-
το οτι πιστευεις οτι ειμαι εξαιρετικο παιδι δεν το δειχνεις σωστα..κι εγω δεν ξερω αν και ποτε κανεις πλακα. Τα γνωστα προβληματα του γραπτου λογου.Απο κει και περα εχουμε ξαναπει οτι πολλες φορες ξεφευγουμε ΠΟΛΥ ειναι η αληθεια αλλα νταξ οχι και σε προσωπικο επιπεδο οπως ειπε πριν ο ορεστης.Ισως φαινεται προσωπικο αλλα επ ουδενι δεν ειναι,θελω να πιστευω.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
θερμόαιμος λαός οι έλληνες!δεν βριζόμαστε ρε...ο πάσχος ειναι εξαιρετικό παιδι-αν και γάβρος! πλακιτσα κανουμε!τοτε γιατι τα edit?
απο οτι ξερω οι βρισιες σβηνονται -
Κι εγώ μέσα είμαι στην πλακίτσα, και το ξέρετε. Υπάρχει καλύτερος τρόπος όμως παίδες, plz δηλαδή.
-
Αληθεια τωρα επειδη δεν βλεπω τον γαυρο το πεναλτυ ηταν μουφα?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αληθεια τωρα επειδη δεν βλεπω τον γαυρο το πεναλτυ ηταν μουφα?Κι εγώ σπορ φμ το ακούω. Δεν είπαν τίποτα. Ήταν ή δεν ήταν;
-
ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ!
-
πασχο εσυ τι λες?
Να ακουσουμε και τις 2 πλευρες -
Οχι δεν ηταν μουφα ο τζολε ηταν σε προφανη θεση για γκολ..
-
πασχο εσυ τι λες?
Να ακουσουμε και τις 2 πλευρεςΣιγα ρε που θα κανουμε και ντιμπειτ.. Ο,τι λεει ο abalos... Πλακιτσα βεβαια.. Ειπαμε ξανα,ειναι ιδιαιτερο το τοπικ αυτο,επειδη εκ των πραγματων μερικοι μιλαμε παθιασμενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι δεν ηταν μουφα ο τζολε ηταν σε προφανη θεση για γκολ..Ασχετο αλλα η προφανη θεση για γκολ δεν εχει καμια σημασια για το αν ηταν πεναλτυ η οχι
-
Ασχετο αλλα η προφανη θεση για γκολ δεν εχει καμια σημασια για το αν ηταν πεναλτυ η οχι
Σωστά. Έχει να κάνει με την αποβολή μόνο. Απο τη στιγμή που το σφύριξε, πρέπει να τον αποβάλλει. Θα το δούμε στον Πανούτσο το βράδυ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ασχετο αλλα η προφανη θεση για γκολ δεν εχει καμια σημασια για το αν ηταν πεναλτυ η οχι
Σωστά. Έχει να κάνει με την αποβολή μόνο. Απο τη στιγμή που το σφύριξε, πρέπει να τον αποβάλλει. Θα το δούμε στον Πανούτσο το βράδυ.
Σωστα
-
Ήταν πέναλτυ. Του πήρε πόδια και μπάλα. Είναι και λίιιγο τεράστιος και ατσούμπαλος ο Μπερντέ...
-
Αρα οπως παει δεν θα κανει ενσταση ο ολυμπιακος
-
Ρε σεις ανατροπη μεσα στην περιοχη σε προφανη θεση για γκολ λεμε.σιγα μην το δινε και επιθετικο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Darko
Τζόλε
Darko
-
-
0-4 επρεπε να ναι με αυτο του μπελουτσι... Τους μαμησε...
-
Η φετινη ταριφα.....
4-0....οχι og2002 δεν αναφερομαι σε σενα...
edit Α ρε Ατζα με τις καρτες σου...
-
0-4
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--