-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
πήγα στον ουρολόγο και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μεατοτομή και είναι εκ γενετής οπότε η ασφάλεια μου δεν το καλύπτει.
έχετε κάνει εσείς circumcision?Άλλο πράγμα η περιτομή (circumcision) και άλλο η μεατοτομή (meatotomy)...
Μην τα συγχέεις...δΕ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ που μετά την περιτομή πριν ένα χρόνο, πήγα σε ουρολόγο και πρέπει να κάνω και φίμωση μετά την περιτομή έκλεισε και άλλο το στόμιο γτης ουρήθρας εξαιτίας της περιτομής πάλι χειρουργία ρε πουστιμ
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
πήγα στον ουρολόγο και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μεατοτομή και είναι εκ γενετής οπότε η ασφάλεια μου δεν το καλύπτει.
έχετε κάνει εσείς circumcision?Άλλο πράγμα η περιτομή (circumcision) και άλλο η μεατοτομή (meatotomy)...
Μην τα συγχέεις...δΕ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ που μετά την περιτομή πριν ένα χρόνο, πήγα σε ουρολόγο και πρέπει να κάνω και φίμωση μετά την περιτομή έκλεισε και άλλο το στόμιο γτης ουρήθρας εξαιτίας της περιτομής πάλι χειρουργία ρε πουστιμ
To κάνω quote για να μη χαθεί το συλλεκτικό ποστ!
Η φίμωση οφείλεται συνήθως στην κακή υγιεινή της περιοχής, εκτός και αν είσαι σακχαροδιαβητικός.
Και επίσης έχεις μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια, ως συνήθως!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η φίμωση οφείλεται συνήθως στην κακή υγιεινή της περιοχής, εκτός και αν είσαι σακχαροδιαβητικός.
απολαύστε πέοι
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Circumcision
εδώ πήγαινε -
μάθε να ενημερώνεσαι και μετά να χρησιμοποιείς τα δαχτυλάκια σου να πληκτρολογείς.
http://en.wikipedia.org/wiki/Circumcisionπόσο χρονών είσαι?
-
Γιάννη, όπως και να είναι, κάποια πράγματα είναι αυστηρώς προσωπικά! Έχεις την τάση να αναφέρεσαι σε εντελώς προσωπικά σου θέματα, με μεγάλη ευκολία! Κι αυτό σε δημόσιο χώρο!! Μήπως να το ξανασκεφτόσουν?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Γιάννη, όπως και να είναι, κάποια πράγματα είναι αυστηρώς προσωπικά! Έχεις την τάση να αναφέρεσαι σε εντελώς προσωπικά σου θέματα, με μεγάλη ευκολία! Κι αυτό σε δημόσιο χώρο!! Μήπως να το ξανασκεφτόσουν?
Kouk, δε θυμάμαι και το μικρό σου, ο φίλος μας φαίνεται με καλή πρόθεση να ενημερώσει αλλά φαίνεται και πάλι ότι δεν είναι ενημερωμένος σωστά γι'αυτό να πάψει να ασχολείται με το αντικείμενο των ιατρικών συμβουλών και συμπερασμάτων και οδηγιών πρόληψης.Αστό για τους ειδικούς φίλε.
γεια χαρά -
Νίκος.
Ο 'φίλος' είναι φοιτητής Ιατρικής, Γιάννη.
-
καλα...κομπογιαννιτης ειναι...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
καλα...κομπογιαννιτης ειναι...+1
-
Ναι ναι... κοροιδευτε εσεις.... αλλα να ξερετε.... η εκδικηση του γιατρου δινετε στο χειρουργικο τραπεζι
Ετσι δεν ειναι φανταστικε Σαρμαδακο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι ναι... κοροιδευτε εσεις.... αλλα να ξερετε.... η εκδικηση του γιατρου δινετε στο χειρουργικο τραπεζιΕτσι δεν ειναι φανταστικε Σαρμαδακο?
Όπως ορθά έχει πει και ο Χάρης μιλάμε για γιατρούς, όχι για χειρουργούς
-
Για να κλείνει το θέμα, αφού έκανες περιτομή (και καλά έκανες) είναι αδύνατον να πάθεις φίμωση.
Εφόσον υποστείς οξεία φίμωση γίνεται ανάταξη και σε δεύτερο χρόνο, εάν κριθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθεί το περιστατικό, περιτομή. -
giannispolo
ό,τιδήποτε γράφω το τσεκάρω πριν στο αντίστοιχο βιβλίο για να μη μου ξεφύγει καμιά χαζομάρα.Φυσικά η wikipedia ξέρει καλύτερα! Αναρωτιέμαι τότε γιατί μας ρωτάς για το κάθε 'γιατί μπαμπά' που κατεβαίνει στο κεφάλι σου.
koutsan
καλά τα λέει ο koutsan! -
giannispolo
ό,τιδήποτε γράφω το τσεκάρω πριν στο αντίστοιχο βιβλίο για να μη μου ξεφύγει καμιά χαζομάρα.Φυσικά η wikipedia ξέρει καλύτερα! Αναρωτιέμαι τότε γιατί μας ρωτάς για το κάθε 'γιατί μπαμπά' που κατεβαίνει στο κεφάλι σου.
koutsan
καλά τα λέει ο koutsan!περαστικά
-
δεν το βλεπω..ειναι χρονιος αρρωστος!
-
Εχει κανει κανεις επεμβαση laser για διορθωση μυωπιας?
Εχει καποιος να προτεινει καποιο εξειδικευμενο κεντρο(στην Αθηνα ισως)?
Ευχαριστω!
-
Και εγώ το ψάνω. Κάτι μου είχαν πει για μια κλινική Πανόρμου και Κηφισίας.
Η ταρίφα περνάει πολύ τα 2,500 που είχα ακούσει; -
Εχει κανει κανεις επεμβαση laser για διορθωση μυωπιας?Εχει καποιος να προτεινει καποιο εξειδικευμενο κεντρο(στην Αθηνα ισως)?
Ευχαριστω!
στο πανεπιστημιακό περιφερειακό γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, είναι TOP εκεί πρωτοεφαρμόστηκε και έχουν τα πρωτεία,για Αθήνα no idea
-
Εχει κανει κανεις επεμβαση laser για διορθωση μυωπιας?Εχει καποιος να προτεινει καποιο εξειδικευμενο κεντρο(στην Αθηνα ισως)?
Ευχαριστω!
Ξεκινάς διάβασμα, όταν τελειώσεις πες μου να σε εξετάσω
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight=
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες