-
Ρε παιδια σοβαρα τωρα...εγω δεν δινω δεκαρα τι γνωμη εχουν οι γκομενες για το αμαξι μου.
Αρκει να αρεσει σε εμενα, να με γεμιζει, να εινα ιγια το πορτοφολι μου κλπ κλπ.
Σε αυτα τα € εγω θα αγοραζα ενα clio 172 ή ενα MX5 MkI και σου μενουν και ρεστα λιγα ή και πιο πολλα αναλογα τιμες που θα τα βρεις.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια σοβαρα τωρα...εγω δεν δινω δεκαρα τι γνωμη εχουν οι γκομενες για το αμαξι μου.Έτσι και αλλιώς είμαι gay...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδια σοβαρα τωρα...εγω δεν δινω δεκαρα τι γνωμη εχουν οι γκομενες για το αμαξι μου.
Έτσι και αλλιώς είμαι gay...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ξερω οτι ψαχνεις αντρα, για αυτο εχεις κανει το αμαξι σου τοσο καγκουρικο, ωστε απο πασχος και πανω να μπαινει μεσα!
-
Yeah right...
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ναι μιλαμε για το coupe το τελευταιο.Γνωριζω οτι μαλλον ειναι κατωτερο απο τα αλλα,επειδη ομως μου ψιλοαρεσει λεω να παω να το δω σε καμια μαντρα κ αυτο γιατι δεν εχει τυχει να το εχει καποιος γνωστος μου κ να το εχω ζησει (παντως εχει λιγες πιθανοτητες σε σχεση με τα αλλα ειναι αληθεια)Το Chrysler PT Cruiser δεν μου πολυαρεσει,ειναι μεγαλο κ νομιζω οτι εχει τσουχτερα service.
ratanplan Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει,αλλα εμενα με ενδιαφερει η αποψη των αλλων για το αυτοκινητο μου.ΚΑΙ των γυναικων.
Αληθεια τι αυτοκινητο εχεις?? -
Aν σε ενδιαφερει η γνωμη των γυναικων για το αμαξι σου (πραμα που δεν θεωρω κατακριτεο), μπορεις να παρεις ενα Lancia Y Μοmo Design.
Oι γυναικες δεν βρισκουν ομορφα μονο τα σπορ,γρηγορα, διθεσια και καμπριο αυτοκινητα...
Εναλλακτικα , κατι σε Peugeot 207 ή Suzuki Swift... Πολυ λιγες γυναικες εχω γνωρισει που να μην τους αρεσει... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aν σε ενδιαφερει η γνωμη των γυναικων για το αμαξι σου (πραμα που δεν θεωρω κατακριτεο), μπορεις να παρεις ενα Lancia Y Μοmo Design.
Oι γυναικες δεν βρισκουν ομορφα μονο τα σπορ,γρηγορα, διθεσια και καμπριο αυτοκινητα...
Εναλλακτικα , κατι σε Peugeot 207... Πολυ λιγες γυναικες εχω γνωρισει που να μην τους αρεσει...Οι γυναίκες έχουν διαφορετικό γούστο από εμάς...
-Οταν βλέπουν ένα διθέσιο, αν είναι ακριβό, ξέρουν πως μ'αυτόν που το έχει θα περάσουν καλά, αλλά για να έχει διθέσιο, πάει να πει πως δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις, δεν κάνει για σχέση.
-Αν οδηγεί σπορ,γρήγορο αυτοκίνητο, είναι ριψοκίνδυνος, δεν κάνει για σχέση
-Αν εχει κάμπριο, θέλει να τον βλέπουν οι άλλες γυναίκες, δεν κάνει για σχέση.Θα μου πεις τώρα και ποιος τις θέλει για σχέση;
(μιλάμε πάντα για Ελληνίδες, η συντριπτική πλειοψηφία, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από αυτό που λέει, έχει στο μυαλό της την μόνιμη και διαρκή ΣΧΕΣΗ!Αρα, για να ανακεφαλαιώσουμε:
-Στις γυναίκες, αρέσουν τ' ακριβά πράγματα, γι' αυτό λοιπόν και τ' ακριβά αυτοκίνητα... Οι λόγοι είναι προφανείς: οι πρόγονοί μας κουβαλούσαν μπανάνες, αυτός που οδηγεί ακριβό αυτοκίνητο, έχει και τα μέσα να κουβαλήσει πολλά...φορτηγά μπανάνες! Απλός, καθαρός, δαρβινισμός που δεν χωράει αμφισβητήσεις!
-Υπάρχουν κι ακριβά που πιθανόν να τις απωθήσουν, αλλά δύσκολο... Γενικά αυτοκίνητα που μαζεύουν γκομενάκια γύρω τους, δημιουργούν φόβο καμιά φορά! Βέβαια, με μια Ferrari, κάνεις την δουλειά σου χωρίς φόβους και πάθη...
-Αν δεν μπορείς να έχεις κάτι ακριβό, έχε κάτι που έχει μουρίτσα: κλασικά ΜΙΝΙ, Beetle, A140, Golf (καλώς ή κακώς... )
-Αν δεν μπορείς να έχεις ούτε ένα από τα παραπάνω λόγω χαμηλού μπάτζετ, αγοράζεις μικρό και...χαριτωμένο! Ετσι δεν δείχνεις να σου περισσεύουν τα λεφτά μεν, αλλά η πλειοψηφία δεν ψάχνει μόνον γι' αυτά εξάλλου! Το καλύτερο συνάλλαγμα, είναι η αγάπη μωρά μου!Παίξτο κι εσύ ερωτύλος, μπορείς!
Σ' αυτή την κατηγορία παίζουν: Swift, Yaris, Ypsilon ( ), Peugeot 206 & 207, Polo, νέο Corsa κλπ
-ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, όσα καγκουροποιούνται ασύστολα ή πόσο μάλλον τα καγκουροποιημένα! Οι καγκουρίνες, ας αναπαραχθούν με άλλους! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με ανοιχτή την οροφή και σχετικά τραβηγμένο το κάθισμα έχω κάτσει πίσω σε 206cc, παρότι 1,93, χωρίς να υποφέρω. Δε γνωρίζω βέβαια αν θα είχα χωρέσει με κλειστή την οροφή...
Με την καμία όμως! Εδώ δεν χώραγα εγώ που είμαι 1,81...
Φαίνεται ότι είμαι πολύ βολικός άνθρωπος...
Δεν είπα ότι ένοιωθα ότι ένοιωθα άνετα, ότι δεν υπέφερα είπα. Ότι δηλαδή μπορείς να πας μια βόλτα φορτώνοντας και άλλα δύο άτομα για μια σύντομη διαδρομή.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το ξερω οτι ψαχνεις αντρα, για αυτο εχεις κανει το αμαξι σου τοσο καγκουρικο, ωστε απο πασχος και πανω να μπαινει μεσα!
Παλι ηπιες πρωι πρωι ρε καγκουρι; Παλι δεν ξερεις τι λες...
Τεσπα,makr σ αυτα τα λεφτα θα επαιρνα ενα swift ή ενα ignis sport.Kι εμενα δε με πολυνοιαζει τι λενε οι γκομενες για το τουτου..αλλο αν τους αρεσει πολυ..
-
κανε μια γυρα απο οπελ και vw..τωρα με τα τουρμπο τα ατμοσφαιρκα των 2-3 ετων τα πουλανε σχετικα φτηνα!
ενα γκολφ πχ ποτε δεν ειναι κακη μουρη για ατομα κατω των 30...η ενα αστρα gtc..απο κει και περα...
χιουνται κουπε--> ομορφο αμαξωμα να το βλεπεις αλλα ουτε σαν αισθηση με ενθουσιασε, ουτε σαν σβελταδα! δε θα το προτεινα..
μερσεντες 200Ε--> too much
αλφα 147-156--> θελει λιγο ψαξιμο για τη κατασταση τους στα ποσα που αναφερεις..
-
«Όποιος θέλει μούρη πρέπει να’χει και μεγάλο παγούρι»
Ζητάς πάρα πολλά κατά την γνώμη μου και έχεις αντιφατικές απαιτήσεις.
Φτηνό, οικονομικό, μουράτο, μεταπώληση, κλπ.
Με την οικονομική σου κατάσταση αν πάρεις ένα μεταχειρισμένο ρισκάρεις.
Φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά είναι σε καλή κατάσταση ?
Αν βγει «ζημιάρικο» το οικονομικό πάει περίπατο.
Τα χλμ του κοντέρ είναι πραγματικά ?
Στην πλειοψηφία όχι, σχεδόν όλα τα μεταχειρισμένα είναι παραποιημένα, εξαίρεση αποτελούν οι ιδιώτες αλλά σε τελική ανάλυση σαν να παίρνεις λαχείο, στην καλύτερη περίπτωση κερδίζεις τον λήγοντα.Τα μουράτα είναι ακριβά και έχουν και ακριβό service
Καλό είναι να ακούς την γνώμη και της συμβουλές των άλλων αλλά η απόφαση πρέπει να βασίζεται στην δική σου κρίση γιατί εσύ θα έχεις το «πρόβλημα» και όχι οι άλλοι (στους άλλους δεν ανήκουν γονείς, αδέρφια κλπ).Όσο για το ποια είναι μουράτα δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη.
Το Chrysler PT Cruiser για μένα είναι κακάσχημο αλλά σε κάποιους αρέσει !!!
Εδώ έχω ακούσει ότι και το RX8 είναι άσχημο !!! που το θεωρώ σαν το ποιο όμορφο και value for money αμάξι των τελευταίων ετών.Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα καινούργιο μικρό ή μικρομεσαίο έως 15000 το πολύ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε σχέση με τα μεταχειρισμένα, να έχω εγγύηση, να είναι οικονομικό, να έχει καλή τιμή μεταπώλησης κλπ με σκοπό να μαζέψω χρήματα και μετά από 4-5 χρόνια να πάρω το μουράτο που ήθελα αλλά λόγο νεότητας γενικά δεν μπορώ να πάρω τώρα,
ή
θα έκανα υπομονή και οικονομία και μόλις θα μάζευα τα χρήματα που μου λείπουν θα έπαιρνα το μουράτο που στο μεταξύ θα είχα ψάξει-βρει-κατασταλάξει.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα καινούργιο μικρό ή μικρομεσαίο έως 15000 το πολύ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε σχέση με τα μεταχειρισμένα, να έχω εγγύηση, να είναι οικονομικό, να έχει καλή τιμή μεταπώλησης κλπ με σκοπό να μαζέψω χρήματα και μετά από 4-5 χρόνια να πάρω το μουράτο που ήθελα αλλά λόγο νεότητας γενικά δεν μπορώ να πάρω τώρα,
ή
θα έκανα υπομονή και οικονομία και μόλις θα μάζευα τα χρήματα που μου λείπουν θα έπαιρνα το μουράτο που στο μεταξύ θα είχα ψάξει-βρει-κατασταλάξει.
Το βρισκεις λογικο για εναν καινουριο/αρχαριο οδηγο να παρει ενα καινουριο??Εγω οπως σας ειπα το φοβαμαι.
Ο πατερας μου,που για μενα ειναι ο καλυτερος οδηγος μου εχει πει 1 πραγμα.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ουτε ενας καινουριος οδηγος που να μην κανει ζημια.Μεγαλη ή μικρη.
Πειτε λοιπον οτι σκαω 14Κ-15Κ για καινουριο κ γινεται η στραβη κ κανω ζημια.Η χασουρα πιστευω(+ το 20% που χανεις μολις βγεις απο την αντιπροσωπεια) ειναι μεγαλυτερη απο το ποσο που ισως θα χρειαστει για να συμαζεψω ενα μεταχειρισμενο... -
Φίλε μου θα επιμείνω λέγοντάς σου να τσεκάρεις το προηγούμενο civic σε hatchback τρίθυρο & 1.600 κυβικά. Το κιβώτιο & ο κινητήρας του 'συγχωρούν' πολλά λάθη και το πουλ-μουρ του δεν ειν κακό...
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα καινούργιο μικρό ή μικρομεσαίο έως 15000 το πολύ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε σχέση με τα μεταχειρισμένα, να έχω εγγύηση, να είναι οικονομικό, να έχει καλή τιμή μεταπώλησης κλπ με σκοπό να μαζέψω χρήματα και μετά από 4-5 χρόνια να πάρω το μουράτο που ήθελα αλλά λόγο νεότητας γενικά δεν μπορώ να πάρω τώρα,
ή
Το βρισκεις λογικο για εναν καινουριο/αρχαριο οδηγο να παρει ενα καινουριο??Εγω οπως σας ειπα το φοβαμαι.
Ο πατερας μου,που για μενα ειναι ο καλυτερος οδηγος μου εχει πει 1 πραγμα.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ουτε ενας καινουριος οδηγος που να μην κανει ζημια.Μεγαλη ή μικρη.
Πειτε λοιπον οτι σκαω 14Κ-15Κ για καινουριο κ γινεται η στραβη κ κανω ζημια.Η χασουρα πιστευω(+ το 20% που χανεις μολις βγεις απο την αντιπροσωπεια) ειναι μεγαλυτερη απο το ποσο που ισως θα χρειαστει για να συμαζεψω ενα μεταχειρισμενο...Μην είσαι τόσο σίγουρος πως δεν υπάρχουν άτομα που δεν έχουν κάνει ποτέ ζημιά όταν ήταν νέοι οδηγοί...
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Φίλε μου θα επιμείνω λέγοντάς σου να τσεκάρεις το προηγούμενο civic σε hatchback τρίθυρο & 1.600 κυβικά. Το κιβώτιο & ο κινητήρας του 'συγχωρούν' πολλά λάθη και το πουλ-μουρ του δεν ειν κακό...Αν υποθέσουμε πως το πουλ μουρ περιγράφεται από έναν άξονα από -οο εως +οο, το 0 είναι το πουλ μουρ των αυτοκινήτων που δεν...κάνουν κακό στον κάτοχο (ούτε όμως και καλό... ), οι αρνητικές τιμές , καταλαμβάνονται από Lada, Ηyundai και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, οι θετικές από τους premiumατζήδες αυτού του κόσμου (BMW, Merc, Audi, MINI κλπ...), οι ιάπωνες σαν το εν λόγω Honda είναι περίπου στο κέντρο, ήτοι στο 0 (μηδέν). Κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση...
Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, τα συγκεκριμένα, κυκλοφορούν αρκετά μεταξύ Μπουρναζίου και λοιπών περιχώρων, μεταμφιεσμένα αψόγως σε Type-R (ο Θεός να τα κάνει...). Εννίοτε, οι 'μάστορες' της περιοχής, αναλαμβάνουν ν' αυξήσουν κατά πολύ την αναλογία πολυεστέρα/μετάλλου, υπέρ του πρώτου προφανώς, με αμφίβολα αποτελέσματα, τολμω να είπω...
Οπως και να 'χει, σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινό, μπορεί και να πετύχει...Για πουλ μουρ, κοίτα αλλού... Επιπλέον, θα το πουλάνε ακριβά , επειδή είναι Honda (και χωρίς κάποιον άλλο λόγο.... ), ενώ αν ζητήσει τίποτε, θα πρέπει ν' απευθυνθείς στον κ. Σαρακάκη (μακριά από μας , Παναγιά μου! ).
Καλά ψώνια! -
Υπαρχουν πααααααααααααααρα πολλοι οδηγοι που δεν κανανε ζημια σα ννεοι οδηγοι ,και καποιοι απο αυτους δεν εχουν κανει ποτε τρακαρισμα ως τωρα, φυσικα ΔΕΝ ειμαι ενας απο αυτους!
Αν ξεκινας με το σκεπτικο οτι θα τρακαρεις παρε με 12κ οποιο αμαξι εχει την καλητερη παθητικη ασφαλεια και κανε μια μικτη ασφαλεια για την περιπτωση που εφταιγες εσυ.
Βασικα κοιτα απο την στιγμη που εμενα κατι μου αρεσει δεν με ενδιαφερει τι λεει η γυναικα μου η ο κολητος μου κλπ. Εσυ λαμβανεις υποψη σου και την γκομενα και τον κολλητο και τον πατερα σου και καλα κανεις, δεν υπαρχει λαθος και σωστο....η τελος παντων στο θεμα της γκομενας....εισαι λιγο λαθος κα ιθα σου πω γιατι, δεν εισαι παντρεμενος ας πουμε οποτε εχεις μια κοπελα και τελος, ψαχνεις ενα αμαξι που να αρεσει γενικα στις γυναικες, ε χεσε μεσα εδω δεν βγαζουμε ακρη με μια...θα βγαλουμε ακρη με τις πολλες?
ενα 106 εχω.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
ή
Πειτε λοιπον οτι σκαω 14Κ-15Κ για καινουριο κ γινεται η στραβη κ κανω ζημια.Η χασουρα πιστευω(+ το 20% που χανεις μολις βγεις απο την αντιπροσωπεια) ειναι μεγαλυτερη απο το ποσο που ισως θα χρειαστει για να συμαζεψω ενα μεταχειρισμενο...Εγώ προσωπικά οδηγώ από το 1984, και δεν έχω τρακάρει με δική μου υπαιτιότητα όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο ή αδύνατον εσένα ή του πατέρα σου.
Οι μόνες ζημίες που έχω προκαλέσει στα αμάξια που είχα κατά καιρούς είναι γρατσουνιές στους προφυλακτήρες.
Επίσης αρκετοί γνωστοί και φίλοι μου δεν έχουν τρακάρει επίσης, όπως και επίσης πάρα πολλοί γνωστοί μου τράκαραν στο πρώτο εξάμηνο με το που άρχισαν να οδηγούν και συνεχίζουν να τρακάρουν κατά διαστήματα ακόμα και τώρα που «είναι έμπειροι οδηγοί».
Και παρόλο που με θεωρώ καλό οδηγώ έχω κάνει και μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο μου και εύχομαι τα χρήματα της μικτής να αποδεικνύονται πεταμένα λεφτά, γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστος εσαεί και όσο κυκλοφορείς μειώνονται οι πιθανότητες να παραμείνεις.
Καλό είναι στην επιλογή του όποιου οχήματος να μην κοιτάς τη μούρη, 0-100 , μεταπώληση κλπ μόνο αλλά το 100-0, την παθητική και ενεργητική ασφάλεια, πόσους αερόσακους έχει, να έχει ABS, EBD, TSC, DSC, LSD κλπ.
Αν δεν γνωρίζεις τι είναι όλα αυτά τα τριγράμματα και ποιος ο λόγος ύπαρξής τους στα σύγχρονα αμάξια, ρώτα και όλοι θα σου απαντήσουμε με μεγάλη προθυμία.
Τα χρήματα είναι προτιμότερο να τα «σπαταλήσεις» σε ένα καινούριο παρά σε ένα μεταχειρισμένο. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ή
Πειτε λοιπον οτι σκαω 14Κ-15Κ για καινουριο κ γινεται η στραβη κ κανω ζημια.Η χασουρα πιστευω(+ το 20% που χανεις μολις βγεις απο την αντιπροσωπεια) ειναι μεγαλυτερη απο το ποσο που ισως θα χρειαστει για να συμαζεψω ενα μεταχειρισμενο...Μην είσαι τόσο σίγουρος πως δεν υπάρχουν άτομα που δεν έχουν κάνει ποτέ ζημιά όταν ήταν νέοι οδηγοί...
Ουτε γρατζουνια... Ιδιαιτερα αμα το πληρωνεις εσυ...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ή
Ουτε γρατζουνια... Ιδιαιτερα αμα το πληρωνεις εσυ...
Ακριβώς. Και όταν σου αρέσει να έχεις το αυτοκίνητο στην εντέλεια, σε εργοστασιακή κατάσταση.
Αγορα μεταχειρισμενου.Βudget 9Κ-12Κ