-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
P.S pasxos εισαι υπερ του δεοντος εριστικος......και κοντοφθαλμοςBρε συ,οπως βλεπεις εμενα εριστικο και κοντοφθαλμο σ αυτο το θεμα,αλλο τοσο σας βλεπω κι εγω... Ακριβως επειδη κανουμε τα παντα για να μη συμφωνησουμε.. Αρα;
Ακομη δεν βγηκε καποιος γαυρος να μας γιατι πανηγυριζουμε;
Οτι σκοτωσαμε το θηριο;;
Μονο ο pasxos κραταει ακομα τι σημαια ψηλα και λεει τις 2-3 ατακες που διαβασε στον 'Π'.
Γιατι ρε παιδια; Πανω που αρχισα να συνηθιζω...Γιατι ποιος πανηγυριζει απο σας; Παιζατε χτες και δεν το πηρα χαμπαρι; Αν ναι,πες μου με ποιον τελειωμενο,να σου πω αν το ειδα...Αλλα ρε συ,με συγχωρεις αλλα ομαδα που εχει κοψει 7000 εισιτηρια σε επισημο αγωνα με τη Μαντσεστερ και χτες εκοψε 6 δεν την παιρνω στα σοβαρα.Αν το καλοσκεφτεις,τα λιγα εισιτηρια εχουν αντικτυπο ΠΑΝΤΟΥ..Με τις υγειες σας λοιπον..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τι εγινε;;Ακομη δεν βγηκε καποιος γαυρος να μας γιατι πανηγυριζουμε;
Οτι σκοτωσαμε το θηριο;;
Μονο ο pasxos κραταει ακομα τι σημαια ψηλα και λεει τις 2-3 ατακες που διαβασε στον 'Π'.
Γιατι ρε παιδια; Πανω που αρχισα να συνηθιζω...Περίμενε το σημερινό παιχνίδι......
-
Για να λέμε και τα καλά!!!
Mπράβο στους παίκτες
Ξαφνιάστηκα ευχάριστα με την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηλυσιακού. Για όποιους δεν την ξέρετε, διαβάστε την πρώτα και μετά τα λέμε: «Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς είναι πάντα πιο εύκολο να φύγει ένας παρά οι πολλοί. Η μοίρα των προπονητών είναι αυτή. Να απομακρύνονται και να κουβαλάνε τον ποδοσφαιρικό σταυρό του μαρτυρίου για τις άσχημες εμφανίσεις μιας ομάδας. Θέλουμε ως ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Κώστα Τσάνα, από τον κόσμο της ομάδας και τη διοίκηση για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Ταυτόχρονα, ευχόμαστε στον Κώστα Τσάνα καλή επιτυχία στην καριέρα του. Και το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ηλυσιακό εκεί που πραγματικά του αξίζει».
Η περίφημη ρήση του Χένες Βαϊσβάιλερ, όταν απομακρύνθηκε από την Μπαρτσελόνα το 1976, ταιριάζει γάντι σε αυτή την ανακοίνωση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φύγουν πολλοί, παρά μόνο ένας. Ο προπονητής. Το εξιλαστήριο θύμα. Μόνιμα, σε κάθε χώρα, γλώσσα και θρησκεία. Ο Κώστας Τσάνας τώρα αρχίζει την καριέρα του ως προπονητής. Για χρόνια τίμησε το ψωμί που έφαγε όπου κι αν έπαιξε. Τώρα στην αρχή τού έρχεται κεραμίδα. Οι παίκτες, όμως, έβγαλαν μία ανακοίνωση που τους τιμά. Που δείχνει πως είναι άντρες.
Παίρνουν την ευθύνη πάνω τους, γιατί ο Τσάνας δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που διάβασα εδώ και καιρό σε αυτή τη χώρα του παραλόγου που ζούμε. Ο κόσμος γκρινιάζει και έχει εν μέρει δίκιο, αλλά οι δύο άνθρωποι που βάζουν τα λεφτά τους, οι κ. Χριστοβασίλης και Μαρκάκης, άκουσαν πολλά όλο αυτό το διάστημα.
Ο προπονητής προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ομάδα τους πολλούς καλούς, αλλά ατίθασους πάικτες. Πλέον οι παίκτες του Ηλυσιακού ξέρουν πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν θα βελτιωθούν, δεν το ξέρω, όπως και δεν γνωρίζω αν ο νέος προπονητής μπορεί να κάνει θαύματα. Μόνο όμως και με αυτή την ανακοίνωση βάζουν τον εαυτό τους ως επόμενο στόχο. Σε κάποιους ακούγεται ως απειλή. Για τους ίδιους αυτή η επιλογή είναι η πρόκληση για τον εαυτό τους. Αν τον ξεπεράσουν, θα πάνε και πάλι την ομάδα ψηλά.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τι εγινε;;
Ακομη δεν βγηκε καποιος γαυρος να μας γιατι πανηγυριζουμε;
Οτι σκοτωσαμε το θηριο;;
Γιατι ρε παιδια; Πανω που αρχισα να συνηθιζω...Περίμενε το σημερινό παιχνίδι......
Αντικειμενικα τωρα ο Ολυμπιακος καποια στιγμη θα πρεπει να κανει εκτος εδρας νικη. Με ομαδες χαμηλοτερου βεληνεκους απο αυτον εχει κομπλεξ, αρα πιο πιθανο να περιμενουμε νικη με ομαδα τυπου 'Βρεμης' οπου το πιθανοτερο ειναι να υποτιμησει τον Ολυμπιακο. Η Βερντερ δεν ειναι φοβητρο, δεν ειναι εν ενεργεια πρωταθλητρια Γερμανιας, θα μου πει καποιος βαζει πολλα γκολ....ναι, εεε και? Με την Αρμινια εβαλε 8 απο τα οποια τα 6 θα μπορουσε να τα αποφυγει η Αρμινια, ο αγωνας αποψε εχει σκοπιμοτητα, σκοπιμοτητα και για τις δυο ομαδες, ο Ολυμπιακος δεν ειναι Αρμινια ( αν και θα ηθελα να ηταν ), και φετος για πρωτη φορα εχει παικτες που κανουν την διαφορα, εχει παικτες που παιζουν για την ομαδα και οχι για παρτυ τους. Εχει μια διοικηση που κινειται σε Ευρωπαικα προτυπα ( και ομως ναι, δεν εχει τυπους Θεοδωριδη π.χ) και εναν μανατζερ φιλοδοξο και διψασμενο για διακριση. Το μεγαλο handicap ειναι ο προπονητης οσο και να μην το παραδεχονται πολλοι, ομως εχει και παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα και να περιορισουν αυτο το handicap, διοτι καποια παιχνιδια μεγαλα κερδιζονται απο τους παικτες και οχι απο την τακτικη του προπονητη.
Τελος πιστευω πως περισσοτερο ενοχλησε διοικηση και κοσμο του Ολυμπιακου η 'δικαιολογια' του Λεμονη για το χορταρι παρα το αποτελεσμα του αγωνα -
http://superleagueformula.com/
Αυτά είναι....
Να δω τον Τσουκαλά να οργανώνει την κερκίδα σε GP και τι στον κόσμο...
-
Βρε λες?!....Μπαααα!!!....Μάλλον, άλλο το 'παρουσιάζω το μονοθέσιο' (σχεδόν τζάμπα, και μεγάλη προβολή) και άλλο το 'συμμετέχω σε αγώνα'!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Βρε λες?!....Μπαααα!!!....Μάλλον, άλλο το 'παρουσιάζω το μονοθέσιο' (σχεδόν τζάμπα, και μεγάλη προβολή) και άλλο το 'συμμετέχω σε αγώνα'!
Μη θες να σου θυμησω το Ραουλ Μπραβο..
-
Στα των αγώνων Πάσχερν είναι άλλα συμφέροντα που καθορίζουν την επιτυχία ή μη τέτοιου εγχειρήματος.
Το χειρότερο σενάριο είναι να είναι αρπαχτή του διοργανωτή..
Είδωμεν....
Μακάρι να γίνει...
-
Ξέρω κι εγώ? Οψόμεθα...
-
Μπορεί να κέρδισε η ομάδα μου χθές 3-0 αλλά.... Από το μισογεμάτο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, πήγαμε στο μισοάδειο με τον ΠΑΟΚ και πλέον το άδειο με την Αρτμέντια. Τα 6.197 εισιτήρια της Τρίτης είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού. «Όποιος θέλει έρχεται» επαναλαμβάνουν μονότονα στην ΠΑΕ. Δεν προβληματίζονται από το πόσο λίγοι θέλουν;
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μπορεί να κέρδισε η ομάδα μου χθές 3-0 αλλά.... Από το μισογεμάτο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, πήγαμε στο μισοάδειο με τον ΠΑΟΚ και πλέον το άδειο με την Αρτμέντια. Τα 6.197 εισιτήρια της Τρίτης είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού. «Όποιος θέλει έρχεται» επαναλαμβάνουν μονότονα στην ΠΑΕ. Δεν προβληματίζονται από το πόσο λίγοι θέλουν;Πέφτει μακρυά το κλειστό του ΟΑΚΑ πλέον.
-
o kid που είναι;
μπράβο στον Ολυμπιακό!!!!
φέτος είναι η χρονιά της ελλάδας να μαζέψει βαθμούς!
θέλω να δω τι θα γράφουν αύριο Derby, Ηχώ και λοιπά πράσινα μαρούλια...
-
Βρε τι εχασα χτες!!!
Anyway, εγω εριξα 50 ευρουδακια διπλη ευκαιρια τον γαυρο Χ2 με αποδοση 2,90. Αν ειχε αλλο προπονητη τον επαιζα ξερο 2, ειδα τα 8 γκολ της Βερντερ, τα 6 απο στημενες φασεις και με τερματοφυλακα τροχονομο, σιγουρα εχει πολυ καλη ομαδα αλλα ο Ολυμπιακος φετος εχει παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα, αρκει να τους αφησει ο Sir Takis ελευθερους στο γηπεδο να παιξουν την μπαλα που ξερουν και μπορουν.
Ευχομαι καλη επιτυχια στον γαυρο (κατα συνεπεια και στο στοιχημα μου).P.S pasxos εισαι υπερ του δεοντος εριστικος......και κοντοφθαλμος
Μπραβο στον Ολυμπιακο Πατησε την Βερντερ δικαια και αξιζε την νικη!
Στη υγεια των γαυρων που κερδισα και το στοιχημα -
Κερδισε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας;
Πρέπει να έρχεται η δευτέρα παρουσία. Παιδιά τρεχάτε να κρυφτείτε.Υ.Γ: Επιτέλους ίσως να έχουμε καλή εκπροσώπηση στην Ευρώπη μετά απο αρκετά χρόνια.
-
Βρε τι εχασα χτες!!!
Anyway, εγω εριξα 50 ευρουδακια διπλη ευκαιρια τον γαυρο Χ2 με αποδοση 2,90. Αν ειχε αλλο προπονητη τον επαιζα ξερο 2, ειδα τα 8 γκολ της Βερντερ, τα 6 απο στημενες φασεις και με τερματοφυλακα τροχονομο, σιγουρα εχει πολυ καλη ομαδα αλλα ο Ολυμπιακος φετος εχει παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα, αρκει να τους αφησει ο Sir Takis ελευθερους στο γηπεδο να παιξουν την μπαλα που ξερουν και μπορουν.
Ευχομαι καλη επιτυχια στον γαυρο (κατα συνεπεια και στο στοιχημα μου).P.S pasxos εισαι υπερ του δεοντος εριστικος......και κοντοφθαλμος
Μπραβο στον Ολυμπιακο Πατησε την Βερντερ δικαια και αξιζε την νικη!
Στη υγεια των γαυρων που κερδισα και το στοιχημαΣε καλη μερια..
-
κερδισα και το στοιχημαΚαι εγώ κέρδισα 62 ευρώ απο το over...
Έβγαλα τα χαμένα του Eurobasket.. -
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, συγχαρητηρια στον ΛΕΜΟΝΗ που εχει κανει πελατες τους Γερμανους, συγχαρητηρια στις ελληνικες ομαδες που πανε για μεγαλα πραγματα φετος.
Οσο για του φιλαθλους του φορουμ: η ομαδα σας μετά απο καιρό εδιωξε το κομπλεξ της και τα καταφερε. Ελπιζω το δικο σας κομπλεξ να μην κρατησει πανω απο 2-3 μερες.
Δεν γραφω τιποτα αλλο, σας αφηνω να το χαρείτε!
-
To δικό σας κόμπλεξ κρατάει 11 χρόνια, για μερικές μέρες κάνεις έτσι;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To δικό σας κόμπλεξ κρατάει 11 χρόνια, για μερικές μέρες κάνεις έτσι;Μάνο, σοβαρέψου, εμείς μια ζωή είχαμε ευρωπαικό πρόσωπο, εσείς ξαφνικά νομίζετε ότι το αποκτήσατε εν μία νυκτί.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--