-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αντε ρε Κάρα....Νταξ,στα 40 λεπτα 3-4 φορες μονο εχει πεσει σαν το κοτοπουλο...προοδευει κι αυτος...Το παιχνιδι δε βλεπεται παντως..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Χέρι-πέναλτυ δεν δόθηκε στον ΠΑΟ.Δε νομιζω να ηταν μεσα στην περιοχη...
-
Πέναλτυ και κόκκινη για τον βάζελο. Μάλλον θα σκοράρει.
--edit : Σκόραρε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χέρι-πέναλτυ δεν δόθηκε στον ΠΑΟ.
Δε νομιζω να ηταν μεσα στην περιοχη...
Ήταν.
-
Πέναλτυ και κόκκινη για τον βάζελο. Μάλλον θα σκοράρει.--edit : Σκόραρε.
Ξανασκόραραν. Χαρά στην ΑΗ και στο Derby.
-
Ήταν.
Τη σεντρα δε λες που εβαλε και τα δυο χερια στο σωμα; Αν λες αυτο,δεν ηταν μεσα.
-
Λέγατε κάτι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λέγατε κάτι?Οτι η αγελη σου δε βλεπεται και ειναι γτπ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρακαλούνται οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης να μην ομιλούν. Ευχαριστώ.α τώρα γίναμε καρπαζοεισπράκτορες; (ΑΕΚ)
γιατί όταν την λετε στον pasxos άλλα λέτε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ήταν.
Τη σεντρα δε λες που εβαλε και τα δυο χερια στο σωμα; Αν λες αυτο,δεν ηταν μεσα.
Μου φάνηκε πως ήταν μέσα. Αυτό λέω πάντως.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λέγατε κάτι?
Οτι η αγελη σου δε βλεπεται και ειναι γτπ.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Παρακαλούνται οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης να μην ομιλούν. Ευχαριστώ.
α τώρα γίναμε καρπαζοεισπράκτορες; (ΑΕΚ)
γιατί όταν την λετε στον pasxos άλλα λέτε...
Α, νόμιζα ότι ήσουν γαύρος, σόρρυ.
Πάσχο, ασχολήσου με το χορτάρι και άσε την αγέλη μου που έχει να την κερδίσεις από το 2005-2006.
Αλήθεια, γιατί ο γαύρος δεν ψάχνει πλέον την εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη? Γιατί ψάχνει την νίκη στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάσχο, ασχολήσου με το χορτάρι και άσε την αγέλη μου που έχει να την κερδίσεις από το 2005-2006.Εχω να σε κερδισω απ το 2006 ε; Εσυ που εχεις να παρεις πρωταθλημα απ το 95 τι να σου πω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάσχο, ασχολήσου με το χορτάρι και άσε την αγέλη μου που έχει να την κερδίσεις από το 2005-2006.
Εχω να σε κερδισω απ το 2006 ε; Εσυ που εχεις να παρεις πρωταθλημα απ το 95 τι να σου πω;
ε όχι και από το 1995....για θυμίσου κάποιον Σουμ με κάποιο νταμπλ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γεματη η Λεωφορος...Απορω πως εχει θεση σε μια ομαδα ποδοσφαιριστης με το ονομα Ρομερο.Μολις εγιναν δυο σκηνικα που και ο ασχετος καταλαβαινει οτι απο μπαλα,καλυτερα μπασκετ να επαιζε.ποιά γεμάτη.....μήπως δεν βλέπεις καλά ?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Εχω να σε κερδισω απ το 2006 ε; Εσυ που εχεις να παρεις πρωταθλημα απ το 95 τι να σου πω;
Βρε ξερω εγω τι λεω... Απ το 95 και πολυ λεω... Οσο για τον Σουμ,οτ ν τον σκεφτομαι μου ερχεται στο νου καποιος δουρος... Αρα καλα τα λεω...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Θα σου θυμίσει κάποιον Δούρο. Γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο κα Στάη μου ;
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Γεματη η Λεωφορος...Απορω πως εχει θεση σε μια ομαδα ποδοσφαιριστης με το ονομα Ρομερο.Μολις εγιναν δυο σκηνικα που και ο ασχετος καταλαβαινει οτι απο μπαλα,καλυτερα μπασκετ να επαιζε.
ποιά γεμάτη.....μήπως δεν βλέπεις καλά ?
Πλάκα κάνει. 6.000 φανατικοί οπαδοί της Αρτμέντια θα φύγουν ευχαριστημένοι που η ομάδα τους στάθηκε απέναντι στην Ευρωπαϊκή Υπερδδδδδύναμη ( με πολλά 'δ' ).
-
Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχουν οι Τούρκοι. Νικούν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , στην Μόσχα 0-1.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Γεματη η Λεωφορος...Απορω πως εχει θεση σε μια ομαδα ποδοσφαιριστης με το ονομα Ρομερο.Μολις εγιναν δυο σκηνικα που και ο ασχετος καταλαβαινει οτι απο μπαλα,καλυτερα μπασκετ να επαιζε.
ποιά γεμάτη.....μήπως δεν βλέπεις καλά ?
Εγω δε βλεπω καλα;Τοσοι ειναι οι φιλοι του Βαο,αρα γεματο ειναι..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--