-
σιδερένιος
-
Eδώ και μια βδομάδα με πονάει το μάτι μέσα ενώ όταν σφίγγω τα σαγόνια γίνεται πιο έντονος ο πόνος. Τα μάτια είναι μια χαρά όπως μου πε ο οφθαλμίατρος και να κατευθυνθώ αλλού, σε νευρολόγο για αρχή.
Για ρίξτε και καμιά άλλη ιδέα, μου παν πως μπορεί ναι φταίει και κάποιο δόντι όπως φρονιμήτης αλλά δεν έχω καταλάβει αν βγαίνει. Κρύωμα πάντως δεν υπήρξε. -
Δοκίμασε το κάθε δόντι ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό εργαλείο πχ τη λαβή μιας πλαστικής οδοντόβουρτσας.
-
σε οδοντίατρο πήγαινε. ισως να βγάλεις και καμιά ακτινούλα.
πυρετό δεν έχεις ε;
-
Δοκίμασα Βασίλη, τίποτα.
@JBT
Όχι, ούτε πυρετό,ούτε τίποτα, εκτός κι αν δεν το κατάλαβα, ούτε πονοκεφάλους έχω.
Θα πάω και σε ωριλά γιατί ψιλομπουκώνει η μύτη αλλά το καταλαβαίνω μόνο αν την φυσήξω ενώ καμια φορά καταπίνω (λογικά) μύξα αλλά από τη μύτη δεν τρέχει τίποτα απολύτως.
Γενικά περίεργα πράγματα και κλασσικά πρέπει να πάω σε 15 γιατρούς για να καταλάβω τι έχω. -
ε όπως το λες τώρα ο ΩΡΛ δεν ειναι άσχημη ιδεα
-
Ναι εμένα απ την πρώτη στιγμή εκεί πήγε το μυαλό μου, έτσι και δεν είναι κάτι απ αυτά τη γ@μησα.
-
στη χειρότερη μια αξονική θα κάμεις και τουλαχιστον θα αποκλείσεις κάτι το σοβαρό.
ολα τα άλλα φτιάνονται.
και βέβαια ξεκούραση και μακρυα απο οθόνες και κινητά (να ξεκουράζονται τα ματια δλδ). τσους γρήγορα στο κρεβατάκι
-
Ιγμορίτιδα. Έχω περάσει άπειρες.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και βέβαια ξεκούραση και μακρυα απο οθόνες και κινητά (να ξεκουράζονται τα ματια δλδ). τσους γρήγορα στο κρεβατάκι
Aπό την Πέμπτη μέχρι σήμερα απείχα τελείως γιατί νόμιζα πως είναι από κει αλλά δεν. Τώρα έχει λίγες ώρες που έκατσα.
@Γιωργης
Είχες πόνο και στα μάτια??
-
Σε μένα ο πόνος είναι συνήθως στα φρύδια και στα ζυγωματικά αλλά μπορεί να χτυπήσει και πίσω απ'τα μάτια.
-
Mακάρι να ναι αυτό. Έχω χρόνο να το παραμελήσω καμιά βδομάδα ακόμα ή είναι σοβαρό και πρέπει να λυθεί άμεσα?? Είναι που έχω και εξεταστική και τους γνωστούς γιατρούς τους έχω σε άλλη πόλη οπότε δεν θέλω να καθυστερώ με το πήγαινε-έλα.
-
Κοίτα, σ'αυτά τα θέματα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Αν είναι ιγμορίτιδα μια απλή αντιβίωση θέλει αλλά αν το αφήσεις πολλές μέρες μπορεί να επιδεινωθεί. Εγώ χρειάστηκε να μπω νοσοκομείο μια φορά που το είχα παραμελήσει. Άσε που δεν ξέρουμε 100% ότι είναι αυτό, μην το παίζω και γιατρός. Οπότε εγώ θα πρότεινα να μην το αναβάλεις
-
Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρίν 3 μέρες ξύπνησα με πόνο στο λαιμό, ζαλάδες, αδυναμία σώματος, και πυρετό. Πήρα 2-3 depon και πήγα στη δουλειά. Το απόγευμα ήμουνε ένα ράκος. 39,2 ο πυρετός. Πήγα στο γιατρό και - αφού μου έβαλε 'χέρι' γιατί δεν έπρεπε να πάω λέει στη δουλειά - με έβγαλε 5 μέρες εκτός και... βλέπουμε. Μου έδωσε βιταμίνη c, depon maximum lycopaine. Το καλό είναι ότι ούτε εμετούς, ούτε 'τσιρλιπιπί' έχω αλλά το άτιμο επιμένει. Κάθε 6 ώρες λές και πατάει κάποιος κάπου ένα κουμπί και μπαίνει πυρετός.
-
βηχας; ξηρός;
όταν κατουρας τσούζει;
τετοιες θερμοκρασίες δεν ειναι να τις παίρνεις αψήφιστα, κανονικά χρειάζεσαι εισαγωγή και αντιβίωση.
-
Ίωση, κυκλοφορεί αυτό τον καιρό. Να ελέγχεις τις αμυγδαλές, μήπως μαζέψουν πύον και χρειαστείς αντιβίωση (πάντα και μόνο μετά από συμβουλή γιατρού).
-
βηχας; ξηρός;όταν κατουρας τσούζει;
τετοιες θερμοκρασίες δεν ειναι να τις παίρνεις αψήφιστα, κανονικά χρειάζεσαι εισαγωγή και αντιβίωση.
Όχι τίποτα απο αυτά ευτυχώς.
@manosk
ο γιατρός με έχει σε συναγερμό. Μου είπε ότι αν αλλάξει κάτι να επικοινωνήσω μαζί του να μου δώσει αντιβίωση. -
Θεαματική βελτίωση σήμερα. Πυρετός μηδέν αλλά εξακολουθώ να ζαλίζομαι ενώ έχω και θεματάκι με το λαιμό. Έχω την κλασική ενόχληση όταν καταπίνω αλλά νιώθω και σαν να είναι πρησμένος εξωτερικά. Να ενοχλήσω το γιατρό ή να περιμένω αύριο Δευτέρα?
-
τις αμυγδαλές τις είδε καποιος;;
-
τις αμυγδαλές τις είδε καποιος;;Να πω την αλήθεια τις κοίταξε ο γιατρός αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα πρόβλημα με το λαιμό και έλιωνα από το πυρετό οπότε ούτε που θυμάμαι τί είπε - αν είπε - ο γιατρός. Για να μου δώσει απλά Lysopaine κάτι θα ήξερε αυτός.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες