-
-
Μην εισαι αυνάνας δεν ειναι τιποτα!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πρόσεξε μη λύσεις τον κόμπο.
Τον ποιόν...?
Dmitspan ftw
-
Bασικά θα μπορούσες να το φυσήξεις με κανα κοφλερ, αλλά φαντάσου να φουσκώσει η κοιλιά και να μείνεις εγκυος
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Bασικά θα μπορούσες να το φυσήξεις με κανα κοφλερ, αλλά φαντάσου να φουσκώσει η κοιλιά και να μείνεις εγκυοςΑφου είχε οινόπνευμα μπορει να το φουνταλιάσει!!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Bασικά θα μπορούσες να το φυσήξεις με κανα κοφλερ, αλλά φαντάσου να φουσκώσει η κοιλιά και να μείνεις εγκυοςΕιμαι ηδη εχω κολλησει στον 5ο μηνα εδω και πολλα χρονια!
Λοιπον...
Μετα απο μια ωρα προσπαθειες, αφου απολυμανα και εβαλα οτι μεταλικο αντικειμενο χωραει στον οφαλο μου, δε βγηκε κατι... Ξαναεβαλα μπατονετα, τωρα εχει αρχισει και βγαζει αιμα (πολυ λιγο το βλεπεις αραια απανω στο βαμβακι). Σε τι γιατρο να απευθυνθω ρε γαμωτο να ξερω τι να κανω?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Bασικά θα μπορούσες να το φυσήξεις με κανα κοφλερ, αλλά φαντάσου να φουσκώσει η κοιλιά και να μείνεις εγκυος
Ειμαι ηδη εχω κολλησει στον 5ο μηνα εδω και πολλα χρονια!
Λοιπον...
Μετα απο μια ωρα προσπαθειες, αφου απολυμανα και εβαλα οτι μεταλικο αντικειμενο χωραει στον οφαλο μου, δε βγηκε κατι... Ξαναεβαλα μπατονετα, τωρα εχει αρχισει και βγαζει αιμα (πολυ λιγο το βλεπεις αραια απανω στο βαμβακι). Σε τι γιατρο να απευθυνθω ρε γαμωτο να ξερω τι να κανω?
Δηλαδη το ενδεχομενο να σου διεφυγε της προσοχης οτι το βαμβακι εφυγε απο τον αφαλο ΔΕΝ σου περασε απο το μυαλο;
Σταματα να εισαι υποχονδριος και παρατα τα πριν κανεις καμια ζημια.
Ξερεις τι μηχανημα χρειαζεται για να σου ξαναδεσουν τον κομπο; -
Για περιμενε λιγο...
Ειμαι μονος μου, 3000χλμ μακρια απο τους γονεις μου, χωρις βοηθεια χωρις τιποτα.Μπορεις να μου πεις λιγο αν γινεται να μην ανησυχω?
-
Δεν χρειαζεται ενας τυπος σε ενα φορουμ να σου πει αν πρεπει ανησυχησεις ή οχι.
Αυτο που χρειαζεται ειναι λιγο κοινη λογικη. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Δεν χρειαζεται ενας τυπος σε ενα φορουμ να σου πει αν πρεπει ανησυχησεις ή οχι.
Αυτο που χρειαζεται ειναι λιγο κοινη λογικη.Ισχυει αλλα ενα φορουμ σε προφυλαει πριν στον εφορμαρουνε η πριν πληρωσεις κατι χρυσο για να το μαθεις.
-
Για περιμενε λιγο...Ειμαι μονος μου, 3000χλμ μακρια απο τους γονεις μου, χωρις βοηθεια χωρις τιποτα.Μπορεις να μου πεις λιγο αν γινεται να μην ανησυχω?
Βάζοντας ότι σαχλαμάρα να είναι στον αφαλό σου στο τέλος θα πάθεις μόλυνση,ήδη έκανες πληγή.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για περιμενε λιγο...
Ειμαι μονος μου, 3000χλμ μακρια απο τους γονεις μου, χωρις βοηθεια χωρις τιποτα.Μπορεις να μου πεις λιγο αν γινεται να μην ανησυχω?
Βάζοντας ότι σαχλαμάρα να είναι στον αφαλό σου στο τέλος θα πάθεις μόλυνση,ήδη έκανες πληγή.
Τελοσπαντων. Θα τον καθαριζω καθε μερα εκει με σαπουνι και νερο θα φευγει σιγα σιγα αμα εχει μεινει κατι.
-
Ίσως πρέπει να το δει και ο drifter μιας και είναι κοντά.
Έχω ακούσει ότι κομπρεσσα με μείγμα wd40 και κατακάθι από ελληνικό καφέ είναι αποτελεσματικη. -
Θα τον καθαριζω καθε μερα εκει με σαπουνι και νερο -
Μετα απο μια ωρα προσπαθειες, αφου απολυμανα και εβαλα οτι μεταλικο αντικειμενο χωραει στον οφαλο μου, δε βγηκε κατι... Ξαναεβαλα μπατονετα, τωρα εχει αρχισει και βγαζει αιμα (πολυ λιγο το βλεπεις αραια απανω στο βαμβακι). Σε τι γιατρο να απευθυνθω ρε γαμωτο να ξερω τι να κανω?Πιθανότερο πάντως φαίνεται ότι έφυγε το βαμβάκι και δεν το πήρες χαμπάρι. Ο οφαλός δεν είναι κανένα τεράστιο τούνελ ... Παράτα το γιατί μάλλον θα κάνεις τίποτα χειρότερο. Βάλε σε ένα βαμβάκι λίγο Betadine για απολύμανση και επάλειψε τον χώρο εκεί και άσε τον ήσυχο!
Ακόμα και να έχει μείνει μέσα κάποιο υπόλειμμα θα φύγει με το μπάνιο.
Και πέτα αυτές τις μπατονέτες που βγαίνει το βαμβάκι τους. Αν τύχει κάτι ανάλογο σε αυτί εκεί θα υπάρχει σοβαρό θέμα αφού πράγματι θα μιλάμε για ... τούνελ! -
Μια φορά είχε μείνει μπαμπάκι στ'αυτί από μπατονέτα και δε το 'χα πάρει χαμπάρι και πονούσε το αυτί μου με σταδιακά αυξανόμενο πόνο. Τη 2η μέρα πήγα στα εξωτερικά ιατρεία όπου το διαπίστωσαν
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ίσως πρέπει να το δει και ο drifter μιας και είναι κοντά.
Έχω ακούσει ότι κομπρεσσα με μείγμα wd40 και κατακάθι από ελληνικό καφέ είναι αποτελεσματικη.Και λιγο κοκκινο πιπερι για να κλεισει το τραυμα.
Σας ευχαριστω παντος για τα tips!
-
Κόκκινο σπρέι δοκίμασες;
-
Ρε, ψηφιζετε;
-
Πες του ότι έχει ομφαλίτιδα να τελειώνουμε
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες