-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Άντε καλό βράδυ!
Εδω παντως φαινεται αυτο που σου λεω και ως αποτελεσμα τελειωνει κι η συζητηση:
Αντε καλο βραδυ κι αερα στα πανια σου!!
-
Μπράβο ρε GTI. Συμφωνώ ότι ο ρεφεράκος ηταν σιχαμένος. Όχι τόσο για το πεναλτυ αλλά και για τη φούρια του να κρατήσει το Χ. Έχει ο ΠΑΟ πλάγιο στη περιοχή και το σφυράει στο 92 και 40κάτι. Προηγουμένως καθαρίζει την ΑΕΚ δίνοντας της πλάκας φάουλ στο Καλόν. Άσε μη γίνει τίποτα στο τέλος. Μακρυααααα.
Κάθονται και βρίζουν μερικοί τη σουπερλίγκα με διάφορα ευφυολογήματα επειδή αδικούν τον ΟΣΦΠ . Δε πάει καλά ο κόσμος.Τωρα που έγιναν δύσκολα τα πράγματα μπήκαν σε λειτουργία τα εργαλεία. Αν τη χθεσινή κόκκινη την έτρωγε γαύρος η λέξη κοπρολίγκα θα ταν η πιο χιλιογραμμένη μετά τη 4άρα. -
Βαζελάκια να εύχεστε να περάσουμε την τσέλσι μπας και πάρετε το πρωτάθλημα..Γιατί αν αποκλειστούμε χάνετε και τις λιγοστές σας ελπίδες...
ΥΓ Smiley που να κάνει το άντε γειά του Τσουκαλά πότε θα βγεί;
-
-
Εγώ πάντως τους καταλαβαίνω τους γαύρους...ξέρεις τι είναι να μην σηκώσεις πουθενά κούπα πρωταθλητή πέραν του πόλο;;;Και μάλιστα να τις σηκώνει όλες ο αιώνιος;;; Μπάσκετ(νταμπλ), Βόλευ(νταμπλ), Ποδόσφαιρο (πλην κυπέλλου;
Αν δεν υπήρχε μάλιστα ο αγώνας του κυπέλλου στο καραισκάκη με τις ιδιαιτερότητες του μονού αγώνα στην έδρα τους αλλά και το βαρύ σκορ που επέτυχαν εις βάρος μας θα είχαν ήδη κρυφτεί...Το συμπέρασμα για μένα είναι το εξής...φέτος δεν είμαστε ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις...το αντίθετο μάλιστα. Ψυχοβγάλτες είμαστε...Όμως είμαστε τουλάχιστον συγκριτικά αποτελεσματικοί κάτι που αν το είχαμε προηγούμενες χρονιές θα είχαμε πανηγυρίσει και άλλα πρωταθλήματα μέσα στην στείρα εποχή της παραγκογαυροδεκαετής ηγεμονίας. Αυτό έχουν απολέσει οι γαύροι φέτος αλλά και η Αεκ σε σχέση με τον πρώτο γύρο.
Πλέον τα σημαντικά παιχνίδια είναι εκείνα με την Ξάνθη εκτός και τον Άρη εντός...τα άλλα θα τα καθαρίσουμε έτσι και αλλιώς. Αν πάρει αυτά θα πάρει και το πρωτάθλημα. -
Πραγματικα απολαμβανω την ιδιαιτερη οπτικη γωνια του Νικου για το ποδοσφαιρο Μετα το ο Ολυμπιακος παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα, το ξεσπασμα του στο πεναλτι με την Καλαμαρια που η πλειοψηφια ειδε πεναλτι, χθες ειδε κανονικο πεναλτι οταν ΟΛΟΙ λενε οτι δεν ηταν!
Απορω πως βγαλαν ολοι τον Παναθηναικο πρωταθλητη. Αν ο Ολυμπιακος απαλλαγμενος απο το Ch.L., παει τρενο απο τις ενστασεις μεχρι τους 7 αγωνες που εμειναν, και εμεις φερουμε εστω ενα Χ σε δυσκολο ματς (πχ Ξανθη) πως θα παρουμε πρωταθλημα; **1 βαθμο **πανω ειμαστε ρε!! 1!!
Περι Πεσειρο: χθες μπορουσε να παρει τη νικη αλλα δε θελησε να ρισκαρει. Ελπιζω να μην μας στοιχισει. Παντως μια χαρα ειναι για τον Παναθηναικο μην τρελαθουμε κιολας! Με τον χασογκολη Εντοι και τον ανυπαρκτο εδω και 2 μηνες Σαλπιγγιδη και μας εχει στην κορυφη! Εχουμε την πιο σφιχτη ομαδα, και απο όλη τη χρονια, μονο 1-2 αγωνες ημαστε χειροτεροι απο τον αντιπαλο.
Και εγω θελω να δω τον Μανουτσο. Αλλα ξερουμε τι συμβαινει στις προπονησεις; Ξερουμε αν ο παικτης ειναι καμμενος απο το τουρνουα ή αν εχει προσαρμοστει στο ιδιαιτερο παιχνιδι; Δηλαδη οι αλλοι παικτες μ@λ@κες ειναι και δεν πρεπει να παιζουν; Ελεος με την γκρινια!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ πάντως τους καταλαβαίνω τους γαύρους...ξέρεις τι είναι να μην σηκώσεις πουθενά κούπα πρωταθλητή πέραν του πόλο;;;Και μάλιστα να τις σηκώνει όλες ο αιώνιος;;; Μπάσκετ(νταμπλ), Βόλευ(νταμπλ), Ποδόσφαιρο (πλην κυπέλλου;Μπάσκετ; μην είσαι τόσο σίγουρος..Δε βλέπεις τα χάλια που έχει η ομάδα σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
βόλεϋ; Δεν ασχολούμαι..Και ποιος ασχολείται δηλαδή;
Ποδόσφαιρο;Με το καφενείο που έχεις για ομάδα πιστεύεις οτι δε θα κάνεις 2-3 γκέλες μέχρι το τέλος;
Οπότε μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη λες..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μπάσκετ; μην είσαι τόσο σίγουρος..Δε βλέπεις τα χάλια που έχει η ομάδα σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
Και ποιος θα το παρει; Το Μαρουσι;βόλεϋ; Δεν ασχολούμαι..Και ποιος ασχολείται δηλαδή;
Οσα δεν φτανει η αλεπου... :whistlink:Ποδόσφαιρο;Με το καφενείο που έχεις για ομάδα πιστεύεις οτι δε θα κάνεις 2-3 γκέλες μέχρι το τέλος;
Τα στατιστικα λενε οχι...επιπλον και εσυ εισαι καφενειο, και θα κανεις και εσυ γκελεςΟπότε μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη λες..
+1...για σενα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με τις υγειες μας σημερα, φαινεται οτι εκτος εδρας δε μπορουμε να κερδισουμε με καμια παναγια...με τις υγειες και στο γαβρο να μαθει αλλη φορα να κανει πιο πολλες μεταγραφες...
και ενα τεραστιο μπραβο στον παο που αμα τα καταφερει αυριο με το τσουκου τσουκου μπολ θα σηκωσει πελλοκυ!!! ο πεσειρο θα πρεπει να αποκτησει αγαλμα στη λεωφορο!
οσο για το ελληνικο ποδοσφαιρο... τεεεεεεεσπα...
Νομίζω ότι και το 'Χ' με τον Ολυμπιακό δεν ήταν απόρροια της καλής σας απόδοσης αλλά της πολύ κακής του Ολυμπιακού.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Προτεινω προς τα γαυρακια να στειλουν μαζικα mail στην παε ολυμπιακακι ζητωντας να γινει ενσταση διοτι ο Αστερας δεν τελειωσε το ματς με 5 παικτες και επιπροσθετα τολμησε να σκοραρει στο Καραϊσκακη.Κ κατι σοβαρο τωρα: Η κοκκινη στον παικτη του Αστερα ειναι για σεμιναρια διαιτησιας. Πολλα υποσχομενος νυν και μελλοντικος χεσμενος ο διαιτητης που σφυριξε χθες.Συντομα θα γινει διεθνης...
Σημερα ειναι ματς ζωης κ θανατου για την ΑΕΚ αλλα κ σε μικροτερο βαθμο για τον λαγουδακο.Αν η ΑΕΚ δεν κερδισει τελος το πρωταθλημα για αυτη.Με ισοπαλια ο Παο γινεται ακλονητο φαβορι και με νικη του τελειωνει οριστικα το πρωταθλημα.
Η κόκκινη ήταν αδικαιολόγητη στο σημείο που του την έδειξε , έχεις δίκαιο. Αλλά θα μπορούσε να την τσιμπήσει πολύ πιο πρίν όπως και ο Φυντανίδης και κανά δύο άλλοι.
Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός ήταν απαράδεκτος.
Βλέπω όμως ότι ατσαλωθήκατε χθες. Μετά το γκόλ ήσασταν απόλαυση. Ταμπούρι και άγιος ο Θεός. Μετά βέβαια είχαμε και δηλώσεις τύπου ' παίξαμε πολύ καλά'...έλεος.
Για το πέναλντυ θα βγάλετε ανακοίνωση ;
Πάντως οι του ΠΑΟ μην γκρινιάζουν. Αφού ήταν πέναλντυ η φάση του Άντζα που πέφτοντας ακουμπάει η μπάλα στο χέρι του , τότε ήταν και το χθεσινό...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Κριμα για Λουα Λουα..το εχω παθει και εγω αυτο σε αγωνα (αλλα μετα απο μια εβδομαδα ξαναπαιξα ).
Αν το παθεις μια φορα, μετα σου βγαινει ακομα και στο λεωφορειοΚαι ναι οι γαυροι ξαφνικα ανακαλυψαν την Αμερικη για τον Αστερα...αλλα οταν βλεπανε τον Παναθηναικο βγαζανε τις καφριλες.
Τωρα του kovathe του φταει η διαιτησια Οι αποτυχιες μας κανουν γραφικους ωρες ωρεςΈπαθε λέει και ζημιά στους χόνδους νομίζω.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ασε μας ρε τακη........Και τώρα, Τάκη, τι έχεις να πεις; Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. «Ο κορμός για του χρόνου», «η πολλή δουλειά» και κουραφέξαλα. Αντί να δεις πώς θα νικήσεις την Τρίπολη, άρχισες τις δηλώσεις και τις αναλύσεις. Πες τώρα «καληνύχτα, πρωτάθλημα» και άσε μας ήσυχους. Με δέκα παίκτες ο Αστέρας για ένα ημίχρονο και οι δικοί μας δεν ήξεραν τι έπαιζαν. Τους έβαλες όλους μέσα μήπως και δεις προκοπή, αλλά με τι σύστημα; Χωρίς ιδέες και φαντασία, δίχως κίνηση, πώς θα βάλεις γκολ; Θυμηθήκαμε την εποχή του Τσιαντάκη με τόσες σέντρες. Εστησαν οι άλλοι τις κολόνες τους πάνω στον Κοβάσεβιτς και πάπαλα. Απλά είναι τα πράγματα.** Εβαλες και τον Σίσιτς και αυτός δεν μπόρεσε να κάνει μια μπαλιά ακριβείας**. Καταλήξαμε να γίνουν ένα καράβι σέντρες από τον Πάντο! Πώς να κάνεις φάση;
Την τρίτη αλλαγή τη θυμήθηκες στο 85' και έχετε γεια, βρυσούλες. Το τι θα γινόταν το καταλάβαινες απ' την αρχή. Βάλαμε νωρίς το γκολ και μετά ας χαλαρώσουμε εν όψει Τσέλσι. Αρπα το γκολ από τον Καρντόσο, που σας έκανε ό,τι ήθελε στο κέντρο, και μετά τρέχα. Είδαμε το ίδιο έργο, όπως στον πρώτο γύρο. Εκεί είχες λιγότερες επιλογές, αλλά το ίδιο σύστημα. Γιόμα στη γιόμα κι άγιος ο Θεός. Λες και δεν ξέρεις πώς παίζει η Τρίπολη. Χωρίς ψυχραιμία και καθαρό μυαλό δεν γίνεται δουλειά. Οταν σου έλεγα ότι στα μέσα Μάρτη θα έχει πετάξει το πουλάκι, εσύ μίλαγες για κορμούς και επόμενες χρονιές. Ποια επόμενη χρονιά;
Με τη φετινή τι έγινε, **τώρα που αποχαιρετήσατε; **A, ξέχασα, θα περάσετε την Τσέλσι και θα γίνετε ήρωες. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πριν από το σεντόνι κουνήσατε μαντίλι στον τίτλο. Θα περιμένω, βέβαια, να δω τι θα κάνουν η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ για να σας συγκρίνω. Το πιο ακριβό ρόστερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έτσι όπως πάει, θα μείνει πίσω κι απ' την ΑΕΚ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια, Τάκη. Εγώ τώρα πάω διακοπές στα Κανάρια Νησιά και θα γυρίσω του χρόνου, που θα είναι έτοιμη η ομάδα. Φιλάκια στον θείο...
Ο καραγκιόζης ξαναχτυπά. Έπρεπε να δείτε τι έγραφε μετά τα 4 στον ΠΑΟ , το παιχνίδι της Βέρντερ κτλ.
Για τις επιτυχίες βέβαια οι παίκτες πιστώνονται το 90% και το 10% ο Λεμονής αλλά για τις αποτυχίες φταίει 100% ο Λεμονής. Ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης και έχω σταματήσει να ακούω Σπορ FM εξ αιτίας αυτού και του Χελάκη.
-
Ο Μπάμπης είναι αμόρφωτος κρετίνος, αλλά ο Χελάκης τι σου έχει κάνει;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο Μπάμπης είναι αμόρφωτος κρετίνος, αλλά ο Χελάκης τι σου έχει κάνει;Εκτός ότι θεωρώ ότι χαμαιλαιοντίζει προς το συμφέρον του , έχει χρησιμοποιήσει τον ραδιοφωνικό σταθμό του και την εφημερίδα του ως όχημα για την πολιτική του καριέρα ( να χτυπήσει τα συμφέροντα άσχετα που το 66% της εφημερίδας του ανήκει σε αυτά ) ανω θεωρώ ότι πουλάει Ολυμπιακοφροσύνη , αγάπη για την Εθνική ομάδα καθώς και γνώση που δεν την κατέχει.
-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ πάντως τους καταλαβαίνω τους γαύρους...ξέρεις τι είναι να μην σηκώσεις πουθενά κούπα πρωταθλητή πέραν του πόλο;;;Ιεροσυλο να σε πω;Βεβηλο; Στο ποδοσφαιρο ειπαμε δε θα μιλατε. Μετα την 4αρα ποστ που ξεκιναει σαν το δικο σου πατριδα ειναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ για να μην πω προσβολη προς τα θεια,τα ιερα και τα οσια. Δειξτε λιγο ελεος επιτελους..
-
Δε φταίει κανένας άλλος ρε Πάσχο, εμείς φταίμε που σταματήσαμε στα 4 εκείνη τη μέρα...
-
Ρε Κωστα και 8 να τους ριχναμε (βασει ευκαιριων τουλαχιστον τοσα επρεπε να φανε) παλι τα ιδια θα λεγανε.Δεν εχεις καταλαβει τι παει να πει βαζελος; Με διασυρεις κι ομως σε κοροιδευω... Πιασταυγο και κουρευτο ενα πραμα..
-
πασχος
Αντί να τρολάρεις, μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό.
Μια ενστασούλα, επαναλήψη του αγώνα (γιατί ο Σαλπιγγίδης δεν πανηγύρισε το γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ ενώ κάνει σαν τρελός όταν σκοράρει εναντίον σας) και προσπάθησε να βάλεις-ρίξεις-πετάξεις όσα γκολ τραβάει η ορεξούλα σου.
Πάει;
Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα χίλιες φορές να έπαιζα με τον γάβρο και τις 7 επόμενες αγωνιστικές παρά με Λάρισα, Άρη, Ξάνθη ,Πανιώνιο κλπ
Πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια από εκείνα που έδωσα με τον γάβρο για το πρωτάθλημα
-
Τρολλ μου επιλεκτικο σε βλεπω...ευκολο το λες το παιχνιδι που κατορθωσες (κατορθωμα ηταν) να παρεις ισοπλαια με ακυρο γκολ; Τεσπα,την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--