-
εγω πιστευω πως στο βαθος βλεπει την αγορα της ΠΑΕ, κατι σαν δουρειος ιππος. Αλλα ας μπει πρωτα στο μετοχικο κεφαλαιο και μετα βλεπουμε.
Δεν υπαρχει αλλη λυση, δεν γινεται ενα ραλιαρικο βουτυροπαιδο και οι γκοτζοι να κανουν κουμαντο σε μια ομαδα με τετοια ιστορια. Οψομεθα λοιπον
καλο θαναι μερικοι να μην γμανε τις συζητησεις πετωντας ειρωνικα σχολια και αριθμους. Γιατι αμα ειναι ετσι, να αρχισω και εγω τις μ@λ@κιες
-
Mα σοβαρά τώρα... θες να ασχοληθούμε σοβαρά με την Ένωση Κεντρώων Παναθηναϊκού? Ούτε εσείς δε θα έπρεπε να ασχολείστε, είναι φως-φανάρι, ο τύπος πάει να κάνει λαμογιά.
-
Αν σκοπεύει να αγοράσει τον παναθηναικό από τους βαρδινογιάννηδες, τότε όλα καλά...
-
εγω απευθηνομαι γενικα στους οπαδους του φορουμ, δεν εβαλα κανεναν με το ζορι να ασχοληθει μετα τεκτενομενα. Αλλα δεν θα ανεχτω εκει που μιλαω ο αλλος (akaliptosZR και οποιοσδηποτε αλλος) να πεταει σποντες και λαλακιες. Και ουτε ειμαι ο μονος που δεν θα το ανεχοταν
Και να σου πω και κατι, απο τον καρκινο του χουντικου βαρδινογιαννη 30 χρονια, δεν θα υπαρξει μεγαλυτερη λαμογια. Οποτε βλεπουμε
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ
ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΑνακοινώνεται ότι με πρωτοβουλία φιλάθλων και παλαιών αθλητών του Παναθηναϊκού και με συντονιστή τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο δρομολογήθηκε η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” με όραμα έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία.
...................................................................
URL άρθρου: http://www.euro2day.gr/articles/148870/Κάτι έγραφαν ορισμένοι στο θέμα για το Χρηματιστήριο περί 'οράματος του Ανδρέα'.
Αυτό κι αν είναι όραμα, να πάρει τη βιτρίνα της πιο πλούσιας (ή μιας από τις πιο πλούσιες) οικογένειες της Ελλάδας και να την κάνει από Κατράντζος Σπορ -> Notos Home Galleries. -
Και να σου πω και κατι, απο τον καρκινο του χουντικου βαρδινογιαννη 30 χρονια, δεν θα υπαρξει μεγαλυτερη λαμογια. Οποτε βλεπουμεΑυτό όντως.
-
εγω πιστευω πως στο βαθος βλεπει την αγορα της ΠΑΕ, κατι σαν δουρειος ιππος. Αλλα ας μπει πρωτα στο μετοχικο κεφαλαιο και μετα βλεπουμε.Δεν υπαρχει αλλη λυση, δεν γινεται ενα ραλιαρικο βουτυροπαιδο και οι γκοτζοι να κανουν κουμαντο σε μια ομαδα με τετοια ιστορια. Οψομεθα λοιπον
καλο θαναι μερικοι να μην γμανε τις συζητησεις πετωντας ειρωνικα σχολια και αριθμους. Γιατι αμα ειναι ετσι, να αρχισω και εγω τις μ@λ@κιες
Γαργαρα τρισμεγιστη τα νουμερακια απο πανω σου φιλε μου.. εχεις χασει με 4αρα και μιλας για βγαινοπουλο.Πες μας και για το οτι το Καραισκακη δεν ειναι του Ολυμπιακου,να δεσει το πραμα.Κι επειδη μερικοι ακομα δεν πηραν χαμπαρι τι εγινε χτες,ας ξαναβαλω ενα megapost αν και πολλοι απ αυτους που περιλαμβανονται μεσα ακομα δεν εχουν βγει για πρωι απο την ΤΡΥΠΑ τους.
Ειμαι ευγνωμων που μου χαρισες το Χ σημερα και δεν μου πηρες τα σωβρακα
Σε ευχαριστω φιλευσπλαχνε ολυμπιακε που δεν μου εριξες [b]4-6 γκολ αλλα με αφησες και εμενα τον αμπαλο να χαρω λιγο [/b]PS2:Πιστευα οτι επιτελους βρηκα ενα σοβαρο γαυρο.Ποσο εσφαλα ομως
Παρακαλω,στα εριξα με το τσουβαλι σημερα,δε σου χαλαω χατιρια βλεπεις..
Το ps2 (οχι το πλειστεισον ) δεν το χα δει.Νo problem αν το πιστευεις..
Αν είχατε παίξει λίγη μπάλα θα καταλαβαίνατε πως ο γαύρος σήμερα μας χαρίστηκε. Άσχετοι, ε άσχετοι.
Μαθαινεις σιγα σιγα...μπραβο,αν και εχεις ακομα γολγοθα.Σε πιστευω ομως..
Πολυ κακος ο Παναθηναικος.....ουτε ευκαιρια δεν εκανε
Τα παραλες,εκανε 1.
Μακάρι να τα καταφέρω στο κύπελλο διότι μετά θα παίζω μόνος μου στο θεσμό.
Σορρυ πατριδα που σε στενοχωρω,δεν ξερω αν το εμαθες αλλα τον ηπιες με 4...
**Δεν πειραζει, αυτοι που βγαιναν ολη την εβδομαδα και λεγαν θα μας ριξουν 4αρα αντε να πανε για υπνο τωρα.**Ο μονος που τολμησα να κανω προβλεψεις ημουν εγω......ολοι οι υπολοιποι (γαυροι κυριως) επειδη δεν γνωριζουν απο μπαλα σχολιαζουν εκ του αποτελεσματος και με οπαδικα κριτηρια.
Μα τελικα οντως φαινεται οτι ξερεις... Εβγαινα και το λεγα και ηρθε η 4αρα σου πακετο για το σπιτι χωρις εξοδα αποστολης.Καλοφορετη η 4αρα σου λοιπον.
pasxo.....ποσα θα μας ριχνατε?
4 νομιζω ειχα πει..δε σου εφτασαν λες;
Η ουσια ειναι οτι ο Παναθηναικος επαιξε πολυ καλυτερα απο τον Ολυμπιακο.
Ο Πεσειρο ξεβρακωσε τον Λεμονη.
Και στεκομαι σε ολους τους συμφορουμιστες Ολυμπιακους που η ομαδα τους δεν τους εκανε το χατιρι να μας ριξει 4 οπως λεγανε πριν το ματς....Αντε παλι δε με πιστευεις...βρε 4αρα λεμε σου εριξα λεμε.Μην μπερδευεσαι,δεν ηρθε παραπανω ευτυχως για σενα...
Ο pasxos πηγε για νανι? Πωπω βαρυ που θα ειναι το παπλωμα εεε?
Αντε καληνυχτα σε ολουςΕσυ μαλλον πηγες για νανι...
έρχεται και η Τετάρτη...
Προφητικα τα λογια σου... Πμ τα νουμερα του τζοκερ..
- Πόσα γκολ έβαλε σήμερα ο Μέγας Κοβάσεβιτς γιατί δεν θυμάμαι;
Από άλλο πλανήτη ο Γκαλέτι, συγκινητικός ο Αλλού Αλλού Φαν Πάρκ.
Πλάκα είχε και σήμερα, έχει γούστο να βουλώνεις στοματάκια λαλίστατα.
- Οι δυο απο τους 3 σε φιλοδωρησαν καλα στην 4αρα σου... Ηθελες κι εσυ παραπανω ε; Don't worry next time...
Στο υγ σου οντως εχεις δικιο,βιαστηκες να βγαλεις γλωσσα και τωρα κρυβεται καπου σκοτεινα...
Αμα θελετε να κοροιδευομαστε, κοροιδευτειτε μονοι σας.
Ποσο δικιο εχεις.Φανταζομαι μιλας στους βαζελους.Αμ σας το λεω,καντε παραπονα στον σοφερ και πορεια στην παιανια..
#προς μιζερους βαζελους: καταλαβατε τωρα οτι η ομαδα ειναι πολυ καλη; Καταλαβατε οτι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τα κωλοχωρια της Σουπερλιγκ; Μια αδυναμια εχει η ομαδα: δεν μπορει να διασπασει τις αμυνες με 11 παικτες. Και επειδη πλην Ολυμπιακου και ΑΕΚ ολες οι αλλες ομαδες ειναι κωλοχωρια, γαιυτο και δεν προκειτε να παρουμε πρωταθλημα.
Κι εσυ βιαστηκες...Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα σημερα επαθες μια μινι Ριζουπολη,κοινως σε ξεβρακωσα και ασελγησα επανειλημμενα.
**Οπως και καποιοι απο εσας ολη την εβδομαδα μιλαγατε για 4ρες και 5ρες **οτι θα φαμε και τελικα ειστε τυχεροι που πηρατε την ισσοπαλια.
Παλι μεσα επεσες... Ρε αν δε με πιστευεις ρωτα να δεις ποσο τελειωσε.λες να κανω εγω λαθος και να φαγες μονοτβια;
Παραμύθια ήταν δηλαδή το πέτσινο γκολ σας? Μάιστα...
Και μη μου πείτε οτι δεν ήταν μούφα, με τόσο πετσί γυαλίζουμε τα μισά αυτοκίνητα του φόρουμ...
Σωπα σωπα , μην κλαις, σκουπισε τα δακρυα σου.......εγω σου λεω βαλαμε τρια πετσινα γκολ....εσυ ανυπαρκτε τι εκανες?
4αρα.Δε σου φτανει ρε συ,με εχεις μπερδεψει τελικα...
Παντως ο Πεσειρο μου φαινεται απιστευτος γνωστης του ποδοσφαιρου!
Συμφωνω,μονο να του πει καποιος οτι με 3 επιθετικους και ντοι χαφ δεν κερδιζονται ευκολα τα ματς,αντιθετως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να χασεις.Αμα ηταν ετσι θα παιζαμε με 7 επιθετικους 1 κεντρωο 1 αμυνα και 1 μπαλαντερ σ αυτα τα δυο...
Eσύ γιατί βγήκες από το λαγούμι σου?
Δεν θα σου απαντήσω γιατί σε λυπάμαι.. Περίμενες εχθές να δεις την υπερομάδα σου με το budget των τρις να διαλύει τον 'πανθρακικό'
Παρασπονδια που βαζω μεσα quote kid αλλα δες λιγο τα μαυρα..ε αυτο εγινε.. Σορρυ ρε συ...
Ντρεπομαι για την ομαδα μου, με αριθμητικη υπεροχη, με τη διαιτησια δικια μου, τον Ολυμπιακο να μην ασχολειτε με το ματς. Καλυτερα να μην γινοταν ποτε αυτο το ματς χθες.
Αν ημουν βαζελος το ιδιο θα ελεγα... 25 χρονια ειχες να χασεις ετσι...
Να δούμε ποιος θα κρύβεται την Τετάρτη..
Ποιος ποιος ποιος; 2η παρασπονδια..ε οχι και quote του kid...
ρίξε μου - εάν μπορείς - τρία , τέσσερα γκολάκια να το βουλώσω και να θαυμάσω το κλέος σας.
Μας ζαλίσατε τον έρωτα επί τουλάχιστον 15 ημέρες προ 13/01/2008 με τα γνωστά γαβροτροπάρια περί σεξ, γκολ και επίδειξη ισχύος της ευρωθρυλάρας, μας τα ζαλίζετε και τώρα (φταίει ο διαιτητής, φταίει η απουσία του ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ Ιεροκλή Στολτίδη κλπ)
Εν όψει Τετάρτης τώρα, το παιχνίδι θα είναι σαφώς πιο δύσκολο και με μεγαλύτερη ένταση (το φιλοθεάμον ευγενές κοινό θα κάνει σαφώς πιο αισθητή την παρουσία του ). Αν ο Παναθηναικός ωστόσο παίξει όπως γνωρίζει (και δεν κάνει επιπόλαια δωράκια) πιστεύω ότι θα καταφέρει αυτό που άξιζε να καταφέρει και χθες. Πόσο άτυχος πλέον;:(
σεξ,γκολ και επιδειξη ισχυος.Καλυτερα να μασας παρα να γραφεις...
Τσωπα τσωπα...μην κλαις βρε... Το πετυχες αυτο που ηθελες..4αρα και απο παντου,υπο οποια γωνια θες και σε οποια σταση προτιμας.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ???
Δυστυχώς αυτό που διάβασες λέει ότι έκανε.
Κουράγιο.
Φυσικά όταν γίνει καλά ο Ιεροκλής και περάσετε δύο χεράκια την Τσέλσυ μέσα έξω, όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο. Μέχρι τότε όμως καλό λούσιμο.
Λουσιμο;Ultrex δοκιμασες;Γιατι σου χουν μεινει κατι φλοκια απ αυτα που εφαγες το βραδυ... Δοκιμασε το παντως,ειναι 4 σε 0,αποτελεσματικοτατο..
Αν κερδίσουμε εμείς θα επιβεβαιώσουμε την ανωτερώτητα μας ως σύνολο όπως τουλάχιστον δείξαμε την Κυριακή. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός μπορείτε κάλλιστα να υποστηρίξετε ότι το κυριακάτικο ντέρμπυ και η απόδοση των ομάδων ήταν τυχαία. Υπομονή λοιπόν!
Πατριδα με εξαιρεση την πρωτη προταση,σωστα τα λες...αλλα ποιος σ ακουει;Μηπως να αφηνες σιγα σιγα κι εσυ το ποδοσφαιρο να στραφεις στο μπασκετ;Ειπαμε στο μεγαλυτερο αθλημα η μεγαλυτερη ομαδα ειναι του Πειραια.Να αλλαξει δε γινεται.
Τελοσπάντων, ας κερδίσετε με το καλό την Τετάρτη, γιατί δεν μου αρέσουν τα μπερδεμένα.
Χατιρια δε χαλαμε γιατι ειμαστε καλοι ανθρωποι.Αλλα αμα ειναι να κανουμε κατι να το κανουμε σωστα.4αρα λοιπον και σεξ,βια,τελειωμα οπου θες και τα σχετικα και περαστικα..
pasxos
Αρχής γενομένης από αύριο μετά το τέλος του παιχνιδιού (μάλλον δεν θα αντέξω να το δω όλο ) ο Βαο και όλοι οι ποντικολαγοί θα κρυφτούμε εκεί που ανήκουμε να εορτάσουμε σιωπηλά τα 100 ροζ χρόνια μας.
Επομένως μην ανησυχείς.
Η φυσική τάξη των πραγμάτων θα αποκασταθεί.
no comment.
Παπ, Σάλπι και Ν'Ντόι, ωχ ωχ ωχ..
Kαποιος εκλ@σε 2 μαντρες @@.Παρακαλω να βγει εξω γιατι βρωμισαμε.
btw, ποτε απεδειξε εμπρακτα ο κακος οτι ειναι παναθηναικος;
Ασχετο μιας και σημερα οπως και με την Αεκ επαιξε παρα πολυ καλα και μπραβο του,ο Κακος ηταν συνδεσμιτης στην Κερκυρα για χροοονια.Σου φτανει;Αν οχι δες το σημερινο παιχνιδι και παρηγορησου..
το βλεπω για ισοπαλια....
και η λυση στην Λεωφορο.......
για να δουμε θα πεσω μεσα στην προβλεψηΝα μας πεις την Κυριακη τιποτα για Προπο...
αυτή ειναι η διαφορά τους από εμάς...3 ευκαιρίες του κώλου 3 γκολ...
εμείος προχθές κοιμάμασταν. Ελπίζω να μην φαμε κι
αλλαΕλα δεν εχεις παραπονο.1 ακομα μονο εφαγες...
αμα εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση της ομαδας σου οκ παω πασο
υπερ....οχι λιγο..υπερ....επομενως τα βλεπω...
πραγματικά μαγική εικόνα όμως αυτό ειναι το ποδοσφαιρο.
Πατριδα παλι κανεις λαθος.Μαγικη εικονα στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ υπαρχει.-
Από την άλλη, όποιος Ολυμπιακός πιστεύει ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος.
Κατανοω οτι το γραφεις με πικρα της στιγμης αλλα αν δεις τις φασεις μετα το 60 θα καταλαβεις οτι ησουν και για αρκετα παραπανω αλλα επειδη στην μπαλα δε μπαινουν ολα και Κοβασεβιτς Λουα Λουα να εχεις,αντε να γινοταν 5-0.
Υγ:Ε οχι να κανω και quote του kid ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα.
- Πόσα γκολ έβαλε σήμερα ο Μέγας Κοβάσεβιτς γιατί δεν θυμάμαι;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Για γράφτε και κάτι έξυπνο και χιουμοριστικό για το παιδί που μαχαιρώθηκε στη Λούτσα.
ηθικός αυτουργός ποιός είναι;
ο πατέρας του νεκρού παιδιού κατηγόρησε τον Βαρδινογιάννη με την μνημειώδη φράση 'Μαμήστε τους'.
Μπορείς να του πεις ότι έχει άδικο;ρε δε πα να ταν και κορνερ...το κοντερ εγραψε
πόσο επίκαιρη είναι αυτή η δήλωση που έγινε πριν λίγες μόλις μέρες...
Ο Τζίγγερ είναι καραγκιόζης ολκής. Όπως άλλωστε και ο Πετράν avec ton papa ήτοι τον μπαρμπα Κόκαλη το μεγάλο. Θυμίζω τα περί κότες, πελάτες που έστειλαν τους Μουτζαχεντίν αλλαλάζοντες με ηγέτη τον Τάκη-Αγιατολάχ-Χομεϊνί στη Ριζούπολη.
Εγώ αυτό που θα ήθελα να θίξω είναι ότι λόγω της μαλακισμένης αυτής νοοτροπίας που αποτελεί χαρακτηριστικό αυτής της ενότητας ('Σου έκανα, σου έδειξα, σε μάμησα, είσαι πελάτης, είσαι η πόρνη μου, είσαι το ένα το άλλο') έχουμε θρηνήσει τόσα θύματα κατά καιρούς. Όχι δεν λέω ότι από εδώ προωθείται η τάση για δολοφονία ανθρώπων αλλά καλλιεργείται αυτή η μαλακία.
Και ερωτώ: ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;- Γιατί είναι μαλάκας ο Τζίγγερ.
- Γιατί είναι μαλάκας ο Πετράκης.
- Γιατί ο Γκούμας που έκανε δηλώσεις την Κυριακή περί 5άρας και χτες έβαλε τις πλερέζες θα πάρει τα ωραία του εκατομμυριάκια.
- Γιατί ο μυτόγκας ο Παπαδόπουλος που έχασε το πέναλτυ την Κυριακή θα συνεχίσει επίσης να μαζεύει τα εκατομμυριάκια του.
Με λίγα λόγια...
ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.Κάθεστε όλοι οι Παναθηναϊκοί και υπερασπίζεστε την τιμή του Τριφυλλιού... Αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι (στο ποδόσφαιρο τουλάχιστον) είναι ένας ΜΑΛΑΚΑΣ ήτοι ο Τζίγγερ. Άρα κάθεστε και τσακώνεστε υπέρ ενός μαλάκα. Μπράβο σας.
Και αντίστοιχα οι Ολυμπιακοί πέφτετε στη φωτιά για τον άλλο το λωποδύτη τον Κόκκαλη και το σόι του. Έβγαινε ο Τσουκαλάς και στρατολογούσε-φανάτιζε παιδάκια και αντί σαν αντίδραση (οι ορθά σκεπτόμενοι φίλαθλοι) να κάνουν αποχή και να μην πηγαίνουν γήπεδο έτρεχαν να σκάσουν 60 φράγκα για να πάρουν το πιστοποιητικό της μαλακίας και να το μοστράρουν στους βάζελους φίλους τους με τη σχετική καζούρα περί πρωταθλημάτων.
Ένα τελευταίο θα πω και όποιος έχει μυαλό θα το καταλάβει.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΤΖΟΛΕ, ΕΝΑ ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΕΝΑΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
ΥΓ: Εγώ είμαι Παναθηναϊκός (τύποις) και κατά καιρούς έχω γράψει και εδώ και στο μπάσκετ για λίγη πλακίτσα, καζούρα, λέμε και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα κλπ. Έχω πάει σε αγώνα ποδοσφαίρου ΜΙΑ φορά και σε αγώνα μπάσκετ 3-4 (επειδή μου αρέσει σαν άθλημα). Όταν πέφτω σε ποδοσφαιροκούβεντο επιπέδου 'τι σου έκανα και τι μου έκανες' απλά την κάνω με ελαφρά γιατί έχω ενηλικιωθεί εδώ και καιρό.
-
Αίτημα προς mods και τη διεύθυνση του περιοδικού:
Ας αλλάξει προσωρινά το 4τροχοί....
Δημιουργεί άσχημους συνειρμούς στους βάζελους-χρήστες του φόρουμ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Εγώ είμαι Παναθηναϊκός (τύποις) και κατά καιρούς έχω γράψει και εδώ και στο μπάσκετ για λίγη πλακίτσα, καζούρα, λέμε και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα κλπ. Έχω πάει σε αγώνα ποδοσφαίρου ΜΙΑ φορά και σε αγώνα μπάσκετ 3-4 (επειδή μου αρέσει σαν άθλημα). Όταν πέφτω σε ποδοσφαιροκούβεντο επιπέδου 'τι σου έκανα και τι μου έκανες' απλά την κάνω με ελαφρά γιατί έχω ενηλικιωθεί εδώ και καιρό.Σχαρτηρια!Μπραβο φιλε,αλλα οσα λες αποψη σου,σεβαστη,καθολου αποδεκτη απο την αλλη.καλη σου μερα και σε καλη μερια η ταριφα.
-
ξερεις κατι πασχο; Βασικα χεστηκα που εχασα 4-0. Απλα ειχατε 5-6 κλασσικες ευκαιριες, και τις 4 τις μετουσιωσατε σε γκολ. Αυτο ηταν ολο το χτεσινο ματς. Ουτε μπαλαρα παιξατε, ουτε Ρεαλ Μαδριτης ειστε, και ουτε θα κατσω να λυπαμαι τον εαυτο μου και να μοιρολογαω, και ουτε θα κρυφτω σε τρυπακια
Και αν δε με πιστευεις εμενα που σου λεω, θα στο πει και ο ντρογμπα, ο σεβσενκο, ο μπαλλακ και ο τερρυ. Αλλα ξεχασα, εσεις εχετε καλυτερους συμφωνα με τον Χριστογλου, τον Χελακη και ολον τον εγκριτο αθλητικο τυπο
-
Φίλε μου εγώ προσωπικά θα κάτσω να στεναχωρηθώ αν δεν μου πάει κάτι καλά στην προσωπική μου ζωή. Εγώ τουλάχιστον ΧΕΣΤΗΚΑ που έχασε ο Παναθηναϊκός χτες.
Ναι ΟΚ εννοείται πως περιμένω να ακούσω καζούρα για την ομάδα αλλά από εκεί και πέρα να κάτσω να στεναχωρηθώ; Είμαστε καλά; Εδώ δεν θα στεναχωρηθεί ο Σαλπιγγίδης πχ που ήταν χτες με το κοντοβράκι στο γήπεδο και θα κάτσω να στεναχωρηθώ εγώ που δεν παίρνω και τα φράγκα του;
Η αντίδραση μου αυτή είχε να κάνει με το θάνατο του παιδιού και το θεωρώ τραγικό να μη σας αγγίζει. Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι παρόμοια φάση καζούρας που επικρατεί εδώ υπάρχει και έξω σε όλο τον κόσμο. Μόνο που εκεί υπάρχουν και τα πολύ χαμένα κορμιά και τα πρεζόνια που θα φτάσουν στο σημείο να σκοτώσουν. -
ξερεις κατι πασχο; Βασικα χεστηκα που εχασα 4-0. Απλα ειχατε 5-6 κλασσικες ευκαιριες, και τις 4 τις μετουσιωσατε σε γκολ. Αυτο ηταν ολο το χτεσινο ματς. Ουτε μπαλαρα παιξατε, ουτε Ρεαλ Μαδριτης ειστε, και ουτε θα κατσω να λυπαμαι τον εαυτο μου και να μοιρολογαω, και ουτε θα κρυφτω σε τρυπακιαΚαι αν δε με πιστευεις εμενα που σου λεω, θα στο πει και ο ντρογμπα, ο σεβσενκο, ο μπαλλακ και ο τερρυ. Αλλα ξεχασα, εσεις εχετε καλυτερους συμφωνα με τον Χριστογλου, τον Χελακη και ολον τον εγκριτο αθλητικο τυπο
κλασσικος βαζελος πελατης
ρε τί ομαδα ειστε τελικα; παναθηναικος, γιουβεντους, ή τσελσι;
αντε και σου λεω τρωμε 24 γκολ απ'την τσελσι.
και λοιπον;παλι πελατης μας θα εισαι, παλι 4αρες θα τρως απο εμας, παλι θα ειμαι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα και παλι θα κρυβεστε πισω απ'το δαχτυλο σας αντι να κοιτατε τα χαλια σας
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Αίτημα προς mods και τη διεύθυνση του περιοδικού:Ας αλλάξει προσωρινά το 4τροχοί....
Δημιουργεί άσχημους συνειρμούς στους βάζελους-χρήστες του φόρουμ...
χα χα....
.....και υστερα ηρθαν τα ...χιονια -
ξερεις κατι πασχο; Βασικα χεστηκα που εχασα 4-0. Απλα ειχατε 5-6 κλασσικες ευκαιριες, και τις 4 τις μετουσιωσατε σε γκολ. Αυτο ηταν ολο το χτεσινο ματς. Ουτε μπαλαρα παιξατε, ουτε Ρεαλ Μαδριτης ειστε, και ουτε θα κατσω να λυπαμαι τον εαυτο μου και να μοιρολογαω, και ουτε θα κρυφτω σε τρυπακιαΚαι αν δε με πιστευεις εμενα που σου λεω, θα στο πει και ο ντρογμπα, ο σεβσενκο, ο μπαλλακ και ο τερρυ. Αλλα ξεχασα, εσεις εχετε καλυτερους συμφωνα με τον Χριστογλου, τον Χελακη και ολον τον εγκριτο αθλητικο τυπο
Πολυ αποπροσανατολισμος πεφτει στο ποστ σου.. Οχι μονο σε πειραζει που εφαγες 4αρα ενω ησουν για 7αρα (ακου 5-6 ευκαιριες μονο.. ) αλλα σε τσουζει κιολας και σε καιει που εχασες με τετοιο τροπο. Και φυσικα καλα κανεις και δε μιλας για τον αγωνα,γιατι αλλωστε,ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; Με 4-0 λιγα θα εχεις φανταζομαι.Γι αυτο και απο τωρα κλασσικα θα προσευχεστε 3 φορες την ημερα στον Υψιστο να φαμε 8αρα απο την τσελσι.. Σημασια δεν εχει φιλε μου ποσα θα φαω απο την τσελσι.Σημασια εχει οτι σε ΤΑΠΕΙΝΩΣΑ και σε ΞΕΦΤΥΛΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ οποτε ο,τι και να λες σου βαραω την 4αρα και ληγει το πανηγυρι. Αν φαω 8 επισης απο την τσελσι εσυ θα μπορουσες να φας:8+4=12 μπαλακια.Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Περαστικα.
Υγ1:Αραγε το χτεσινο ηταν νεα Ριζουπολη;
Υγ2:Οι αγαπητοι RedLine,bujinkan,GTI_, (a)Balo κλπ λαγοι ακομα να ξυπνησουν ή εχουν κι αυτοι καλεσμενους πρωινιατικα; -
νταξει ειναι φανερο πως η μαλακια εδω μεσα πεφτει συννεφο, τουλαχιστον για μερικους. Αλλο πραγμα η καζουρα μαγκες και αλλο η βλακωδης κακοειθεια και το να μην μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι. Μετα μην απορειτε γιατι εχουμε νεκρους φιλοπουλους και σπασμενα κεφαλια
Τα χαλια μου παντως τα ξερω σκυε. Εσεις ομως δεν βλεπετε τα δικα σας, και οταν σας τα εμφανιζουν κοιτατε αλλου και τα βαζετε με αυτον που σας τα ειπε. Κλασσικη νοημοσυνη προβατου οπαδου-γαβρου, αν θες να απαντησω αναλογα
Καλω τους μοντς να βαλουνε λιγο ταξη, πριν το τοπικ γινει μπουρδελο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
8=4=122=5=άλφα=φως=φίατ=ολυμπιακός.
-
Μ@Λ@ΚΑ πασχερν δωσε μου 60 ευρο για την επισκεψη στον οφθαλμιατρο. Ολα σου τα ποστ ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο. Την μια κανεις quote 10 σελιδες,την αλλη βαζεις 1.000.000 emoticons.
Eλεος. Μην ασχολεισαι με τα βαζελια
ΓΡΑΨΕ ΑΠΛΑ 4-0
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η αντίδραση μου αυτή είχε να κάνει με το θάνατο του παιδιού και το θεωρώ τραγικό να μη σας αγγίζει. Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι παρόμοια φάση καζούρας που επικρατεί εδώ υπάρχει και έξω σε όλο τον κόσμο. Μόνο που εκεί υπάρχουν και τα πολύ χαμένα κορμιά και τα πρεζόνια που θα φτάσουν στο σημείο να σκοτώσουν.Και ποιος σου ειπε οτι δεν μας αγγιζει; Επειδη ο γραπτος λογος ειναι επικινδυνος και μπορει να υπαρξουν παρεξηγησεις δεν μιλαω για το παιδι που χαθηκε.
Αντιστοιχα ομως,γιατι μετα απο ενα ντερμπι βγαινεις να μας πεις οτι λυπασαι για το παιδι που χαθηκε και δεν βγαινεις στο Περι Αυτοκινησης στο Ελλαδα-Τροχαια Ατυχηματα καθε λιγο και λιγακι να στενοχωρηθεις για τους χαμενους στην ΕΟΑΠ;; Καταλαβαινεις τι θελω να πω.. Τα περι 'δεν μπορω να πιστεψω πως δε σας αγγιζει η απωλεια του παιδιου' τα θεωρω αφελη,σορρυ την αληθεια θελω να σου λεω.Αυτα.
-
νταξει ειναι φανερο πως η μαλακια εδω μεσα πεφτει συννεφο, τουλαχιστον για μερικους. Αλλο πραγμα η καζουρα μαγκες και αλλο η βλακωδης κακοειθεια και το να μην μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι. Μετα μην απορειτε γιατι εχουμε νεκρους φιλοπουλους και σπασμενα κεφαλιαΤα χαλια μου παντως τα ξερω σκυε. Εσεις ομως δεν βλεπετε τα δικα σας, και οταν σας τα εμφανιζουν κοιτατε αλλου και τα βαζετε με αυτον που σας τα ειπε. Κλασσικη νοημοσυνη προβατου οπαδου-γαβρου, αν θες να απαντησω αναλογα
Καλω τους μοντς να βαλουνε λιγο ταξη, πριν το τοπικ γινει μπουρδελο
4-0
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--