-
Βαλτε κανένα σποιλερ όταν μιλάτε για τέτοια θέματα ρε, πέθανα στον πόνο!
-
ενταξει θα βαλω
[spoiler=:nwobaeay]πονος ειναι να σου κοβει στρατιωτικος γιατρος το κωλοτρυπιδι χωρις αναισθησια οπως εισαι με τις αρβυλες
και μετα να κανεις 70 χλμ με σαπιο λεωφορειο και να κλαις σε καθε λακουβα που παταει [/spoiler:nwobaeay] -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει θα βαλω
[spoiler=:39064gjz]πονος ειναι να σου κοβει στρατιωτικος γιατρος το κωλοτρυπιδι χωρις αναισθησια οπως εισαι με τις αρβυλες
και μετα να κανεις 70 χλμ με σαπιο λεωφορειο και να κλαις σε καθε λακουβα που παταει [/spoiler:39064gjz]Ε οχι και σαπια τα ΕΛΒΟ του ΕΣ
Γουσταρεις απο πισω?? -
Κοίτα να δεις που ρώτησα σοβαρά περί ιατρικής δεοντολογίας και η συζήτηση κατέληξε στις πούτσες
Και δεν μπορώ να πω ότι είναι και off-topic -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κοίτα να δεις που ρώτησα σοβαρά περί ιατρικής δεοντολογίας και η συζήτηση κατέληξε στις πούτσες
Και δεν μπορώ να πω ότι είναι και off-topic -
έλεος ρε Γιώργη
όταν ακούς τέτοια θέματα είναι σα να ζεις κι εσύ τον πόνο -
αυτα ειναι βλακειες.. αλλος ειναι ο πραγματικος πονος και μακαρι να μην το ζησουμε ποτε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω ένα ερώτημα που σχετίζεται με την ιατρική δεοντολογία: σε ποιό βαθμό υποχρεούται ο γιατρός να έχει τη συναίνεση του ασθενούς (ή των συγγενών του αν δεν δύναται ο ίδιος) για την θεραπεία που θα εφαρμόσει ?Υπάρχει το κλασσικό παράδειγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά που προτιμούν να πεθάνουν παρά να μεταγγισθούν. Εκεί αν δεν κάνω λάθος ο γιατρός προστατεύει το μεγαλύτερο αγαθό, τη ζωή, και βάζει στην άκρη την άποψη και τις πεποιθήσεις του ασθενούς.
Ας το κάνουμε όμως λίγο δυσκολότερο και ας υποθέσουμε μια μη απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Εχει εκεί ο ασθενής δικαίωμα να αρνηθεί τη θεραπεία του γιατρού ?
Να δώσω ένα παράδειγμα: έστω ότι είμαι χορτοφάγος (δεν είμαι, θεός φυλάξοι ) και ο γιατρός για να γίνω καλά μου λέει 'θα τρως κάθε μέρα κρέας' (πχ. έχω αναιμία). Εχω δικαίωμα να του πω 'όχι δεν θα τρώω κάθε μέρα κρέας βρες άλλη λύση' ή μπορεί με κάποιο τρόπο να μου επιβάλλει τη θεραπεία που εκείνος κρίνει σκόπιμη (ΟΚ φαντάζομαι μπορεί να μου πει 'βρες άλλο γιατρό').
Σε δυο τρεις περιπτώσεις που βρεθηκα μπροστά ειδα καλυψη του γιατρού εφόσον προκειται για εισαγωγή σε νοσοκομείο (νοσηλεία) και σε αλλη με την εγγραφή της φαρμακευτικής αγωγής στο βιβλιαριο υγείας αν και ο ασθενής επελεξε να μην την ακολουθήσει. Σε καποιες πολύ σοβαρές περιπτώσεις δε (τυπου ... 'να βγαλουμε την πρίζα') υπάρχει και παρεμβαση ακόμα και απο την Δικαιοσύνη.
Στο δε παραδειγμα ... πέρα απο την υπαρκτη περίπτωση απαντησης 'βρες αλλο γιατρό', υπάρχουν και εναλλακτικά φαρμακα, αγωγές και οδηγίες που συμβαδίζουν με τις οποιες διατροφικές συνήθειες. -
Cmv τελικά. Κυτταρομεγαλοϊός ελληνιστί. 14η ημέρα σήμερα και ο πυρετός εμφανίζεται κάθε απόγευμα. Τις τελευταίες 5 ημέρες κινείται σε επίπεδα 37,5-38 ενώ πιο πριν μεταξύ 38,5-39.
Καλά ξεκίνησε η φετινή σεζόν...Sent from one of my six iPads
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Cmv τελικά. Κυτταρομεγαλοϊός ελληνιστί. 14η ημέρα σήμερα και ο πυρετός εμφανίζεται κάθε απόγευμα. Τις τελευταίες 5 ημέρες κινείται σε επίπεδα 37,5-38 ενώ πιο πριν μεταξύ 38,5-39.
Περαστικά!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
πιο user friendly περιγραφή έχουμε;
περαστικά
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Άσχετο (ίσως) αλλά... μέλι τρως;
-
Προληπτικά το μέλι ή θεραπευτικά;
Γενικά τρώω, αν και τώρα που το σκέφτομαι έχω 4-5 μήνες.Ευχαριστώ Δημήτρη! Πόσο πιο user friendly περιγραφή; Κάθε απόγευμα 38 πυρετό. Τα πρωινά εξάντληση και ζαλάδες. 15η ημέρα σήμερα...
Sent from one of my six iPads
-
Μονοπυρήνωση από CMV.
Τελικά δικαίως ήθελε ψάξιμο ο πυρετός.Καλή ανάρρωση λοιπόν! Θέλει λίγο καιρό για να περάσει και αφήνει ένα αίσθημα κούρασης για λίγο. Περαστικά!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γενικά τρώω, αν και τώρα που το σκέφτομαι έχω 4-5 μήνες.Tι να σου πω...
Όλοι οι ιοί δείχνουν να τον πίνουν όταν ο άνθρωπος αρχίζει το μέλι στη διατροφή του.
Φυσική αντιβίωση και κατά τον Ιπποκράτη.
Στο μικρό μου γιο από όταν γεννήθηκε αρχίσαμε το μέλι. Και ας μας έλεγαν οι παιδίατροι ότι μπορεί να πάθει αλλαντίαση και ένα κάρο άλλες μ@λακίες.
Μέλι 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Παράξενο ή και απίστευτο θα φανεί αν γράψω ότι το κοπέλι (3 ετών σήμερα, από 8 μηνών σε παιδικούς σταθμούς) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! Ούτε μια φορά!
Αντίθετα, ο μεγάλος μου γιός υπέφερε μέχρι τα 3 του από ωτίτιδες και ξανά ωτίτιδες και πυρετούς και όλα τα γνωστά. Ήμασταν ο καλύτερος φίλος των φαρμακευτικών και των αντιβιοτικών. Αρχίσαμε σε αυτόν το μέλι και δεν ξανάδαμε αρρώστεια στο σπίτι.
Και αυτός, από 8 μηνών στους παιδικούς.
Βρες καλό μέλι και θα δεις ΟΛΑ τα φάρμακα να φεύγουν από το σπίτι. -
Εχει ξαναγινει
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=91 -
μη το δει ο JBT αυτό
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γενικά τρώω, αν και τώρα που το σκέφτομαι έχω 4-5 μήνες.Ευχαριστώ Δημήτρη! Πόσο πιο user friendly περιγραφή; Κάθε απόγευμα 38 πυρετό. Τα πρωινά εξάντληση και ζαλάδες. 15η ημέρα σήμερα...
κάτι σαν το παρακάτω εννοούσα
Μονοπυρήνωση από CMV.
Τελικά δικαίως ήθελε ψάξιμο ο πυρετός.Καλή ανάρρωση λοιπόν! Θέλει λίγο καιρό για να περάσει και αφήνει ένα αίσθημα κούρασης για λίγο. Περαστικά!
είχε περάσει ένας φίλος παλιά και τον είχε πηδήξει κανονικά. Από τι προέρχεται όμως;
-
Αναρωτιέμαι αντισώματα το παιδάκια από πού να βρήκε;
Ebay; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μη το δει ο JBT αυτόΑναρωτιέμαι αντισώματα το παιδάκια από πού να βρήκε;
Ebay;παρεπιπτόντως δμιτσπαν αυτό που κάνεις με τη δίαιτα, είναι μια @@ και μισή
-
Θα δείξει, δεν έχω τπτ να χάσω εδώ που έχω φτάσει. Αλήθεια, η ζαχαρίνη ή stevia επιτρέπεται στην χημική;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες