-
Σε πρωταθληματα;Σε κυπελλα;Σε νταμπλ;Τι;
Μιλανε κι οι μηδεν βαθμοι... Η εστω οι -17...
Ρε 4αρα λεμε και δρομο. -
Ευγε pasxo εισαι αξιος μαθητης μου ,αλλα ο δασκαλος παντα ειναι καλυτερος απο τον μαθητη για αυτο σταματα να απαντας συνεχεια. Δεν θα μου φας και την δουλεια τωρα
ΛΟΙΠΟΝ 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ GTI,balo,og,kid και λοιπα βαζελακια
-
Δεν ασχολούμεθα με δευτερότριτους.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ασχολούμεθα με δευτερότριτους.ΠΦΦΦΦΦ,αμαλιαδαίος!
Γι'αυτό τη βραδιά του 4-0 είχες κρυφτεί και έκανες κάτι μέρες να ποστάρεις;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ευγε pasxo εισαι αξιος μαθητης μου ,αλλα ο δασκαλος παντα ειναι καλυτερος απο τον μαθητη για αυτο σταματα να απαντας συνεχεια. Δεν θα μου φας και την δουλεια τωραΛΟΙΠΟΝ 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ GTI,balo,og,kid και λοιπα βαζελακια
Ψιτ κυριος..εχει μπερδεψει τους ρολους μαλλον... Παρτο λιγο αναποδα.. Κια μην κλεβεις τις ατακες μου.
Ηθελα να πουμε και κατι αλλο για τον αγαπημενο μας Bagus-Ατσαλωσου.Επειδη αγαπητε εχει ο καιρος γυρισματα...: 'Πεσε κατω,μπορεις κι εσυ να παρεις πεναλτυ'...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΚιαΠάντα ήξερα ότι είσαι φανατικός φαν της Κια!!!
-
Συμφωνω pasxos.
BAGUS ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΣΕ..
ΑΤΣΑΛΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Κια
Πάντα ήξερα ότι είσαι φανατικός φαν της Κια!!!
Ο δαιμων του τυπογραφειου-πληκτρολογιου. Φτου μακρυα απο δω.
-
Μείον έξι πόντους η Μπελενένσες
3/3/2008 16:46
Περιπτώσεις Ρόμαν Βάλνερ δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, ο Μεγιόνγκ της Μπελενένσες, είχε αγωνιστεί αντικανονικά στο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τη Ναβάλ, στο οποίο η πρώτη επικράτησε με 2-1, με συνέπεια να αφαιρεθούν έξι πόντοι από την Μπελενένσες, τρεις για το παιχνίδι και άλλοι τρεις για τη συμμετοχή του παίκτη, κάτι που σημαίνει πως η προσπάθεια για την Ευρώπη πάει στράφι.
Συν τοις άλλοις, ο παίκτης τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής (προφανώς θα ισχύσει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο) και με 625 ευρώ πρόστιμο.
Ο αγώνας είχε γίνει στις 12 Ιανουαρίου για το πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο Μεγιόνγκ είχε σκοράρει στα τελευταία λεπτά με πέναλτι, χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 επί της Ναβάλ, αλλά ακόμα και να μην σκόραρε, η συμμετοχή του ήταν αντικανονική.
Ο παίκτης είχε ήδη αγωνιστεί σε επίσημα ματς με τη Λεβάντε, αλλά και με την Αλμπαθέτε για 12 λεπτά, κάτι που σήμαινε πως δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μια περίοδο με τρεις ομάδες.
O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΙ
-
αλλα στις αλλες 2-3 παρομοιες περιπτωσεις που οι ομαδες δεν τιμωρηθηκαν, εκανες τουμπεκι οπως παντα. Οτι θελεις βλεπεις τελικα
Θρυλε των γραφειων ολυμπιακε, τιμας την ιστορια σου αλλη μια φορα με γραφεια, παραγκες κλπ
-
Yeah right... 4αρα και
-
O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΙTi φταιει ο απολλων οταν η ΕΠΟ εκδιδει δελτιο στον παικτη
Αλλα εννοια σου και ακομα και να κερδισεις την ενσταση πρωταθλημα δεν βλεπεις φετος
Α και κατι αλλο.................................................................................
μου ειπε ο δουρος.....................................................................
να μην μιλαω με τους απο κατω μου
-
α τωρα που το θυμηθηκα
ΕΠΟ=Γκαγκατσης=Δικηγορος και πρωην (;;) στενος συνεργατης του Θειου Σοκρατες
τιποτα δν ειναι τυχαιο τελικα
-
Yeah right... 4αρα και
-
μιλαμε εχεις ξεμεινει τελειως απο επιχειρηματα
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μιλαμε εχεις ξεμεινει τελειως απο επιχειρηματατα ίδια και τα ίδια μας πρήξανε τα...........
-
Μείον έξι πόντους η ΜπελενένσεςAμα γινει το ιδιο και με την Καλαμαρια την πατησαμε... γιατι ο γαυρος θα τους παρει αυτος τους 6 και θα παει απο το -1 στο +5
Α ρε αμπαλοι βαζελοι ειστε 5 βαθμους πισω απο την υπερομαδα -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μιλαμε εχεις ξεμεινει τελειως απο επιχειρηματαΤο επιχειρημα μαγκα μου ειναι 1: **4αρα..**Εχουμε ξαναπει οτι εκει τελειωνουν ΟΛΑ.Ειτε σ αρεσει ειτε οχι.-
-
ωωω τι εκτυφλωτικο επιχειρημα. Ενας αριθμος αχαχχααχ
-
Doh.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--