-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε αγόρι μου, αφού δεν το χεις τί το κουράζειςhttp://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=2280
google is your friend, μην εκτίθεσαι
(να σε ενημερώσω ότι έχω που δουλεύω σε φαρμακείο τα καλοκαίρια γύρω στα 10 χρόνια, οπότε κάτι έχω μάθει )
Να ανοιξεις ηλεκτρολογιο/φαρμακειο με ειδικευση στις Ιαπωνικες ξυλοσομπες
-
μα ήδη κάνω μαύρη διαφήμιση μέσα απ το φόρουμ για την ξυλόσομπα
και είναι ολλανδική τεχνολογία
-
Ililia, είχαμε παραλαβή σήμερα, 3 κουτιά
φιλική τιμή για σένα 10 ευρώ το κομμάτι
(είχαμε να δούμε ασπιρίνη απ το καλοκαίρι )
-
Πολύ όμορφη φωτογραφία αλλά βγάλε την ημερομηνία
-
ρε φιλε, πως γινεται σε ολη την ευρωπη να ειναι 29 Δεκεμβριου και εσυ να εισαι μια μερα μπροστα?
μας γραφεις απο το μελλον?? -
ο τρίφτυς είναι πάντα μπροστά απ την εποχή του
(έψαχνα να βρω εφημερίδα στο φαρμακείο για τα πειστήρια, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν ημερολόγιο, γυρισμένο σε λάθος σελίδα )
-
Ililia, είχαμε παραλαβή σήμερα, 3 κουτιά
φιλική τιμή για σένα 10 ευρώ το κομμάτι(είχαμε να δούμε ασπιρίνη απ το καλοκαίρι )
Τα θέλω ΟΛΑ.
-
θα τα κάνω στοίβες, μέχρι το καλοκαίρι παίζει να έχουν μαζευτεί 10 κουτιά
(10χ10=100 )
-
γνωριζει καποιος για τις μονιμες παρενεργειες που μπορει να επιφερει το χαπι της επομενης μερας στον γυναικειο οργανισμο ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
γνωριζει καποιος για τις μονιμες παρενεργειες που μπορει να επιφερει το χαπι της επομενης μερας στον γυναικειο οργανισμο ;Ρίξε μια πρώτη ματιά εδώ αν την απόλυτη απάντηση θα σου τι δώσει ένας γυναικολόγος
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=113 -
ναι, το διαβασα αυτο αν και δεν με βοηθησε σχετικα.
ευχαριστω οπως και να 'χει .. -
γνωριζει καποιος για τις μονιμες παρενεργειες που μπορει να επιφερει το χαπι της επομενης μερας στον γυναικειο οργανισμο ;Απ'όσο γνωρίζω (είμαι σε οικογένεια ιατρών) δεν υπάρχουν μόνιμες παρενέργειες, από τη στιγμή που χρησιμοποιείται περιστασιακά και όχι συστηματικά. Θα ρωτήσω το βράδυ και θα σου πω.
Παρενέργειες -και 'άσχημες' sometimes (αλλαγή κύκλου, αυξομείωση ορμονών, τριχοφυία, έως και να μη μπορέσεις να κάνεις παιδιά στο μέλλον)- έχουν τα αντισυλληπτικά χάπια.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η συμβουλή ενός γυναικολόγου (ή παθολόγου) είναι απαραίτητη.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Παρενέργειες -και 'άσχημες' sometimes (αλλαγή κύκλου, αυξομείωση ορμονών, τριχοφυία, έως και να μη μπορέσεις να κάνεις παιδιά στο μέλλον)- έχουν τα αντισυλληπτικά χάπια.
Συμπεριλαμβανομενου αυτου της επομενης μερας ;
ειχα την εντυπωση οτι εχει σοβαρες παρενεργειες.anyways, περιμενω την βραδυνη απαντηση.
gracias
-
Διάβασε το χαρτάκι (spc) μέσα στο κουτί αλλά προς Θεού μην φρικάρεις. Αν διαβάσεις τις ανεπιθύμητες ενέργειες της ασπιρίνης πχ ή του panadol θα πάθεις μπακανιάου και δεν θα ξαναβάλεις φάρμακο στο στόμα σου.
Αυτό είναι κλασσικό φαινόμενο placebo που παθαίνουν οι περίεργοι ηλικιωμένοι συνήθως που διαβάζουν το χαρτάκι (για να ενημερωθούν καλύτερα από το γιατρό τους; ) και μετά από 5' αρχίζουν να εμφανίζουν όλα τα συμπτώματα.
Τα αντισυλληπτικά κάνουν και ένα mini (ή και max καμμιά φορά) τουμπάνιασμα του στήθους... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα αντισυλληπτικά κάνουν και ένα mini (ή και max καμμιά φορά) τουμπάνιασμα του στήθους...
αυτο παρατηρω τελευταια στον καθρεφτη μου και ανησυχησα
μην φρικάρεις.
πληροφοριακα ρωταω πιο πανω ..
-
Τα αντισυλληπτικά κάνουν και ένα mini (ή και max καμμιά φορά) τουμπάνιασμα του στήθους...
αυτο παρατηρω τελευταια στον καθρεφτη μου και ανησυχησα
Το ανησυχητικό είναι ότι το παρατηρεις ΕΣΥ στον καθρεφτη
-
Ελλείψεις σε Bασικά Φάρμακα
http://www.tvxs.gr/news/ελ� ... E%BA%CE%B1
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=239870
Ο φαρμακοποιός Γ. Παρθύμος απαντά ότι, με τη μείωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, οι εταιρείες μείωσαν τα κέρδη τους. Θεώρησαν λύση τις εξαγωγές, διότι το κόστος της ασπιρίνης στη χώρα μας ανέρχεται σε 70 λεπτά. Στη Γερμανία το ίδιο κουτάκι κοστίζει 7 ευρώ. Συνεπώς, εξάγοντας το φάρμακο, το ποσοστό κερδοφορίας αγγίζει το 100%. Μεγάλη έλλειψη όμως σημειώνεται και σε φάρμακα ευρείας κατανάλωσης (όπως το madopar), που δεν επιτρέπεται η εξαγωγή τους. Οι φαρμακοποιοί υποθέτουν ότι οι εταιρείες μη διοχετεύοντας αυτά τα φάρμακα στην αγορά ασκούν έμμεση πίεση για αύξηση των τιμών. Θεωρούν λύση την ηλεκτρονική καταγραφή κάθε φαρμάκου που εξάγουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.
**
«Μήνες έχω να δω ένα κουτάκι ασπιρίνες**», απαντά και η φαρμακοποιός Μαρία Κούκου: «Τι να κάνω με το madopar (Πάρκινσον), το οποίο είναι αδύνατον να αντικατασταθεί με άλλο φάρμακο; Καθώς και με τις ινσουλίνες ή τα φάρμακα για την κολίτιδαακούς ιλιλια
όλα αυτά τα φάρμακα που αναφέρονται πάντως, πάντα είχαν προβλήματα, και είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να βλέπεις την γριούλα κάθε μέρα να περνάει απ το φαρμακείο να ζητάει madopar και όποτε σου στέλνουν κανένα να κάνεις πάρτυ...
-
Υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις για πολλα φαρμακα (σχεδον για ολα).
Μακροχρονια οι καταναλωτες θα αναγκαστουν να τις αναζητησουν και αντι για ''έχις σπιρίνι παιδ' μ;' θα λενε 'τσάκω μ' ένα σαλοσπίρι' -
Ο φαρμακοποιός Γ. Παρθύμος απαντά ότι, με τη μείωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, οι εταιρείες μείωσαν τα κέρδη τους. Θεώρησαν λύση τις εξαγωγές, διότι το κόστος της ασπιρίνης στη χώρα μας ανέρχεται σε 70 λεπτά. Στη Γερμανία το ίδιο κουτάκι κοστίζει 7 ευρώ. Συνεπώς, εξάγοντας το φάρμακο, το ποσοστό κερδοφορίας αγγίζει το 100%..
Ωραια μαθηματικα ειναι αυτα
-
Για κάποια ΔΕΝ υπάρχουν εναλλακτικές
Στα περισσότερα αν υπάρχουν κοστίζουν διπλάσια και 3πλάσια.(τα μαθηματικά του φαρμακοποιού, ασχολίαστα, ελπίζω να ξέρει να δίνει ρέστα )
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες