλά σήμερα.
-
Μήπως το θέμα να πήγαινε στην 'Αυτοκίνηση'?
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Παιδιά , στο θέμα carspoting είχε αναφερθεί η ύπαρξη μιας Μπέμπας 740 τελευταίο μοντέλο στη συγγρου , παρατημένη με ξεφούσκωτα λάστιχα μέσα στη σκόνη ..... , δεν ξέρω αν ακόμα είναι εκεί , μάλλον κλεμμένη και αυτή θα ήταν .... με αγγλικές πινακίδες.Ήταν πιο παλιό μοντέλο (μέχρι πενταετίας). Έχω καιρό να πάω για να δω αν είναι ακόμα εκεί...
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Πριν πολλά χρόνια, αφήσα το αυτοκίνητο σε παρκινγκ στην Αθήνα προκειμένου να λείψω στο εξωτερικό για μια εβδομάδα περίπου.
Το έκανα για να μη νομίσει κανείς αυτό που συζητάμε (κλέψιμο, τρομοκρατία κλπ) αν έμενε μέρες στο δρόμο.
Ξέχασα όμως να πω στον παρκμαν ότι θα λέιψω τόσο.
'Οταν γύρισα το αυτοκίνητο το είχε κάνει φύλλο και φτερό η αστυνομία.Ηθικό δίδαγμα. Πάρε τηλέφωνο, όχι τον άλλο μήνα, αλλά σήμερα.
Δε σε αποζημίωσαν;
Λογικά θα είναι υποχρεωμένοι, δεν είχες κάνει κάτι παράνομο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως το θέμα να πήγαινε στην 'Αυτοκίνηση'? -
Τι λες τώρα...
Ημουν και ευχαριστημένος που:
α. το βρήκα στη θέση του
β. όλα τα βασικά ήταν στη θέση τους (καθίσματα, τιμόνι, ρόδες κλπ)
γ. πήρε μπροστά
δ. δεν δέχτηκα κα καμμιά περίεργη επίσκεψημιλάμε για 20 χρόνια πριν
-
Τελη δεκαετίας 80 πήγα για μία εβδομάδα στο εξωτερικό και ξέχασα το παράθυρο του συνοδηγού ανοιχτό μέχρι κάτω!!! Κάποιος γείτονας νόμισε ότι ήταν κλεμμένο και ειδοποίησε την αστυνομία, η αστυνομία βρήκε το τηλέφωνο της αδελφής μου και την ειδοποίησε!!!! Η αδελφή μου όμως δεν είχε κλειδιά να το κλειδώσει (ήταν δίπορτο και οι ασφάλειες δεν έκλειναν από μέσα). Με τα πολλά κατάφερε από το πίσω κάθισμα να βγάλει την κουκούλα που είχα στο πορτ μπαγκάζ και το κουκούλωσε αφήνοντας το ξεκλείδωτο από κάτω....
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Παιδιά , στο θέμα carspoting είχε αναφερθεί η ύπαρξη μιας Μπέμπας 740 τελευταίο μοντέλο στη συγγρου , παρατημένη με ξεφούσκωτα λάστιχα μέσα στη σκόνη ..... , δεν ξέρω αν ακόμα είναι εκεί , μάλλον κλεμμένη και αυτή θα ήταν .... με αγγλικές πινακίδες.Είχε ρουμάνικες πινακίδες (RO) και ήταν μια προ-φέισλιφτ 7αρα μες την μπίχλα όντως... δεν είναι πια εκεί εδώ και κάνα μήνα.... Αστυνομία περνάει από κει κάθε μέρα βέβαια και αποκλείεται να μην είχαν προσέξει το αξιοπερίεργο ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο φαινομενικά παρατημένο για κάτι μήνες στη μέση του πουθενά
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Παιδιά , στο θέμα carspoting είχε αναφερθεί η ύπαρξη μιας Μπέμπας 740 τελευταίο μοντέλο στη συγγρου , παρατημένη με ξεφούσκωτα λάστιχα μέσα στη σκόνη ..... , δεν ξέρω αν ακόμα είναι εκεί , μάλλον κλεμμένη και αυτή θα ήταν .... με αγγλικές πινακίδες.
Είχε ρουμάνικες πινακίδες (RO) και ήταν μια προ-φέισλιφτ 7αρα μες την μπίχλα όντως... δεν είναι πια εκεί εδώ και κάνα μήνα.... Αστυνομία περνάει από κει κάθε μέρα βέβαια και αποκλείεται να μην είχαν προσέξει το αξιοπερίεργο ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο φαινομενικά παρατημένο για κάτι μήνες στη μέση του πουθενά
Στη θέση σας με τέτοια ύποπτα αυτοκίνητα, από τη στιγμή που είναι σε κεντρικό σημείο και δεν είναι πχ έξω από το σπίτι μου να με αφορά, δεν μπλέκω. Δουλειά της αστυνομίας είναι. Όπως κάνουμε εμείς τη σκέψη όταν περνάμε και τα βλέπουμε, το ίδιο θα κάνουν και οι αστυνομικοί που είναι και αρμόδιοι να τα ερευνήσουν.
Πολλές φορές τέτοια ύποπτα αυτοκίνητα τα παρακολουθούν και τα αφήνουν εσκεμμένα στο ίδιο σημείο για να δουν αν θα πάει κάποιος να πάρει πράγματα μέσα από αυτά.
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ