-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Της προκοπης ηταν το aygo ή το ignis που οδηγουσες?Όταν σε έραψα με το aygo στον καρέα δεν σε είδα να μιλάς όμως..
-
Πασχιζεις
-
Κάτι περί Εθνικής θυμάμαι...
Υ.Γ. Σημασία έχει και το τι αμάξια έχει διαλύσει
-
ΠασχιζειςΤο χοντραίνεις, εγώ κάνω χαβαλέ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Της προκοπης ηταν το aygo ή το ignis που οδηγουσες?
Όταν σε έραψα με το aygo στον καρέα δεν σε είδα να μιλάς όμως..
Ώπα, ωπα, ξέρω ότι χαλάω το thread, αλλά αγαπητέ σκύλε αν όχι σε πέρασε, αλλά κατάφερε έστω και να μένει κοντά σου με Aygo και συ με Rallye βάψτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα με σένα μέσα
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ας προσέχαμε, να παίζαμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά για να κερδίσουμε. Δίκαια λοιπόν κερδίζει ο Ολυμπιακός.
Από την άλλη, όποιος Ολυμπιακός πιστεύει ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος.
Για πες την πραγματική εικόνα ;
Σόρυ, απλά το είδα λιγάκι αργά.
Ο ΟΛυμπιακός ήταν καλύτερος, ουδεμία αντίρρηση αλλά δε νομίζω ότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν για τέσσερα γκολ. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζεις με την 'εικόνα', αλλά με το αν μπορείς να βάλεις τη μπάλα στο πλεκτό, οπότε οι δικαιολογίες δε μου αρέσουν καθόλου.
Σχετικά με το παλικάρι που σκοτώθηκε, όπως και με τον Φιλόπουλο πέρσι, δεν μπορώ να εκφέρω καμμία γνώμη, καθώς είμαι τελείως άσχετος με τα συνδεσμιακά, και φυσικά δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ όρεξη να μάθω.
Ωστόσο, θεωρώ απολύτως ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ να μπλέξεις καν σε καυγά για κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα παιχνίδι. Δηλαδή, για να το κάνω πιο λιανά, στ' @@ μας κιόλας αν κερδίσουμε η αν χάσουμε στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τάβλι ή στο επι κοντώ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Της προκοπης ηταν το aygo ή το ignis που οδηγουσες?
Όταν σε έραψα με το aygo στον καρέα δεν σε είδα να μιλάς όμως..
Ώπα, ωπα, ξέρω ότι χαλάω το thread, αλλά αγαπητέ σκύλε αν όχι σε πέρασε, αλλά κατάφερε έστω και να μένει κοντά σου με Aygo και συ με Rallye βάψτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα με σένα μέσα
Προφυλακτήρες τον πήγαινα στις στροφές.. Ντάξει, στις ευθείες με ισοπέδωνε αλλά στις στροφές τον μάζευα..
-
Αν θυμαμαι καλα δουλευεις σε τραπεζα....να μας πεις σε ποια, να παρουμε μετοχες...με τετοια παραγωγηκοτητα, θα εχει πολλα κερδη φετος!κι όμως, έχουνε τεράστια αύξηση σε σχέση με πέρσι και τη μεγαλύτερη κερδοφορία από όλες....
Νταξ' το ότι γίνεται χαβαλές δε σημαίνει ότι δεν παράγουμε... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σόρυ, απλά το είδα λιγάκι αργά.
Ο ΟΛυμπιακός ήταν καλύτερος, ουδεμία αντίρρηση αλλά δε νομίζω ότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν για τέσσερα γκολ. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζεις με την 'εικόνα', αλλά με το αν μπορείς να βάλεις τη μπάλα στο πλεκτό, οπότε οι δικαιολογίες δε μου αρέσουν καθόλου.
Προφανως το δικο μου σχολιο δεν το ειδες προφανως αλλα ξαναρωταω:Μετα το 60 το παιχνιδι το ειδες ή εκλεισες την τβ;Παιζει κι αυτο το ενδεχομενο.Απο κει και μετα το σκορ επρεπε να τελειωσει με ενα μετριοπαθες 6-0 και αν εμπαιναν ολες οι ευκαιριες που ειχα ενα 9-0.Νταξ υπερβολικο μεν αλλα οχι και να μου λες οτι δεν αξιζε για 4.. Ημαρτον για ποδοσφαιρο μιλαμε οχι για ξιφασκια,ιππασια ή ταβλι.
Τεσπα με ενα 4-0 δε βρισκω το λογο να μιλαμε ΚΑΝ.Επομενως καλη ειναι η τακτικη των GTI_,Redline.bujinkan κλπ που προς τιμην τους δε βγαινουν να πουν κατι.Προς τιμην τους γιατι ειναι βαζελοι,οποτε ΑΥΤΟ τους αξιζει.Αντε παιδια εμαθα πολλοι θα πανε στο γηπεδο την Κυριακη για να σκισουν τα διαρκειας τους.Αντε ποιος εχει σειρα; -
Εμπνευσμενο και το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη...
Και πολυ ωραια μας τα λεει ο Βαρδινοσοφερ στο τελος...
-
η ΠΡΑΣΙΝΗ από όσο ξέρω είναι του υιού Γιαννακόπουλου...
-
Που να βγάλει εφημερίδα και ο Βγενόπουλος....
-
Σε 17 χρόνια που θα γιορτάζει και ο γαύρος την 100ετία του θα του ρίξουμε κι εμείς μια 4άρα για να του τη σπάσουμε.
Οπότε υπομονή: 16 χρόνια και 11,5 μήνες έμειναν
-
Να το βάλω στα ανέκδοτα ή να μην το βάλω?
-
Το έλαβα με email:
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άλλαξε όνομα!
Λέγεται πλέον....Χοσέ Τεσσέϊρο!
-
κακίες
πάλι καλά που έχουμε και το μπάσκετ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κάτι περί Εθνικής θυμάμαι...Υ.Γ. Σημασία έχει και το τι αμάξια έχει διαλύσει
κοπρε στην εθνικη δεν εχεις μετοχες?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το έλαβα με email:Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άλλαξε όνομα!
Λέγεται πλέον....Χοσέ Τεσσέϊρο!
Tesir Takis.
-
Τούρκος?!
-
Οθωμανός.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--