-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mοιρολατρια απο τον Ντεμη?τι του εφταιξε η διαιτησια σημερα
Γιατι στο 17 και ενω το σκορ ειναι 0-2 δεν δινει πεναλτυ μαρς στον Ριβαλντο.
Ο δε εποπτης ειπε στον Λυμπεροπουλο οτι πατησε το κουμπι,αλλα ηταν χαλασμενο
Γιατι στις αρχες του 2ου ημιχρονου,παλι πεναλτυ στον Λυμπε αυτη τη φορα εγινε 'παιζετε'.
Επισης δεν απεβαλε τον Τζιμπουρ.ρε βαγγελη,ωρε κριμα... Ρε συ σας αδικησε παλι η δαιτησια; Τι κριμα.. Εχει παραγινει το κακο φετος...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κ ξαναλεω δεν μιλαμε για 1 πεναλτυ.Μιλαμε για 2 πεναλτυ και μια αποβολη ΜΑΡΣ.Εκτος φασης κλωτσια του Τζιμπουρ που ουτε με κιτρινη δεν τιμωρηθηκε.ρε βαγγελη,ωρε κριμα... Ρε συ σας αδικησε παλι η δαιτησια; Τι κριμα.. Εχει παραγινει το κακο φετος...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mοιρολατρια απο τον Ντεμη?τι του εφταιξε η διαιτησια σημερα
Γιατι στο 17 και ενω το σκορ ειναι 0-2 δεν δινει πεναλτυ μαρς στον Ριβαλντο.
Ο δε εποπτης ειπε στον Λυμπεροπουλο οτι πατησε το κουμπι,αλλα ηταν χαλασμενο
Γιατι στις αρχες του 2ου ημιχρονου,παλι πεναλτυ στον Λυμπε αυτη τη φορα εγινε 'παιζετε'.
Επισης δεν απεβαλε τον Τζιμπουρ.ρε βαγγελη,ωρε κριμα... Ρε συ σας αδικησε παλι η δαιτησια; Τι κριμα.. Εχει παραγινει το κακο φετος...
Οχι ρε προς θεου.
Εσας αδικησε,αλλα ειστε υπερανω τα'χουμε ξαναπει αυτα... -
μα ρε φιλε κατι για πεναλτυ και 5-6 οφφ σαιντ διαβαζω,το παιχνιδι δεν το ειδα,αλλα αν κρινω απο το σπρωξιμο...εεεεε....την αδικια που εχετε φαει φετος (οπως με τον Ολυμπιακο,τη Βεροια,τον Πανιωνιο) πρεπει να σας ξεσκισαν... Τεσπα,θεατης σε ενα προαναγγελθεν στραπατσο εισαι φιλε...
-
Κατά τις 11:00 ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μαζί με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Αντώνη Νικοπολίδη και ακολούθως είχε συζήτηση, πίνοντας καφέ, με τον Οτο Ρεχάγκελ. Τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους δεν διέρευσαν αλλά ο μέσος των 'ερυθρολεύκων' δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Αυτό αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση που 'ανέβηκε' στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:
Ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/2/2008 για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 5/2/2008 την αντίστοιχη της Τσεχίας και την Τετάρτη 6/2/2008 την αντίστοιχη της Φινλανδίας.
Ετσι ρε Ακη,ελπιζω να εκανες αυτο που ειπα,να του εσκισες την κληση στα μουτρα...
-
Αυτό όντως πρέπει να αξίζει!!!
-
Έτσι έπρεπε.
Η απόφαση αυτή του Στολτι ήταν μονόδρομος. Οποιοσδήποτε έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια το ίδιο θα έκανε.
Του έκανε και χάρη δηλαδή ο μλκς που τον κάλεσε τώρα;; -
Eνσταση ο γαβρος!!! Οχι πως δε θα εκαναν!
Τα βηματα του δραματος εχουν ως εξης:
- Ο Κομποτης μαθαινει οτι η Καλαμαρια πηρε παικτη με προβλημα νομιμοτητας
- Ενημερωνει το γαβρο
- Ο γαβρος ρωταει και μαθαινει οτι η συμμετοχη ειναι παρανομη
- Ο γαβρος βλεπει οτι ο παικτης ειναι στην 11αδα
- Πεφτει συρμα στους παικτες να ξυνουν τα αρχιδια τους επι 90λεπτου βασεως
- Ριχνουν τελευταια στιγμη σεβαστο ποσο στον άσο
- Η Καλαμαρια κερδιζει
- Ο άσος πληρωνεται
- Ο γαβρος παιρνει τους βαθμους απο την ενσταση.
Παραλογο; Δεν απαντα, αρα λογικο
-
:lol::lol:
Ωραίο το σενάριό σου!! -
Αφού η μπλε καρτα βγηκε κανονικα απο την ΕΠΟ και την ΦΙΦΑ δε θα τιμωρηθει η καλαμαρια. Με ποια λογικη θα τιμωρηθει; Πηρε εναν παικτη με τη συμφωνη γνωμη της ΦΙΦΑ και της ΕΠΟ (μπλε καρτα). Αν υπήρχε πρόβλημα θα έπρεπε η ΦΙΦΑ και/ή η ΕΠΟ να μπλοκάρουν τη μεταγραφή ΠΡΙΝ γίνει.
-
Ανακοίνωση σχετική με το θέμα του παίκτη της Καλαμαριάς, Βάλνερ, και για τη νόμιμη ή όχι συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης. Οι Κρητικοί είναι ο προσεχής αντίπαλος των Ποντίων, αλλά δεν φαίνονται να ασχολούνται με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.
Αναλυτικά:
«Το ζήτημα της νόμιμης ή όχι συμμετοχής του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Roman Wallner, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αφορά τους δύο αντιπάλους της συγκεκριμένης αθλητικής αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις ενέργειες των δύο πλευρών, χωρίς να παίρνει θέση, δεδομένου ότι ποτέ το συμφέρον, με τη στενή έννοια, δεν αποτέλεσε μοναδικό γνώμονα για τις επιλογές μας»
Διοτι οι αντρες φορανε παντελονια
Αντε τωρα αμπαλοι να κανετε ενσταση να το παρετε στα χαρτια
ΡΕΖΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ginogsm 'Αλλά εγώ γενικά είμαι καβάλα σου και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα ( λογικά σου αρέσει , γι' αυτό ). 'Αν το ελεγε καποιος αλλος μαλλον θα το παρεξηγουσα...Αλλα το ειπες εσυ κ εβαλα τα γελια...
Συνεχισε την εμπαθεια.Μπορεις καλυτερα.
Το ξέρω ότι μπορώ και καλλίτερα.
Περί παρεξήγησεως...όταν θα πάψουν τα 'gay' που λές , θα πάψουν και τα δικά μου. Μέχρι τότε , είναι προφανείς οι επιλογές.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εκτός πινάκων διαιτησίας τέθηκε μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Θεόφιλος Φωτιάδης, διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΚ-Πανιώνιος.
Sportfm.grΑχαχαχαχ.Αστειοτητες...
Προφανώς για την σφαγή στον Πανιώνιο...γιατί κατά τα άλλα ήταν ΟΚ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eνσταση ο γαβρος!!! Οχι πως δε θα εκαναν!Τα βηματα του δραματος εχουν ως εξης:
- Ενημερωνει το γαβρο
- Η Καλαμαρια κερδιζει
- Ο άσος πληρωνεται
ρε...τι έκανε ο Κομπότης ?
τον ξέρετε προσωπικά ?
εγώ τον ξέρω πάρα πολύ καλά........ -
Ο Κομπότης έχει έννομο συμφέρον.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ο Κομπότης έχει έννομο συμφέρον.λες και δεν το ξέρω......
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eνσταση ο γαβρος!!! Οχι πως δε θα εκαναν!Τα βηματα του δραματος εχουν ως εξης:
- Ενημερωνει το γαβρο
- Η Καλαμαρια κερδιζει
- Ο άσος πληρωνεται
Και εγω πλακα πλακα μολις εμαθα οτι μπαλα δεν παιξαμε τπτ κλπ μου ηρθε η υποψια του στοιχηματος, οποτε το παραπανω δεν μου φαινεται και εντελως απιθανο. Θεωρια συνομωσιας νταξει αλλα οκ απλα σαν σκεψη και μονο.
Εγω παντως προσωπικα ειμαι 50-50 με το ολο θεμα. Δεν ξερω ακριβως τι συμβαινει με τον συγκεκριμενο παιχτη κλπ αλλα αν οντως δεν επρεπε να παιξει για ποιο λογο να μην γινει η ενσταση Απο την αλλη βεβαια δεν θα με απασχολησει και αν δεν γινει διοτι δεν ειναι και δικαιο για την Καλαμαρια οκ. Ουτως ή αλλως το double θα το παρουμε σιγα μην χρειαζονται τετοιες λεπτομερειες
Αν τωρα οντως μηδενιστει ο Α.Καλαμαριας και ανεβουμε στην κορυφη θα βγουν οι βαζελοι του φορουμ (και οχι μονο) και θα κλαινε (παλι) για το ξηλωμα απο την κορυφη Βεβαια, αν αυτο γινοτανε απο την δικη τους μερια ας πουμε, να βλεπαμε τι θα λεγανε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Για την κλαψα του Ντεμη ουδεν σχολιο
-
Τέσσερα φάγατε, οπότε μη μιλάτε.
...είχε να γραφτεί περίπου εδώ και μια σελίδα και είπα να μην χαθεί ένα τόσο σημαντικό ποστ.
-
Mην μου κλέβεις τις ατάκες.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εκτός πινάκων διαιτησίας τέθηκε μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Θεόφιλος Φωτιάδης, διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΚ-Πανιώνιος.
Sportfm.grΑχαχαχαχ.Αστειοτητες...
Προφανώς για την σφαγή στον Πανιώνιο...γιατί κατά τα άλλα ήταν ΟΚ.
Eισαι μαζοχας μαλλον κ θελεις να σου απανταω,δεν εξηγειται αλλιως.
Τέσσερα φάγατε, οπότε μη μιλάτε.
...είχε να γραφτεί περίπου εδώ και μια σελίδα και είπα να μην χαθεί ένα τόσο σημαντικό ποστ.
Ακομα να μπεις μεσα ? ? Ποτε με το καλο ?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--