-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Θα σου προτεινα να γινεις Ολυμπιακος ,αλλα δυστυχως ο Ολυμπιακος δεν δεχεται πρωην τριφυλλοφορους. Μπορεις να γινεις ομως Αστερας Τριπολης. Μια χαρα ομαδα εχει
Που και που ομως τους δεχεται, τους κανει αρχηγους του και τους αποθεωνει ολο το γηπεδο γιατι βγηκαν MVP σώζοντας την ομαδα τους απο 4αρα.
Ρε κοιτα να δεις κατι πραματα με τα βαζελια με τη ροζ φανελα.. Ρε συ ακομα σε τσουζει η 4αρα που ζητησε ο Γιαννακης και ερχεσια να βγαλεις παλι γλωσσα; Αντε γρηγορα παλι στο λαγουμι σου..
Γενικα για να στο πω να το ξερεις.Ο,τι και να μου λες θα σου μιλαω με επιχειρημα δηλαδη θα σου πεταω στη μαπα την 4αρα.Απο κει και μετα δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε.Μηπως να βαλουμε καμια φωτο καλυτερα;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αυτος φταιει που τον εκανε ο μπαμπακας του Παο?
Κοίτα, πίσω από κάθε γέννηση μωρού στην Αττική ένας φυσικός μπαμπάκας βάζελος κρύβεται. Τώρα αν το μωρό καταλήξει γαβράκι, μάλλον το οφείλει στον μπαμπάκα γάβρο που το μεγαλώνει
no offence
Κοίτα, πίσω από κάθε γέννηση μωρού στην Αττική μια φυσικη μαμακα γαβροςκρύβεται. Τώρα αν το μωρό καταλήξει βαζελας, μάλλον το οφείλει στην μαμακα βαζελα που το μεγαλώνει
NO offence ετσι;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κοίτα, πίσω από κάθε γέννηση μωρού στην Αττική ένας φυσικός μπαμπάκας βάζελος κρύβεται. Τώρα αν το μωρό καταλήξει γαβράκι, μάλλον το οφείλει στον μπαμπάκα γάβρο που το μεγαλώνει
no offence
Προσκυνώ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
no offence
Προσκυνώ.
Μιας και εισαι εκει κατω ρουφα μου και μια 4αρα @@...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
no offence
Κοίτα, πίσω από κάθε γέννηση μωρού στην Αττική μια φυσικη μαμακα γαβροςκρύβεται. Τώρα αν το μωρό καταλήξει βαζελας, μάλλον το οφείλει στην μαμακα βαζελα που το μεγαλώνει
NO offence ετσι;
μλκ αυτό που γράφεις (ακόμα μία φορά) δεν βγάζει κανένα νόημα. όταν εγώ λέω για ξεφλόκιασμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γενικα για να στο πω να το ξερεις.Ο,τι και να μου λες θα σου μιλαω με επιχειρημα δηλαδη θα σου πεταω στη μαπα την 4αρα.Απο κει και μετα δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε.Μηπως να βαλουμε καμια φωτο καλυτερα;Κοιτα να δεις, επειδη ξερω απο μπαλα,και δεν ειμαι απλα ενας 'βαμμενος' του καναπε, δε μου λεει τιποτα μια 4αρα, αποτελεσμα μολις 30 λεπτων.
Απο τα δυο ματς φανηκε καθαρα οτι οι ομαδες ειναι πολυ κοντα και η διαφορα ειναι στον τερματοφυλακα και στην ψυχολογια.kid
-
Ρε μλκ πασχερν μπορω να βρω πουθενα ολο τον αγωνα? Τον εβαλε κανεις στο rapidshare? Για ψαξε λιγο εσυ που εισαι μαφια. Αντε γιατι δεν αντεχω αλλο. Τα γκολ τα εχω δει στο youtube ,αλλα αυτο που θελω να ξανακουσω ειναι τα συνθηματα για τον Γκουμα. Ειχα πεσει κατω απο τα γελια λεμε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
no offence
NO offence ετσι;
μλκ αυτό που γράφεις (ακόμα μία φορά) δεν βγάζει κανένα νόημα. όταν εγώ λέω για ξεφλόκιασμα...
Αναγνωση δεν εχεις μαθει ακομα ρε παιδι; Τι διαολο,μπας και ακομα δεν εχεις βγαλει δοντια.
Τεσπα,ας κανω οτι μου λες μιας και μου κλεβεις τις ατακες και μιλας για ξεφλοκιασμα:
Προσκυνώ.
Μιας και εισαι εκει κατω ρουφα μου και μια 4αρα @@...
-
Γενικα για να στο πω να το ξερεις.Ο,τι και να μου λες θα σου μιλαω με επιχειρημα δηλαδη θα σου πεταω στη μαπα την 4αρα.Απο κει και μετα δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε.Μηπως να βαλουμε καμια φωτο καλυτερα;
Κοιτα να δεις, επειδη ξερω απο μπαλα,και δεν ειμαι απλα ενας 'βαμμενος' του ακανπε, δε μου λεει τιποτα μια 4αρα, αποτελεσμα μολις 30 λεπτων.
Απο τα δυο ματς φανηκε καθαρα οτι οι ομαδες ειναι πολυ κοντα και η διαφορα ειναι στον τερματοφυλακα και στην ψυχολογια.Δε διαφωνω οτι ξερεις κατι απο μπαλα.Αλλα ειπαμε: 4-0 ειτε σ αρεσει ειτε οχι τοσο εγραψε. Και χωρις τη μιση μου ομαδα.Επισης μιλαμε για 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα που σε ειχα οθωμανικο οχι για 3 ή 4. Επομενως για ποιο πραγμα μιλαμε.Ελα,4αρα και καληνυχτα Ορεστακο..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε μλκ πασχερν μπορω να βρω πουθενα ολο τον αγωνα? Τον εβαλε κανεις στο rapidshare? Για ψαξε λιγο εσυ που εισαι μαφια. Αντε γιατι δεν αντεχω αλλο. Τα γκολ τα εχω δει στο youtube ,αλλα αυτο που θελω να ξανακουσω ειναι τα συνθηματα για τον Γκουμα. Ειχα πεσει κατω απο τα γελια λεμεΤον εψαχνα κι εγω αλλα δε βρηκα τπτ..και τωρα που ειδα ακομα τπτ.Αμα τον βρεις στειλτον στον ορεστη μαζι με κολυβα και προσφορο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε διαφωνω οτι ξερεις κατι απο μπαλα.Αλλα ειπαμε: 4-0 ειτε σ αρεσει ειτε οχι τοσο εγραψε. Και χωρις τη μιση μου ομαδα.Επισης μιλαμε για 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα που σε ειχα οθωμανικο οχι για 3 ή 4. Επομενως για ποιο πραγμα μιλαμε.Ελα,4αρα και καληνυχτα Ορεστακο..Οσον αφορα την μιση ομαδα, ειχα μεσα περισσοτερες ρεζερβες απο σενα και αποδειχτηκαν και καθοριστικοτατες. (Σεριτς / Γκολινοβιτς , Παλταδοπουλος )
Εγω υπολογιζω και τα 30 αυτα λεπτα χωρις να ξεχναω τα υπολοιπο 90+60 ομως.
Αντε παω για διαβασμα τωρα... -
Μερικα φυντανακια βαζελακια...
Εχω και γαυρους αλλα δε με συμφερει και δεν τους βαζω...
-
Δε διαφωνω οτι ξερεις κατι απο μπαλα.Αλλα ειπαμε: 4-0 ειτε σ αρεσει ειτε οχι τοσο εγραψε. Και χωρις τη μιση μου ομαδα.Επισης μιλαμε για 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα που σε ειχα οθωμανικο οχι για 3 ή 4. Επομενως για ποιο πραγμα μιλαμε.Ελα,4αρα και καληνυχτα Ορεστακο..
Οσον αφορα την μιση ομαδα, ειχα μεσα περισσοτερες ρεζερβες απο σενα και αποδειχτηκαν και καθοριστικοτατες. (Σεριτς / Γκολινοβιτς , Παλταδοπουλος )
Εγω υπολογιζω και τα 30 αυτα λεπτα χωρις να ξεχναω τα υπολοιπο 90+60 ομως.
Αντε παω για διαβασμα τωρα...καλα ειπαμε το επιχειρημα ειναι ενα: 4-0.
Αντε καλο διαβασμα,τι δινεις; Κολυβα Ι ;
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
καλα ειπαμε το επιχειρημα ειναι ενα: 4-0.Αντε καλο διαβασμα,τι δινεις; Κολυβα Ι ;
Κατι χειροτερο...γι'αυτο δεν εχω αλλο χρονο για χασιμο.
Αντε συνεχισε να πανηγυριζεις ανακουφισμενος που ο Γκαλινοβιτς και ο Σεριτς ανεστησαν την μετρια ομαδα σου -
καλα ειπαμε το επιχειρημα ειναι ενα: 4-0.
Αντε συνεχισε να πανηγυριζεις ανακουφισμενος που ο Γκαλινοβιτς και ο Σεριτς αναστησανε την μετρια ομαδα σουΑμα εσυ εχεις μλκς κι εγω παιχταραδες τα ρεστα να τα ζητησεις απ την ομαδα σου οχι απο μενα.. Αντε περαστικα και καλο διαβασμα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μερικα φυντανακια βαζελακια...
Εχω και γαυρους αλλα δε με συμφερει και δεν τους βαζω...
Αυτοί είναι οπαδοί της Ομόνιας Λευκωσίας pasxo.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε συνεχισε να πανηγυριζεις ανακουφισμενος που ο Γκαλινοβιτς και ο Σεριτς αναστησανε την μετρια ομαδα σουΑμα εσυ εχεις μλκς κι εγω παιχταραδες τα ρεστα να τα ζητησεις απ την ομαδα σου οχι απο μενα.. Αντε περαστικα και καλο διαβασμα.
Kαι εσυ εχεις μαλακες και εγω παιχταραδες. Μονο που οι δικοι σου προχθες ξεκωλώθηκαν (Νουνιες - Λουα Λουα) ενω οι δικοι μου απλα εκαναν το καθηκον τους. Αλλα ειπαμε να μην μιλαμε σαν 'καφροι του καναπε' αλλα να βλεπουμε 'μπαλα'
-
Kαι εσυ εχεις μαλακες και εγω παιχταραδες. Μονο που οι δικοι σου προχθες ξεκωλώθηκαν (Νουνιες - Λουα Λουα) ενω οι δικοι μου απλα εκαναν το καθηκον τους. Αλλα ειπαμε να μην μιλαμε σαν 'καφροι του καναπε' αλλα να βλεπουμε 'μπαλα'
μλκς οι Λουα λουα και νουνιες; Και τωρα μιλαμε για μπαλα;Ελα ρε συ.Δες σε παρακαλω τα μπατζετ μας κι ασε τα αλλα,το σκορ εγραψε 4-0 ενω θα μπορουσε να γραψει και 8-0.Οποτε η διαφορα μας ειναι σ αυτα τα επιπεδα για φετος.Τελος λεμε.Δε θα συμφωνησουμε.Σημασια εχει οτι αποδεικνυεται οτι εχω δικιο αμα κοιταξεις αυτο:
pjathan σα να εχεις δικιο,λαθος εκανα.Αυτο παντως μου φαινεται ακομα πιο τραγικο..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--