-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Υ.Σ. (2) Η σύζυγος (ΠΑΟ γαρ) δεν μιλιέται. Μάλλον θα πρέπει να έχω κανένα κατσαρολικό μαζί μου για προστασία του κρανίου μην έχει μαζί της τον πλάστη....Α, υπάρχει λύση. Την έχεις στο στόμα σου και βρίσκεται προσαρμοσμένη στο κάτω σου σαγόνι, πίσω απ'τα δόντια και μπροστά απ'τη σταφυλή... Χρησιμοποίησέ τη κατάλληλα και θα ξεχάσει το ματς!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Υ.Σ. (2) Η σύζυγος (ΠΑΟ γαρ) δεν μιλιέται. Μάλλον θα πρέπει να έχω κανένα κατσαρολικό μαζί μου για προστασία του κρανίου μην έχει μαζί της τον πλάστη....
Α, υπάρχει λύση. Την έχεις στο στόμα σου και βρίσκεται προσαρμοσμένη στο κάτω σου σαγόνι, πίσω απ'τα δόντια και μπροστά απ'τη σταφυλή... Χρησιμοποίησέ τη κατάλληλα και θα ξεχάσει το ματς!
Και να ήταν μόνο η γυναίκα σου...
-
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΧΑ!!!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
-
Βάλε και την υπεύθυνη τύπου ρε Άγγελε!!!
-
-
Ο καθένας με τον πόνο του!
-
ΟΡΙΣΤΕ!!!
-
Και τώρα σώθηκες!
-
η κανελη ειναι εκνευριστικη και ενοχλητικη και ευχομαι να καταληξει στην κρεμαλα
μα τοσο ηλιθιοι ειναι στον αλφα;
την φερανε για να κανει τον αγανακτισμενο πολιτη σε αθλητικη εκπομπη; μονο ο κακαουνακης ελειπεεξαλλου τι δουλεια εχει αυτο το κατωτερο ον, η γυναικα, να λεει την αποψη της για μπαλα; σε ποδοσφαιρικες εκπομπες ο ρολος μιας γυναικας πρεπει να ναι ο συνηθισμενος, δλδ να ειναι γλαστρα. ακου να εχουν αποψη οι γυναικες για ποδοσφαιρο!
-
Εννοείς τον Τραγκαουνάκη.
-
Εγώ έχω να πω ότι ο Παναθηναϊκός την Κυριακή πιάνοντας ΤΑΒΑΝΙ σαν απόδοση μιας και δεν παίζει να παίξει ξανά τόσο καλά, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό που αλλού πάταγε και αλλού πήγαινε.
Ο ίδιος Παναθηναϊκός σήμερα με μέτρια εμφάνιση ξεκληρίστηκε από τον εξίσου μέτριο Ολυμπιακό που απλά μετουσίωσε όσες ευκαιρίες είχε σε γκολ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...
Έπρεπε να μπούνε 5 ρε γμτ να τους το λέμε για 10 χρόνια.
-
Έλα Γιάννηηηηηη*.......... πόσο είπες έπρεπε να κερδίσεις την Κυριακή????
Πόοοσοοοοοοο?????*Γκούμας!
Ήθελα να'ξερα γιατί βγαίνει και μιλάει μετά και γίνεται κι άλλο ρόμπα???
Γιατί δε πήγε να κρυφτεί στο λαγούμι του???Η ομάδα φόβητρο μας πάτησε πάλι χάνοντας 38 ευκαιρίες και ο κωλόφαρδος Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει 4 γκολ χωρίς ευκαιρία! Από δικά τους λάθη......
-
Mην χαίρεστε πολύ βάζελοι... Βρήκατε τους γαύρους και τους δουλεύετε, με τους Πατρινούς μην τα βάζετε όμως!!!
Υποτάχτηκε στην 'Μεγάλη Κυρία'...
Μια ονειρική ΕΑΠ βγαλμένη από τα ωραιότερα παραμύθια ήταν αυτή που εμφανίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του «Αγ. Διονυσίου», στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής που έμελε να είναι αυτή στην οποία η «Μεγάλη Κυρία» επέλεξε να υποτάξει το τριφύλλι…
Η νίκη στο τάι – μπρέικ με 3-2 σετ (25-23, 16-25, 25-18, 20-25, 16-14) μπορεί να μοίρασε τους πόντους (δύο η ΕΑΠ – έναν ο ΠΑΟ), αλλά έδωσε ηθική ικανοποίηση πρωταθλήματος στους 1.500 θεατές που βρέθηκαν στο «παλατάκι» και μεταξύ τους 400 περίπου οπαδοί των πρασίνων…Τα πανηγύρια που ακολούθησαν το παιχνίδι ήταν πρωτόγνωρα, με τα «όλε, όλε» της εξέδρας να είναι μόνο η αρχή για να επακολουθήσουν χαρές και πανηγύρια και εντός αγωνιστικού χώρου…
1ο σετ (25-23)…
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΕΑΠ να παίρνει το προβάδισμα (3-2) και να φτάνει Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-4). Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το σετ και από το 12-12, κατάφερε να πάει στο 17-16 και στο 20-18. Οι Πατρινοί όχι μόνο ισοφάρισαν (20-20), αλλά με το μονό μπλοκ του Γκιούρδα στον Αγκάμεζ πήραν και «κεφάλι» στους πόντους (21-20). Το τριφύλλι απάντησε (22-22) και ο Αρμενάκης κάρφωσε μέσα για το 23-23. Ένας παιγμένος 1οςχρόνος από πλευρά Παναθηναϊκού που κατέληξε άουτ και ο Ντίαζ, έφεραν το 25-23 και το 1-0 στα σετ…2ο σετ (16-25)…
Στην συνέχεια, υπήρξε παράσταση για έναν ρόλο. Οι Κυπελλούχοι αφυπνιστήκαν και παρά το αρχικό 3-3, δεν έδωσαν δικαιώματα αμφισβήτησης στους «μελανόλευκους» οι οποίοι δεν ήταν ικανοί να αντιδράσουν. Αρχικά πήγαν στο τεχνικό ταιμ – άουτ με 8-5, συνέχισαν μπροστά στους πόντους (11-7) και πήγαν και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ με 16-9. Ο Χριστόπουλος είδε πως το σετ είναι χαμένο και δοκίμασε σχήματα ξεκουράζοντας τους βασικούς του. Πέρασε στο τάραφλεξ τον Λαμπρόπουλο αντί του Ζέκοφ, τον Καραγκιόζη αντί του Κανιότο, τον Κιόσση αντί του Ντίαζ και στο 23-15 τον Μπεκιάρη αντί του Γκιούρδα. Με έναν εξαιρετικής δύναμη άσσο του Αγκάμεζ, ήρθε το 25-16 και το 1-1 στα σετ….
3ο σετ (25-18)…
Και ενώ πολλοί «φοβήθηκαν» πως οι «πράσινοι» θα συνέχιζαν στον δαιμονιώδη ρυθμό του 2ου σετ, η ΕΑΠ απέδειξε γιατί φέτος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Με το σκορ να πηγαίνει πόντο – πόντο και το τριφύλλι στο πρώτο τεχνικό ταιμ – άουτ (8-7), όλα έδειχναν πως το σετ είναι ανοικτό σε όλες τις πιθανότητες. Στο 10-9 η ΕΑΠ πήρε άλλους δύο πόντους και με άσσο του Γκιούρδα (12-9) και συνεχίζοντας έτσι πήγε στο δεύτερο τεχνικό ταιμ – άουτ με 16-12. Στο 20-15 ο Χριστόπουλος ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα (Λαμπρόπουλος αντί Γιούρισιτς και Μπέλλος αντί Κανιότο), Με τον άσσο του Ζέκοφ έγινε το 23-16 και με αυτόν του Βραζιλιάνου Κανιότο το 25-18 και το 2-1 στα σετ….
4ο σετ (20-25)…
Εκεί ήταν η μεγάλη ευκαιρία της ΕΑΠ να πάρει «καθαρή» νίκη και 3 πόντους. Δεν ξεκίνησε όμως καλά και από το αρχικό 3-3, που έγινε 3-5 φτάσαμε στο 8-5 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο άσσος του Γιούρισιτς έφερε το 8-8, και στην συνέχεια το 10-9 και το 12-10 υπέρ της ΕΑΠ. Ο Μαρσέλο από το σερβίς με άσσο έκανε το 12-12 και ο Παναθηναϊκός πήγε το σετ στο δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ με 16-14. Παρά την προσπάθεια της ΕΑΠ η διαφορά δεν μειώνονταν (14-17, 16-20, 19-21), για να έρθει το τελειωτικό χτύπημα από τον σούπερ – σταρ ΛίμπερμανΑγκάμεζ. Ο Κολομβιανός με άσσο έκανε το 22-19, με μονό μπλοκ στον Αρμενάκη το 24-20 και με φιλέ από την ΕΑΠ έγινε το 25-20 και το 2-2 στα σετ…5ο σετ (16-14)…
Το καλύτερο όμως η ΕΑΠ το φύλαγε για το τέλος. Αν και καρδιοχτύπησε τους φίλους της με το νωθρό ξεκίνημα της (2-5), σιγά σιγά ροκάνισε την διαφορά (4-6, 7-7) και μετά μίλησαν τα… αστέρια της. Ο Κανιότο με τρεις πόντους έκανε το 8-9, το 9-10 και το 10-11, ο Αγκάμεζ κάρφωσε άουτ (11-11), αλλά τρία λάθη της ΕΑΠ έφεραν το 12-14. Και ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να φύγουν, ένα πανέξυπνο πλασέ του Γκιούρδα, ένα μπλοκ του Γιούρισιτς, ένα πλασέ του Αρμενάκη και το μπλοκ του Ζέκοφ έφεραν το τελικό 16-14 και3-2στα σετ…Οι συνθέσεις…
ΕΑΠ – Λουξ(Χριστόπουλος): Ζέκοφ 6.17 (2/4 επ., 2 άσο ι, 2.17 μπλοκ), Αρµενάκης 16 (15/26 επ., 1 άσο), Γκιούρδας 12 (10/23 επ., 2 μπλοκ, 61% υπ.), Κανιότο 18 (14/25 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ, 44% υπ.), Ντίαζ 8 (6/12 επ., 2 μπλοκ), Γιούριστς 9 (4/9 επ., 2 άσοι, 2.67 µπλοκ) [Δηµητρακόπουλος -λ, , Κιόσσης, Λαµπρόπουλος, Καραγκιόζης, Μπέλος, Μπεκιάρης]
Παναθηναϊκός(Μπερούτο): Μαρσέλο 2.5 (1 άσο, 1.5 μπλοκ), Αγκάμεζ 28 (19/38 επ., 5 άσοι, 4 μπλόκ), Κυριαζής 13.5 (12/21 επ., 79% υπ.), Μινούτσι 10 (9/17 επ., 46% υπ.), Πανταλέων 5 (4/11 επ.), Κόβατς 11 (7/14 επ., 4 μπλοκ) [Στεφάνου –λ , Ανδρεάδης 2.67, Λάππας, Ψάρρας] -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παίδες τα πράγματα είναι απλά:- Ο ΠΑΟ ούτε έτσι δε μπόρεσε να κερδίσει. Πως: Με τον Ολυμπιακό μισό, με κέντρο ανάγκης, με Τζόλε, Πάτσα (περίμενα πολύ περισσότερα από αυτούς), Μενδρινό ανύπαρκτους - ειδικά ο Τζόλε περπατούσε σε ΟΛΟ το ματς (ήμουν μέσα), με το Λεμονή να κάνει παιδαριώδη λάθη (αντικατάσταση Λούα Λούα με Κωνσταντίνου την ώρα που είναι ο μοναδικός που ανοίγει κάποιους χωρους, και αλλαγή Μενδρινού με Σίσιτς = αποδυνάμωση κι άλλο του κέντρου ενώ ήδη ήταν ανύπαρκτο και φαινόταν ακόμα και ο Τζιόλης Μαραντόνα ) με τον Κοβάσεβιτς να αστοχεί σε 2 περιπτώσεις, ειδικά το τετ α τετ στο τέλος δεν το περίμενα, που θέλει μισή φάση για να σκοράρει!
Γιατί διερωτώμαι?
Κόμπλεξ κατωτερότητας? Απλή ανικανότητα? Γκαντεμιά??
Δεν ξέρω... αυτό που ξέρω είναι ότι όσες φορές πέτυχα τον ΠΑΟ καφενείο τον τιμώρησα παραδειγματικά! Εκεί φαίνονται οι πραγματικά μεγάλες ομάδες και οι πρωταθλητές.-
Aσε να χαρουνε αυτοι βλεπουν μονο το σκορ
Ο καιρος γαρ εγγυςΌτι πιο σωστό έχει γραφτεί σήμερα.. Μακράν το πιο πλασματικό σκορ ever, και το ξέρουμε όλοι..
Έχετε πολύ πλάκα
Πείτε ότι θέλετε για να παρηγορηθείτε!!**4 ΦΤΑΝΟΥΝ???????? **
οταν εισαι ατυχος...
οταν ο τερματοφυλακας σου χαριζει 2 γκολ...
οταν ο κεντρικος σου αμυντικος χαριζει ενα 3ο...
οταν δεν εχεις τον εγωισμο να παλεψεις να γυρισεις ενα ματς...
οταν δεν εχεις την συναισθηση οτι παιζεις σε εναν ιστορικο συλλογο...
τοτε τρως την 4αρα σου (και λιγα ηταν) και δινεις το δικαιωμα στον Πασχο και σε καθε γαυρο να πανηγυριζουν για την (μέτρια) ομαδα τους (και καλα κανουν).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
Δεν έχετε γυρίσει ούτε ένα ματς φέτος.
Αυτό θα γυρίζατε???
Η τύχη σας φταίει όταν τρώτε 4??
Το 'ξερα ότι θα γράφατε γελοίες δικαιολογίες:
χάσαμε από δικά μας λάθη, ήμασταν άτυχοι κα άλλα τέτοια αστεία και γραφικά!!
Όταν σε ταπεινώνουν με 4 γκολ στο ρελαντί - από τη μέτρια ομάδα μου , πρέπει να μπεις σε σοβαρες σκέψεις για το επίπεδο της ομάδας σου...Α! Και η ΜΙΑ και μοναδική φάση που έκανες, είναι φάουλ του Σάλπι...
Σφαγή λέμε!!
Και ο Κάκος σε πήγαινε τρελά - έφτασε να σφυρίξει τα διπλα φάουλ στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε καθαρές φάσεις...
Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία όταν ρίχνεις** 4!!**ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!
- Ο ΠΑΟ ούτε έτσι δε μπόρεσε να κερδίσει. Πως: Με τον Ολυμπιακό μισό, με κέντρο ανάγκης, με Τζόλε, Πάτσα (περίμενα πολύ περισσότερα από αυτούς), Μενδρινό ανύπαρκτους - ειδικά ο Τζόλε περπατούσε σε ΟΛΟ το ματς (ήμουν μέσα), με το Λεμονή να κάνει παιδαριώδη λάθη (αντικατάσταση Λούα Λούα με Κωνσταντίνου την ώρα που είναι ο μοναδικός που ανοίγει κάποιους χωρους, και αλλαγή Μενδρινού με Σίσιτς = αποδυνάμωση κι άλλο του κέντρου ενώ ήδη ήταν ανύπαρκτο και φαινόταν ακόμα και ο Τζιόλης Μαραντόνα ) με τον Κοβάσεβιτς να αστοχεί σε 2 περιπτώσεις, ειδικά το τετ α τετ στο τέλος δεν το περίμενα, που θέλει μισή φάση για να σκοράρει!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εξαλλου τι δουλεια εχει αυτο το κατωτερο ον, η γυναικα, να λεει την αποψη της για μπαλα; σε ποδοσφαιρικες εκπομπες ο ρολος μιας γυναικας πρεπει να ναι ο συνηθισμενος, δλδ να ειναι γλαστρα. ακου να εχουν αποψη οι γυναικες για ποδοσφαιρο!Θεωρείς γυναίκα την Κανέλλη;;;
-
Οι Βαζελες πρεπει να σκεφτουν κατι και να μας αφησουν στην ησυχια μας στο ποδοσφαιροτοπικ και να πανε στο μπασκετ που εχουν να πουν και κατι.Το οτι το ματς της Κυριακης δεν εληξε 1-15 οφειλεται καθαρα στους παικτες που εχουν.Το να βαζω ενα γκολ ακυρο και να εχω 3495839 ευκαιριες τις οποιες δεν κανουν γκολ δε λεγεται ατυχια ή αδικία μιας και στο ποδοσφαιρο (δωρεαν ιδιαιτερα.. ) δεν υπαρχει δικαιοσυνη. Αυτο λοιπον λεγεται ανικανοτητα.Αν ειχες τους αικτες να τα εβαζες,να σου πω και μπραβο.Εγω τι σου φταιω που δεν τους εχεις και χανεις 5 ευκαιριες παραπανω απο μενα;Και σημειωτεον οτι το μονο γκολ που εβαλες ηταν ακυρο.. Γι αυτο λεγαμε οτι επρεπε να ληξει 1-0. Αντιστοιχα λοιπον εγω εχω τους παικτες στις 9 τελικες προσπαθειες να μου βαλουν 4 γκολ και οχι 7 και 8 που θα επρεπε μιας και οι ευκαιριες ειναι κραυγαλεες αλλα οκ δε γινεται να μπουν ολα.Αυτη ειναι λοιπον η πραγματικη διαφορα των 2 οσο φαινεται στο σκορ. Δεν ξερω αν φτανουν αυτα τα γκολ,η ταριφα παντως ηταν μεγαλυτερη σημερα (απο το συνηθισμενο 3) μιας και ηταν ακαταλληλο για μετα τις 12 οποτε και παλι ευχαριστημενοι πρεπει να ειναι.Παρακαλουμε λοιπον και θα σας ξαναπροτιμησουμε.καιρος να ψαξω λοιπον τις δηλωσεις των βαζελων απ την Κυριακη να γελασει λιγο (ακομα) το χειλακι μας.....
Υγ:Βαζελα φορα παλι τη ροζ φανελα,αυτοι που κοκκινη φορανε μια ζωη θα σε γαμανε.- Περαστικα.
-
-
Τι να πώ;
Πίστευα ότι μετά το ματς της Κυριακής γράφτηκαν φοβερά πράγματα εδώ μέσα. Αλλά σήμερα γράφονται ακόμα φοβερότερα πράγματα.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τόν έλεγχο...
Η σύνεση, η γνώση με τον ποιόν παίζεις και σε ποιό γήπεδο αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας. Αλλά φευ...
ΥΓ: Και βγάλατε και γλώσσα. Και εξακολουθείτε να βγάζετε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ειμαι ευγνωμων που μου χαρισες το Χ σημερα και δεν μου πηρες τα σωβρακα
Σε ευχαριστω φιλευσπλαχνε ολυμπιακε που δεν μου εριξες [b]4-6 γκολ αλλα με αφησες και εμενα τον αμπαλο να χαρω λιγο [/b]PS2:Πιστευα οτι επιτελους βρηκα ενα σοβαρο γαυρο.Ποσο εσφαλα ομως
Παρακαλω,στα εριξα με το τσουβαλι σημερα,δε σου χαλαω χατιρια βλεπεις..
Το ps2 (οχι το πλειστεισον ) δεν το χα δει.Νo problem αν το πιστευεις..
Αν είχατε παίξει λίγη μπάλα θα καταλαβαίνατε πως ο γαύρος σήμερα μας χαρίστηκε. Άσχετοι, ε άσχετοι.
Μαθαινεις σιγα σιγα...μπραβο,αν και εχεις ακομα γολγοθα.Σε πιστευω ομως..
Πολυ κακος ο Παναθηναικος.....ουτε ευκαιρια δεν εκανε
Τα παραλες,εκανε 1.
Μακάρι να τα καταφέρω στο κύπελλο διότι μετά θα παίζω μόνος μου στο θεσμό.
Σορρυ πατριδα που σε στενοχωρω,δεν ξερω αν το εμαθες αλλα τον ηπιες με 4...
**Δεν πειραζει, αυτοι που βγαιναν ολη την εβδομαδα και λεγαν θα μας ριξουν 4αρα αντε να πανε για υπνο τωρα.**Ο μονος που τολμησα να κανω προβλεψεις ημουν εγω......ολοι οι υπολοιποι (γαυροι κυριως) επειδη δεν γνωριζουν απο μπαλα σχολιαζουν εκ του αποτελεσματος και με οπαδικα κριτηρια.
Μα τελικα οντως φαινεται οτι ξερεις... Εβγαινα και το λεγα και ηρθε η 4αρα σου πακετο για το σπιτι χωρις εξοδα αποστολης.Καλοφορετη η 4αρα σου λοιπον.
pasxo.....ποσα θα μας ριχνατε?
4 νομιζω ειχα πει..δε σου εφτασαν λες;
Η ουσια ειναι οτι ο Παναθηναικος επαιξε πολυ καλυτερα απο τον Ολυμπιακο.
Ο Πεσειρο ξεβρακωσε τον Λεμονη.
Και στεκομαι σε ολους τους συμφορουμιστες Ολυμπιακους που η ομαδα τους δεν τους εκανε το χατιρι να μας ριξει 4 οπως λεγανε πριν το ματς....Αντε παλι δε με πιστευεις...βρε 4αρα λεμε σου εριξα λεμε.Μην μπερδευεσαι,δεν ηρθε παραπανω ευτυχως για σενα...
Ο pasxos πηγε για νανι? Πωπω βαρυ που θα ειναι το παπλωμα εεε?
Αντε καληνυχτα σε ολουςΕσυ μαλλον πηγες για νανι...
έρχεται και η Τετάρτη...
Προφητικα τα λογια σου... Πμ τα νουμερα του τζοκερ..
- Πόσα γκολ έβαλε σήμερα ο Μέγας Κοβάσεβιτς γιατί δεν θυμάμαι;
Από άλλο πλανήτη ο Γκαλέτι, συγκινητικός ο Αλλού Αλλού Φαν Πάρκ.
Πλάκα είχε και σήμερα, έχει γούστο να βουλώνεις στοματάκια λαλίστατα.
- Οι δυο απο τους 3 σε φιλοδωρησαν καλα στην 4αρα σου... Ηθελες κι εσυ παραπανω ε; Don't worry next time...
Στο υγ σου οντως εχεις δικιο,βιαστηκες να βγαλεις γλωσσα και τωρα κρυβεται καπου σκοτεινα...
Αμα θελετε να κοροιδευομαστε, κοροιδευτειτε μονοι σας.
Ποσο δικιο εχεις.Φανταζομαι μιλας στους βαζελους.Αμ σας το λεω,καντε παραπονα στον σοφερ και πορεια στην παιανια..
#προς μιζερους βαζελους: καταλαβατε τωρα οτι η ομαδα ειναι πολυ καλη; Καταλαβατε οτι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τα κωλοχωρια της Σουπερλιγκ; Μια αδυναμια εχει η ομαδα: δεν μπορει να διασπασει τις αμυνες με 11 παικτες. Και επειδη πλην Ολυμπιακου και ΑΕΚ ολες οι αλλες ομαδες ειναι κωλοχωρια, γαιυτο και δεν προκειτε να παρουμε πρωταθλημα.
Κι εσυ βιαστηκες...Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα σημερα επαθες μια μινι Ριζουπολη,κοινως σε ξεβρακωσα και ασελγησα επανειλημμενα.
**Οπως και καποιοι απο εσας ολη την εβδομαδα μιλαγατε για 4ρες και 5ρες **οτι θα φαμε και τελικα ειστε τυχεροι που πηρατε την ισσοπαλια.
Παλι μεσα επεσες... Ρε αν δε με πιστευεις ρωτα να δεις ποσο τελειωσε.λες να κανω εγω λαθος και να φαγες μονοτβια;
Παραμύθια ήταν δηλαδή το πέτσινο γκολ σας? Μάιστα...
Και μη μου πείτε οτι δεν ήταν μούφα, με τόσο πετσί γυαλίζουμε τα μισά αυτοκίνητα του φόρουμ...
Σωπα σωπα , μην κλαις, σκουπισε τα δακρυα σου.......εγω σου λεω βαλαμε τρια πετσινα γκολ....εσυ ανυπαρκτε τι εκανες?
4αρα.Δε σου φτανει ρε συ,με εχεις μπερδεψει τελικα...
Παντως ο Πεσειρο μου φαινεται απιστευτος γνωστης του ποδοσφαιρου!
Συμφωνω,μονο να του πει καποιος οτι με 3 επιθετικους και ντοι χαφ δεν κερδιζονται ευκολα τα ματς,αντιθετως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να χασεις.Αμα ηταν ετσι θα παιζαμε με 7 επιθετικους 1 κεντρωο 1 αμυνα και 1 μπαλαντερ σ αυτα τα δυο...
Eσύ γιατί βγήκες από το λαγούμι σου?
Δεν θα σου απαντήσω γιατί σε λυπάμαι.. Περίμενες εχθές να δεις την υπερομάδα σου με το budget των τρις να διαλύει τον 'πανθρακικό'
Παρασπονδια που βαζω μεσα quote kid αλλα δες λιγο τα μαυρα..ε αυτο εγινε.. Σορρυ ρε συ...
Ντρεπομαι για την ομαδα μου, με αριθμητικη υπεροχη, με τη διαιτησια δικια μου, τον Ολυμπιακο να μην ασχολειτε με το ματς. Καλυτερα να μην γινοταν ποτε αυτο το ματς χθες.
Αν ημουν βαζελος το ιδιο θα ελεγα... 25 χρονια ειχες να χασεις ετσι...
Να δούμε ποιος θα κρύβεται την Τετάρτη..
Ποιος ποιος ποιος; 2η παρασπονδια..ε οχι και quote του kid...
ρίξε μου - εάν μπορείς - τρία , τέσσερα γκολάκια να το βουλώσω και να θαυμάσω το κλέος σας.
Μας ζαλίσατε τον έρωτα επί τουλάχιστον 15 ημέρες προ 13/01/2008 με τα γνωστά γαβροτροπάρια περί σεξ, γκολ και επίδειξη ισχύος της ευρωθρυλάρας, μας τα ζαλίζετε και τώρα (φταίει ο διαιτητής, φταίει η απουσία του ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ Ιεροκλή Στολτίδη κλπ)
Εν όψει Τετάρτης τώρα, το παιχνίδι θα είναι σαφώς πιο δύσκολο και με μεγαλύτερη ένταση (το φιλοθεάμον ευγενές κοινό θα κάνει σαφώς πιο αισθητή την παρουσία του ). Αν ο Παναθηναικός ωστόσο παίξει όπως γνωρίζει (και δεν κάνει επιπόλαια δωράκια) πιστεύω ότι θα καταφέρει αυτό που άξιζε να καταφέρει και χθες. Πόσο άτυχος πλέον;:(
σεξ,γκολ και επιδειξη ισχυος.Καλυτερα να μασας παρα να γραφεις...
Τσωπα τσωπα...μην κλαις βρε... Το πετυχες αυτο που ηθελες..4αρα και απο παντου,υπο οποια γωνια θες και σε οποια σταση προτιμας.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???
Δυστυχώς αυτό που διάβασες λέει ότι έκανε.
Κουράγιο.
Φυσικά όταν γίνει καλά ο Ιεροκλής και περάσετε δύο χεράκια την Τσέλσυ μέσα έξω, όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο. Μέχρι τότε όμως καλό λούσιμο.
Λουσιμο;Ultrex δοκιμασες;Γιατι σου χουν μεινει κατι φλοκια απ αυτα που εφαγες το βραδυ... Δοκιμασε το παντως,ειναι 4 σε 0,αποτελεσματικοτατο..
Αν κερδίσουμε εμείς θα επιβεβαιώσουμε την ανωτερώτητα μας ως σύνολο όπως τουλάχιστον δείξαμε την Κυριακή. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός μπορείτε κάλλιστα να υποστηρίξετε ότι το κυριακάτικο ντέρμπυ και η απόδοση των ομάδων ήταν τυχαία. Υπομονή λοιπόν!
Πατριδα με εξαιρεση την πρωτη προταση,σωστα τα λες...αλλα ποιος σ ακουει;Μηπως να αφηνες σιγα σιγα κι εσυ το ποδοσφαιρο να στραφεις στο μπασκετ;Ειπαμε στο μεγαλυτερο αθλημα η μεγαλυτερη ομαδα ειναι του Πειραια.Να αλλαξει δε γινεται.
Τελοσπάντων, ας κερδίσετε με το καλό την Τετάρτη, γιατί δεν μου αρέσουν τα μπερδεμένα.
Χατιρια δε χαλαμε γιατι ειμαστε καλοι ανθρωποι.Αλλα αμα ειναι να κανουμε κατι να το κανουμε σωστα.4αρα λοιπον και σεξ,βια,τελειωμα οπου θες και τα σχετικα και περαστικα..
pasxos
Αρχής γενομένης από αύριο μετά το τέλος του παιχνιδιού (μάλλον δεν θα αντέξω να το δω όλο ) ο Βαο και όλοι οι ποντικολαγοί θα κρυφτούμε εκεί που ανήκουμε να εορτάσουμε σιωπηλά τα 100 ροζ χρόνια μας.
Επομένως μην ανησυχείς.
Η φυσική τάξη των πραγμάτων θα αποκασταθεί.
no comment.
Παπ, Σάλπι και Ν'Ντόι, ωχ ωχ ωχ..
Kαποιος εκλ@σε 2 μαντρες @@.Παρακαλω να βγει εξω γιατι βρωμισαμε.
btw, ποτε απεδειξε εμπρακτα ο κακος οτι ειναι παναθηναικος;
Ασχετο μιας και σημερα οπως και με την Αεκ επαιξε παρα πολυ καλα και μπραβο του,ο Κακος ηταν συνδεσμιτης στην Κερκυρα για χροοονια.Σου φτανει;Αν οχι δες το σημερινο παιχνιδι και παρηγορησου..
το βλεπω για ισοπαλια....
και η λυση στην Λεωφορο.......
για να δουμε θα πεσω μεσα στην προβλεψηΝα μας πεις την Κυριακη τιποτα για Προπο...
αυτή ειναι η διαφορά τους από εμάς...3 ευκαιρίες του κώλου 3 γκολ...
εμείος προχθές κοιμάμασταν. Ελπίζω να μην φαμε κι
αλλαΕλα δεν εχεις παραπονο.1 ακομα μονο εφαγες...
αμα εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση της ομαδας σου οκ παω πασο
υπερ....οχι λιγο..υπερ....επομενως τα βλεπω...
πραγματικά μαγική εικόνα όμως αυτό ειναι το ποδοσφαιρο.
Πατριδα παλι κανεις λαθος.Μαγικη εικονα στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει.-
Από την άλλη, όποιος Ολυμπιακός πιστεύει ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος.
Κατανοω οτι το γραφεις με πικρα της στιγμης αλλα αν δεις τις φασεις μετα το 60 θα καταλαβεις οτι ησουν και για αρκετα παραπανω αλλα επειδη στην μπαλα δε μπαινουν ολα και Κοβασεβιτς Λουα Λουα να εχεις,αντε να γινοταν 5-0.
Υγ:Ε οχι να κανω και quote του kid ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα.
- Πόσα γκολ έβαλε σήμερα ο Μέγας Κοβάσεβιτς γιατί δεν θυμάμαι;
-
- Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς 20-30 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στη 'Λεωφόρο' και φώναξαν συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας και των παικτών, και μετά από μερικά λεπτά αποχώρησαν.
Ίδιο σκηνικό και στην Παιανία. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν επέτρεψε σε όσους μαζεύτηκαν να 'ξεφύγουν'. Ειρωνικά χειροκροτήματα και μερικές χειρονομίες ότα έφτασε το πούλμαν.
Μνημες ριζουπολης...
Ο Κάκος δεν 'ντύθηκε' Καλόπουλος, αλλά αυτός δεν θα παραπεμφθεί με την αξία του. Ρεσιτάλ από τον Κερκυραίο. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι, είναι επικίνδυνος για το άθλημα, το διαπιστώσαμε την προηγούμενη Κυριακή!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--