-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θεωρώ πάντως ότι από ηθικής άποψης ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να τραβήξει το θέμα. Αλλά άμα παίζουν εκατομμύρια ευρώ (C.L.) και Π.Α.Ε......
+1.
Γι'αυτό και στην αρχή αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται ο γάβρος πολλοί φοβήθηκαν ότι αν ξαναγίνει κινδυνεύει να ξαναχάσει και να κάνει το γύρο του κόσμου ως στραβό κι αστείο του αθλητισμού.
Γι'αυτό ανακαλύφθηκε και το δεδικασμένο της Γουαδελούπης και ησυχάσαμε μια και καλή.Επαναλαμβάνω για όσους Παναθηναικούς πανηγυρίζουν από τώρα, ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Αν θέλει ο Παναθηναικός να στεφθεί πρωταθλητής, θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις όποιες ατυχίες .
Το πέναλτυ της ΑΕΚ, η κόκκινη του Αστέρα, το ακυρωθέν γκολ του Παναθηναικού στο ματς με τον Ατρόμητο με αποκορύφωμα την ένσταση που από επανάληψη μετατράπηκε σε συγκομιδή 3 πόντων για το κόκκινο σακούλι (και με το ευρύ 3-0, όχι σαν τα αναιμικά 1-0 του βάζελου ), δείχνουν ότι θείος και ανηψιός ξαναχάνουν την ψυχραιμία τους.Φυσικά τα καλύτερα έπονται.
-
4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ GTI. Μα καλα θελετε πρωταθλημα οταν εχετε ξεφτιλιστει με 4-0 αντι για 8-0?
Ασε που φετος το Παναθηναικακι θα επρεπε να εχει 20 ποντους λιγοτερους. Βαλατε γκολ οffside με Λαρισα,Ηρακλη,μουφα πεναλτυ με Καλαμαρια εχετε τον Οφη που αφηνει τον Ατρομητο να νικησει για να κατσει να χασει με εσας κ.τ.λ
4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ή οπως λεει και ο pasxos
4ΑΡΑ ΚΑΙ
(το συγκεκριμενο ειναι γνησιο θαλασσινο αλατακι) -
ρενταρμη
Νόμιζα ότι δικαιούμαι να μιλάω για πρωτάθλημα μιας και την 4αρα στο κύπελλο στην ξεχρέωσα και με το παραπάνω με 20αρα στο μπάσκετ και 3αρα στο βόλευ.
Τώρα το ότι είμαι πρώτος στη βαθμολογία και το ότι θυμάμαι τις εμφανίσεις σου στα μεταξύ μας παιχνίδια πρωταθλήματος είναι άλλου παπά βαγγέλιο.
-
ΒΡΕ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ
4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑΚΙ. ΕΓΩ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ 4ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
Και εσεις εχετε το θρασσος και μιλατε?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ελεος ρε κακομοιρηδες με το 1-0!Σταματηστε αυτο το γελοιο επιχειρημα! Οτι σας λενε οι εφημεριδες πιστευετε; Μονο τα προβατα ακολουθουν πιστα οτι διαβαζουν και ακουνε.
Εψαξε κανειςνα δει τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου;
Επειδη φυσικα δεν συμφερει κανεναν να το κανει το εκανα εγω:
Ολυμπιακος: 6 νικες με '1-0' και 3 νικες με '2-1'
Παναθηναικος: 8 νικες με '1-0' και 1 νικη με '2-1'Τοσο χολη και πικρα, loipon, επειδη δυο παιχνιδια ο Ολυμπιακος αντι για 1-0 τα πηρε με 2-1;;; Μαλλον οχι...
Απο τις 8 νικες με 1-0 του Παναθηναικου, ο Ολυμπιακος στα 3 (Ηρακλη,Εργοτελη,Βεροια) εφερε το ιδιο αποτελεσμα ενω σε αλλα δυο (Αρης,ΠΑΟΚ) εφερε 1-1!! Δηλαδη τα ιδια και χειροτερα!
Αρα: **τερμα το ψευτοεπιχειρημα **για το 1-0. Ο Ολυμπιακος ειναι τα ιδια και χειροτερα απο πλευρας αποτελεσματων . Μετα απο αυτο να μην ξανακανει κανεις κριτικη για τα αποτελεσματα του Παναθηναικου γιατι παραπανω φανηκε οτι ο Ολυμπιακος δεν κανει κατι διαφορετικο.
ΥΓ: παρακαλω τους φιλους του Παναθηναικου, οταν καποια ρομπα ξανακανει αναφορα στο 1-0 του Παναθηναικου, να του απανταει με link στο post μου, ωστε να παψουν αυτα τα ψευτοεπιχειρηματα που αποδεικνυουν ποσο κομπλεξικοι και κατευθυνομενοι ειναι οι οπαδοι του ΟΣΦΠ.
Nαι ναι ναι...4αρα και ΑΛΑΤΙ ΛΑΓΕ.
-
λοιπον παιδια, καλο θα ηταν οι βλακωδεις ειρωνικοι χαρακτιρισμοι να σταματησουν, ποσο μαλλον οταν δεν εχετε βασιμα επιχειρηματα (πασχο ακους;). Γιατι αν θελεις, μπορω και εγω να αρχισω τους οπαδικους χαρακτηρισμους, και ειναι κριμα να χαλασουμε το φορουμ
Και αν κατσετε ποτε και σκεφθητε λιγο (πραγμα σπανιο για πολλους γαβρους), τα τελευταια 5 χρονια στα ματς ΠΑΟ- ΟΣΦΠ και ΟΣΦΠ-ΠΑΟ σε ολα τα αθληματα ο ΠΑΟ εχει 48 ΝΙΚΕΣ και ο γαβρος 20. Γιαυτο αλλη φορα ανοιχτε και κανενα κιταπι πριν αρχισετε την αερολογια, φιλοι ολυμπιακοι
-
Προφανως κανεις πλακα.. Δες το ποστ σου σαν δυο παραγραφους.Αλλα αντι αλλων.Και μην βλεπεις οτι σε συμφερει.Η τελευταια 5ετια ειναι μοναδα μετρησης σε καποιο συστημα SΙ ή την εφηυρες εσυ; Ρε κανε μας τη χαρη που θα βγαλεις και γλωσσα ενω σ εχω παρει στα 4.Κανε ο,τι θες,αρχισε κι εσυ τους χαρακτηρισμους..
-
Να υπενθυμίσω οτι κρινόμαστε από αυτά που γραφουμε, και ότι αν θεωρούμε κάτι λάθος, δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Για τα περί χαρακτηρισμών, το λέω!
-
Ναι κρινομαστε...απ τον ΘΕΟ και μονο.
-
Πασχάλη, κρινόμαστε. Από τους γύρω μας. Από αυτούς με τους οποίους ανταλλάσουμε απόψεις.
Και ο τρόπος που εκφράζουμε την άποψη μας είναι το ίδιο σημαντικός, όσο και η ίδια η άποψη.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Θεωρώ πάντως ότι από ηθικής άποψης ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να τραβήξει το θέμα. Αλλά άμα παίζουν εκατομμύρια ευρώ (C.L.) και Π.Α.Ε......
+1.
Γι'αυτό και στην αρχή αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται ο γάβρος πολλοί φοβήθηκαν ότι αν ξαναγίνει κινδυνεύει να ξαναχάσει και να κάνει το γύρο του κόσμου ως στραβό κι αστείο του αθλητισμού.
Γι'αυτό ανακαλύφθηκε και το δεδικασμένο της Γουαδελούπης και ησυχάσαμε μια και καλή.Επαναλαμβάνω για όσους Παναθηναικούς πανηγυρίζουν από τώρα, ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Αν θέλει ο Παναθηναικός να στεφθεί πρωταθλητής, θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του και τις όποιες ατυχίες .
Το πέναλτυ της ΑΕΚ, η κόκκινη του Αστέρα, το ακυρωθέν γκολ του Παναθηναικού στο ματς με τον Ατρόμητο με αποκορύφωμα την ένσταση που από επανάληψη μετατράπηκε σε συγκομιδή 3 πόντων για το κόκκινο σακούλι (και με το ευρύ 3-0, όχι σαν τα αναιμικά 1-0 του βάζελου ), δείχνουν ότι θείος και ανηψιός ξαναχάνουν την ψυχραιμία τους.Φυσικά τα καλύτερα έπονται.
Αφού αυτή είναι η τιμωρία , τι θα σε βόλευε να επιβληθεί στην Καλαμαριά ;
-
ginogsm
από όσο διάβασα, υπάρχει κάποια γκρί περιοχή στην συγκεκριμένη περίπτωση, που έχει να κάνει με το αν ένας παίκτης παίρνει μεταγγραφη ή αν δίνεται δανεικός (μπορεί να κάνω και λάθος).Έτσι κι αλλιώς, αν ήταν κάποια ομάδα από τις μεγάλες, δεν θα βλέπαμε τέτοια ποινή.
Πάμε παρακάτω. Ας δούμε πως θα μοιραστούν οι 21 βαθμοί που απομένουν στις υπόλοιπες 7 αγωνιστικές.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ginogsm
από όσο διάβασα, υπάρχει κάποια γκρί περιοχή στην συγκεκριμένη περίπτωση, που έχει να κάνει με το αν ένας παίκτης παίρνει μεταγγραφη ή αν δίνεται δανεικός (μπορεί να κάνω και λάθος).Έτσι κι αλλιώς, αν ήταν κάποια ομάδα από τις μεγάλες, δεν θα βλέπαμε τέτοια ποινή.
Πάμε παρακάτω. Ας δούμε πως θα μοιραστούν οι 21 βαθμοί που απομένουν στις υπόλοιπες 7 αγωνιστικές.
Όχι είναι σαφές. Δεν πρέπει να **παίξει **( όχι να πάρει μεταγραφή , δανεισμό κτλ ) , με πάνω από τρεις ομάδες.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Αφού αυτή είναι η τιμωρία , τι θα σε βόλευε να επιβληθεί στην Καλαμαριά ;
Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που μέτρησε, μετράει και θα μετράει είναι τί βολεύει εσένα και την ομάδα σου. Επομένως είναι περιττό να σου πω τί θα βόλευε εμένα.
Από κει και πέρα, σεβαστό που ο Κόκκαλης προσπαθεί να προασπίσει με κάθε μέσο τα συμφέροντα της εταιρείας και περιουσίας του. Σε ό,τι με αφορά, χαίρομαι που λόγω της τρισάθλιας αγωνιστικής κατάστασης του Ολυμπιακού εξαναγκάζεται να το κάνει τόσο άγαρμπα και να αμαυρώνει την όποια ιστορία έχει το εν λόγω σωματείο.
Θα ήταν το λιγότερο αστείο να μπούμε στην ουσία(την ποια;) της υπόθεσης της Καλαμαριάς(της ποιας;) και της παραδειγματικής της τιμωρίας.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οπουδηποτε κι αν εγινε ή γινει ειναι σκανδαλο. Αφου το κρατος εκανε το λαθος γιατι να τιμωρηθει η ομαδα; Το πιο δικαιο θα ηταν να ξαναγινει το παιχνιδι.
Ξανά...
Ο παίκτης είχε δικαίωμα για υπογραφή συμβολαίου καθώς και έκδοση δελτίου. Αυτό δεν μπορούσε η ΕΠΟ να το σταματήσει. Όφειλε να του εκδώσει το δελτίο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης είχε δικαίωμα να αγωνιστεί. Και η Καλαμαριά όφειλε να το ξέρει.
Η άγνοια των νόμων δεν είναι ελαφρυντικό.Εισαι σιγουρος γιαυτο; Εγω εχω την εντυπωση οτι η ΕΠΟ εκδιδει τα δελτια μονο αν ο παιχτης ειναι 100% νομιμος να αγωνιστει.
-
εγώ επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά:
Υπάρχει περίπτωση να προσφύγει η Καλαμαριά στην ΦΙΦΑ ?
Και, αν ναι, και δικαιωθεί τι γίνεται μετά ?
ΜΠΑΧΑΛΟ ?????? -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
εγώ επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά:Υπάρχει περίπτωση να προσφύγει η Καλαμαριά στην ΦΙΦΑ ?
ΜΠΑΧΑΛΟ ??????Παντως τις αλλες περιπτωσεις που περιμενε για να στηριχθεί η Καλαμαρια δεν την δικαιωσαν.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
εγώ επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά:Υπάρχει περίπτωση να προσφύγει η Καλαμαριά στην ΦΙΦΑ ?
ΜΠΑΧΑΛΟ ??????Δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιωθει η Καλαμαρια. Και η Μπελενενσες στην Φιφα πηγε και δεν δικαιωθηκε. Και ειναι ιδιες περιπτωσεις
GTI ασε την ιστορια του Ολυμπιακου και μην στεναχωριεσαι αν νομιζεις οτι αμαυρωνεται. Να στεναχωριεσαι που εφαγες 4αρα και αλατι.
Πηγαινε τωρα για υπνο και ονειρεψου τις παλιες εποχες της Χουντας
-
Αφού κατωχυρώθηκε με 3-0 το ματς γιατί δεν βάζουν τα 3 γκολ στον Κοβασεβιτς να καβατζώσει την θέση του πρώτου σκόρερ??
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αφού κατωχυρώθηκε με 3-0 το ματς γιατί δεν βάζουν τα 3 γκολ στον Κοβασεβιτς να καβατζώσει την θέση του πρώτου σκόρερ??Αφού είναι στα χαρτιά......το μάτς δεν έγινε.......
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--