-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τον Μάη θα δούμε τι κούπες θα χει πάρει ο καθένας (όχι, τα @@ της Chelsea δεν προσμετρώνται θετικά).
ρε πώς αλλάζουν οι καιροί...τόσο καιρό γιατί προσμετρώνταν η ευρωπαική σας πορεία;
τις κούπες δεν τις υπολογίζαμε τότε;
ΕDIT: σε πρόλαβα γαύρε!
-
-
Περάστε την chelsea ( ) και θα μετρήσει θετικά, μέχρι τώρα δεν έχετε καταφέρει τίποτα σπουδαίο στην Ευρώπη, απλά επειδή δεν σας έχει ξανασυμβεί, νομίζετε ότι κάτι κάνατε.
-
Ρε Kid, ήμαρτον ρε συ, εσύ δεν είσαι φίλαθλος, είσαι Ο.Φ.Α.*
Τι δουλειά έχει το μπάσκετ εδώ μου λες?*όπου φυσάει ο άνεμος
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπελούτσι ακούμε, Μπελούτσι δεν βλέπουμε.. Λες να τον βάλει με τον ΟΦΗ?Δεν πειράζει, χόρτασε το μάτι μας Ποστίγκα. Τί θα σκέφτεται ο άνθρωπος....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περάστε την chelsea ( ) και θα μετρήσει θετικά, μέχρι τώρα δεν έχετε καταφέρει τίποτα σπουδαίο στην Ευρώπη, απλά επειδή δεν σας έχει ξανασυμβεί, νομίζετε ότι κάτι κάνατε.Χαίρε ζήλεια απύθμενη...
Χαίρε κόμπλεξ ατελείωτο...
Χαίρε βάζελε ανικανοποίητε... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπελούτσι ακούμε, Μπελούτσι δεν βλέπουμε.. Λες να τον βάλει με τον ΟΦΗ?
Δεν πειράζει, χόρτασε το μάτι μας Ποστίγκα. Τί θα σκέφτεται ο άνθρωπος....
Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, καμία σχέση με taurus & pasxo, οπότε καταλαβαίνει ότι η 4άρα απλά έτυχε..
Taurus, το σχόλιο πήγαινε στον Asimov, μάθε 2-3 στοιχειώδη πραγματάκια για τα forums (πχ quote), αφού μπάλα δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ.
Edit: ναι, ζηλεύ που πέρασες από ομίλους Champions League.
-
Τέλος πάντων...
Προς αγαπητούς βάζελους, εκφραστής των οποίων είναι - από ό,τι διαπιστώνω από τις ταυτόσημες και κοινές τους διαπιστώσεις τις προηγούμενες μέρες - ο κύριος Gonzo του Derby και του muppet show
14-1-2008
17-1-2008 επιστροφή στα γνωστά μαύρα πρωτοσέλιδα
Φίλε βάζελε, κύριε Gonzo,
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Και ειδικά όταν έχεις 2 απανωτά ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τα λόγια πρέπει να είναι πολύ μετρημένα, αλλιώς με μαθηματική ακρίβεια τα μπαλάκια που θα φας θα είναι αμέτρητα. Ας δεις αν αντέχεις για άλλη μια φορά το πρώτο και το τέταρτο γκολ χτες, για να δεις και ποια είναι η διαφορά στην ποιότητα και την κλάση των παικτών των δύο ομάδων. Το σορολόπ της Κυριακής, δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού για να το απολαμβάνεις. Κι όταν βγαίνει η γλωσσίτσα επειδή πήρε η ροζαλία ισοπαλία στο Καραϊσκάκη παίζοντας το ματς της ζωής της, ας είσαι έτοιμος για το νομοτελειακό επακόλουθο και μην τα ρίχνεις στην 'ατυχία', την 'αδικία', την 'αστοχία' και τον Σαλπιγγίδη.
Τέλος, ευχαριστώ για άλλη μια φορά το Θεό που με έκανε Ολυμπιακό και με αξίωσε να είμαι μέσα στο ναό να δω άλλο ένα ξεφτίλισμα. Γι αυτά ζούμε. Να πηγαίνουμε στο γήπεδο να βλέπουμε την ομάδα να ^%&*ει το βάζελο. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα. Και ευτυχώς, διαχρονικά παράπονο δεν έχουμε. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περάστε την chelsea ( ) και θα μετρήσει θετικά, μέχρι τώρα δεν έχετε καταφέρει τίποτα σπουδαίο στην Ευρώπη, απλά επειδή δεν σας έχει ξανασυμβεί, νομίζετε ότι κάτι κάνατε.ε ναι μωρέ τι να μας πει Lazio, Real Madrid & Βερντερ Βρέμης...πφφφφ...καφετέρειες...
είναι που είστε ανώτεροι άνθρωποι κ όταν τα σχολιάζαν στις τότε πορείες σας οι γαύροι αρπαζόσασταν...
-
cavallino
μου αρέσει το 1-1 αντι 1-5 στο πρωτοσέλιδό τους...μετράνε μόνο τις ευκαιρίες τους γιατί ως γνωστό ο γαύρος δεν έκανε ούτε μία...ούτε ένα δοκάρι ούτε ένα διώξιμο στην γραμμή της μπάλας...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, καμία σχέση με taurus & pasxo, οπότε καταλαβαίνει ότι η 4άρα απλά έτυχε..
Επειδή ξέρει μπάλα, θα έχει καταλάβει ότι η 4άρα απλά ήταν φυσικό επακόλουθο της κακής διαιτησίας.
Στο 1ο γκολ, ο Λούα² σήκωσε πολύ ψηλά το πέος του -> επιθετικό φάουλ.
Στο 2ο γκολ, ο Τοροσίδης γλίστρησε με τη μπάλα στην κατοχή του -> βήματα που δεν σφυρίχτηκαν.
Στο 3ο γκολ, ο Ντάρκο έκατσε 3+' στη ρακέτα -> έπρεπε να δοθεί η μπάλα στον ΠΑΟ.
Στο 4ο γκολ, ο Νούνιες επανέλαβε την παράβαση του Λούα²!=> το σκορ ήταν άδικο και πλασματικό._
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξαλλου τι δουλεια εχει αυτο το κατωτερο ον, η γυναικα, να λεει την αποψη της για μπαλα; σε ποδοσφαιρικες εκπομπες ο ρολος μιας γυναικας πρεπει να ναι ο συνηθισμενος, δλδ να ειναι γλαστρα. ακου να εχουν αποψη οι γυναικες για ποδοσφαιρο!
Θεωρείς γυναίκα την Κανέλλη;;;
Και μόνο που το είπες αυτό Δημήτρη με έκανες ορκισμένη εχθρό σου!
Μπορεί η Λιάνα να μην έχει θέση, και να μην μπορεί να πάρει το κυριότερο θέση, σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν μπορείς να λες το ίδιο για όλες τις γυναίκες! Και εγώ μόλις την είδα, τράβαγα τα μαλλιά μου...
Και αν θεωρείς ότι οι γυναίκες δεν έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο... τότε συγνώμη που θα στο πω, αγνοείς το που ζεις και είσαι μακριά νυχτωμένος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή ξέρει μπάλα, θα έχει καταλάβει ότι η 4άρα απλά ήταν φυσικό επακόλουθο της κακής διαιτησίας.
Στο 1ο γκολ, ο Λούα² σήκωσε πολύ ψηλά το πέος του -> επιθετικό φάουλ.
Στο 2ο γκολ, ο Τοροσίδης γλίστρησε με τη μπάλα στην κατοχή του -> βήματα που δεν σφυρίχτηκαν.
Στο 3ο γκολ, ο Ντάρκο έκατσε 3+' στη ρακέτα -> έπρεπε να δοθεί η μπάλα στον ΠΑΟ.
Στο 4ο γκολ, ο Νούνιες επανέλαβε την παράβαση του Λούα²!=> το σκορ ήταν άδικο και πλασματικό._
ευρηματικό ποστ!!!
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ MEETING ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ, Η ΠΤΗΣΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ 20:40..ΑLitalia γαρ, καθυστερηση, και το κινητο ανοιχτο..
Ντριινν...ντριιννν...ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΓΚΟΛ! 1-0..
Περιττο να πω το ΠΙΟ μακρυ ταξιδι επιστροφης που εχω κανει ποτε..
Φτανω αεροδρομιο, και ντριιν...ντριιιν..... 4-0 !!
ΗΔΟΝΗ!!
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΕ ΜΑΜΑΚΕΣ!!
ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ?
ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΧΑΖΟΚΙΝΤ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ...
ΚΑΛΑ ΣΤΟ 3-0 ΕΜΑΘΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΣΤΙΓΚΑ ΜΕΣΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ...
ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ...
ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ..ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ...ΑΜΠΑΛΟΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ @Α@ΑΝΕ !!
-
Για το χθεσινό ματς ως Μακεδόνας, έχω να πω :
- Άμεσος υποβιβασμός των 3 εμετικών ομάδων του ΠΟΚ στην Δ' Εθνική (δεν ξεχνώ τις φωτοβολίδες πριν 2 μήνες στο Χαριλάου από οπαδούς της αεκ).
- Αφαίρεση με νομοσχέδιο των μετοχών από τους γνωστούς 'Πλυντηριάρχες', αντί να τους χαρίζουν χρέη και να τους δίνουν χορηγίες.
- Διάλυση όλων των συνδέσμων και φυλάκιση των 'Τσουκαλάδων'
- Φυλάκιση των ηθικών αυτουργών που επειδή έχουν 5 φράγκα στην τσέπη νομίζουν ότι μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν.
- Άμεση αποχώρηση των υπόλοιπων ομάδων από την Σουπελίγκα και επαναδημιουργία του πρωταθλήματος Ελλάδος χωρίς την συμμετοχή των 3 γελοίων.
Όταν γίνουν όλα αυτά θα σταματήσει να χύνεται αίμα αθώων.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
εξαλλου τι δουλεια εχει αυτο το κατωτερο ον, η γυναικα, να λεει την αποψη της για μπαλα; σε ποδοσφαιρικες εκπομπες ο ρολος μιας γυναικας πρεπει να ναι ο συνηθισμενος, δλδ να ειναι γλαστρα. ακου να εχουν αποψη οι γυναικες για ποδοσφαιρο!
Θεωρείς γυναίκα την Κανέλλη;;;
Και μόνο που το είπες αυτό Δημήτρη με έκανες ορκισμένη εχθρό σου!
Μπορεί η Λιάνα να μην έχει θέση, και να μην μπορεί να πάρει το κυριότερο θέση, σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν μπορείς να λες το ίδιο για όλες τις γυναίκες! Και εγώ μόλις την είδα, τράβαγα τα μαλλιά μου...
Και αν θεωρείς ότι οι γυναίκες δεν έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο... τότε συγνώμη που θα στο πω, αγνοείς το που ζεις και είσαι μακριά νυχτωμένος.μ'αρεσει γιατι δεν καταλαβαινεις ποτε κανω πλακα και ποτε μιλαω σοβαρα
παντως για την κυρια λιανα τί να πω
βασικα δεν με εκνευριζει που βγαινει στην τηλεοραση κ λεει τις μ@λακιες της.. ειναι δικαιωμα της, γι'αυτο εχουμε το τηλεκοντρολ για να αλλαζουμε καναλι και να μη βλεπουμε τη φατσα της στα εκνευριστικα παραθυρα που βγαινει..
αλλα ειναι αναγκη να τη βλεπουμε και σε αθλητικες εκπομπες;Για το χθεσινό ματς ως Μακεδόνας, έχω να πω :
- Άμεσος υποβιβασμός των 3 εμετικών ομάδων του ΠΟΚ στην Δ' Εθνική (δεν ξεχνώ τις φωτοβολίδες πριν 2 μήνες στο Χαριλάου από οπαδούς της αεκ).
- Αφαίρεση με νομοσχέδιο των μετοχών από τους γνωστούς 'Πλυντηριάρχες', αντί να τους χαρίζουν χρέη και να τους δίνουν χορηγίες.
- Διάλυση όλων των συνδέσμων και φυλάκιση των 'Τσουκαλάδων'
- Φυλάκιση των ηθικών αυτουργών που επειδή έχουν 5 φράγκα στην τσέπη νομίζουν ότι μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν.
- Άμεση αποχώρηση των υπόλοιπων ομάδων από την Σουπελίγκα και επαναδημιουργία του πρωταθλήματος Ελλάδος χωρίς την συμμετοχή των 3 γελοίων.
Όταν γίνουν όλα αυτά θα σταματήσει να χύνεται αίμα αθώων.
ενω οι οπαδοι του μπαοκ και του ρουλη ειναι αγγελουδια
ασε μας ρε μακεδονα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Taurus, το σχόλιο πήγαινε στον Asimov, μάθε 2-3 στοιχειώδη πραγματάκια για τα forums (πχ quote), αφού μπάλα δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ.
Edit: ναι, ζηλεύ που πέρασες από ομίλους Champions League.
Έλα να μου μάθεις εσύ μπάλα, αφού εγώ δεν ξέρω.
Αλλά πρόσεξε, μη μου δείξεις σαν παράδειγμα την ομάδα σου, γιατί έτσι πράγματι δε θα μάθω μπάλα ποτέ.
Όσο για το bold...
....
ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΑΠΛΑ ΠΕΤΥΧΕΕΕΕ!!!!!
-
Όσο για τον αγώνα, δεν υπάρχει κάτι να πεις, γιατί πολύ απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι με κατώτερους που βγάζουν γλώσσα.
Για την εμφάνησή μας δεν έχω να πω τπτ, τα πράγματα μιλούν από μόνα τους.
Πρέπει να είσαστε ευχαριστημένοι που φάγατε μόνο 4. Και για να μην ξεχνιώμαστε, μήπως θέλετε να σας θυμίσω τι λέγατε από την Κυριακή μέχρι χτες το απόγευμα;
Άντε γεια λοιπόν! Και το χρόνου! -
Το σουρωτήρι φερτε!!!
Κρίμα που σας λυπηθήκαμε στο τέλος και σταματήσαμε γιατί με τα χάλια που είχατε μπορούσατε να φάτε και 6...
Δεν κρύβω οτι όποτε ξεκινάει ένα ντέρμπι ελπίζω σε ένα βαρύ σκορ...
Ε,λοιπόν χθες βγήκε η ευχή μου... -
Οι 4 λαγοί είναι καθαρή σύμπτωση!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--