-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μέλι και εντριβές με κοπριά bill. Και τον καρκίνο γιάνει αμα λάχει.Kαι κλύσμα με γιαούρτι. Πολύ καλό για αρτηριοσκληρωτικούς τω πνεύμα συνανθρώπους μας. Να το κοίταζες λιγάκι;
-
To πεθάνατε το θέμα...
Έχοντας ψηλά το πόδι όλο το απόγευμα και με έναν καλό ύπνο το βράδυ ο πόνος μειώθηκε κατά 50%, έβαλα και μια καλή επιγονατίδα σήμερα και το νιώθω καλύτερα, π.χ τσιμπάει λίγο όταν από γκάζι πάω να πατήσω φρένο στο αυτοκίνητο στρίβοντας το πόδι.
Αύριο θα το προπονήσω, όσο τραβάει φυσικά, αν δω ότι δεν πάει θα το παρατήσω για μερικές μέρες ακόμα.
Είναι και ότι στο γραφείο έχω την συνήθεια να έχω τα πόδια διπλωμένα πατώντας στα ροδάκια της καρέκλας, και μόλις κάνω να σηκωθώ μου ρίχνει σουβλιέςΈχω όμως την εντύπωση ότι φταίνε τα σκουώτ....γιατί τόσο καιρό δεν με ενόχλησε ενώ μόλις έκανα μερικά παραπάνω και πιο βαθιά κατευθείαν πόνεσε.
-
Πάνε σε κάνα μοναστήρι γυναικών και βάλε μια καλόγρια να στο κατουρήσει. Εγγυημένη θεραπεία. Ετσι έκανε ένας φίλος και γιατρεύτηκε.
Αμα ξέρει ο Εχετλαίος κανα μάγο της φυλής να στο κλάσει κιόλας μπορεί να λειτουργήσει και αυτό.
-
Για να υπερασπιστώ τον Εχετλαίο στο συγκεκριμένο δεν πρότεινε ούτε μέλι, ούτε πολτό, ούτε μπέικιν πάουντερ.
Είπε να βρει καλό θεραπευτή (φαντάζομαι σε αυτό εντάσσεται και ορθοπεδικός εννοείται που θα συστήσει μετά φυσικοθεραπευτή) και τα αντιφλεγμονώδη με μέτρο που επίσης είναι πολύ σωστό.Εγώ για να πω την αμαρτία μου όταν είχα πάθει λουμπάγκο (πήγα να σηκωθώ και κλείδωσα) στο στρατό πήρα ένα χαπάκι voltaren και ίσιωσα με τη μια...
-
κατα καιρούς έχω γράψει διάφορες εμπειρίες απ το σύστημα υγείας της ολλανδίας, όλες όμως ήταν από φίλους.
Πλέον ήρθε και η σειρά μου
με το που γύρισα, ενώ είχα ήδη κάτι ενοχλήσεις στη μέση μια μέρα εμεινα κυριολεκτικά στον τοπο. Δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου, πόνος αφόρητος ( που σαι κουτσάν ) να περπατάω σα θείτσα με οστεοπόρωση στα 90. Πάω στο γιατρό (GP) και μου δίνει ντεπόν Είχαν ξεμείνει κατι mesulid στο σπίτι, χαπακώνομαι αλλά πάπαλα, όσο πέρναγε η ώρα χειρότερα.
Επόμενη μέρα ξαναπάω, ευτυχώς ήταν ο τούρκος βάρδια στο κέντρο υγείας, με βλέπει με την πλάτη σε σχήμα S και με στέλνει κατ ευθείαν για ακτινογραφία και μου δίνει stedon και μορφίνηΠαρασκευή παίρνω τηλ να μάθω τα αποτελέσματα και μου λέει δυστυχώς ξέχασαν να στείλουν την ακτινογραφία, από δευτέρα Του λέω τί θα κάνουμε, συνεχίζω με τα ντρόγκια, δε γουστάρω να γίνω junkie απο τώρα
Χτες λοιπόν μου έδωσε παραπεμπτικό για να κλείσω για MRI και ορθοπεδικό.
Πρώτη διαθεσιμη ημερομηνία:
30 οκτώβρηκαι τώρα ψάχνω με την γκόμενα ενος φίλου ολλανδού που δουλεύει αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο στο άμστερνταμ μπας και γίνει καμια μόντα.
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-
Πριν το μνημόνιο, είχα πάει στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων με το γνωστό μου πρόβλημα στον αυχένα...
Με βλέπει ο νευρολόγος, του εξηγώ τα συμπτώματα και μου λέει κατευθείαν κήλη 5ου μεσοσπονδύλιου δίσκου.
'Θα κάνουμε και μια MRI για σιγουριά όμως' μου λέει...Μου βγάζει παραπεμπτικό και αφού το σφραγίζω στο νοσοκομείο, πάω σε εξωτερική μονάδα (όχι του νοσοκομείου), πληρώνω την MRI από την τσέπη μου και μου επεστράφει το ποσό από το ταμείο μου μετά από 3 μήνες περίπου...
Τώρα, δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα, γενικώς η Ολλανδία φαίνεται είναι πολύ αστεία σε επίπεδο παροχών υγείας!
Νομίζω πλέον θα τους αντιγράψουμε όμως...
-
Αυτο που δεν θα καταφερουμε ευτυχως να αντιγραψουμε ειναι το απαραδεκτο επιπεδο στο πρωτοβαθμιο συστημα.
Οι GP τους στην πλειονοτητα ειναι πραγματικα ΓΙΑ ΤΟΜ ΜΠΟΥΤΣΟ -
από πότε φημίζεται άλλωστε η Ολλανδία για πολιτισμική και πολιτιστική ανωτερότητα;
-
Φορ δε λαβ οφ γκαντ και τζήιζους κράιστ...
Ήθελα να ξερα ποιόν γιωτά έχουν βάλει στον ΕΟΠΥΥ και έχει χαλάσει ένα σκασμό λεφτά σε καμπάνια ενημέρωσης του κοινού...
Έχω δε την εντύπωση ότι το Σάββατο το μεσημέρι στην Ερμού υπήρχαν κάτι νεαροί νεαρές με ηλεκτροκίνητα πατίνια και το νούμερο του ΕΟΠΥΥ πάνω που έκαναν κάτι σαν ενημέρωση... (σε αυτό επιφυλάσσομαι αλλά 90% είδα το νούμερο και τα χρώματα του ΕΟΠΥΥ πάνω τους).
Δηλαδή αυτό ήταν το πρόβλημα του οργανισμού και μπαίνει μέσα τόσα μύρια.
Έλλειψη awareness από το ευρύ κοινό.Λες και ο πιτσιρικάς που θα θελήσει τη μια φορά στα χρονικά να πάει για μια εξέταση δεν θα βρει τα πάντα σε δυο δευτερόλεπτα...
Αντί να δώσουν φράγκα για να διευκολύνουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ήτοι συνταξιούχοι άνω των 50-60, κάνουν below the line ενέργειες με στόχο την πιτσιρικαρία...Το επόμενο είναι σελίδα στο facebook γιατί ο γιωτάς κάποια παρουσίαση θα δει για social media και θα του φανεί πολύ cool να το εφαρμόσει...
-
Εδω πρεπει να εχουν βαλει το χερακι τους οι τηλεφωνικες εταιρειες που εχουν τα νεα νουμερα του ΕΟΠΠΥ.Μαλλον προσπαθουν να γινουν γνωστα και να βγαλουν χρημα μιας και ειναι με χρεωση.
Ακουγεται πολυ το θεμα το τελευταιο καιρο... -
Νομίζω το τηλεφωνικό κέντρο έχει δωθεί σε ιδιωτικές εταιρείες (γι'αυτο και τόσα πολλά διαφορετικα νούμερα και διαφημίσεις) οι οποίες μόνες τους αναλαμβανουν την προώθηση των τηλ. γραμμών. Σε αντάλλαγμα οι νέες γραμμές έχουν μεγαλύτερη χρέωση (τυπου €1/κλήση) ενώ το παλιο καλό 184 ήταν με αστική χρέωση (και συμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ κόστιζε πολύ... ).
-
Αυτό κάπως εξηγεί κάποια πράγματα αλλά πολύ περισσότερο όταν είναι κάποιος ιδιωτικός φορέας και έχει την πίεση του αποτελέσματος θα πρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις ενέργειες του.
Με τα λεφτά που δώσαν για τόσα διαφημιστικά στην τηλεόραση είχαν γεμίσει όλα τα ιατρεία ΕΟΠΥΥ καθώς και άλλα μέσα που απευθύνονται σε συνταξιούχους (ραδιόφωνο-εφημερίδες) με προβολή της τηλεφωνικής γραμμής.
Συν το πάμφηνο internet που καθάριζε με τη μια τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου κάτω των 40. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Νομίζω το τηλεφωνικό κέντρο έχει δωθεί σε ιδιωτικές εταιρείες ...Και σαν '184' ιδιωτική εταιρία ήταν αυτή που το διαχειριζόταν! Απλώς τότε ... μία.
Πληροφοριακά, τα 'σταθερά' τηλέφωνα που είχαν τα τηλεφωνικά κέντρα του 184 στις Μονάδες Υγείας (Υγειονομικές Υπηρεσίες δηλαδή) του ΙΚΑ λειτουργούν σε κάποιες μονάδες και για κάποιες ώρες και από τους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ για ραντεβού. Ψιλοδύσκολα βεβαια γιατι δεν έχουν άτομα ...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κατα καιρούς έχω γράψει διάφορες εμπειρίες απ το σύστημα υγείας της ολλανδίας, όλες όμως ήταν από φίλους.Πλέον ήρθε και η σειρά μου
με το που γύρισα, ενώ είχα ήδη κάτι ενοχλήσεις στη μέση μια μέρα εμεινα κυριολεκτικά στον τοπο. Δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου, πόνος αφόρητος ( που σαι κουτσάν ) να περπατάω σα θείτσα με οστεοπόρωση στα 90. Πάω στο γιατρό (GP) και μου δίνει ντεπόν Είχαν ξεμείνει κατι mesulid στο σπίτι, χαπακώνομαι αλλά πάπαλα, όσο πέρναγε η ώρα χειρότερα.
Επόμενη μέρα ξαναπάω, ευτυχώς ήταν ο τούρκος βάρδια στο κέντρο υγείας, με βλέπει με την πλάτη σε σχήμα S και με στέλνει κατ ευθείαν για ακτινογραφία και μου δίνει stedon και μορφίνηΠαρασκευή παίρνω τηλ να μάθω τα αποτελέσματα και μου λέει δυστυχώς ξέχασαν να στείλουν την ακτινογραφία, από δευτέρα Του λέω τί θα κάνουμε, συνεχίζω με τα ντρόγκια, δε γουστάρω να γίνω junkie απο τώρα
Χτες λοιπόν μου έδωσε παραπεμπτικό για να κλείσω για MRI και ορθοπεδικό.
Πρώτη διαθεσιμη ημερομηνία:
30 οκτώβρηκαι τώρα ψάχνω με την γκόμενα ενος φίλου ολλανδού που δουλεύει αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο στο άμστερνταμ μπας και γίνει καμια μόντα.
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Tora eida to minima.
Ela se emas, se 5 wres tha exoume kanei magnitiki, tha exeis paei ston neurologo mas gia elegxo k vlepoume...http://www.annahospital.de/kliniken-zen ... urgie.html
Perastika Pano. Egw tha sou elega na baleis krema thermantiki
-
Ουτε που μου περασε απ το μυαλο ρε συ
Κι εχω και την ταξιδιωτικη ασφαλεια, μια χαρα θα το δικαιολογουσε...
Τωρα ειμαι οκ, εχω κλεισει και το ραντεβου, οποτε θα περιμενω μεχρι τις 30, γιατι εχει εκτεθει αυτη η γνωστη...
Αν ξαναχω ενοχλησεις θα σε ενημερωσω παντως.Ευχαριστω ρε συ
-
πόσο μακρυα εισια από τα συνορα;
-
Καμια 70 ρια χλμ
-
έλα ρε θηριο.
ρινγκ έχεις παει; δε θυμούμαι
του χρόνου με το καλό θα πρέπει να κανονίσουμε καμιά κατεβασιά
-
Τα ρωταν αυτα τα πραγματα
-