-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
πανέμορφο γκολ φάγαμε...
δεν μας άξιζε τέτοια ήττα...κρίμα για τα παιδιάΣυμφωνώ. Δεν ήταν για 4 γκολ σήμερα ο ΠΑΟ. Πράγματι το γκόλ του Νούνιες ήταν εκπληκτικό. Σήμερα είδαμε δύο από τα καλύτερα γκολ της σεζόν!
Τετοια ηττα τους αξιζε για τον απλο λογο οτι ο προπονητης τους υποτιμησε τον Ολυμπιακο και υπερεκτιμησε τις δυναμεις του βαζελου. Καθε ματς ειναι διαφορετικο. Το αποτελεσμα εμενα λογικο μου φαινεται μεχρι τωρα
δηλαδη εσυ ειδες μεσα στον αγωνα οτι σας υποτιμησαμε?
Απο την εντεκαδα που κατεβασατε δεν φανηκε?
για εξηγησε μου τα λαθη της ενδεκαδας
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στ' @@ μου αν είναι πλασματικό ή όχι. Το κοντέρ έγραψε...Quiz: Αν δηλαδή με αυτή την εμφάνιση σας ρίχνουμε 4 τεμάχια, στα καλά μας πόσα πρέπει να σας ρίξουμε δηλαδή?
Δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού, φέτος έχει έρθει 2 φορές σε μια βδομάδα, η τύχη δεν διαρκεί για πάντα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε παιδια πειτε μου για την ταριφα.Γιατι μερικοι που ξερουν μπαλα λενε οτι ο Βαο μας παιζει.
Ε ρε γλεντια...
Μα που θα σταματησει αραγε;
Το κιντ δε βλεπω και ανησυχω..
Πάσχο, πριν πετάξεις σποντούλες, κοίταξε να μάθεις να συζητάς.
Ο ΠΑΟ σας παίζει. Αν δεν το βλέπεις, δεν είναι περίεργο. Σιγά σιγά θα μάθεις.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, παίδες. Αν χάσεις γκόλ, θα φας γκόλ!
Πρωτον τωρα που εχω δυο λεπτα να απαντησω.Υποδειξεις δεν ξερω απο ποια πηγη αντλειτε το δικαιωμα να κανετε. Δεν δεχομαι απο κανεναν.Συμβουλες οχι μονο δεχομαι αλλα μερικες φορες ζηταω κιολας.Δε θυμαμαι ομως να σας ζητησα.
Στα υπολοιπα,τεχνικα,το 2ο ημιχρονο ο Βαο δε θυμαμαι να ηρθε στο γηπεδο.Τωρα πως βγαζετε το συμπερασμα οτι δεν ηταν αυτος ο Παο για 4 γκολ οταν εχω χασει δοκαρια,τετ α τετ μετα το 3ο και στο 91 κανω παρτυ και χανω το 5-0 ειλικρινα δεν ξερω.
Αυτα.
Οσο για τους φιλους Παναθηναϊκους redline,bujinkan,kid,og2002gr κλπ κλπ μπορει το τοπικ να κλειδωθει.
Οσφπ-Παο
4 - 0 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε παιδια πειτε μου για την ταριφα.Γιατι μερικοι που ξερουν μπαλα λενε οτι ο Βαο μας παιζει.
Ε ρε γλεντια...
Πρωτον τωρα που εχω δυο λεπτα να απαντησω.Υποδειξεις δεν ξερω απο ποια πηγη αντλειτε το δικαιωμα να κανετε. Δεν δεχομαι απο κανεναν.Συμβουλες οχι μονο δεχομαι αλλα μερικες φορες ζηταω κιολας.Δε θυμαμαι ομως να σας ζητησα.
Στα υπολοιπα,τεχνικα,το 2ο ημιχρονο ο Βαο δε θυμαμαι να ηρθε στο γηπεδο.Τωρα πως βγαζετε το συμπερασμα οτι δεν ηταν αυτος ο Παο για 4 γκολ οταν εχω χασει δοκαρια,τετ α τετ μετα το 3ο και στο 91 κανω παρτυ και χανω το 5-0 ειλικρινα δεν ξερω.
Αυτα.
Οσο για τους φιλους Παναθηναϊκους redline,bujinkan,kid,og2002gr κλπ κλπ μπορει το τοπικ να κλειδωθει.
Οσφπ-Παο
4 - 0Στο ξαναλεω:Τον μαιο ταμειο λεμε
Ετσι δεν ειναι? -
Για να καταλαβω... Εκτος της φασης του Σαλπι ποτε απειλησε ο Παο κι εγω το εχασα; Ο θρυλος ποσες φασεις για γκολ ειχε συνολικα; Για να μη λεμε κι οτι θεμε.....
Τεσπα, το ματς δεν αντεχει κριτικης, αρκει να μαζευτουνε οι δικοι μας γιατι εχει δυσκολο ματς στο Ηρακλειο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε ρε γλεντια...
Εις επιστροφιν.Οπου παναθηναϊκος βελτε Ολυμπιακος κυριε κουκ
Κι επειδη ειστε μεγαλος ανθρωπος και δεν εχετε μαθει ακομα απο μπαλα δυστυχως,ας σας πω εγω οτι οταν το σκορ γραφει 4-0 στο 80 δε νομιζω αυτος με το 0 να παιζει καλυτερα.Εις επιστροφιν λοιπον και ευχαριστω..
Οτι πεις...
Ειρωνικα ξε-ειρωνικα,εγω οφειλω να το πω:Αυτα τα γραμματα τα μεγαλα κοκκινα ειναι πολυ δυσκολο αραγε να το καταλαβει ανθρωπος που εχει μισο γραμμαριο μυαλο; Αξιο αποριας.
Περιμενω απαντηση.Σοβαρη γιατι προφανως και επειδη μισειτε τον Ολυμπιακο (κυριε κουκ) κανατε αυτη τη δηλωση.
-
Aκολουθει ξεσπασμα μου. Αν παρεκτραπω θα παρακαλουσα τους μοντς να με συνετισουν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ε? ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ,ΑΙΩΝΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ 5 ΚΑΙ 6 ΚΑΙ 7. ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΕΙΣΤΕ 3 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΛΕΝΤΕΣΜΑ? 10 ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
Υ.Γ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ
Υ.Γ2 ΚΑΚΟ ΒΑΖΕΛΑ ΒΑΛΕ ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΑ
-
bujinkan
Σε παρακαλω ρε φιλε,ασε μας με την αγελη σου.
4-0 και καληνυχτα.
Αντε και πολυ ασχοληθηκαμε.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για να καταλαβω... Εκτος της φασης του Σαλπι ποτε απειλησε ο Παο κι εγω το εχασα; Ο θρυλος ποσες φασεις για γκολ ειχε συνολικα; Για να μη λεμε κι οτι θεμε.....
Τεσπα, το ματς δεν αντεχει κριτικης, αρκει να μαζευτουνε οι δικοι μας γιατι εχει δυσκολο ματς στο Ηρακλειο.Δεν λεει κανεις οτι καναμε 10 ευκαιριες
Αυτο που λεμε ειναι οτι οσο πλασματικο ηταν το 1-1 προχτες αλλο τοσο ειναι και το σημερινο
Απλως σημερα ολα σας βγηκαν ενω σε μας δεν βγηκε τιποτα την κυριακη -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
bujinkanΣε παρακαλω ρε φιλε,ασε μας με την αγελη σου.
4-0 και καληνυχτα.
Τον μαιο λεμε
Ισως μονο αυτο θα θυμασαι απο ολη τη χρονια -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τεσπα, το ματς δεν αντεχει κριτικης, αρκει να μαζευτουνε οι δικοι μας γιατι εχει δυσκολο ματς στο Ηρακλειο.Δεν λεει κανεις οτι καναμε 10 ευκαιριες
Αυτο που λεμε ειναι οτι οσο πλασματικο ηταν το 1-1 προχτες αλλο τοσο ειναι και το σημερινο
Απλως σημερα ολα σας βγηκαν ενω σε μας δεν βγηκε τιποτα την κυριακηΑυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας μικρής και μιας μεγάλης ομάδας.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Απλως σημερα ολα σας βγηκαν ενω σε μας δεν βγηκε τιποτα την κυριακηΑυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας μικρής και μιας μεγάλης ομάδας.
Δεν θυμάμαι να έλεγες τα ίδια όταν άρπαξες τα 4 από την Ρεάλ όμως..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
bujinkan
Σε παρακαλω ρε φιλε,ασε μας με την αγελη σου.
4-0 και καληνυχτα.
Τον μαιο λεμε
Ισως μονο αυτο θα θυμασαι απο ολη τη χρονιαΡε φιλε δε μ ακους και δε μ αρεσει.
ΦΑΕ ΤΗΝ $ΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ,ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ,ΤΑ 3 ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 91 ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 6-0.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.
-
Τι έγινε ρε παιδιά;
4-0
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εμ βεβαια οτι μας συμφερει τοτε 4 ευκαιριες 4 γκολ η ρεαλ ΑΛΛΑ αδικο το αποτελεσμα
-
οταν εισαι ατυχος...
οταν ο τερματοφυλακας σου χαριζει 2 γκολ...
οταν ο κεντρικος σου αμυντικος χαριζει ενα 3ο...
οταν δεν εχεις τον εγωισμο να παλεψεις να γυρισεις ενα ματς...
οταν δεν εχεις την συναισθηση οτι παιζεις σε εναν ιστορικο συλλογο...
τοτε τρως την 4αρα σου (και λιγα ηταν) και δινεις το δικαιωμα στον Πασχο και σε καθε γαυρο να πανηγυριζουν για την (μέτρια) ομαδα τους (και καλα κανουν).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ελα βλακοκιντ ΑΡΠΑΞΕ την 4αρα σου τωρα και καληνυχτα.Περαστικα.
-
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Πάτε καλά ρε? Συγκρίνετε την βούρτσα με την... τσατσάρα?
Ποιος υποτίμησε τη Ρεάλ και ποιος μίλησε μετά από 4άρα για αδικία?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--