-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
21 καλυτερους ο Σερ Τακις; Δωσε λινκ ρε συhttp://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=117022
Το λέει ανάμεσα στο ρεπορτάζ.
-
οντως το βρηκα και στο σωστο λινκ
http://www.iffhs.de/?d443d0b45fdcc02fcc ... eedb8a3d0c
Το οτι περασατε την Σαχταρ και την Πατσουκα ειναι καλο παντως
-
οντως το βρηκα και στο σωστο λινκhttp://www.iffhs.de/?d443d0b45fdcc02fcc ... eedb8a3d0c
Το οτι περασατε την Σαχταρ και την Πατσουκα ειναι καλο παντως
Τους προπονητες αυτων των δυο τους ειδες,τον Χιτσφελντ της Μπαγερν δεν τον ειδες να φανταστω ε;
Ανανεωσε κι ο Στολτιδης...
-
λογικο ειναι ρε ο χιτζφελντ ειναι ειναι πιο κατω, 4ος βγηκε με την μπαγερν. Και εξαλλου ο σερ ειναι μονο ενα βαθμο προστα
-
δεν μου ειπες ομως, αποδικνυει κατι το οτι βγηκε 21ος ;
-
Τιποτα ισως,δεν ξερω. Η μη αναφορα απο κανεναν παντως αποδεικνυει οτι οι Ελληνες προπονητες δεν ειναι σε εκτιμηση και κακως κατα τη γνωμη μου γιατι ο Λεμονης εχει βαλει κατω το κεφαλι και δειχνει ΚΑΙ ικανος.Δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι χειροτερος απο τον...Φερερο ροσε ή τον πορτοκαλειρο.. Τη στιγμη μαλιστα που τους πηρε το σωβρακα.. Γι αυτο το ειπα κυριως.Θα μου πεις οτι εχει τους παικτες που τον κανουν μαγκα δε θα διαφωνησω απολυτα,υπαρχει ομως ενα μικρο ελαφρυντικο στην περιπτωση αυτη...
-
δεν μου ειπες ομως, αποδικνυει κατι το οτι βγηκε 21ος ;Τίποτα δεν αποδικνύει ειδικά εάν δεν υπάρξει συνέχεια.
Η στατιστική αυτή υπηρεσία βγάζει τα στοιχεία της από τα τελευταία ματς και άλλους δείκτες.
Δεν είναι κάτι σημαντικό πλην του γεγονότος ότι ακούγεται το όνομά σου όμως σκοπός είναι να έχει συνέχεια όπως είπα και πρίν.
-
-
Ο Γιαννακης ο Γκουμας καμια δηλωση για την ΠΕΚ;
-
Θα της βάλει τέσσερα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπουαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ!!!!Και το πιστεψες;;;;; ΜπποοοουυυυυυυυυυχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχΤον Παυλάρα τον πιστεύω....και εσύ το ίδιο...τόσα χρόνια σε έχει μάθει να βλέπεις την πλάτη του....
-
O Σπυρόπουλος στον ΠΑΟ....
Πάει και αυτό το παιδί , καταστράφηκε ( όπως ο Μάντζιος κτλ ).
-
Διαβαστε τις 'γαυροεφημεριδες' και τα 'γαυροσχολια' για Σπυροπουλο μολις σημερα!!
ginogsm και λοιποι γαυροι ξυδακι και περαστικα σας
Υ.Γ. δεν τον ξερω τον παικτη και δεν εχω ιδεα αν θα πιασει στον ΠΑΟ και θα αποδωσει, αλλα εχει πολυ γελιο πως τον αρπαξαμε στα ξαφνικα και αφησαμε το γαυρο στα κρυα του λουτρου.
Το πηρε προσωπικα ο Τζιγκερ
-
Όταν οι άλλοι μιλάνε με λόγια, ο πρόεδρος των τίτλων απαντάει με έργα.
-
Δηλαδή τι σας κάνει να πιστεύετε οτι αν ο 'θείος' τον ήθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δε θα τον είχε πάρει?
-
Όπως έγινε και με τον Κωνσταντίνου πχ..
-
Ο οποίος πού κατέληξε τελικά?
-
Άσχετο τελείως αυτό που γράφεις. Όταν τον διώξαμε τον πήρατε, όχι όταν τον θέλαμε.
-
Όχι. Τον πήραμε όταν δώσαμε όσα έκανε.
-
Ρε τι καθεστε κι ασχολειστε με την ομαδα της 4αρας;
Ο Τσακιρης δεν τον εδινε πριν 3 μερες στον Ολυμπιακο με κατω απο 3,5 εκατομμυρια και τον εδωσε (?) στον βαο την ομαδα της σφαλιαροτεσσαρας με κατι περισσοτερο απο 1. Οποτε καταλαβαινετε..
Κακη επιλογη παντως για τον παικτη.Θα μπορουσε να εμποτιστει το πνευμα του πρωταθλητισμου κι οχι τωρα που θα πηξει στην αφανεια..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--