-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
οταν εισαι ατυχος...
οταν ο τερματοφυλακας σου χαριζει 2 γκολ...
οταν ο κεντρικος σου αμυντικος χαριζει ενα 3ο...
οταν δεν εχεις τον εγωισμο να παλεψεις να γυρισεις ενα ματς...
οταν δεν εχεις την συναισθηση οτι παιζεις σε εναν ιστορικο συλλογο...
τοτε τρως την 4αρα σου (και λιγα ηταν) και δινεις το δικαιωμα στον Πασχο και σε καθε γαυρο να πανηγυριζουν για την (μέτρια) ομαδα τους (και καλα κανουν).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
Μπραβο! Και λιγα λες που λες οτι τα 10 ηταν λιγα.ΕΥΓΕ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Βεντούζα τούρμπο! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
-
Α ρε μεγάλε Όσιμ, έφυγες και χάνεις τα καλύτερα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Για να καταλαβω... Εκτος της φασης του Σαλπι ποτε απειλησε ο Παο κι εγω το εχασα; Ο θρυλος ποσες φασεις για γκολ ειχε συνολικα; Για να μη λεμε κι οτι θεμε.....
Τεσπα, το ματς δεν αντεχει κριτικης, αρκει να μαζευτουνε οι δικοι μας γιατι εχει δυσκολο ματς στο Ηρακλειο.Δεν λεει κανεις οτι καναμε 10 ευκαιριες
Αυτο που λεμε ειναι οτι οσο πλασματικο ηταν το 1-1 προχτες αλλο τοσο ειναι και το σημερινο
Απλως σημερα ολα σας βγηκαν ενω σε μας δεν βγηκε τιποτα την κυριακηΑυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας μικρής και μιας μεγάλης ομάδας.
Δεν θυμάμαι να έλεγες τα ίδια όταν άρπαξες τα 4 από την Ρεάλ όμως..
Εμ βεβαια οτι μας συμφερει τοτε 4 ευκαιριες 4 γκολ η ρεαλ ΑΛΛΑ αδικο το αποτελεσμα
Εγω ειχα ριξει και 2 γκολακια εκτος εδρας με 10 παικτες.Σου ειπα και πριν.Αρπαξε την 4αρα σου που σε τσουζει ακαταπαυστα και καληνυχτα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:yawn:ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΕΣΥ. Α-Τ-Σ-Α-Λ-Ω-Μ-Α
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάτε καλά ρε? Συγκρίνετε την βούρτσα με την... τσατσάρα?
Ποιος υποτίμησε τη Ρεάλ και ποιος μίλησε μετά από 4άρα για αδικία?καλα ρε πλακα κανεις??????????
μετα τον αγωνα δεν ξεσκιστηκατε να λετε τι αδικο το αποτελεσμα δικαιο το χ,με 10 σβησατε τη ρεαλ κλπ κλπ????
Μην με τρελανεις γιατι τα γραφτα μενουν και βαριεμαι να ξεθαψω τα τοτε ποσταρισματα?
Ελεος δηλαδη -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Α ρε μεγάλε Όσιμ, έφυγες και χάνεις τα καλύτεραΜονο αυτο εχεις να πεις; Περιεργο...
Μην ξεχασω:Η 4αρα ηταν πλασματικη βεβαιως βεβαιως αμα βαλουμε και το δοκαρι και τα 3 τετ ατετ και ποσες ακομα ευκαιριες μετα το 3-0.
Αντε περαστικα σας βαζελες με τις ΡΟΖ φανελες.
Αυτο ηταν το δωρο του Ολυμπιακου για τα 100 χρονια ροζ ιστοριας του γκεοβαζελου.Αντε και του χρονου...
-
Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πτώμα και φέρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Χ στο Καραϊσκάκη, τότε....
Πρέπει να είσαι μετριοπαθής, γιατί...
ΑΝ τύχει να βγάλεις γλώσσα, το ίδιο πτώμα...
Τιμωρεί με 4 μπαλάκια. Ύβρις και τιμωρία.
-
ΡΕ ΠΑΣΧΟ ΑΣΧΕΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ .ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ?
ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΝΤΕΣΜΑ. 8-0 ΘΑ ΕΛΗΓΕ
-
Πάτε καλά ρε? Συγκρίνετε την βούρτσα με την... τσατσάρα?
Ποιος υποτίμησε τη Ρεάλ και ποιος μίλησε μετά από 4άρα για αδικία?καλα ρε πλακα κανεις??????????
μετα τον αγωνα δεν ξεσκιστηκατε να λετε τι αδικο το αποτελεσμα δικαιο το χ,με 10 σβησατε τη ρεαλ κλπ κλπ????
Μην με τρελανεις γιατι τα γραφτα μενουν και βαριεμαι να ξεθαψω τα τοτε ποσταρισματα?
Ελεος δηλαδηΡε συγκρινεις την βουρτσα μα την μπαντανοβουρτσα τωρα; Εγω εβαλα και δυο γκολ λεμεεεε και επαιζα και με 10 παικτες.Ελεος.Εχασ ατα κερατα μου δοκαρια τετ α τετ και ποσα αλλα και μιλας για πλασματικο σκορ.Παει σας χανουμε και σας και τον Κουκο...
-
ο οσφπ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον παο...απλα πραγματα!
τι 2 τι 4 το ιδιο ειναι...
απο την αλλη οι βαζελοι ας το συζητησουν το θεμα με τον τζιγκερ....καλα και τα ονειρα για πρωταθλημα αλλα να μαστε και προσγειωμενοι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πτώμα και φέρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Χ στο Καραϊσκάκη, τότε....Πρέπει να είσαι μετριοπαθής, γιατί...
ΑΝ τύχει να βγάλεις γλώσσα, το ίδιο πτώμα...
Τιμωρεί με 4 μπαλάκια. Ύβρις και τιμωρία.
+4-0!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΣΧΟ ΑΣΧΕΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ .ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ?ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΝΤΕΣΜΑ. 8-0 ΘΑ ΕΛΗΓΕ
Ρε μλκ με δουλευεις;Εδω και χωρις αυτους οι μισες ευκαιριες που εχασα να εμπαιναν θα εληγε 7-0. Και εχουν τα @@ οι γκει τωρα και βγαζουν γλωσσα παλι. Αυτα μονο στην Ελλαδα.
-
Δεν κοιμαμαι σημερα.
ΚΟΥΚ ΚΑΙ KRUS ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΠΟΤΟ ΚΑ-ΛΟΥΑ?
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ
-
Γιαννης Γκουμας δηλωσεις
Αυτον βαζουνε στα δυσκολα οπως ο Καραμανλης το αλλο καθυστερημενο τον Γιακουματο -
Αν κανετε καζουρα ολα οκ αν τα εννοειτε αυτα σοβαρα τοτε λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ξαναγραψω σε αυτο το θεμα διοτι υποτιμαω πολυ τον εαυτο μου
Καληνυχτα κυριοι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιαννης Γκουμας δηλωσεις
Αυτον βαζουνε στα δυσκολα οπως ο Καραμανλης το αλλο καθυστερημενο τον Γιακουματο....
...όπως λέμε 'Από πορτοκάλι? 'Εμ, τι, από μούσμουλα?' -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιαννης Γκουμας δηλωσεις
Αυτον βαζουνε στα δυσκολα οπως ο Καραμανλης το αλλο καθυστερημενο τον Γιακουματο....
...όπως λέμε 'Από πορτοκάλι? 'Εμ, τι, από μούσμουλα?' -
Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του γηπέδου και ο Τάκης Λεμονής ο... άρχοντας των πάγκων, που ανάγκασε τον Πεσέιρο να ανασκευάσει τις επιθετικές βλέψεις που είχε με το γεμάτο 'σέντερ φορ' σχήμα που κατέβασε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Πηγη sport24.grΠαρακαλω ας το προωθησει καποιος στον κυριο κουκ και ας του κανει ιδιατερα μαθηματα.
-
Αν κανετε καζουρα ολα οκ αν τα εννοειτε αυτα σοβαρα τοτε λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ξαναγραψω σε αυτο το θεμα διοτι υποτιμαω πολυ τον εαυτο μου
Καληνυχτα κυριοιΜιλάμε σοβαρά κάνοντας καζούρα!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--