-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ο Χάμιλτον παίρνει PP αλλά και νίκες.
Κρίμα που δεν φρόντισε να παραμείνει αρκετά συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο...Για το ότι δεν παρέμεινε συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο (που κι αυτό ελέγχεται) φταίνε 3 πράγματα:
- Πάει να πάρει πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι που όταν το καταφέρνει κάποιος ενοχλεί ΠΟΛΥ κόσμο.
- Έχει γλοιωδέστατο προμοτάρισμα από το λόμπυ του νησιού το οποίο σε πολύ κόσμο έχει τα αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα από τα επιθυμητά
- Η πολλή αβάντα του έδωσε το θάρρος να κάνει αντι-δηλώσεις σαν απαντήσεις στον Αλόνσο, κάτι που θεωρώ πως δεν τον βοήθησε τόσο θετικά όσο το να μην είχε ασχοληθεί καθόλου.
Εγώ κρίνοντάς τον απλά σαν οδηγό, τον θεωρώ κορυφαίο και πανάξιο πρωταθλητή αν καταφέρει να κερδίσει. Τα καλός/κακός χαρακτήρας είναι 'νά 'χαμε να λέγαμε'.
Δεν τον συμπαθούν οι φαν του Αλόνσο και οι αντι-ΜακΛάρεν...
Θα επιλεξω το 2
- Έχει γλοιωδέστατο προμοτάρισμα από το λόμπυ του νησιού το οποίο σε πολύ κόσμο έχει τα αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα από τα επιθυμητά
Οντως ευχομαι να εκαταλειψει στο αυριανο αγωνα..
Ερε τι εχει να γινει μετα..
-
Μη ξεχάσεις: το κομποσκοίνι, την σκελίδα με τα σκόρδα, τα θυμιατά και την κούκλα με τις βελόνες. Καλού-κακού ζήτησέ το και στην προσευχή σου σήμερα το βράδι πριν πέσεις για ύπνο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μη ξεχάσεις: το κομποσκοίνι, την σκελίδα με τα σκόρδα, τα θυμιατά και την κούκλα με τις βελόνες.Oλα ειναι ετοιμα
Καλού-κακού ζήτησέ το και στην προσευχή σου σήμερα το βράδι πριν πέσεις για ύπνο.
Μπα, αυτο αν το ζητουσα εγω θα εφερνα αντιθετα αποτελεσματα.
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
τα σχεδόν 7 δέκατα διαφορά τα βλέπεις ως διαφορά οδηγική?
Φυσικά και όχι. Mόνο όταν είναι μπροστά ο Alonso η διαφορά είναι οδηγική.
Ο Hamilton μάλλον είναι αρκετά ελαφρύς. Και με βροχή να αναμένεται όλα είναι ανοιχτά.
Οι ταύροι τι πίνουν στην Κίνα;Δεν ξέρω, δεν έχω πάει!
Μια λαθος εκτιμηση και μπορει να τρακαρουν hamilton και alonso
αυριο στην εκκινηση -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Για το ότι δεν παρέμεινε συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο (που κι αυτό ελέγχεται) φταίνε 3 πράγματα:- Πάει να πάρει πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι που όταν το καταφέρνει κάποιος ενοχλεί ΠΟΛΥ κόσμο.
- Η πολλή αβάντα του έδωσε το θάρρος να κάνει αντι-δηλώσεις σαν απαντήσεις στον Αλόνσο, κάτι που θεωρώ πως δεν τον βοήθησε τόσο θετικά όσο το να μην είχε ασχοληθεί καθόλου.
Εγώ κρίνοντάς τον απλά σαν οδηγό, τον θεωρώ κορυφαίο και πανάξιο πρωταθλητή αν καταφέρει να κερδίσει. Τα καλός/κακός χαρακτήρας είναι 'νά 'χαμε να λέγαμε'.
+oo
-
Aν το παρει ο Λoυι Λουι Θα βλεπει μαυρο ο Alonso κ θα αλλαζει δρομο ....
-
Ο χρήστης NIKOS ARTA έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ο Χάμιλτον παίρνει PP αλλά και νίκες.
Κρίμα που δεν φρόντισε να παραμείνει αρκετά συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο...Mε αυτά που κάνει θα είναι μόνο σε λίγους συμπαθείς .
Του χρόνου να δουμε τι θα κάνει.Συμπαθεστατος ειναι ....
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Για το ότι δεν παρέμεινε συμπαθής για τον περισσότερο κόσμο (που κι αυτό ελέγχεται) φταίνε 3 πράγματα:- Πάει να πάρει πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι που όταν το καταφέρνει κάποιος ενοχλεί ΠΟΛΥ κόσμο.
-
Συμφωνω...αυτη ειναι ομως η δουλεια του κ την κανει που καλα.
-
Εχει προμοταρισμα το οποιο ειναι ακρως δικαιολογημενο απο την
αγωνηστικη του αποδοση απο την πρωτη μερα.. -
Και παλι η αποδοση του του δινει αυτο το δικαιωμα..Παρ'ολα αυτα δεν
ειναι επ'ουδενι εριστικος ..
Για σκεφτειτε τις δηλωσεις που εκανε ο Alonso πριν 2 χρονια ..
Καποιοι οπαδοι του Alonso δικαιολογουσαν κ δικαιολογουν τετοιες
συμπεριφορες λεγοντας οτι εχει την στοφα του πρωταθλητη ,
τσαμπουκα κ.λ.π ...
Οσον αφορα για τον ειναι καλος χαρακτηρας ,γενικα δεν ξερω γιατι δεν τον εχω κανει παρεα ....αλλωστε θα δουμε κ πως/αν θα αλλαξει η συμπεριφορα του αν κατακτησει το πρωταθλημα...
Σιγουρα ομως του Alonso ηταν κ ειναι απο τις χειροτερες ... -
Βρέχει τώρα στην Κίνα.
-
Ελα ρε Αλόνσο κάνε τον αγώνα σου...έχω βουντού στον ακατονομαστο αγιο Λούη Πατρίκιο...
-
Πρέπει να βάλει και ο vengas το χέρι του...
-
Τα τελευταία νέα είναι πως ο Alonso θα ξεκινήσει τον αγώνα από το pit lane
-
γιατί τρολάρεις;
ότι έχεις πει μέχρι τώρα είναι ψεμματα...σε παρακαλώ μην δημιουργείς εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης schwarzenegger έγραψε:
Τα τελευταία νέα είναι πως ο Alonso θα ξεκινήσει τον αγώνα από το pit lane -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ότι έχεις πει μέχρι τώρα είναι ψεμματα...σε παρακαλώ μην δημιουργείς εντυπώσεις.'Oταν έγραψα στο προηγούμενο GP ότι έβρεχε ήταν ψέμα;
Μάλλον εσύ είσαι ο ψεύτης. -
Παιδια οντως εχει αρκετο νερο η πιστα.Δε ξερω αν βρεχει ακομα
-
Τα McLaren βγήκαν από τα pits με τα intermediates.
-
μέχρι στιγμής...
-
έλα ρε Κίμι πάρτον τον φούστη
-
Kατι πρεπει να κανουν για να εχουμε παντα αγωνες σε βρεγμενο μπας και δουμε επιτελους λιγο θεαμα !!!
Επίσημο thread: GP Kίνας - Shanghai 2007