-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τότε θα μπορεί πολύ απλά να γράφει 'Τεσσάρα & άλας' ή 'Τέσσερα και χλωριούχο νάτριο'Δεν θα το κάνει αυτό. Ξέρει ότι είμαι κακός εκ γεννετής
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λες να κάνει κάτι τέτοιο του Μπόϊλερ και να αντέξει για πάνω από 4 λεπτά πριν το ΒΑΝιο?Εδώ αντεχετε οι ΑΕΚτζήδες 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, δε θα αντέξει ο Πάσχος 4 λεπτά?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λες να κάνει κάτι τέτοιο του Μπόϊλερ και να αντέξει για πάνω από 4 λεπτά πριν το ΒΑΝιο?
Εδώ αντεχετε οι ΑΕΚτζήδες 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, δε θα αντέξει ο Πάσχος 4 λεπτά?
Εμείς είμεθα υπεράνω!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τι που διαφωνούμε ρε με τον μακακα;;; Βρήκαμε την πηγη του κακου δηλαδη που η ομαδα πηγε ΚΑΙ φετος ακλαφτη ε; Ο Γκονζαλεζ φταίει...Οι αλητες..Αντι να τον στηριξουν και να χτισουν την ομαδα πανω του, του δειχνουν το δρομο προς την εξοδο.
Ρε δε μαμιομαστε καλυτερα λεω γω; Κι ο Παπαδοπουλος ξαφνικα εγινε αμπαλος ετσι; Από ποτε ρε αδερφε; Το οτι εκανε κωλοχρονια ειναι αποδεκτο απο ολους. Με αυτο το κριτηριο να διωξουμε αλλους δεκα ομως.
Και θα σου φερει λοιπον αλλους 5 απο την μοζαμβικη και την αυστροουγγαρια ποτισμενους με το DNA του πρωταθλητισμου ( ας γελασω..) και ξανα μανα μια απο τα ιδιαααα....
Άλλη λυση δεν υπαρχει μαγκες. Να παρει τον λοπου ο κοπριτης και το συναφι του και να δωσουν την ομαδα σε καποιον που να ΘΕΛΕΙ και να ΜΠΟΡΕΙ.
Κατσε κανε εσυ χαρες και ονειρα τωρα επειδη θα κρατησει (;;;;) τον Ιβανσιτς και τον Ματος.Το πρώτο σουτάρισμα που πρέπει να κάνει είναι στον ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ, απλούστατα να φύγει ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ για πρόεδρος. Όσο είναι αυτός **ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ** πρωτάθλημα ο ΠΑΟ.......
-
Κατω τα χερια απο τον Τζιγκερ! Θ7
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατω τα χερια απο τον Τζιγκερ! Θ7Παρακαλείται ο χρήστης BILL33 εκ Τριπόλεως να ελέγξει το πληκτρολόγιό του,γιατί προφανώς έχει κολλήσει και γράφει συνεχώς το ίδιο post!
Ρίχτα γείτονα...
-
Sodoma kai gomora...Καντε και μονιμο μπανιο ποιος νοιαζεται..
Τζιγγερ θεε καψε την Παε. Θ7
Βαζελος καλος μονο ν...ος..
-
balo
Επειδη ξερω οτι εισαι μεγαλος fun του Γκονζαλες (τον ειχες και avatar για πολυ καιρο ετσι;) ειναι λογικο να εισαι και πολυ πικραμενος για την καταληξη του Εκι.
Η διοικηση του Παναθηναικου, για να ξεσηκωνει τον κοσμο και να καλυπτει τις αποτυχιες της, κατα καιρος φερνει ελπιδοφορους παικτες που τους ντυνει ηγετες και πανω σε αυτους ριχνει το βαρος (απο Γκονζαλες, Σανμαρτεαν, μεχρι και τον Λινκαρ θυμαμαι).
Δυστυχως κανεις δεν μπορεσε να τα καταφερει. Και αν η διοικηση φταιει που στηριζει τις αδυναμιες της σε αυτους τους παικτες, και οι ιδιοι οι παικτες ποτε δεν εδειξαν οτι μπορουν να τα καταφερουν.
Με μια πρωτη σκεψη, το μονο που θυμαμαι απο τον Γκοναζαλες ειναι τα τρια φοβερα γκολ στο Ch.L., ενα 'κολπακι' αλλα Ριμπο στην 3αρα του τελικου, και ενα τακουνακι-νικη στην επανεμφανιση του περυσι με Λαρισα. Ολον τον υπολοιπο καιρο κινουταν σε μετρια επιπεδα (οπως ολη η ομαδα) κατι που σε συνδιασμο με τα μεγαλα λογια, ειχαν σαν αποτελεσμα αρνητικο προσημο στην προσφορα του.
Ισως αυτη ειναι η μοιρα των μεγαλων ποδοσφαιριστων -προσωπικοτητων: να παιρνουν την ομαδα πανω τους, και ειτε να γινονται μεγαλοι μαγκες, ειτε μεγαλοι αποτυχημενοι... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
4αρα και αλατι και εσυ
Κανόνισε να βάλω φίλτρο που να μεταφράζει τη φράση '4άρα και αλάτι' σε 'είμαι βάζελος και περήφανος γι' αυτό'
Δεν φοβαμαι φιλτατε μοντ. Εγώ ειμί το Φως του κόσμου. Ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία, αλλ΄ έξει το Φως της ζωής.
Τουτεστιν μην τα βαζεις μαζι μου γιατι θα εχεις προβλημα. 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λες να κάνει κάτι τέτοιο του Μπόϊλερ και να αντέξει για πάνω από 4 λεπτά πριν το ΒΑΝιο?σε αυτο το σημειο η λεξη μπαν-ιο μπορει να αντικατασταθει απο τη λεξη μπαν-σκο το οποιο και κατοχυρωνω...
εγω παντως σε ολα τα αθληματα ειμαι διακοπες απο το σεπτεμβρη...βουρ για χαλκιδικη...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατω τα χερια απο τον Τζιγκερ! λ7 -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
balo
Επειδη ξερω οτι εισαι μεγαλος fun του Γκονζαλες (τον ειχες και avatar για πολυ καιρο ετσι;) ειναι λογικο να εισαι και πολυ πικραμενος για την καταληξη του Εκι.
Η διοικηση του Παναθηναικου, για να ξεσηκωνει τον κοσμο και να καλυπτει τις αποτυχιες της, κατα καιρος φερνει ελπιδοφορους παικτες που τους ντυνει ηγετες και πανω σε αυτους ριχνει το βαρος (απο Γκονζαλες, Σανμαρτεαν, μεχρι και τον Λινκαρ θυμαμαι).
Δυστυχως κανεις δεν μπορεσε να τα καταφερει. Και αν η διοικηση φταιει που στηριζει τις αδυναμιες της σε αυτους τους παικτες, και οι ιδιοι οι παικτες ποτε δεν εδειξαν οτι μπορουν να τα καταφερουν.
Με μια πρωτη σκεψη, το μονο που θυμαμαι απο τον Γκοναζαλες ειναι τα τρια φοβερα γκολ στο Ch.L., ενα 'κολπακι' αλλα Ριμπο στην 3αρα του τελικου, και ενα τακουνακι-νικη στην επανεμφανιση του περυσι με Λαρισα. Ολον τον υπολοιπο καιρο κινουταν σε μετρια επιπεδα (οπως ολη η ομαδα) κατι που σε συνδιασμο με τα μεγαλα λογια, ειχαν σαν αποτελεσμα αρνητικο προσημο στην προσφορα του.
Ισως αυτη ειναι η μοιρα των μεγαλων ποδοσφαιριστων -προσωπικοτητων: να παιρνουν την ομαδα πανω τους, και ειτε να γινονται μεγαλοι μαγκες, ειτε μεγαλοι αποτυχημενοι...Πιο ψυχραιμα τωρα...
Ναι ειμαι μεγάλος φαν του Εκι. Οι λογοι φιλε μου ειναι συγκεκριμενοι και απλοι:
1.Ο Εκι εχει πολυ μεγαλο ταλεντο. Σε μια εποχη [μεγαλη σε διαρκεια δυστυχως] οπου στον ΠΑΟ αγωνιστηκαν και αγωνιζονται ακομα πολλοι αταλαντοι ποδοσφαιριστες ο Εκι οταν ηρθε ελαμψε και ξεχωρισε σαν τη μυγα μες στο γαλα.
2.Εχει τσαμπουκα. Τσαγανο. Τσαντιλα ρε αδερφε. Δεν φοβαται να τσακωθει οταν νομιζει οτι εχει δικιο ακομα και με συμπαικτη του.Αντιεπαγγελματικο θα πει κανεις...Χεστηκα. Η μπαλα δεν ειναι πρωτιστα επαγγελμα για μερικους. Ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ενα παιχνιδι οπου ο ικανος και ο ταλαντουχος θελει ΠΑΝΤΑ να νικα. Δεν μιζεριαζει ουτε μοιρολατρει. Δεν εστερνιζεται το γενικο κλιμα ηττοπαθειας που εχει εμποτιστει με τα χρονια στην ερμη αυτη ομαδα αλλα εστω και με μπουνιες και μπινελικια προσπαθει να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ οσους μπορουν να αφυπνιστουν και να διαολοστειλει οσους δεν μπορουν.
3.Ποναει και τιμα την ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟ.Το τριφυλλι. Δεθηκε με τους οπαδους του ΠΑΟ οχι γιατι φερθηκε ωσαν ενας αλλος 'βαζελος απο τα γενοφασκια του'. Απο τετοιους χορτασαμε αδερφε. Απο κατι κυπριους και κατι αρτινους εννοω...Ευχαριστω αλλα δε θα παρω αλλους. Ο Εκι δεν πουλησε παναθηναικοφροσυνη ποτε. Την εβγαλε εμπρακτως στο γηπεδο με τις κλωτσιες και την κοκκινη στο καραισκακη, με τις μαγικες ντριμπλες στον τελικο του κυπελλου στο νταμπλ, με τις μπουνιες που εριξε στον γαβρο που του πουλησε πνευμα σε σουπερ-μαρκετ, με τα μπινελικια που φιλοδωρησε ακομα και συμπαικτες του οταν νομιζε οτι δεν τα εδιναν ολα ακομα και σε προπονησεις με το μαγικο γκολ με την αρσεναλ, με τον διπλο τραυματισμο και τις αποθεραπειες του κωλου στην παιανια αλλα την και επιστροφη μετα απο 1,5 χρονο απραξιας.
Βρες μου εσυ εναν ποδοσφαιριστη του ΠΑΟ αυτην την στιγμη στο ροστερ ολοκληρο με τα παραπανω χαρακτηριστικα. Βρες μου εναν .
Και καθομαστε και συζηταμε για αποχωρηση αυτου του παιχτη απο την ομαδα και για την παραμονη του σεσκουλα και την αποκτηση του μεσκουλα.
Λιγο τσιπα και λιγο ντροπη απο την μαμημενη τη διοικηση. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Απο χτες περιμενω τον greo να βγει να κραξει τον ΧαραλαμπιδηΓεια σου και σενα Χρησταρα με καθυστερηση!
Σιγα μη κατσω να γραφω στο δικτυο σε τετοιο λονγκ γουικεντ επειδη για 1000στη φορα ο αδικημενοβαζελος πρεπει να παιζει με 14 μπας και τσιμπησει κανενα Χ. Οξωωωωωω!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο χτες περιμενω τον greo να βγει να κραξει τον Χαραλαμπιδη
Γεια σου και σενα Χρησταρα με καθυστερηση!
Σιγα μη κατσω να γραφω στο δικτυο σε τετοιο λονγκ γουικεντ επειδη για 1000στη φορα ο αδικημενοβαζελος πρεπει να παιζει με 14 μπας και τσιμπησει κανενα Χ. Οξωωωωωω!!!
-
Ζωγραφος στο ΑΕΚ-γαυρος,πριν πεινασει μαγειρευει ο θειος.....
-
Αχαχαχαχαχα... Μπα σε καλο σου.. Ο Ντεμακος το καταλαβε αργα το λαθος του να φορτωνει τα παντα στη διαιτησια,εσυ το χαβα σου..Μπας και δεν πηρες ειδηση το ανακοινωθεν απ τα γραφεια της ΝΦ;
Εχω μεγαλο τριλημμα,να παιξω 0-5 , 0-6 ή 0-7;;;;Ιδου το ερωτημα;Υγ1:Αδικοχαμενε Μπαγκους για θυμησου στα δυο προηγουμενα ματς με Ζωγραφο ποσα γκολ μου ακυρωσε;
Υγ2:Κανονικα δε μιλαω με φιλαθλους ομαδας που εχει να με κερδισει στην εδρα της 9 χρονια,άλλα σε συμπονω και σε λυπαμαι γι αυτο κανω μια παρασπονδια.. -
Aπο ποτε αραγε ειναι εδρα μου η λεωφορος,τα Λιοσια και το Οακα ? ?
-
Ωχου καλως τον 3-0 και ΑΛΑΤΙ...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο χτες περιμενω τον greo να βγει να κραξει τον Χαραλαμπιδη
Γεια σου και σενα Χρησταρα με καθυστερηση!
Πιο long δε γινοτανε ομως.....
O βαζελος εκτος απο αδικημενος, καταστρωνει νεο πενταετες πλανο
Ποτε θα ερθεις στο χωριο να μου πεις (και να σου πω) κουτσομπολια; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Sodoma kai gomora...Καντε και μονιμο μπανιο ποιος νοιαζεται..Τζιγγερ θεε καψε την Παε. Θ7
Βαζελος καλος μονο ν...ος..
Πασχάλη, έκανες λάθος.....
μάλλον ήθελες να πείς...
Τζίγγερ θεέ ...ΠΗΔΗΞΕΣ...την ΠΑΕ......
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--