-
Ξεκάθαρη εικόνα των αριθμών και δείχνει την αλήθεια, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνομαι εγώ.
Οι επιδόσεις είναι πολύ κοντά, φαίνεται ότι πρόκειται για δύο κορυφαίους οδηγούς, με τη διαφορά ότι ο ένας μόλις μπήκε στην F1. Και δείχνει να είναι πιό αξιόπιστος.
-
Αυτο ακριβως εννοω περι ρηχων αναλυσεων. Ο μικρος περνει σταυρουδακι στην Αγγλια και στην Τουρκια με δυο σεταπ που αποδειχθηκαν καταστροφικα στον αγωνα. Περι fuel weight correction ουτε λογος φυσικα. Ναι, τελεια αναλυση, ξεκαθαρη εικονα
-
Go for pole, τόση ώρα θάβεις τον LH, κάτι ουσιαστικό για να υποστηρίξεις τον FA έχεις να πεις?
-
Δε χρειαζεται να πω τιποτα για να υποστηριξω τον Ισπανο, μιλησαν οι αγωνες του απο τη Βρετανια και μετα.
ΥΓ Ξεχασες το
-
Εντάξει Κωνσταντίνε, ο άνθρωπος με το καλημέρα στη Φ1 έχει κάνει ouqualify τον νυν δις 7 φορές στους 15 αγώνες, όντας ομόσταυλος, μεταξύ των οποίων 3 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ poles, ίδιες νίκες και περισσότερα βάθρα κι εσύ μας λες ότι είναι αργός και ρηχές οι αναλύσεις! Οκ, έχεις δίκιο!
-
Το βιντεάκι μεταξύ Massa-Kubica με στράβωσε λίγο. Απ'έξω φάνηκε μια χαρά, αλλά από onboard ο Massa μου φάνηκε ιδιαιτέρως unfair από την αρχή μέχρι την τελευταία στροφή που τον πάει μέχρι έξω ο Kub.
-
απο τα λιγα που καταλαβαινω συμπεραινω οτι ο κοβα ειναι ο 2ος καλυτερος οδηγος στο γκριντ...
επισης καταλαβαινω οτι υπαρχει συσσωρευμενη πικρα 2 ετων..
τεσπα..μπραβο στον χαμιλτον που εμεινε στη πιστα με τετοιες συνθηκες αν και το να τον ονομασω πρωταθλητη ειναι λιγο πρωιμο ακομα! σιγουρα ειναι ενα απο τα κορυφαια τιμονια αυτη τη στιγμη και με αυτες τις συνθηκες!
μπραβο στον κοβα που ανεβηκε στο βαθρο με το 'πλοιο' μας!
ναντο εκανες μεγαλη λαλακια που πηγες στη μακλαρεν και καλα σε κανουν!ετσι ειναι αμα φευγεις απο τη φαμιλια....... επειδη ομως δε ξεχναμε, η πορτα ειναι ανοιχτη...
-
Πάντως σε κάθε incar που βλέπω το traction control δουλεύει υπερωρίες.
Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτός ο αγώνας συνέβαινε του χρόνου που το γκατζετάκι θα είναι εκτός.Τρελό πάρτι,χορεύοντας στη βροχή!
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Πάντως σε κάθε incar που βλέπω το traction control δουλεύει υπερωρίες.Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτός ο αγώνας συνέβαινε του χρόνου που το γκατζετάκι θα είναι εκτός.Τρελό πάρτι,χορεύοντας στη βροχή!
Aν αυτο συνεβαινε του χρονου, το πιο πιθανο ειναι να σταματουσε ο αγωνας.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτός ο αγώνας συνέβαινε του χρόνου που το γκατζετάκι θα είναι εκτός.Τρελό πάρτι,χορεύοντας στη βροχή!
Επειδή θα μέναμε χωρίς αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εντάξει Κωνσταντίνε, ο άνθρωπος με το καλημέρα στη Φ1 έχει κάνει ouqualify τον νυν δις 7 φορές στους 15 αγώνες, όντας ομόσταυλος, μεταξύ των οποίων 3 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ poles, ίδιες νίκες και περισσότερα βάθρα κι εσύ μας λες ότι είναι αργός και ρηχές οι αναλύσεις! Οκ, έχεις δίκιο!Δεν περιμενω να μου αποδωσεις δικιο. Αλλα οπως βλεπεις οταν σου ζητησα επιχειρηματα μας εδωσες ενα μακριναρι που οποιος το εχει συνθεσει προφανως δεν καταλαβαινει τι του γινεται γιατι αυτοι οι αριθμοι απο μονοι τους δεν εχουν καμια αξια. Αν και θα επρεπε να ξερεις καλυτερα γιατι παρακολουθεις πολυ F1 -και το εννοω- μου ξαναλες εκανε 7 φορες out-qualify, ε τι να σου πω;
ΥΓ Στο τελος της ημερας η ομαδα σου εχει επιλεξει που θα στηριχτει στο μελλον. Καλη τους και καλη σας τυχη.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παιζει κι'αυτο...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Το Gp2 εχει κανει αρκετους αγωνες υπο βροχη χωρις TC και τιποτα απο ολα αυτα δε συνεβη, συνεπως δε χρειαζεται να ανησυχει κανεις. Απλα θα πεσουν καπως οι ρυθμοι.
-
Xμμμ... μας λέει τίποτα αυτή η άσχετη δήλωση από Theissen? (σε σχέση με παζάρια, μεταγραφές κτλ...)
It was a race to forget for our team. Congratulation to Lewis Hamilton who seemed to be totally unaffected by what was happening around him on the track, and drove his car home safely. He took a big step in the direction of the championship.'
-
Σε ρώτησα να μου εξηγήσεις τι αποδεικνύει κατά τη γνώμη σου την ταχύτητα ενός οδηγού, όταν χαρακτήρισες αργό τον ΛΧ και δεν μου απάντησες. Αν δεν την αποδεικνύουν τα qual και τα fastets laps, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι την αποδεικνύει.
Και τα νούμερα δεν ήταν σκέτα, απλά επιβεβαιώνουν το προφανές. Σε ρώτησα επίσης αν παίζει κάνα ρόλο που ο ΛΧ είναι ρούκι και ο ΦΑ νυν δις και ότ ιείναι και ομόσταυλοι, όταν χαρακτήρισες αργό τον ΛΧ, και πάλι δεν μου απάντησες.
Να περιμένω ή δεν πρόκειται;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν δεν την αποδεικνύουν τα qual και τα fastets laps, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι την αποδεικνύει.Ξαναλεω λοιπον, αν μη τι αλλο: συγκριση σε προκριματικα πρεπει να γινεται σε fuel corrected χρονους, σσυγκριση εχει νοημα μονο οταν τα σεταπ ειναι ρεαλιστικα, συγκριση σε fastests laps στον αγωνα γινεται μονο οταν και οι δυο εχουν καθαρη ασφαλτο μπροστα τους με παρομοιο φορτιο κλπ κλπ.
Σε ρώτησα επίσης αν παίζει κάνα ρόλο που ο ΛΧ είναι ρούκι και ο ΦΑ νυν δις και ότ ιείναι και ομόσταυλοι, όταν χαρακτήρισες αργό τον ΛΧ, και πάλι δεν μου απάντησες.
Και ξαναλεω οτι ο μικρος οπως ξεκινησε, συνεχιζει. Στον ιδιο ρυθμο, μηδενικη βελτιωση. Αρα οχι, δεν εχει. Βασικα οπως δειχνουν ολες οι ενδειξεις ποτε δεν ειχε, ουτε στον πρωτο αγωνα.
-
Και ξαναρωτάω, χαρακτήρισες αργό τον ΛΧ συγκριτκά με τον ΦΑ. Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα, μιας και η ομοσταυλία, η πείρα, τα quals και τα fastest laps δεν αποτελούν κριτήρια;
[edit]
Btw, έχεις συνειδητοποιήσει πόσο χάλια βγάζεις (έμμεσα) τον Αλόνσο μηδενίζοντας (άμεσα) τον ΛΧ; -
[συνέπτυξα αυτό το ποστ με το αμέσως προηγούμενο]
-
Ο Hamilton ξεκίνησε με κορυφαία απόδοση. Οδηγικά δε μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, άρα 'βελτίωση' δύσκολα να βλέπαμε από άποψη καθαρής ταχύτητας.
Οι βελτιώσεις που πρέπει να κοιτάξει (και το είπε κι ο ίδιος) είναι σε set up, στρατηγικές κτλ, σε κρίσιμες στιγμές, στις οποίες και η εμπειρία και οξυδέρκεια του Alonso φάνηκε καθαρά. Όμως, σε ένα τέτοιο καθεστώς απόλυτης πίεσης για αποτελέσματα δεν είναι εύκολοι αυτοί οι πειραματισμοί που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τα δικά σου κόλπα. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την ανέξοδη και χωρίς ρίσκα περίοδο των δοκιμών της ερχόμενης χρονιάς γι'αυτό το σκοπό.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και ξαναρωτάω, χαρακτήρισες αργό τον ΛΧ συγκριτκά με τον ΦΑ. Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα, μιας και η ομοσταυλία, η πείρα, τα quals και τα fastest laps δεν αποτελούν κριτήρια;[edit]
Btw, έχεις συνειδητοποιήσει πόσο χάλια βγάζεις (έμμεσα) τον Αλόνσο μηδενίζοντας (άμεσα) τον ΛΧ;Πραγματικα νομιζω οτι με δουλευεις. Δεν ειπα οτι δεν ειναι κριτηρια, απλα οτι η αναλυση απαιτει πολυ περισσσοτερο απο το να περνεις ξερους τους αριθμους, να τους βαζεις σε ενα εξελ και να υπολογιζεις σταυρουδακια.
Επισης τον Χαμιλτον δεν τον μηδενιζω, απλα οι πραγματικες του δυνατοτητες δεν ειναι για την κορυφη. Και αυτο θα φανει εκτος αν καταφερει να αντιγραψει πιστα τον ΜΣ και κρυφτει απο τους ικανους για ολη του την καριερα. Αν οντως η Μακ παρει του χρονου μετριο οδηγο για ν2 αυτο και μονο θα τα πει ολα για το ποσο καλος ειναι ή δεν ειναι ο μικρος.
Επίσημο thread: GP Ιαπωνίας - Fuji 2007