-
Είσαι οκ! .....Θα λέγαμε και άλλα αλλά θα πάμε σε ακατάλληλο επίπεδο.....όσο για τον φόβο ,τον πέρασα και εγώ και ευτυχως εκει στα 17,18 χρονια κατάφερα και βρήκα μια που δεν έκανε παιδιά (καψούρα μου τοτε και δεν κρύβομαι) και έβγαλα το άχτι μου!...
Α όχι'' κύριε'' βρε παιδί. .....Ακόμα στη μάθηση είμαι.......βγαζω και δοντάκι. .....Δεν ειμαι ηντα ......αντα έστω.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Είσαι οκ! .....Θα λέγαμε και άλλα αλλά θα πάμε σε ακατάλληλο επίπεδο.....όσο για τον φόβο ,τον πέρασα και εγώ και ευτυχως εκει στα 17,18 χρονια κατάφερα και βρήκα μια που δεν έκανε παιδιά (καψούρα μου τοτε και δεν κρύβομαι) και έβγαλα το άχτι μου!...Mωρε κ εγω θελω να πω πολλα αλλα οντως δε λεγονται εδω οσο γ αυτη που βρηκες δε φανταζεσαι ποσο σε ζηλευω
-
Α τυχερός ήμουν μη νομίζεις.Με διάλεξε θα έλεγα..Καθε βραδυ απο τις 1 εως τις 6 το πρωί πυροβολούσα στο πεδιο βολής της.Μου είχε όλα τα δυναμωτικά και ενισχυτικό ''οκτανίων''.
Δυστιχώς μετα απο 4,5 χρονια πάει.Βρηκε άλλον.Την έπαθα και εγώ.Άστα αντε πάλι στις ''περιόδους''.
Ετσι είναι για όλους φίλε!
Σορρυ για το off. -
Θα κρατησω ενημερο το τοπικο για της εξελιξεις,ευχαριστω για την ενθαρρυνση
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Exουμε πολυ καιρο και εχω αρκετες εμπειριες δεν ειναι απο τις πρωτες μας φορες..εχει τον πιο για τον φουτσο κυκλο που εχω γνωρισει..χαρακτηριστικα οταν αρχιζε η προετοιμασια για τις πανελληνιες ηταν να τις ερθει σεπτεμβριο και μας ηρθε καπου προς τα χριστουγεννα(πραγματικα τα χα δει ολα,αλλα με τρια τεστ εγκυμοσυνης ειχα αφεθει στα χερια του θεου...ουτε τωρα ανυσηχω,αλλα και μονο στην ιδεα του 1 στο εκατομμυριο,φοβαμαιΤην πρώην μου πηδάς;
Φίλε μην ανησυχείς, διάβασε πιο πριν τα δικά μου τα μηνύματα (όχι περί αμυγδαλών ), και 'εγώ' το ίδιο θέμα είχα.
Βέβαια εγώ πάντα με προφυλακτικό . -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μαλλον σε μπερδεψε η υπογραφη μου μαλλονSent from my LG-P500
Η αληθεια είναι οτι την υπογραφή σου δεν την πολυκαταλαβάινω, αλλα τεσπα...
Είναι η δευτερη και οριστική φορά που κάνω προσπάθεια να κόψω το κάπνισμα....(πέρυσι είχα κάνει την πρώτη που κράτησε 2 μηνες, είχα γραψει κι εδω, στο αναλογο θέμα...). Τωρα είμαι στον 1 μηνα της 2ης προσπάθειας και ξέρω, οτι στην ουσία δεν πρόκειται για προσπάθεια, αλλα για γεγονός. Εϊναι βεβαιο, οτι για μένα η υπόθεση κάπνισμα εχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μεχρι τώρα μετρούσα τα χρόνια που κάπνιζα, αλλα τώρα έχω αρχίσει να μετράω αντιθετα κι ελπίζω να μετράω για πολλλάααα χρόνια ακόμα. Αυτό που θέλω να σου πω σχετικά με το θέμα του καφέ που ανέφερες (αν εχεις προσπαθήσει ποτέ, θα το έχεις παρατηρήσει κι εσυ ίσως...), είναι οτι σε μενα τουλάχιστον, με το που έκοψα το τσιγαρο, έκοψα και τον καφέ (θα το εχεις ξανακούσει σίγουρα). Απο τη μια δεν αισθάνομαι την ανάγκη πια για καφέ, γιατι ως γνωστόν τον είχα συνδυασμένο ως απολαυση με το τσιγάρο και τώρα δεν μου 'κολλάει' να τον πιώ ανευ, απο την άλλη όμως δεν αισθάνομαι την αναγκη που περιέγραψες πριν. Να πιω δηλαδή τον καφέ για 'να μου ανοίξει το ματι' που λένε, για να 'ξυπνησω και ν΄αρχίσω να στροφάρω....' Οταν κάπνιζα ένιωθα αυτή την αναγκη, αλλα τώρα ξεκουράζομαι πολύ πιο καλά, εχω πολύ πιο καλό, ευκολο και αναλαφρο ξύπνημα και δεν αισθάνομαι την ελλειψη του καφέ το πρωί, παρα μονο τη έλλειψη πρωινού, γι΄αυτό και ή τρώω δημητριακα το πρωί ή καποιο σνακ κατά τις 11, ενω πριν την έβγαζα με καφέ και τσιγάρα μέχρι το μεσημέρι.
Κόψε το κάπνισμα λοιπόν και μαζί και τον καφέ. ΔΕΝ χάνεις τίποτα...Προσωπικά, άργησα πολύ να συνειδητοποιήσω πόσο (.........) είναι το κάπνισμα. Βαλτε οποια λέξη θέλετε, δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη. Ισως επειδή έφτασα 35 και σκέφτομαι αρκετά διαφορετικά απο παλιότερα τώρα πια, αλλα μακάρι να μην το είχα αρχίσει ποτέ ή εστω να το έκοβα στα 25 μου, όπως έκανε ενας κολλητός μου...
O,τι αντιβίωση και αν παίρνεις, χτύπα και ένα γιαουρτάκι. Για καλό είναι
Για τις προαναφερθείσες αντιβιώσεις (συν κάποιες ακόμα), θα ακούσω τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου, που είναι γιατροί, παρά ένα άρθρο του ζούγκλα.γρ από μία ακόμη 'έρευνα' αγγλικών ή αμερικανικών πανεπιστημίων.
Στο αρχικό σου ποστ πάντως αναφέρεις 'ο,τι αντιβιωση και αν παίρνεις' , γι΄αυτό και παρέθεσα το άρθρο....
Απο κει και πέρα ο πατέρας σου και τα αδέλφια σου (αληθεια τί ειδικότητα έχουν) που είναι γιατροί, έχω την εντύπωση οτι μελετούν και εφόσον υπάρχουν αναθεωρήσεις ή νεες ανακαλύψεις στην επιστήμη τους, τις υιοθετουν... Δεν είναι στατική η ιατρική... -
προφυλακτικο δεν και ειναι μεγαλο λαθος μου κυριε μοδ.coupea Ειμαι πολυ προσεκτικος γενικα,δηλαδη δε την εχω κανει τη μαλακια και εννοειται παντα ντουζ πριν.Αλλα ειναι αυτος ο φοβος..anyway,ελπιζουμεσε τι ακριβώς ελπιζεις;
ειναι σαν να λέει καποιος 'θα πεσω από το αεροπλάνο με αυτά και ελπιζω να πανε όλα καλα. τοσοι άλλοι το εχουν κανει, δεν ηξεραν αυτοί ή ολοι πια μαζευουν κοκκαλάκια;'
-
Exουμε πολυ καιρο και εχω αρκετες εμπειριες δεν ειναι απο τις πρωτες μας φορες..εχει τον πιο για τον φουτσο κυκλο που εχω γνωρισει..χαρακτηριστικα οταν αρχιζε η προετοιμασια για τις πανελληνιες ηταν να τις ερθει σεπτεμβριο και μας ηρθε καπου προς τα χριστουγεννα(πραγματικα τα χα δει ολα,αλλα με τρια τεστ εγκυμοσυνης ειχα αφεθει στα χερια του θεου...ουτε τωρα ανυσηχω,αλλα και μονο στην ιδεα του 1 στο εκατομμυριο,φοβαμαιΡε φιλε με τετοιο κυκλο δε νομιζω να μπορει να μεινει εγκυος γενικα..
Σε γιατρο δεν παει?
Ειχα μια τετοια κοπελα που οσο επαιρνε αντισυλληπτικα ειχε κυκλο, οσο δεν επαιρνε (οταν δοκιμαστικα της τα εκοβε η γιατρος της) δεν ειχε ουτε στον υπνο τηςΚαι η μητερα της πρεπει να ειχε θεμα γιατι παλευε 8-9 χρονια με εξωσωματικες για να πιασει παιδι
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
O,τι αντιβίωση και αν παίρνεις, χτύπα και ένα γιαουρτάκι. Για καλό είναι
Για τις προαναφερθείσες αντιβιώσεις (συν κάποιες ακόμα), θα ακούσω τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου, που είναι γιατροί, παρά ένα άρθρο του ζούγκλα.γρ από μία ακόμη 'έρευνα' αγγλικών ή αμερικανικών πανεπιστημίων.
Στο αρχικό σου ποστ πάντως αναφέρεις 'ο,τι αντιβιωση και αν παίρνεις' , γι΄αυτό και παρέθεσα το άρθρο....
Απο κει και πέρα ο πατέρας σου και τα αδέλφια σου (αληθεια τί ειδικότητα έχουν) που είναι γιατροί, έχω την εντύπωση οτι μελετούν και εφόσον υπάρχουν αναθεωρήσεις ή νεες ανακαλύψεις στην επιστήμη τους, τις υιοθετουν... Δεν είναι στατική η ιατρική...Πατέρας και αδελφή παθολόγοι, αδερφός πλαστικός χειρουργός, γαμπρός ΩΡΛ, νύφη οδοντίατρος, πρωτοξάδερφος δερματολόγος. Όλοι σε μια γειτονιά
Όντως, η ιατρική δεν είναι στατική, ακόμα και ο πατέρας μου που είναι μερικούς μήνες πριν τη συνταξιοδότηση, ακόμα διαβάζει. Όμως κανείς ιατρός δεν στηρίζεται σε ένα άρθρο μιας έρευνας, που γράφτηκε σε μια εφημερίδα ή ένα σάιτ. Υπάρχουν ειδικά περιοδικά, υπάρχει ο ιατρικός σύλλογος, που ενημερώνουν για ο,τιδήποτε καινούριο 'βγαίνει' ή είναι σε στάδο έρευνας.
Δε λέω πως το άρθρο που παρέθεσες λέει μούφες, δε το έδειξα στους δικούς μου, ούτε τους ρώτησα σχετικά, αλλά -κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου- μπορώ να πω πως μπορεί να είναι κάτι για να 'σπρώξουν' στην αγορά ένα νέο φάρμακο/χάπι που κάνει την ίδια δουλειά με το γιαούρτι. Μεγάλη μπίζνα τα φάρμακα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη...
-
1η ερώτηση: υποθέτουμε οτι εχει περίοδο. με αίμα και με τα όλα του. μπορεί να πιασει καποια παιδί;
2η ερώτηση: όλα τα υπολοιπα που μπορεί να κουβαλάει αυτή ή ο άντρας δε σας ενδιαφέρουν;
-
δεξι κλικ->άνοιγμα για μεγαλύτερο μέγεθος
-
-
Eγώ κόλλησα λίγο στο never use with sandpaper
-
equally effective both day or night
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
1η ερώτηση: υποθέτουμε οτι εχει περίοδο. με αίμα και με τα όλα του. μπορεί να πιασει καποια παιδί;2η ερώτηση: όλα τα υπολοιπα που μπορεί να κουβαλάει αυτή ή ο άντρας δε σας ενδιαφέρουν;
-
φοβερα δυσκολο, εδω δεν ειναι ευκολο να πιασει αν δεν ειναι οι γονιμες μερες
-
ΣΜΝ? αν εχεις ανησυχη σεξουαλικη ζωη ισως πρεπει να σε ενδιαφερει, διαφορετικα το πολυ πολυ να παθεις καμια μυκητιαση
ξερω βεβαια περιπτωσεις με κονδυλωματα που εσκαγαν ως δια μαγειας σε ζευγαρια τωρα τι να πω για αυτο ?
εγω με τη κοπελα μου παντως εχουμε συμφωνησει οτι αν με κολλησει κατι θα τη στειλω νοσοκομειο και αν τη κολλησω κατι θα ερθει με προκα κατω απο το σπιτι και θα μου κανει το αυτοκινητο αγνωριστο
και ως δια μαγειας (παλι) δεν εχει εμφανιστει τιποτα παραξενο
-
-
Το οτι ειναι λάθος να γίνεται το οτιδηποτε χωρις προφύλαξη το θεωρώ δεδομένο,αλλα υπό συνθήκες μπορεί να γίνει και χωρις προφύλαξη.δε το θεωρώ σωστό κ ουτε θα το πρότεινα στον γιο μου π.χ αλλα γίνεται(αν θα μου βγει σε κακό θα δείξει αλλα ήδη το εχω παρει σοβαρά μετα απο απανωτές τέτοιες περιπέτειες και απορώ με τον εαυτό μου που φερομουν τοσο ανωριμα σ αυτο το θεμα κ ευχαριστω το Θεό που τοσο καιρό στάθηκα τυχερός)
-
ουτε θα το πρότεινα στον γιο μουκαλομελέτα κι έρχεται!
[πλάκα κάνω, μην αγχώνεσαι ]
-
Eννοειται καμια παρεξηγηση
-
Να ευχαριστώ από βάθους καρδιάς το προσωπικό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός που τη Παρασκευή 1/7/2011 έκανε τα αδύνατα δυνατά για να με βοηθήσει ώστε να αντέξω και να ξεπεράσω τον απίστευτο πόνο του κωλικού των νεφρών.
Γιατί δεν αξίζει μόνον να σημειώνουμε τα κακώς κείμενα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τα καλά.
-
Ο χειροτερος πονος εχω ακουσει!!!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες