-
Ας κανει,ουδεν προβλημα..
-
Εστειλαν φαξ λεει απο το Ρεντη στο ΕΣΚΑΝ,οτι και καλα αλλαξε η ωρα της προπονησης και δεν πηγε απο λαθος του υπαλληλου...
Ποιον κοροϊδευετε ρεεεεεεεεεε ? ? ?
Πασχο ιεροσυλια να αναφερεσαι στον
Θα πεσει φωτια να σε καψει ρε αθεοφοβε.
-
Ρεεεεεεεεεε,εδω,διαβαζεις;Ωραια.Διαβασε: Η ωρα ειχε αλλαξει (για να τιμηθει ο νικοπολιδης με καποιον αλλο) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.-
Εμενα να διαβαζεις κι οχι το aek-kafroi.gr και τα δελτια τυπου απ τα γραφεια του Χατζηχρηστου.
Για ποιον Ριβαλντο λεμε,αυτον που πηρες ΕΛΕΥΘΕΡΟ απο τον Ολυμπιακο;Κοινως..τα αποκαϊδια και αποφαγια μου;Ασε ρε,πεστα σε καναν αεκτζη αυτα..εχεις καταντησει καταφυγιο των κατατρεγμενων απο τον ολυμπιακο βλεπε καφες,ριμπο,παπας..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρεεεεεεεεεε,εδω,διαβαζεις;Ωραια.Διαβασε: Η ωρα ειχε αλλαξει (για να τιμηθει ο νικοπολιδης με καποιον αλλο) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.-Εμενα να διαβαζεις κι οχι το aek-kafroi.gr και τα δελτια τυπου απ τα γραφεια του Χατζηχρηστου.
Για ποιον Ριβαλντο λεμε,αυτον που πηρες ΕΛΕΥΘΕΡΟ απο τον Ολυμπιακο;Κοινως..τα αποκαϊδια και αποφαγια μου;Ασε ρε,πεστα σε καναν αεκτζη αυτα..εχεις καταντησει καταφυγιο των κατατρεγμενων απο τον ολυμπιακο βλεπε καφες,ριμπο,παπας..
άς τους να λένε Πασχάλη......
-
Nα τιμηθει ο Νικοπολιδης ? ? ?
Για τη 4αρα? ? ?
Μη μιλας για Ριμπο και Καφε σε παρακαλω,γιατι ο πρωτος εβγαλε 2 ασιστ και ο δευτερος σας το καρφωσε.
Αστο γυρνα το καλυτερα στο water polo.
Toyotaman το γυρισες προς Λιμανι μερια ? ? ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Nα τιμηθει ο Νικοπολιδης ? ? ?Για τη 4αρα? ? ?
Μη μιλας για Ριμπο και Καφε σε παρακαλω,γιατι ο πρωτος εβγαλε 2 ασιστ και ο δευτερος σας το καρφωσε.
είπαμε γλυκοκοιτάζω.......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Nα τιμηθει ο Νικοπολιδης ? ? ?Για τη 4αρα? ? ?
Δεν ξερω γιατι να τιμηθει,ισως επειδη ειναι ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας.-
Ξερεις,με πηρε τηλεφωνο ο Ζωγραφος και τι μου ειπε λες;
Να μη μιλαω στους απο κατω μου..
Υγ:Μην πιανεις την 4αρα,θα μπορουσε να μου βαλει γκολ και ο Μαχο,εδω εβαλε η γρια και ο..μπλανκο.. Κατα τα αλλα,λεω να αφησω το καλοκαιρι καναν παικτη,οποτε πες της Δεσποινας να φερνει παραπανω τριανταφυλλα το βραδυ..Τα σαπακια μου,τα πηρες,τωρα πρεπει να δωσεις γκαφρα..
-
Ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ ρε.
Πω πω ρεσιταλ δινεις σημερα.....
Μετα τον Ζωγραφο θα σε παρει και ο Σταυριδης κ ο Κακος και ο Γκαγκατσης ο ιδιος.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ ρε.Ναι,αυτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ανθρωπος που να μπορει να το εξηγησει.. Κανεις.-Τεσπα,πεσε κατω να παρεις κανα πεναλτυ με τον Βαο και κανα βαθμο κι αστα τα αλλα..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κοίτα χαρά η Λάσσυ ! ! !
-
-
θα παρει και βενετιδη η αεκ?
κοντρερας ρε, κοντρερας....κανει και ρημαδιο το ξενοδοχειο και δε τρεχει τπτ...
-
Ο,τι σαπακι κυκλοφορει θα παρει,οχι μονο του στυλ βενετιδη...
Ρε μπαγκους στ αληθεια πιστευεις οτι του χρονου θα παρεις τα 3...εεεεε...πρωταθλημα;
-
Βενετιδης ? ? ?
Αν κ εκανε καλο πρωταθλημα,μπαααα δεν νομιζω...Εσυ Πασχερν θα παρεις τα 4 παντως.(τα 3 κ ενα δωρο)
-
καλα,το πρωταθλημα και ΑΛΑΤΙ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βενετιδης ? ? ?
Αν κ εκανε καλο πρωταθλημα,μπαααα δεν νομιζω...Εσυ Πασχερν θα παρεις τα 4 παντως.(τα 3 κ ενα δωρο)
πάντως εσύ πήρες τις 4άρες σου........
-
Aφού το φετινό πρωτάθλημα τέλειωσε λουκέτο και συνέχεια εδώ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=31964
[mod mirage] -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aφού το φετινό πρωτάθλημα τέλειωσε λουκέτο και συνέχεια εδώ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=31964
[mod mirage]Ναι, μόνο που ξέχασες να το κλειδώσεις
-
Είναι ερωτευμένο το παλουκάρι μας.
edit
Σταματείστε τα οφφτοπικ επιτέλους.
mod drdino -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι ερωτευμένο το παλουκάρι μας.edit
Σταματείστε τα οφφτοπικ επιτέλους.
mod drdinoEDIT στον εαυτό σου κάνεις ρε μλκ??
(γουστάρω mod-offτοπικιές σε κλειδωμένο θέμα )
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--