-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει πέναλτι σε ντέρμπι 7 χρόνια...
Και μετά μιλάνε οι βάζελοι για διαιτησία.
Όταν δε βλέπεις την ανικανότητά σου, τα ρίχνεις όπου βρεις.
Βούτα Καραγκούνα βούτα!!
Γλιστράει σήμερα!γιαυτο ο τζολε κατεχει το ρεκορ των περισσοτερων εκτελεσμενω πεναλτυ στην ιστορια του Ελλ. Πρωταθληματος, με πανω απο 200;
Κατα τα αλλα τι λεγαμε; Ερχεται ο Πλαουτς παρεα με τον ντρογκμπα. Τα φαντασματα του ευρωκαρναβαλου ερχονται ξανα
Σε ντέρμπι λέμε
Και ο Τζόλε έχει το ρεκόρ γιατί **όλα **τα χρόνια εκτελει **όλα **τα πέναλτι και δεν έχει χάσει σχεδόν κανένα παιχνιδι!
Δεν υπάρχει άλλος παίκτης με αναλογη παρουσία στην Ελλάδα....Κατά τ'άλλα με ξένα κόλυβα, ακόμα δεν τον είδαμε κλπ κλπ....
Παίξε με τα χωριά εσύ και κάνε μεγαλειώδεις εμφανίσεις για να πάρεις μεγαλειώδη αποτελέσματα! 0-0 με mvp Γκαλίνοβιτς και 3 χαμένα τετ-α-τετ!!Και που 'στε βαζελάκια.... φιλική συμβουλή: κρατήστε και μια πισινή για τη Τσέλσι γιατί μετά δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε, τα ίδια λέγατε και προ ομίλων, και προ Βέρντερ και προ Λάτσιο και προ.... 4άρας....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως θα κάνω και ένσταση μαζί με το κλάμα?
δε ξερω, η πειρα εχει δειξει οτι κλαιτε παντως
Μάλλον μιλάς για την προσωπική πείρα που έχεις, όπως με την Καλαμαριά.
θυμασαι εσυ οσο ζεις να εχετε παρει πρωταθλημα και δε το ξερω??
-
kovathe ασε ρε συ. Με τσαγκαροπαπουτσελεια πεναλτυ και εγω γινομαι ρεκορντμαν. Οπως και χτες δλδ
Εγω εξαλλου εχω μεγαλωσει με μεγαλειωδες εμφανισεις (και μερικες κακες στιγμες) στο Τσαμπιονς Λιγκ. Αλλοι καρναβαλοι μας ξεφτιλιζαν με τεσσαροεφταρες, δειχνοντας στην ευρωπη το πως παιζουν οι διορισμενοι πρωταθλητες
-
Εχει τρελα sale λεμε 10 λιρακια μονο
Σας πηρανε χαμπαρι βαζελακια και ξεπουλανε
http://www.chelseamegastore.com/stores/ ... 3922&tid=0
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί δεν παίζει την καλύτερη μπάλα και ουδέποτε την έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα.OK...
Whatever...
-
Ρε μλκ παιρνεις στα σοβαρα...το κιντ;
-
Και τωρα βαζελακια στον καναπε και την Τριτη θα δειτε πως ο Τζολε περναει σαν σταματημενο τον αμπαλο Τερι. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι Παο να τρωει 5αρες απο Βερντερ,Μαντσεστερ και Μπαρτσα. Ο Ολυμπιακος ριχνει 3αρες σε Βερντερ και στην πελατισα Τσελσι θα ριξει αλλη μια 3αρα
-
παντως θελω να μου συστησετε τον γιατρο του τζολε. Οχι τπτ αλλο, θελω οταν θαμαι 36 χρονων και θα καπνιζω σαν φουγαρο, να μπορω και εγω να παιζω 90+ λεπτα τρεχοντας πανω κατω
Παντως εχει ενημερωση κανεις αν την τριτη θα παιζει ο σταθοπουλος ή ο μαζαρακος; Χωρις αυτους δεν παει πουθενα η ομαδα σας
-
Αυτο για τον Τζολε το χω πει απ το καλοκαιρι καραγκιοζογκουνη θεατρινε... Φετος λενε ομως το χει κοψει το καπνισμα..
-
και παλι ρε συ. Ο Βαζεχα οταν ηταν 1.5 χρονο μεγαλυτερος (38 ) του τζολε και αντεχε το ΠΟΛΥ 25 λεπτα . Μηπως εχετε καμμια συνεργασια με το Milan Lab?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και τωρα βαζελακια στον καναπε και την Τριτη θα δειτε πως ο Τζολε περναει σαν σταματημενο τον αμπαλο Τερι. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι Παο να τρωει 5αρες απο Βερντερ,Μαντσεστερ και Μπαρτσα. Ο Ολυμπιακος ριχνει 3αρες σε Βερντερ και στην πελατισα Τσελσι θα ριξει αλλη μια 3αραΑ ρε Ρέντ! Πάντα απολαυστικός!
-
Προς κυριο Παρασχο.
Σε ευχαριστουμε πολυ γιατι σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα εκανες τον ΟΦΗ Ο-Μ-Α-Δ-Α που αν σκαφτουμε οτι και επι Μαουρερ ειχε το ιδιο εμψυχι υλικο, μαρτυραει πόσο ηταν ο γερμανος.
-
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 88009.html
Οι κακές καιρικές συνθήκες και η σφοδρή χιονόπτωση επηρέασαν και το Περιστέρι. Ετσι, μετά από απόφαση του διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη, η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Βάει ΚΑΠ, οι δύο ομάδες πρέπει να συγκεντρωθούν την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα, για να αποφασιστεί αν θα γίνει το ματς. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως ο Ατρόμητος έχει μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο κύπελλο και ο Παναθηναϊκός έχει επίσης μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις για το κύπελλο UEFA.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και τωρα βαζελακια στον καναπε και την Τριτη θα δειτε πως ο Τζολε περναει σαν σταματημενο τον αμπαλο Τερι. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι Παο να τρωει 5αρες απο Βερντερ,Μαντσεστερ και Μπαρτσα. Ο Ολυμπιακος ριχνει 3αρες σε Βερντερ και στην πελατισα Τσελσι θα ριξει αλλη μια 3αρα
Α ρε Ρέντ! Πάντα απολαυστικός!
Τον καταλαβαίνω.....
Λόγω του ψύχους κόλλησε το μυαλό του....... -
:ysterical:παντως θελω να μου συστησετε τον γιατρο του τζολε. Οχι τπτ αλλο, θελω οταν θαμαι 36 χρονων και θα καπνιζω σαν φουγαρο, να μπορω και εγω να παιζω 90+ λεπτα τρεχοντας πανω κατω
Η αντοχή είναι θέμα τεστοστερόνης
Το 'χετε διαπιστώσει από πρώτο χέρι...Παντως εχει ενημερωση κανεις αν την τριτη θα παιζει ο σταθοπουλος ή ο μαζαρακος; Χωρις αυτους δεν παει πουθενα η ομαδα σας
Αυτός που έπαιζε και με Ρεάλ και με Λάτσιο....
και με κόντρα διαιτησία και με γκολ άουτ που τρώμε πάλι θα το πάρουμε ρε!Και δε χρειάζεται να με σπρώχνουν για να παίρνω Χ από χωριά!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:ysterical:
παντως θελω να μου συστησετε τον γιατρο του τζολε. Οχι τπτ αλλο, θελω οταν θαμαι 36 χρονων και θα καπνιζω σαν φουγαρο, να μπορω και εγω να παιζω 90+ λεπτα τρεχοντας πανω κατω
Η αντοχή είναι θέμα τεστοστερόνης
Το 'χετε διαπιστώσει από πρώτο χέρι...Παντως εχει ενημερωση κανεις αν την τριτη θα παιζει ο σταθοπουλος ή ο μαζαρακος; Χωρις αυτους δεν παει πουθενα η ομαδα σας
Αυτός που έπαιζε και με Ρεάλ και με Λάτσιο....
και με κόντρα διαιτησία και με γκολ άουτ που τρώμε πάλι θα το πάρουμε ρε!Και δε χρειάζεται να με σπρώχνουν για να παίρνω Χ από χωριά!
Ο Πλάουτς στο Καραϊσκάκη
Ο Πλάουτς ήταν διαιτητής στην ήττα του Ολυμπιακού με 7-0 εκτός έδρας από την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς την σεζόν 2003-04 αλλά και στην ήττα με 4-0 από τη Νιουκάστλ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ την σεζόν 2004-05.
-
'Γιατί δεν υπάρχει θερμαινόμενο κάλυμμα για τον αγωνιστικό χώρο;', αναρωτήθηκε ο Ποστίγκα, μόλις έμαθε για την αναβολή του αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός λόγω χιονόπτωσης. Ο πορτογάλος έμεινε έκπληκτος όταν είδε τους έλληνες συμπαίκτες του να χαμογελούν...
α ρε Χελντερ, ακομα δεν ξερεις που ηρθες. Ελλαδαρα ρεεεε
-
'Γιατί δεν υπάρχει θερμαινόμενο κάλυμμα για τον αγωνιστικό χώρο;', αναρωτήθηκε ο Ποστίγκα, μόλις έμαθε για την αναβολή του αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός λόγω χιονόπτωσης. Ο πορτογάλος έμεινε έκπληκτος όταν είδε τους έλληνες συμπαίκτες του να χαμογελούν...
α ρε Χελντερ, ακομα δεν ξερεις που ηρθες. Ελλαδαρα ρεεεε
Και τι τους νοιαζει τους συμαικτες του τι λεει ο πουστιγκα; Ετσι κι αλλιως 1 1/2 μηνα ακομα μπαλα θα 'παιξει' στην Ελλαδιτσα..Θα φυγει κι ακομα δε θα ξερει τα μικρα τους.. Αυτα εχουν οι μικρες ομαδες που δεν εχουν λεφτα και παιρνουν δανεικους της συμφορας για 3 μηνες..
-
ερχεται ο πλαουτς και ο ντρογκμπα λεμε
-
Απο που εισαι; Κωστας...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--