-
Ένσταση φίλε, δεν νομίζω ότι η σημερινή εμφάνιση οφείλεται στον αγώνα της Τρίτης. Μάλλον ο συρτάκης ήθελε να μπερδέψει τους κατασκόπους της επόμενης αντιπάλου του ουσουφουπου στους 8 του cl.
Στα του ολυμπιακού, ωραίο το γκολ μετά από 'οργανωμένη' προσπάθεια.
Για τον εργοτέλη τί να πω, ούτε μία ευκαιρία.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mα τον Αγιο Βερνικο τον λυπαμαι τον Παναθηναϊκο,δεν του αξιζαν μονο 4.Αντε φιλε,καληνυχτα μετα απο αυτο.
Στα του Ολυμπιακου,αθλια εμφανιση και ελπιζω να ειναι λογω του αγωνα της Τριτης.
μπα....το κρύο φταίει Πασχάλη......
-
Εγω παλι τι να πω....4-0 και καλο βραδυ...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μπα....το κρύο φταίει Πασχάλη......
Πες τα ρε Θοδωρε
Με τέτοιο χιονιά λογικό είναι, αν μπεις στη μεγάλη περιοχή χωρίς αλυσίδες θα γλιστρήσεις και θα πέσεις.
-
GTI μην ασχολείσαι με τον δεύτερο..
-
Μακαρι να μουνα και τελευταιος, η 4αρα σου παντως δεν ξεχνιεται και ειπαμε οτι ΟΛΑ ξεκινουν και σταματουν εκει..
-
Όπως πέρσυ που σε έσκισα εις διπλούν, και μέσα στο μπουρδελάκι σου.
-
Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Ντροπή και αίσχος. Με το ζόρι 1-0 με πέτσινο. Δε μας λυπήθηκαν που φάγαμε την παγωνιά, μας κέρασαν και γρανίτα.
-
Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι απολύτως λογικό πριν από το ματς της χρονιάς να φυλάγονται. Και μου κάνει μάλιστα εντύπωση που ο Λεμονής ξεθεώνει έτσι τον Κοβάσεβιτς.
-
Εγώ δεν είδα κανέναν να ξεθεώνεται σήμερα πάντως. Μια ομάδα κομμένη στα δύο είδα, επειδή για να φέρεις τις γραμμές κοντά χρειάζεται κάτι παραπάνω από απλό περπάτημα.
Τέλος πάντων... Άμα έχουμε καλή εμφάνιση και φέρουμε καλό αποτέλεσμα με την Τσέλσι, χαλάλι. -
Eκτίθεστε παίδες.....
Μετά από 4άρες, συνήθως δε μιλάμε...
Όσο για σήμερα ήταν προφανές ότι φύλαγαν τα πόδια τους για την Τρίτη.
Μαλακίες κάνουν βέβαια γιατί δε θέλει και πολύ να το φας στο τέλος και να ψάχνεσαι.
Η όλη φάση πάντως, όπως φαίνεται απ'έξω, μάλλον για πρόβλημα πειθαρχίας μοιάζει, και αν είναι έτσι έχει ευθύνες ο Λεμονής.
Δεν είναι τίποτα να παίξουν μισή ωρίτσα δυνατά και να καθαρίσουν το ματσάκι.
Όπως και με το βάζελο...
Και μετά ας κωλοβαράνε όλο το παιχνίδι. -
Kid
Οπως 11 χρονια τωρα σου κανω σεξ...
Ελα νταξ,ειπαμε,αμα θελετε να μιλησετε για το μπασκετακι τραβατε στο αντιστοιχο θεμα.Στο ποδοσφαιρο μιλατε (αν ειναι δυνατον ).Ειναι σα να ερθω εγω στο μπασκετ να σου πω οτι σου ριχνω στο κεφαλι... Γι αυτο,αντε στο καλο και με την 4αρα στην πλατη..
-
Όπως και το 2004 που σε βάρεσα στο κεφάλι σε κύπελλο και πρωτάθλημα?
-
Ρε ειπαμε,τι τη βγαζεις τη γλωσσιτσα σου στο ποδοσφαιρο; Αντε κανε κανα ποστ στο μπασκετ που δε στη λεει κανεις.Οχι να ζητας και τα ρεστα μετα απο 4αρα και 11 χρονια χωρις χαρα στα σκελια.Αντε ουρτ τωρα..
-
Ετσι μαμανε οι διαιτητες. Μπραβο στον 'θρυλο' που ακομα μια φορα εδειξε πιος ειναι το αφεντικο στην ΚΕΔ
-
ρε παίδες...
λίγο ΣΕΜΝΑ -
Διαμορφωθηκε κανα αποτελεσμα με λαθος υποδειξη;
-
παιχταρας ο Σταθοπουλος, οταν τον χρειαστηκε περισσοτερο απο ολα η ομαδα του ηταν εκει
-
Καλα,αντε κι εσυ,4-0 και στο μπασκετ...
-
Μην ασχολεισαι πασχο. Ειδικα οι Παναθηναικοι ειναι ειδικοι στα ψεμματα και στην προπαγανδα. Εδω ο μ@λ@κας ο βαζελος ο Καραγεωργιου ειπε οτι ηταν πεναλτυ η συγκρουση Νικοπολιδη και Ογκουνσοτο
Ειπε επισης οτι εκανε πεναλτυ ο Ζεβλακοφ οταν ειναι 2 μετρα εκτος περιοχης. Ειπε πολλες κλασικες βαζελικες μ@λ@κιες. Γνωριζουμε ποιος ειναι ο Καραγεωργιου ,αλλα σε κατι τετοια θελω τον Αλεφα. Αν ελεγε τα ιδια ο Καραγεωργιου θα τον αρχισε στα μπινελικια και στις φαπες. Βλεπουν τον Λεμονη που ειναι ηρεμος και κανουν ολοι τους μαγκες
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--