-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πλάκα πλάκα, δε βλέπω πως θα μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακός το ματς με την ΑΕΚ.
Πραγματικά έιμαι 99% σίγουρος για το διπλό, με βάση πάντα τη φόρμα των ομάδων και την πρόσφατη εικόνα τους.
Δε χρειάζεται να είσαι γκουρού της μπάλας να δεις τις εμφανείς αδυναμίες της ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές, την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε ποιότητα παικτών, αλλά και την προϊστορία όλα τα τελευταία χρόνια.
Αλήθεια από πότε έχει να πάρει ντέρμπι η ΑΕΚ;Ντερμπυ γενικα απο περσυ με τον ΠΑΟ.
Ντερμπυ με τον γαυρο εχει να παρει απο το 2003 μου φαινεται.Τα τελευταια 5 χρονια εχει ηττες ή στο τσακιρ κεφι ισοπαλιες.Χαλια η παραδοση της απο το 2004 κ μετα.αλλα για να ειμαι και εγω ειλικρινης,δεν βλεπω ουτε κ εγω πως θα μπορουσε να χασει η ΑΕΚ απο τον Ολυμπιακο.Η διαφορα των ομαδων ειναι παρα πολυ μικρη.Εχει και ο Ολυμπιακος πολλες αδυναμιες...
Κυριακη κοντη γιορτη.
@ Kouk:
Εχεις δικιο.Απλα δεν μπορω την ισοπεδωση.Τεσπα.Στα φρυδια μου τα γραφωΝαι 'σαι καλα ρε συ!! Εχω πεσει κατω απο τα γελια...
Δηλαδη, πιστευεις στην ισοπαλια? Στην νικη με μικρο σκορ? Πες κατι, κανε προβλεψη!!!!
ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ρΕΕΕΕΕ!!!
Εγω νομιζω πως ο Θρυλος θα ριξει μινιμουμ 3 τεμαχια την κυριακη στο δανεικο γηπεδακι σου, και στην ξεβρακωτη ομαδουλα σου..
ΕΣΥ?
-
Την Κυριακή, πιστεύω, ότι μάλλον θα χάσουμε. Δυστυχώς, η ομάδα δεν έχει συνοχή.
Ο Ολυμπιακός, συγκριτικά, έπαιξε φέτος καλύτερα από όλους τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αδυναμίες. Απλά οι υπόλοιποι έχουν μεγαλύτερες. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την Κυριακή, πιστεύω, ότι μάλλον θα χάσουμε. Δυστυχώς, η ομάδα δεν έχει συνοχή.
Ο Ολυμπιακός, συγκριτικά, έπαιξε φέτος καλύτερα από όλους τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αδυναμίες. Απλά οι υπόλοιποι έχουν μεγαλύτερες.Συμφωνω πως φετος δεν επαιξε μπαλα στην ελλαδα ουτε ο ολυμπιακος..
Αλλα ειναι τετοια η διαφορα ποιοτητας, που κανει νταμπλ με τους αναπληρωματικους..Μην ξεχναμε πως φετος ο ολυμπιακος επαιξε ΟΛΟ το πρωταθλημα ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...Εδω η ακριβοτερη μεταγραφη ο Ρ.Μπραβο δεν εχει παιξει καθολου..Ο λουα εκτος..Ο γκαλετι και ο λεντεσμα λειπανε στο κρισιμοτερο σημειο για κανα διμηνο στο συνολο..κτλ κτλ...
Η ουσια ειναι, πως αν βαλεις ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΙΣ ολες τις ομαδες του πρωταθληματος, ο θρυλος θα ηταν στο +15 οπως περυσι....Και φυσικα μην ξεχναμε πως ειμαστε στις 16 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης φετος, γεγονος που σε συνδυασμο με τους τραυματισμους οδηγησε την ομαδα στο κακο ποδοσφαιρο εντος συνορων..
Οσο για την κυριακη, νομιζω πως θα ειναι ΦΡΙΚΗ για οποιον παει στο γηπεδο..εχο τρελο προαισθημα..
-
Στο γήπεδο πάω, αλλά αραιά.
Δεν συμφωνώ με αυτά που λες, σχετικά με το τι θα συνέβαινε ΑΝ οι ομάδες κλπ κλπ...
Κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει τι ΘΑ γινόταν. Μόνο τι έγινε.ΑΝ η ΑΕΚ δεν είχε τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον Φερέρ.
ΑΝ ο Ολυμπιακός δεν είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους μικρούς.
ΑΝ ο ΠΑΟ έπαιρνε αποφάσεις πιο γρήγορα.Δεν βγαίνει άκρη...
Το μόνο συμπέρασμα είναι οτι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τους άλλους (όχι καλά. Συγκριτικά μόνο) και παίρνει, εκτός απροόπτου το Πρωτάθλημα. Δίκαια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο γήπεδο πάω, αλλά αραιά.Δεν συμφωνώ με αυτά που λες, σχετικά με το τι θα συνέβαινε ΑΝ οι ομάδες κλπ κλπ...
Κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει τι ΘΑ γινόταν. Μόνο τι έγινε.ΑΝ η ΑΕΚ δεν είχε τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον Φερέρ.
ΑΝ ο Ολυμπιακός δεν είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους μικρούς.
ΑΝ ο ΠΑΟ έπαιρνε αποφάσεις πιο γρήγορα.Δεν βγαίνει άκρη...
Το μόνο συμπέρασμα είναι οτι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από τους άλλους (όχι καλά. Συγκριτικά μόνο) και παίρνει, εκτός απροόπτου το Πρωτάθλημα. Δίκαια.
Συγνωμη δηλαδη, την τεραστια διαφορα στην ποιοτητα των ομαδων δεν την βλεπεις?
Το να κερδισει μια φορα ο αδυναμος τον δυνατο ειναι εφικτο..Αλλα σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα (διαρκεια) πρεπει να γινουν οργια..Και φετος γινανε οργια, γιαυτο και ειναι μολις στο +4 ο θρυλος..
Ευτυχως αυτη την αγωνιστικη δεν μας ακυρωσαν κανονικο γκολ..Βελτιωνονται...
-
Έχω γράψει επανειλλημένα ότι, φέτος, ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
Και ότι οι άλλοι δύο διεκδικητές παίζουν την χειρότερη.Το έχεις διαβάσει?
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Συγκριτικά με εμάς, παίζεται καλύτερα.
Όσον αφορά την διαφορά ποιότητας. Δεν είναι τόσο μεγάλη. Έχετε 3 μεγάλους παίκτες, που ταίριαξαν στην ομάδα. Αυτό είναι η διαφορά.
edit
Δεν έγινε κανένα όργιο. Εκτός της κάθετης πτώσης της ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα σας είναι φυσιολογικά. -
Αυτό που έκανε ο Μπλάνκο,όταν έγινε αλλαγή,πως το κρίνετε;
Όσα νεύρα και αν είχε δεν ήταν σωστή η κίνησή του. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ! Για να προκαλέσει κάποιος πρέπει να τσιμπήσει ο άλλος!Τι κάθεσαι και σκάς? Καθένας με την γνώμη του.
Εμείς θέλουμε η ομάδα να βελτιωθεί. Κάποιος άλλος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για βελτίωση, παρά να κάθεται και να μετράει πόσα πρωταθλήματα έχει παρει!E και γιατί την θές την βελτίωση αν όχι για να πάρεις τίτλους ; Εάν θες να βελτιωθείς για την 2η ή την τρίτη θέση και κάτω δεν είναι ανάγκη. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς εδώ.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ρε συ! Για να προκαλέσει κάποιος πρέπει να τσιμπήσει ο άλλος!
Τι κάθεσαι και σκάς? Καθένας με την γνώμη του.
Εμείς θέλουμε η ομάδα να βελτιωθεί. Κάποιος άλλος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για βελτίωση, παρά να κάθεται και να μετράει πόσα πρωταθλήματα έχει παρει!E και γιατί την θές την βελτίωση αν όχι για να πάρεις τίτλους ; Εάν θες να βελτιωθείς για την 2η ή την τρίτη θέση και κάτω δεν είναι ανάγκη. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς εδώ.
Ότι εμείς θέλουμε την βελτίωση για να πάρουμε, επιτέλους, ένα Πρωτάθλημα. Ενώ αντίθετα, πολλοί Ολυμπιακοί, κρύβονται πίσω από το Πρωτάθλημα και δεν αναγνωρίζουν τα προβλήματα που έχει η ομάδα σας.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχω γράψει επανειλλημένα ότι, φέτος, ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.
Και ότι οι άλλοι δύο διεκδικητές παίζουν την χειρότερη.Το έχεις διαβάσει?
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Συγκριτικά με εμάς, παίζεται καλύτερα.
Όσον αφορά την διαφορά ποιότητας. Δεν είναι τόσο μεγάλη. Έχετε 3 μεγάλους παίκτες, που ταίριαξαν στην ομάδα. Αυτό είναι η διαφορά.
edit
Δεν έγινε κανένα όργιο. Εκτός της κάθετης πτώσης της ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα σας είναι φυσιολογικά.3?
-ΓΚΑΛΕΤΙ
-ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
-ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ
-ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
-ΛΕΝΤΕΣΜΑ
-ΛΕΟΝΑΡΤΟ
-Ρ.ΜΠΡΑΒΟ
-ΣΕΖΑΡ
-ΤΖΟΛΕ (και η φανελα του μονο να υπαρχει στο γηπεδο, αρκει για να κερδιζει)Αυτοι δεν ειναι 3, και δεν εδεσαν στην ομαδα, απλα ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ...
Ποιος απο αυτους δεν θα ηταν βασικος πες μου σε οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα ? Βρες μου εναν μονο!
-
Μα λογικό είναι Νίκο. Όταν επιλέγεις να ανανεώσεις το υλικό και να στήσεις μια ομάδα από την αρχή, τα αποτελέσματα δεν θα φανούν από τον πρώτο χρόνο.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αυτό που έκανε ο Μπλάνκο,όταν έγινε αλλαγή,πως το κρίνετε;
Όσα νεύρα και αν είχε δεν ήταν σωστή η κίνησή του.Μετά τις δηλώσεις περί κορδονιών που έκανε ο Διάκονος ( ) πρέπει να έχει γίνει κάτι χοντρό στα αποδυτήρια.
Τον Μπλάνκο τον θεωρώ ένα καλό παιδί. Αυτό που έκανε είναι λάθος, φυσικά, αλλά δείχνει ότι κάτι πάει πολύ άσχημα στο παρασκήνιο...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα λογικό είναι Νίκο. Όταν επιλέγεις να ανανεώσεις το υλικό και να στήσεις μια ομάδα από την αρχή, τα αποτελέσματα δεν θα φανούν από τον πρώτο χρόνο.Βασίλη, αυτό το κάναμε πέρσι. Φέτος πηγαίναμε για Πρωτάθλημα. Και στην αρχή κανείς δεν είδε ότι, παρόλες τις νίκες, δεν παίζαμε καλά!
Ακάλυπτε, οι μονάδες δεν μου λένε κάτι.
Και από αυτούς που αναφέρεις μόνο τους 3 θεωρώ μεγάλους παίκτες. Που, το βασικότερο, ταίριαξαν και με την ομάδα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ! Για να προκαλέσει κάποιος πρέπει να τσιμπήσει ο άλλος!
Τι κάθεσαι και σκάς? Καθένας με την γνώμη του.
Ότι εμείς θέλουμε την βελτίωση για να πάρουμε, επιτέλους, ένα Πρωτάθλημα. Ενώ αντίθετα, πολλοί Ολυμπιακοί, κρύβονται πίσω από το Πρωτάθλημα και δεν αναγνωρίζουν τα προβλήματα που έχει η ομάδα σας.
Η ομαδα μου φετος ειχε μονο ενα προβλημα: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.. Τωρα εχει αλλο ενα, ελλειψη προπονητη..
Αλλα ακομα και ετσι, ειναι ΤΕΤΟΙΑ η διαφορα ποιοτητας που παιρνω νταμπλ για πλακα!
Γηπεδο? ΕΧΩ
Κοσμο ? ΕΧΩ
Παικτες? ΕΧΩ
Μεταλλο πρωταθλητη? ΕΧΩ
Υποδομες ? ΕΧΩΓιατι να κρυφτω δηλαδη? Τι δεν εχω πες μου, που εχεις εσυ π.χ....Με τι κριτηρια δηλαδη επι 4 μηνες διατυμπανιζε ο καθε πικραμενος αεκτζης πως μπορει να παρει πρωταθλημα?
Δωσε μου μια εξηγηση..
Διοτι αν ειναι στο φαναρι μια φεραρι και ενα φιατ, η μονη ελπιδα να περασει το φιατ μπροστα ειναι αν εχει ξεχασει να βαλει μπρος η φεραρι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα λογικό είναι Νίκο. Όταν επιλέγεις να ανανεώσεις το υλικό και να στήσεις μια ομάδα από την αρχή, τα αποτελέσματα δεν θα φανούν από τον πρώτο χρόνο.
Βασίλη, αυτό το κάναμε πέρσι. Φέτος πηγαίναμε για Πρωτάθλημα. Και στην αρχή κανείς δεν είδε ότι, παρόλες τις νίκες, δεν παίζαμε καλά!
Και από αυτούς που αναφέρεις μόνο τους 3 θεωρώ μεγάλους παίκτες. Που, το βασικότερο, ταίριαξαν και με την ομάδα.
Βασικά για τον Ολυμπιακό το έγραψα.
Ο σκελετός φέτος ανανεώθηκε και άρχισαν οι παίκτες να δένουν μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα της συνοχής της ομάδας θα φανούν από του χρόνου.
-
Το πρόβλημά σας είναι το ότι δεν έχετε βάθος. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Και δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο σχεδιασμός της ομάδας σας είναι επιφανειακός και βραχυπρόθεσμος.
Τώρα αν νομίζεις ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα, μια χαρά. Γι' αυτό υπάρχουν οι γνώμες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Βασίλη, αυτό το κάναμε πέρσι. Φέτος πηγαίναμε για Πρωτάθλημα. Και στην αρχή κανείς δεν είδε ότι, παρόλες τις νίκες, δεν παίζαμε καλά!
Ο σκελετός φέτος ανανεώθηκε και άρχισαν οι παίκτες να δένουν μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα της συνοχής της ομάδας θα φανούν από του χρόνου.
Ο Ολυμπιακός, πιστεύεις ότι θα μπορέσει να κρατήσει πολλούς από αυτούς τους παίκτες?
Και ότι αυτοί θα συνεχίζουν να παίζουν στις Ελληνικές αλάνες? -
H διαφορά του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, δυστυχώς για μένα, δεν είναι πολύ μικρή αλλά πολύ μεγάλη.
Όπως και από τις υπόλοιπες ομάδες ξεκινώντας απ’το βάζελο και φτάνοντας σε Άρη, Πάοκ και λοιπούς, και έχει να κάνει με την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται σήμερα.
Η βασικότερη διαφορά είναι τα οικονομικά μεγέθη, που πλέον στο ποδόσφαιρο καθορίζουν και τη θέση των ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και στην Ευρώπη.
Είναι παράλογο να θεωρείς ότι μπορεί να χτυπήσεις τίτλο ή και ματς απέναντι στον Ολυμπιακό με το 1/10 του μπάτζετ του.
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Και όσο ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα παραμένει σάπιος, αυτή θα είναι η πραγματικότητα, γιατι απλούστατα κανείς σοβαρός άνθρωπος δε θα πετάξει τα λεφτά του για να του τα φάνε τα διάφορα λαμόγια...
Από την άλλη βέβαια, επειδή ακριβώς κανείς δεν επενδύει ουσιαστικά, ειδικά στις υπόλοιπες από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κλπ) ώστε να χτίσουν σοβαρές και δυνατές ομάδες και να χτυπήσουν στα ίσια τον ΟΣΦΠ, η κατάσταση διαιωνίζεται.Γι’ αυτό ακριβώς δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό και στο ματς της Κυριακής.
Γιατί αυτά τα ματς, που κρίνουν τίλους, τα καθαρίζει. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Ολυμπιακός, πιστεύεις ότι θα μπορέσει να κρατήσει πολλούς από αυτούς τους παίκτες?
Και ότι αυτοί θα συνεχίζουν να παίζουν στις Ελληνικές αλάνες?Με την ίδια λογική ούτε ο Καρεμπέ, ούτε ο Ριβάλντο, ούτε ο Τουρέ και τόσοι άλλοι θα είχαν έρθει ποτέ στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα γενικότερα.
Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει τίτλους. Όταν λοιπόν ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο είναι Πρωταθλητής (ή και Κυπελούχος) Ελλάδος και έχει κάθε χρόνο παρουσία στο Champions League, δεν νομίζω πως αυτό έχει αρνητική εξέλιξη στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή (από τη στιγμή μάλιστα που αμοίβονται και καλά).
Και ο Μπελούτσι γι' αυτό εμπιστεύθηκε τον Ολυμπιακό για να έρθει Ευρώπη. Να είναι σε ομάδα που θα πάρει Πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να δείξει την παρουσία του και σε παιχνίδια του Champions League στην Ευρώπη.
-
Βασίλη, αυτοί που αναφέρεις ήταν πυροτεχνήματα.
Είναι η πρώτη φορά που έρχονται παίκτες όπως ο Λεντέσμα, ο Γκαλέτι (μικροί) και Κοβάσεβιτς (μεγάλος) σε μια ομάδα, ταυτόχρονα. Και η πρώτη φορά που δένουν γρήγορα, χωρίς πείσματα τύπου Ριβάλντο!Ρ. Μπράβο και οι λοιποί, καλοί παίκτες αλλά όχι κορυφή!
Το θέμα είναι ότι ολοι αυτοί στοχεύουν στα καλύτερα πρωταθλήματα. Και θα φύγουν.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--