-
Κοίτα να δεις, έλειψα ένα Σ/Κ από την Ελλάδα και έγινε το σώσε!
Πέρα από δικαιολογίες και άλλα χαρωπά, όλο και πιο πολύ πιστευω την εκδοχή του στησίματος (και δεν περίμενα την 4άρα για να την πιστεψω, το έχω πει εδώ και καιρό). Δυστυχώς με τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στο ελληνικό 'πρωτάθλημα', έχουμε χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μας στο 'θεσμό'.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κοίτα να δεις, έλειψα ένα Σ/Κ από την Ελλάδα και έγινε το σώσε!Πέρα από δικαιολογίες και άλλα χαρωπά, όλο και πιο πολύ πιστευω την εκδοχή του στησίματος (και δεν περίμενα την 4άρα για να την πιστεψω, το έχω πει εδώ και καιρό). Δυστυχώς με τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στο ελληνικό 'πρωτάθλημα', έχουμε χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μας στο 'θεσμό'.
+4-0.
ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνιδι.Δεν μπορει ο Ολυμπιακος να τρωει 4 γκολ απο αλλη ομαδα και κυριως την ΑΕΚ.
Αν το χασει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος ηταν στημενο,αν οχι τοτε δεν ηταν.
-
Και αν το πάρει στημένο θα είναι. Έτσι δεν λέτε από τότε που γεννηθήκατε ;
Πάντως αυτό με τον Αντώνη τροχονόμο...Ύβρις. Και θα το δείτε next year δυστυχώς...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Και αν το πάρει στημένο θα είναι. Έτσι δεν λέτε από τότε που γεννηθήκατε ;Πάντως αυτό με τον Αντώνη τροχονόμο...Ύβρις. Και θα το δείτε next year δυστυχώς...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και αν το πάρει στημένο θα είναι. Έτσι δεν λέτε από τότε που γεννηθήκατε ;
Πάντως αυτό με τον Αντώνη τροχονόμο...Ύβρις. Και θα το δείτε next year δυστυχώς...
-
Ζ οπως λεμε ΖΟΡΟ ? ? ?
Αλλο ενα να εβαζες,θα τα ειχες κανει 4 -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ζ οπως λεμε ΖΟΡΟ ? ? ?
Αλλο ενα να εβαζες,θα τα ειχες κανει 4Μπρρρρ κρυώσαμε....
-
Βαγγέλη το ταμείο στο τέλος γίνεται....και οι βάζελοι χαίρονταν που μας κέρδισαν πέρσι αλλά με αυτή την χαρά είμεινα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζ οπως λεμε ΖΟΡΟ ? ? ?
Αλλο ενα να εβαζες,θα τα ειχες κανει 4Μπρρρρ κρυώσαμε....
Σκεπασου με το παλτο τον Μπραβο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σκεπασου με το παλτο τον Μπραβο.Θα σας τον δώσουμε κι αυτόν για να βγάλετε τον επόμενο χειμώνα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα σας τον δώσουμε κι αυτόν για να βγάλετε τον επόμενο χειμώνα.
http://www.youtube.com/watch?v=4el0ih2F ... re=related
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πέρα από δικαιολογίες και άλλα χαρωπά, όλο και πιο πολύ πιστευω την εκδοχή του στησίματος (και δεν περίμενα την 4άρα για να την πιστεψω, το έχω πει εδώ και καιρό). Δυστυχώς με τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στο ελληνικό 'πρωτάθλημα', έχουμε χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μας στο 'θεσμό'.Εμένα θα μου φαινόταν λογικό αν ήταν στημένο να έχανες 1-0, ωστε να είχες μετα να λες, να μη χάσεις το γόητρο σου. Το να ταπεινωθείς και να χάσεις 4-0 δεν μου κολλάει στη θεωρία συνωμοσίας ρε γαμώτο Πιο πολύ μου κολλάει το σε έκανε η ΑΕΚ αλοιφή για κάλους
-
Εγινες ΑΕΚ;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πέρα από δικαιολογίες και άλλα χαρωπά, όλο και πιο πολύ πιστευω την εκδοχή του στησίματος (και δεν περίμενα την 4άρα για να την πιστεψω, το έχω πει εδώ και καιρό). Δυστυχώς με τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στο ελληνικό 'πρωτάθλημα', έχουμε χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μας στο 'θεσμό'.
Εμένα θα μου φαινόταν λογικό αν ήταν στημένο να έχανες 1-0, ωστε να είχες μετα να λες, να μη χάσεις το γόητρο σου. Το να ταπεινωθείς και να χάσεις 4-0 δεν μου κολλάει στη θεωρία συνωμοσίας ρε γαμώτο Πιο πολύ μου κολλάει το σε έκανε η ΑΕΚ αλοιφή για κάλους
Το 1-0 δεν περνάει εύκολα στον κόσμο για μη-στημένο ματς. Θα γινόταν 3ος παγκόσμιος. Με το διασυρμό, όλοι θέλουν να εκτελέσουν τους παίκτες, αλλά ότι το έχει στήσει ο καραγκιόζης πρόεδρός τους για να βγάλει φραγκάκια δεν πάει το μυαλό τους. Για την ιστορία, για 4-1 το έστησε ο θείος. Απλά έκατσε να πάει το πεναλτάκι στο δοκάρι.
Για να μην πούμε για το ματς της Λεωφόρου, και τι λεφτά έδωσε το σκορ του ημιχρόνου και η ανατροπή του.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγινες ΑΕΚ;Οχι καθόλου. Απλά είδα το παιχνίδι.
Ειδα ότι δεν μπορούσαν οι μορφωνιοί σου να πάρουν τα πόδια τους, το οποίο δεν ήταν η πρωτη φορά που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια απλά τωρα είχαν μια αποφασισμένη ομάδα να κερδίσει (ή εστω έναν αποφασισμένο Ριβάλντο να πάρει εκδίκηση ) και όχι μια πιο μικρή ψαρωμένη από το ότι παιζει με τον Ολυμπιακό. Κατα τη γνώμη μου, δεν ήσασταν χειρότεροι από ότι ήσασταν στην Βεροια.
Κι όπως δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι εμείς χάσαμε 4-0 επειδή ο Τζίγκερ τα χε συμφωνήσει (αν και μου περνάει απόπ το μυαλό οτι ο Βγενο πλερώνει κανα παίκτη για να πιέσει ).
Και στην τελική, σε όλα τα μερη του κόσμου χάνουν και οι μεγάλες ομάδες. Η μπαρτσελόνα κερδιζε 0-2 την Μπέτις και για ποτε εφυγε χαμένη 3-2 ούτε που το πήρε είδηση! Εδω όμως βγαίνει ο αστυνομος Μπέκας από μέσα μας με τη μία! Μάλλον να χαιδεψουμε τα αυτακια μας θέλουμε μερικοί..
Σπύρο: Αν το 1-0 δε σου κάνει, υπάρχει και το 2-0.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σπύρο: Αν το 1-0 δε σου κάνει, υπάρχει και το 2-0.Εγώ μίλησα
Ο έχων ώτα ακουέτω και ο νοών νοείτο -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ μίλησα
Ο έχων ώτα ακουέτω και ο νοών νοείτοΚι εγω απάντησα. Αν κοιμάσαι καλύτερα τα βραδυα με το ότι ηταν στημένο, δεν στο χαλάω όμως, οκ ήταν
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγώ μίλησα
Ο έχων ώτα ακουέτω και ο νοών νοείτοΚι εγω απάντησα. Αν κοιμάσαι καλύτερα τα βραδυα με το ότι ηταν στημένο, δεν στο χαλάω όμως, οκ ήταν
Κοιμόμουν μια χαρά και πριν, μια χαρά και μετά. Αν έπαιζα εγώ σ' αυτή την ομάδα, ίσως είχα ένα προβληματάκι. Από τη στιγμή όμως που δεν ήμουν στο χόρτο να ξεφτιλίζομαι, πρόβλημα ουδέν
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οχι καθόλου. Απλά είδα το παιχνίδι.
Ειδα ότι δεν μπορούσαν οι μορφωνιοί σου να πάρουν τα πόδια τους
Ειπα κι εγω...
Για τα λοιπα συμφωνω, αλλα συμβαινουν αυτα μωρε... Για κανα χρονο δε θα τολμαμε να πουμε κουβεντα στους ΑΕΚτζηδες κι εσεις σε μας -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα σας τον δώσουμε κι αυτόν για να βγάλετε τον επόμενο χειμώνα.
http://www.youtube.com/watch?v=4el0ih2F ... re=related' target='_blank
που είναι ένας admin να τον μπανάρει το κύριο από πάνω....ρε krus πως το επιτρέπεις...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--