- 

Ας κανει,ουδεν προβλημα.. 
- 

Εστειλαν φαξ λεει απο το Ρεντη στο ΕΣΚΑΝ,οτι και καλα αλλαξε η ωρα της προπονησης και δεν πηγε απο λαθος του υπαλληλου... Ποιον κοροϊδευετε ρεεεεεεεεεε ? ? ? Πασχο ιεροσυλια να αναφερεσαι στον  Θα πεσει φωτια να σε καψει ρε αθεοφοβε. 
- 

Ρεεεεεεεεεε,εδω,διαβαζεις;Ωραια.Διαβασε: Η ωρα ειχε αλλαξει (για να τιμηθει ο νικοπολιδης με καποιον αλλο) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.- Εμενα να διαβαζεις κι οχι το aek-kafroi.gr και τα δελτια τυπου απ τα γραφεια του Χατζηχρηστου. Για ποιον Ριβαλντο λεμε,αυτον που πηρες ΕΛΕΥΘΕΡΟ απο τον Ολυμπιακο;Κοινως..τα αποκαϊδια και αποφαγια μου;Ασε ρε,πεστα σε καναν αεκτζη αυτα..εχεις καταντησει καταφυγιο των κατατρεγμενων απο τον ολυμπιακο βλεπε καφες,ριμπο,παπας.. 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Ρεεεεεεεεεε,εδω,διαβαζεις;Ωραια.Διαβασε: Η ωρα ειχε αλλαξει (για να τιμηθει ο νικοπολιδης με καποιον αλλο) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.-Εμενα να διαβαζεις κι οχι το aek-kafroi.gr και τα δελτια τυπου απ τα γραφεια του Χατζηχρηστου. Για ποιον Ριβαλντο λεμε,αυτον που πηρες ΕΛΕΥΘΕΡΟ απο τον Ολυμπιακο;Κοινως..τα αποκαϊδια και αποφαγια μου;Ασε ρε,πεστα σε καναν αεκτζη αυτα..εχεις καταντησει καταφυγιο των κατατρεγμενων απο τον ολυμπιακο βλεπε καφες,ριμπο,παπας.. άς τους να λένε Πασχάλη...... 
- 

Nα τιμηθει ο Νικοπολιδης ? ? ? Για τη 4αρα? ? ? Μη μιλας για Ριμπο και Καφε σε παρακαλω,γιατι ο πρωτος εβγαλε 2 ασιστ και ο δευτερος σας το καρφωσε. Αστο γυρνα το καλυτερα στο water polo. Toyotaman το γυρισες προς Λιμανι μερια ? ? ? 
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: 
 Nα τιμηθει ο Νικοπολιδης ? ? ?Για τη 4αρα? ? ? Μη μιλας για Ριμπο και Καφε σε παρακαλω,γιατι ο πρωτος εβγαλε 2 ασιστ και ο δευτερος σας το καρφωσε. Αστο γυρνα το καλυτερα στο water polo. Toyotaman το γυρισες προς Λιμανι μερια ? ? ? είπαμε γλυκοκοιτάζω....... 
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: 
 Nα τιμηθει ο Νικοπολιδης ? ? ?Για τη 4αρα? ? ? Μη μιλας για Ριμπο και Καφε σε παρακαλω,γιατι ο πρωτος εβγαλε 2 ασιστ και ο δευτερος σας το καρφωσε. Αστο γυρνα το καλυτερα στο water polo. Toyotaman το γυρισες προς Λιμανι μερια ? ? ? Δεν ξερω γιατι να τιμηθει,ισως επειδη ειναι ο καλυτερος ελληνας τερματοφυλακας.- Ξερεις,με πηρε τηλεφωνο ο Ζωγραφος και τι μου ειπε λες; Να μη μιλαω στους απο κατω μου.. Υγ:Μην πιανεις την 4αρα,θα μπορουσε να μου βαλει γκολ και ο Μαχο,εδω εβαλε η γρια και ο..μπλανκο.. Κατα τα αλλα,λεω να αφησω το καλοκαιρι καναν παικτη,οποτε πες της Δεσποινας να φερνει παραπανω τριανταφυλλα το βραδυ..Τα σαπακια μου,τα πηρες,τωρα πρεπει να δωσεις γκαφρα.. 
- 

Ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ ρε. Πω πω ρεσιταλ δινεις σημερα..... Μετα τον Ζωγραφο θα σε παρει και ο Σταυριδης κ ο Κακος και ο Γκαγκατσης ο ιδιος. 
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: 
 Ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ ρε.Ναι,αυτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ανθρωπος που να μπορει να το εξηγησει.. Κανεις.-Τεσπα,πεσε κατω να παρεις κανα πεναλτυ με τον Βαο και κανα βαθμο κι αστα τα αλλα.. 
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: Κοίτα χαρά η Λάσσυ ! ! ! 
- 

- 

θα παρει και βενετιδη η αεκ? κοντρερας ρε, κοντρερας....κανει και ρημαδιο το ξενοδοχειο και δε τρεχει τπτ... 
- 

Ο,τι σαπακι κυκλοφορει θα παρει,οχι μονο του στυλ βενετιδη... Ρε μπαγκους στ αληθεια πιστευεις οτι του χρονου θα παρεις τα 3...εεεεε...πρωταθλημα; 
- 

Βενετιδης ? ? ? 
 Αν κ εκανε καλο πρωταθλημα,μπαααα δεν νομιζω...Εσυ Πασχερν θα παρεις τα 4 παντως.(τα 3 κ ενα δωρο) 
- 

καλα,το πρωταθλημα και ΑΛΑΤΙ. 
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: 
 Βενετιδης ? ? ?
 Αν κ εκανε καλο πρωταθλημα,μπαααα δεν νομιζω...Εσυ Πασχερν θα παρεις τα 4 παντως.(τα 3 κ ενα δωρο) πάντως εσύ πήρες τις 4άρες σου........ 
- 

Aφού το φετινό πρωτάθλημα τέλειωσε λουκέτο και συνέχεια εδώ 
 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=31964
 [mod mirage]
- 

Ο χρήστης mirage έγραψε: 
 Aφού το φετινό πρωτάθλημα τέλειωσε λουκέτο και συνέχεια εδώ
 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=31964
 [mod mirage]Ναι, μόνο που ξέχασες να το κλειδώσεις 
- 

Είναι ερωτευμένο το παλουκάρι μας. edit 
 Σταματείστε τα οφφτοπικ επιτέλους.
 mod drdino
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Είναι ερωτευμένο το παλουκάρι μας.edit 
 Σταματείστε τα οφφτοπικ επιτέλους.
 mod drdinoEDIT στον εαυτό σου κάνεις ρε μλκ?? 
 (γουστάρω mod-offτοπικιές σε κλειδωμένο θέμα )

--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--