-
Στείλτε ρε ένα mail στον άνθρωπο να ξέρει τι του γίνεται...
pininfarina, cavallino κανείς; -
Έστειλα και μου έκανε bounce.
-
Βάλε fake διεύθυνση από Toyota F1. Θα απαντήσει...
-
Στα 2 πρώτα sessions έχουμε 1-2 Φερράρι, 3-4 McLaren.
Μυστήριο για τα στησίματα των μονοθεσίων με τον Τυφώνα της περιοχής να πλησιάζει και με τον αυριανό αγώνα να προαλοίφεται ως καλύτερος της Ιαπωνίας (καλύτερη πίστα η Shanghai με διαφορά από το Fuji).
-
...στο Speed TV λενε οτι ο GF εχει επιλεξει στησιμο βροχης απο τωρα ... ετσι δικαιολογουν τον αποκλεισμο του απο το Q1
-
Μάλλον ο ΧΑΜ...
Ναι ο Ημίαιμος Πρίγκηπας παίρνει την pole στην Κίνα. 2ος ο Μπεκρή μεζέ, 3ος το Παιδί της Ζούγκλας και ο Αρτέμης μόλις 4ος. Στην 5η θέση ο Σαγόνιας, ακολουθούμενος από το μικρό αδελφό του μεγάλου πρωταθλητή, 7ος το κανγκουρό από την Αυστραλία και 8ος το παιδί της μαμάς (που ακόμα του κόβουν το κρέας γιατί φοβάται μην τραυματιστεί με τα μαχαίρια...
Στο σοβαρό τώρα
- LH 1.35.908
- KR 1.36.044
- FM 1.36.221
- FA 1.36.576
- DC 1.37.619
- RS 1.38.013
- MW 1.38.153
- NH 1.38.455
Αύριο πρωϊνό ξύπνημα και καλό αγώνα... (θα έχω μαζί μου τη μάσκα και τα βατραχοπέδιλα...)
-
Τέλεια περιγραφή...
-
Πάλι πολ ο... αργός;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάλι πολ ο... αργός;lkarίζεις Χάρη!!...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάλι πολ ο... αργός;τα σχεδόν 7 δέκατα διαφορά τα βλέπεις ως διαφορά οδηγική?
κάτι μου λέιει πως αν βρέξει θα αλλάξουν τα πράγματα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι πολ ο... αργός;
lkarίζεις Χάρη!!...
Που χάθηκε αυτή η ψυχή; Μήπως... παντρεύτηκε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάλι πολ ο... αργός;
lkarίζεις Χάρη!!...
Που χάθηκε αυτή η ψυχή; Μήπως... παντρεύτηκε;
-
δεν ήξερα ότι σήμερα έχει F1...και ανοίγω ένα site και τσουπ Χάμιλτον pole position.
τλχ. να ήτανε ο Αλόνσος...να χαιρόμασταν...
-
Θα συνηθίσεις φίλε Spike, που θα πάει;
-
Aνυπομονω για αυριο.Βροχη,οι Ferrari θα ναι δυνατες,ο Αλονσο λογικα θα ρισκαρει αφου δεν εχει να χασει τιποτα,Coulthard kai Ralf στην 6αδα και με προβλεψη για βροχη ολα γινονται .Ισως εχουμε και στεψη
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θα συνηθίσεις φίλε Spike, που θα πάει;δεν συνηθίζεται ο αχώνευτος άγιος εγγλεζάρας...
-
Πλάκα-πλάκα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ο Χάμιλτον παίρνει PP αλλά και νίκες.
Κρίμα που δεν φρόντισε να παραμείνει αρκετά συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο... -
Ο Flavio δεν θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Κίνας.
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 4015.shtml
Ελπίζω ότι δεν υπάρχει σοβαρή επιπλοκή με τον καρκίνο που έχει τσιμπήσει (υπόθεση κάνω) για την απουσία του.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ο Χάμιλτον παίρνει PP αλλά και νίκες.
Κρίμα που δεν φρόντισε να παραμείνει αρκετά συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο...Mε αυτά που κάνει θα είναι μόνο σε λίγους συμπαθείς .
Του χρόνου να δουμε τι θα κάνει. -
Ο χρήστης sosna έγραψε:
τα σχεδόν 7 δέκατα διαφορά τα βλέπεις ως διαφορά οδηγική?Φυσικά και όχι. Mόνο όταν είναι μπροστά ο Alonso η διαφορά είναι οδηγική.
Ο Hamilton μάλλον είναι αρκετά ελαφρύς. Και με βροχή να αναμένεται όλα είναι ανοιχτά.
Οι ταύροι τι πίνουν στην Κίνα;
Επίσημο thread: GP Kίνας - Shanghai 2007