-
Κυπελλο την Τεταρτη και ειδωμεν μιας και ειναι νοκ αουτ το ματσακι και δεν υπαρχει το περιθωριο των λαθων Και για να μην ειναι και παραπονεμενος και ο Redline, να του κανουμε και μια προβλεψη βρε αδερφε. Εγω λεω θα νικησουμε mate ικανοποιημενος?
Μα φυσικα και ετσι θα γινει
Δικα μου quote, αφιερωμενα στον Redline που ελεγε οτι δεν τολμαμε να κανουμε και προβλεψεις
Ρε pasxo ναουμ εσυ πριν το ματς ελεγες οτι εχουμε σοβαρη πιθανοτητα να χασουμε ωρε Ως και ο bujinkan ελεγε οτι θα κερδισουμε. Απαραδεκτος
-
Βλεπεις ομως οτι με το ποστ μου τους αποζημιωσα και με το παραπανω,δεν εχεις παραπονο...
-
Για γράφτε και κάτι έξυπνο και χιουμοριστικό για το παιδί που μαχαιρώθηκε στη Λούτσα.
-
Σε τι θεση επαιζε?????? Μεσα αριστερα τραμπουκος?????( Θου Κυριε ........αλλα με καλλαζεις με τετοιες ανοησιες!)
Εισουν και εσυ εκει?????? παντως εγω οχι ......και ο λογος ειναι το απλο ......πως αν πας σε συμπλοκη με μαχαιρια κλπ κλπ καπου στο πισω μεος του μυαλου σου καλο ειναι να εχεις πως μπορει να μην φας εσυ τον πουστη τον γαυρο αλλα να σε φαει αυτος.......Πολυ λυπαμαι που χανεται μια ζωη νεου ανθρωπου ετσι αδοξα ......αλλα η ζωη που μας δινεται πρεπει να ξερουμε να την αξιοποιουμε....και οχι να την χαραμιζουμε σε οπαδικους τραμπουκισμους.
Το ποστ αυτο αναφαιρεται στο περιστατικο της Λαυριου την περασμενη χρονια ......για το προσφατο δεν εχω ακουσει (σημερινο????) δεν εχω ακουσει ακομα πως και τι ...... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ?????
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για γράφτε και κάτι έξυπνο και χιουμοριστικό για το παιδί που μαχαιρώθηκε στη Λούτσα.ηθικός αυτουργός ποιός είναι;
ο πατέρας του νεκρού παιδιού κατηγόρησε τον Βαρδινογιάννη με την μνημειώδη φράση 'Μαμήστε τους'.
Μπορείς να του πεις ότι έχει άδικο;ρε δε πα να ταν και κορνερ...το κοντερ εγραψε
πόσο επίκαιρη είναι αυτή η δήλωση που έγινε πριν λίγες μόλις μέρες...
-
Kαταιγιστικός ο Πάσχος!
Όσο για το παιδί που μαχαιρώθηκε, λυπάμαι αλλά το σκηνικό (και όλα τα παρόμοια σκηνικά) ΔΕΝ έχει θέση εδώ. Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο και αυτές οι αλητείες δεν έχουν καμια σχέση με αυτό. Αν θέλετε να ανοίξουμε ένα topic 'ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ-ΑΛΗΤΕΙΕΣ-ΣΦΑΓΕΣ' να το συζητήσουμε εκεί. Εγώ ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συζητήσω για αυτά τα καφριλίκια σε ένα θέμα που θα έπρεπε να μιλάμε για αθλητισμό και μόνο**.-**
-
λίγα τελευταία για τον αγώνα. Το σκορ έγραψε 4-0. Ο καλύτερος είναι αυτός που νίκησε και αυτός γράφεται στην ιστορία. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Πάντως δεν θα γιουχάρω την ομάδα μου...πιστεύω ότι δεν τους αξίζει αυτό. ΤΕΛΟΣ για το κύπελλο.
Το σοβαρό τώρα...χθες είχαμε παλι φονικό στην Λούτσα για το ποδόσφαιρο. Σε αυτό έμμεσα θα έδινα ευθύνες τόσο στις εμπρηστικές δηλώσεις του Τζίγγερ -άσχετα αν ζήτησε συγνώμη την επομένη- αλλά και στον Πέτρο Κόκκαλη για αυτό που έκανε και καμάρωνε χθες με την Κανέλλη. Το φασιστικό τύπου Ντούτσε ύφος και οι δηλώσεις για αποκατάσταση της τάξης αλλά και ομάδας του βασιλιά απλά μου προκαλούν αηδία. Ο άνθρωπος έκανε λάθος και έσπειρε θύελλες...
Από σήμερα ο πόλεμος των οπαδών θα γίνει εντονότερος...οι Ολυμπιακοί θα χτυπήσουν στέκια παναθηναϊκών, θα κάνουν υλικές ζημιές και θα έχουμε πάλι θύματα...οι Παναθηναϊκοί θα πάρουν εκδίκηση...μετά πάλι τα ίδια. ΠΡΕΠΕΙ να βγουν σε κοινή συνέντευξη οι 2 προέδροι και να κατευνάσουν τα πνεύματα τώρα που είναι νωρίς.
Εύχομαι τουλάχιστον για φέτος να πάρει κάποιος από τους 2 το πρωτάθλημα για να μην συναντηθούν και πάλι...με αηδιάσαν τα κωλόπαιδα και ντρέπομαι που υποστηρίζω την ίδια ομάδα με τέτοια απάνθρωπα κτήνη. -
Πάλι είχαμε φόνο;
Τί να πεις... Καλύτερα εκτός γηπέδου παρά μέσα σ' αυτό όπως παλιότερα. Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να μπει σε τέτοιο χορό, θα το κάνει είτε για την 'ομάδα-θρησκεία', είτε γιατί τον κοίταξες στραβά επειδή σου έκανε σφήνα με το αυτοκίνητό του. Υπάνθρωποι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.
Edit:
μάλλον θα τους βρουν αυτή τη φορά...http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάλι είχαμε φόνο;Τί να πεις... Καλύτερα εκτός γηπέδου παρά μέσα σ' αυτό όπως παλιότερα. Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να μπει σε τέτοιο χορό, θα το κάνει είτε για την 'ομάδα-θρησκεία', είτε γιατί τον κοίταξες στραβά επειδή σου έκανε σφήνα με το αυτοκίνητό του. Υπάνθρωποι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.
ανάποδα το είπες...καλύτερα ΕΝΤΟΣ γηπέδου...ο φόνος έγινε έξω από καφετέρια στην Λούτσα.
-
Δεν πέρασαν καν έντεκα μήνες από το μακελειό της Παιανίας και για μία ακόμη φορά ένας αγώνας γίνεται αφορμή για να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που σημειώθηκε σε καφετέρια της Λούτσας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Καραϊσκάκη, ενώ ένας ακόμη-ηλικίας 26 ετών-τραυματίστηκε σοβαρά κοντά στην καρδιά, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο! Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τέσσερις οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν με λάμες και ρόπαλα σε δύο οπαδούς του Ολυμπιακού τραυματίζοντας τον ένα θανάσιμα. Σύμφωνα τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο ο πατέρας του θύματος έχει αντίθετη άποψη. Συνελήφθησαν δύο δράστες, αναζητούνται άλλοι δύο.
-
Όχι, αυτό εννοούσα. Τα γήπεδα είναι χώροι για να πηγαίνει πολύς κόσμος και να περνάει καλά, ακόμα και με την οικογένεια. Δεν είναι χώρος για να βγάζουν τα απωθημένα τους καθάρματα. Ας σκοτωθούν μόνοι τους, μακρυά από τους άλλους.
-
Φίλοι βάζελοι... χαλαρά. Με 2 καλάθια διαφορά χάσατε, δεν είναι δα και σπουδαίο πράγμα.
-
Ο kid μαλλον θ' αργησει να περασει απο το τοπικ μετα το χτεσινο 'αδικο' αποτελεσμα και τις απειρες ευκαιριες που χασανε
-
Ο kid σε βλέπει και έχει σχολιάσει πολλάκις το χθεσινό ματς. Εσύ πες μας για μπάσκετ.
-
Παιζαμε μπασκετ χτες;
Δε μου ειπες, ομως, τι ακριβως θα δουμε το Μαη, αφου εσεις αποκλειστηκατε πανηγυρικα απο το Γεναρη:lol: Και που να μπει σε ρυθμο ο Μπελουτσι
Ελα μωρε, μην το παιρνεις κατακαρδα... Συνηθισμενα τα βουνα απ' τα χιονιαΥΓ. Πριν το ματς ο Λεμονης τους εβαλε σε video τις δηλωσεις του Γιαννακη του Γκουμα Αυτο που λενε καλυτερα να μασας παρα να μιλας
-
o ξεπλένης που είναι;
-
Ας βαλει καποιος και τα χτεσινα για..... αντιπαρασταση
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παιζαμε μπασκετ χτες;
Δε μου ειπες, ομως, τι ακριβως θα δουμε το Μαη, αφου εσεις αποκλειστηκατε πανηγυρικα απο το Γεναρη:lol: Και που να μπει σε ρυθμο ο Μπελουτσι
Ελα μωρε, μην το παιρνεις κατακαρδα... Συνηθισμενα τα βουνα απ' τα χιονιαΥΓ. Πριν το ματς ο Λεμονης τους εβαλε σε video τις δηλωσεις του Γιαννακη του Γκουμα Αυτο που λενε καλυτερα να μασας παρα να μιλας
Ξέρεις από το μπάσκετ ε?
Τον Μάη θα δούμε τι κούπες θα χει πάρει ο καθένας (όχι, τα @@ της Chelsea δεν προσμετρώνται θετικά).
Μπελούτσι ακούμε, Μπελούτσι δεν βλέπουμε.. Λες να τον βάλει με τον ΟΦΗ? -
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
o ξεπλένης που είναι;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--