-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm: Τι λετε ρε σεις;Εχω γραψει και μια προταση απο το post μου που κανω quote..πρόσεχε μην κουραστείς......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm: Τι λετε ρε σεις;Εχω γραψει και μια προταση πανω απο το post μου που κανω quote..Πλακα κανουμε ρε
Αυριο να δεις τι θα παθεις ομως......
-
Αύριο δεν θα κάνουμε πλάκα ρε, κηδεία θα κάνουμε.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:hmmm: Τι λετε ρε σεις;Εχω γραψει και μια προταση πανω απο το post μου που κανω quote..
Πλακα κανουμε ρε
ρε παιδια το κουρεψανε το γκαζον ή ριξανε φυτοφαρμακο.......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πλακα κανουμε ρε
Ναι αλλα εγω αυριο θα κατεβω Πασαλιμανι...και ΔΕΝ κανω πλακα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλακα κανουμε ρε
Ναι αλλα εγω αυριο θα κατεβω Πασαλιμανι...και ΔΕΝ κανω πλακα..
Στην τρελα σου επανω σου'ρθε εε ? ? ?
Δεν ειναι αναγκη να πεσεις στη θαλασσα στο Πασαλιμανι(ειναι βρωμικα τα νερα εκει ρε)
Πηγαινε μια βολτα απο Βουλιαγμενη μερια που καθαριζει η θαλασσα.... -
Εκει ειναι η πατριδα μου εμενα,εκει θα παω να πνιγω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εκει ειναι η πατριδα μου εμενα,εκει θα παω να πνιγω...θα σου ριξω σωσιβιο......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
θα σου ριξω σωσιβιο......
Δεν θες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα σου ριξω σωσιβιο......
Δεν θες..
θα ειναι τρυπιο.......
-
-
-
Βρε τι εχασα χτες!!!
Anyway, εγω εριξα 50 ευρουδακια διπλη ευκαιρια τον γαυρο Χ2 με αποδοση 2,90. Αν ειχε αλλο προπονητη τον επαιζα ξερο 2, ειδα τα 8 γκολ της Βερντερ, τα 6 απο στημενες φασεις και με τερματοφυλακα τροχονομο, σιγουρα εχει πολυ καλη ομαδα αλλα ο Ολυμπιακος φετος εχει παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα, αρκει να τους αφησει ο Sir Takis ελευθερους στο γηπεδο να παιξουν την μπαλα που ξερουν και μπορουν.
Ευχομαι καλη επιτυχια στον γαυρο (κατα συνεπεια και στο στοιχημα μου).P.S pasxos εισαι υπερ του δεοντος εριστικος......και κοντοφθαλμος
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Βρε τι εχασα χτες!!!
Anyway, εγω εριξα 50 ευρουδακια διπλη ευκαιρια τον γαυρο Χ2 με αποδοση 2,90. Αν ειχε αλλο προπονητη τον επαιζα ξερο 2, ειδα τα 8 γκολ της Βερντερ, τα 6 απο στημενες φασεις και με τερματοφυλακα τροχονομο, σιγουρα εχει πολυ καλη ομαδα αλλα ο Ολυμπιακος φετος εχει παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα, αρκει να τους αφησει ο Sir Takis ελευθερους στο γηπεδο να παιξουν την μπαλα που ξερουν και μπορουν.
Ευχομαι καλη επιτυχια στον γαυρο (κατα συνεπεια και στο στοιχημα μου).Tι εκανες τον αληθινο redline?
-
Τι εγινε;;
Ακομη δεν βγηκε καποιος γαυρος να μας γιατι πανηγυριζουμε;
Οτι σκοτωσαμε το θηριο;;
Μονο ο pasxos κραταει ακομα τι σημαια ψηλα και λεει τις 2-3 ατακες που διαβασε στον 'Π'.
Γιατι ρε παιδια; Πανω που αρχισα να συνηθιζω... -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Βρε τι εχασα χτες!!!
Ευχομαι καλη επιτυχια στον γαυρο (κατα συνεπεια και στο στοιχημα μου).P.S pasxos εισαι υπερ του δεοντος εριστικος......και κοντοφθαλμος
Eπειδη απο στοιχημα δεν γνωριζω, που μπορω να παιξω Χ2 τον θρυλο με αποδοση 2,90? Ελπιζω να ειναι ευκολη διαδικασια. Αν θελεις και μπορεις, στειλε ενα πμ αναλυτικο περι του θεματος.
Ευχαριστω!
-
Μην ξεχνάτε και το 4-0 που τους ρίξαμε πέρσυ στην προετοιμασία..
Όσο για το 8-1 και εμείς θα μπορούσαμε αν έδινε ο διαιτητής τα δύο πέναλτι να ρίχναμε 8 στον όφη.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βρε τι εχασα χτες!!!
Ευχομαι καλη επιτυχια στον γαυρο (κατα συνεπεια και στο στοιχημα μου).Tι εκανες τον αληθινο redline?
Τον εκρυψα στο συρταρι και περιμενω να τον βγαλω μετα το τελος του αγωνα Βερντερ-Ολυμπιλαγος
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Βρε τι εχασα χτες!!!
Eπειδη απο στοιχημα δεν γνωριζω, που μπορω να παιξω Χ2 τον θρυλο με αποδοση 2,90? Ελπιζω να ειναι ευκολη διαδικασια. Αν θελεις και μπορεις, στειλε ενα πμ αναλυτικο περι του θεματος.
Ευχαριστω!
Δες pm και αν εχεις αποριες πες μου
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μην ξεχνάτε και το 4-0 που τους ρίξαμε πέρσυ στην προετοιμασία..
Όσο για το 8-1 και εμείς θα μπορούσαμε αν έδινε ο διαιτητής τα δύο πέναλτι να ρίχναμε 8 στον όφη..Ασε τα 8 στον ΟΦΗ και κοιτα το match σημερα, αντε, να κανετε το πρωτο διπλο αποψε και να βγαλω και εγω τα ποτα μου
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--