-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα αυτό το σύνολο έχει κάνει νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, είδαμε το δικό σου σύνολο το έτοιμο που ακόμα δεν έχει σταυρώσει νίκη.Γι αυτο δεν ξερεις τι σου γινεται ρε συ στη μπαλα και σου λεω να πας στο μπασκετ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τώρα αυτό το σύνολο έχει κάνει νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, είδαμε το δικό σου σύνολο το έτοιμο που ακόμα δεν έχει σταυρώσει νίκη.
Γι αυτο δεν ξερεις τι σου γινεται ρε συ στη μπαλα και σου λεω να πας στο μπασκετ...
Και στο μπάσκετ τις ίδιες πιπεριές λες, και καταλήγεις να μην σταυρώνεις ούτε εκεί νίκες, είτε μιλάμε για Ευρώπη, είτε για Παναθηναικό.
-
Καλα καλα,τελειωσες με το ποδοσφαιρο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα καλα,τελειωσες με το ποδοσφαιρο;Θα επανέλθω στην επόμενη σφαλιάρα που θα φας.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι να λεγα ρε; Τα ιδια που λεω και τωρα.Επειδη δεν κερδισα ουτε εσενα ουτε τη Λατσιο (που χαλαρα μπορουσα και αξιζα να κερδισω,αν το αμφισβητει κανεις να κλειδωσουμε το θεμα) εγινα καλυτερος ή χειροτερος;ΟΧΙ.Αρα;Γιατι να πω αλλα; Τεσπα,εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι απο τις 6 ομαδες που παιζουν Ευρωπη και περιχωρα Ευρωπης ο παναθηναϊκος καλως ή κακως εχει αν οχι τη χειροτερη τη δευτερη χειροτερη ομαδα.Εντελως ασυνδετο συνολο παιχτων.Πως να το κανουμε;Μπορει στη μεση της χρονιας να αλλαξουν τα πραγματα και να σπερνει.Ε με γεια του με χαρα του,ΤΩΡΑ αυτο το συνολο ειναι το πιο αδυναμο απο τα αλλα.Να δεχτω οτι εχουμε την χειροτερη ομαδα.....ομως εσεις δεν κερδισατε την χειροτερη ομαδα, και δεν κερδισατε ουτε την χειροτερη ομαδα της Ιταλιας οπου επαιζε τερματοφυλακας ενας παππους 42 μαιων
Αρα ειστε 2 φορες χειροτεροι απο οτι νομιζεις........... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπορει ο Παο να νικησε την Αρτμιντια ,αλλα το εκανε οχι γιατι ειναι Ευρωπαιος ,αλλα γιατι η Αρτιμντια ειναι για τον μπουτσο ομαδα. Πεστε μου για τον Αρη ή για την Λαρισα ,αλλα οχι για την ομαδα σας που νικησε το καφενειο.Το επαιξε κανεις υπερ-ομαδα επειδη νικησε την Αρτμιντια;;;Ετσι κι αλλιως καθε φορα μας προλαβαινετε και πριν πανηγυρισουμε, μας εχετε θαψει ηδη.
Το μονο πραγμα που σας ανακουφιζει ειναι να 'βαφτιζετε' καφενεια τους αντιπαλους του ΠΑΟ. (Ακομη δεν μπορω να ξεχασω τον τιτλο του 'Π' οταν ο ΠΑΟ νικησε την Μπαρτσελονα, οταν εκανε λογο για ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ-ΤΣΕΛΟΝΑ.)
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Τι να λεγα ρε; Τα ιδια που λεω και τωρα.Επειδη δεν κερδισα ουτε εσενα ουτε τη Λατσιο (που χαλαρα μπορουσα και αξιζα να κερδισω,αν το αμφισβητει κανεις να κλειδωσουμε το θεμα) εγινα καλυτερος ή χειροτερος;ΟΧΙ.Αρα;Γιατι να πω αλλα; Τεσπα,εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι απο τις 6 ομαδες που παιζουν Ευρωπη και περιχωρα Ευρωπης ο παναθηναϊκος καλως ή κακως εχει αν οχι τη χειροτερη τη δευτερη χειροτερη ομαδα.Εντελως ασυνδετο συνολο παιχτων.Πως να το κανουμε;Μπορει στη μεση της χρονιας να αλλαξουν τα πραγματα και να σπερνει.Ε με γεια του με χαρα του,ΤΩΡΑ αυτο το συνολο ειναι το πιο αδυναμο απο τα αλλα.
Να δεχτω οτι εχουμε την χειροτερη ομαδα.....ομως εσεις δεν κερδισατε την χειροτερη ομαδα, και δεν κερδισατε ουτε την χειροτερη ομαδα της Ιταλιας οπου επαιζε τερματοφυλακας ενας παππους 42 μαιων
Αρα ειστε 2 φορες χειροτεροι απο οτι νομιζεις...........Θες να μιλησεις σοβαρα η να κανεις πλακα;Δεν την κερδισα στα χαρτια αφου δεχτηκα γκολ οφφ σαιντ.Καθαρα αγωνιστικα επρεπε να κερδισω αρα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ημουν καλυτερος απ τη Λατσιο.Επομενως δεν καταλαβαινω το επιχειρημα σου.
-
Καλα δεν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια? Οριστε ενας κλασικος διαλογος μεταξυ ενος Ολυμπιακου και ενος βαζελου''Οπαδος του Οσφπ:Εχουμε συνολικα 30 νικες παραπανω απο εσενα και εχω σχεδον τα διπλασια πρωταθληματα
Οπαδος του Παο:Ναι αλλα εχασες απο την Γιουβεντους με 1000-0 και απο την Μολντε
Οπαδος του Ολυμπιακου:Τι σχεση εχει η Μολντε και η Γιουβεντους με το Ελληνικο πρωταθλημα?Εγω μιλαω για τα μεταξυ μας παιχνιδια. Αν πρεπει καποιος να με κοροιδεψει ειναι ο οπαδος της Γιουβεντους και οχι εσυ που εχεις φαει του κοσμου τις καρπαζιες''Επιτελους καταλαβετε πελατες οτι πρεπει να μιλατε για τις δικες σας νικες και οχι για τις νικες των αλλων. Μπορει ο Παο να νικησε την Αρτμιντια ,αλλα το εκανε οχι γιατι ειναι Ευρωπαιος ,αλλα γιατι η Αρτιμντια ειναι για τον μπουτσο ομαδα. Πεστε μου για τον Αρη ή για την Λαρισα ,αλλα οχι για την ομαδα σας που νικησε το καφενειο.
Και ναι εγω παραδεχομαι οτι ο Ολυμπιακος εχει κομπλεξ οπως και η Ιντερ,αλλα και παλι ο Ολυμπιακος επαιξε στο c.l με την Λατσιο
Οπαδος Ολυμπιακου: Εχουμε συνολικα 30 νικες παραπανω απο εσενα και εχω σχεδον τα διπλασια πρωταθληματα.
Οπαδος ΠΑΟ: Εχουμε την μεγαλυτερη σε εκταση νικη στα μεταξυ μας παιχνιδια......8-2Η Αρτμεντια ειναι για τον μπουτσο και δεν εχει αρπαξει 7αρα ο κωλος της.....επιπλεον εχει και εκτος εδρας νικη στο CL (ξερεις, στον θεσμο που θα παιζατε τελικο στην Αθηνα)
Αρα λοιπον εσεις που τρωτε 7ρες και δεν σταυρωνετε εκτος εδρας νικη ειστε για τον μπουστο και τα αρκιδια -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι να λεγα ρε; Τα ιδια που λεω και τωρα.Επειδη δεν κερδισα ουτε εσενα ουτε τη Λατσιο (που χαλαρα μπορουσα και αξιζα να κερδισω,αν το αμφισβητει κανεις να κλειδωσουμε το θεμα) εγινα καλυτερος ή χειροτερος;ΟΧΙ.Αρα;Γιατι να πω αλλα; Τεσπα,εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι απο τις 6 ομαδες που παιζουν Ευρωπη και περιχωρα Ευρωπης ο παναθηναϊκος καλως ή κακως εχει αν οχι τη χειροτερη τη δευτερη χειροτερη ομαδα.Εντελως ασυνδετο συνολο παιχτων.Πως να το κανουμε;Μπορει στη μεση της χρονιας να αλλαξουν τα πραγματα και να σπερνει.Ε με γεια του με χαρα του,ΤΩΡΑ αυτο το συνολο ειναι το πιο αδυναμο απο τα αλλα.
Να δεχτω οτι εχουμε την χειροτερη ομαδα.....ομως εσεις δεν κερδισατε την χειροτερη ομαδα, και δεν κερδισατε ουτε την χειροτερη ομαδα της Ιταλιας οπου επαιζε τερματοφυλακας ενας παππους 42 μαιων
Αρα ειστε 2 φορες χειροτεροι απο οτι νομιζεις...........Θες να μιλησεις σοβαρα η να κανεις πλακα;Δεν την κερδισα στα χαρτια αφου δεχτηκα γκολ οφφ σαιντ.Καθαρα αγωνιστικα επρεπε να κερδισω αρα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ημουν καλυτερος απ τη Λατσιο.Επομενως δεν καταλαβαινω το επιχειρημα σου.
Και το δικο σας γκολ offside ηταν, ασε που στο τελευταιο 10λεπτο επρεπε να σας ριξουν αλλα 3..........
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Και το δικο σας γκολ offside ηταν, ασε που στο τελευταιο 10λεπτο επρεπε να σας ριξουν αλλα 3..........
Λαθος κανεις.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μπορει ο Παο να νικησε την Αρτμιντια ,αλλα το εκανε οχι γιατι ειναι Ευρωπαιος ,αλλα γιατι η Αρτιμντια ειναι για τον μπουτσο ομαδα. Πεστε μου για τον Αρη ή για την Λαρισα ,αλλα οχι για την ομαδα σας που νικησε το καφενειο.
Το επαιξε κανεις υπερ-ομαδα επειδη νικησε την Αρτμιντια;;;Ετσι κι αλλιως καθε φορα μας προλαβαινετε και πριν πανηγυρισουμε, μας εχετε θαψει ηδη.
Το μονο πραγμα που σας ανακουφιζει ειναι να 'βαφτιζετε' καφενεια τους αντιπαλους του ΠΑΟ. (Ακομη δεν μπορω να ξεχασω τον τιτλο του 'Π' οταν ο ΠΑΟ νικησε την Μπαρτσελονα, οταν εκανε λογο για ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ-ΤΣΕΛΟΝΑ.)
Αν η Μπαρτσα ειναι καφενειο οι καρδουλες της Χερενφειν τι ειναι?
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λαθος κανεις.
Η ουσια ειναι οτι δεν κερδισατε....με το αν και το θα παιζατε τελικο CL περσι.
Παραδεξου πως στη Ευρωπη εισαι λιγος,δεν εχεις κυρος ουτε συμπεριφερεσαι σαν μεγαλη ομαδα, η διοικηση σου ταλαντιζεται με μια λαικιστικη 'χωριατικη' νοοτροπια, και το βασικοτερο ειναι οτι με ανθρωπους τυπου Αλεφαντου, Θεοδωριδη, Λουβαρη δεν θα πατε ποτε μπροστα, αυτο το πηρε χαμπαρι φετος ο κοκκαλης και εκανε μια εκκαθαριση, το λαθος ειναι οτι κρατησε προπονητη κερατα που πουλαει οπαδιλικι.......η Ευρωπη θελει προσωπικοτητες, το να αυτοβαπτιζεται Ferguson ο Sir Takis προκαλει οικτο προς τις ταξεις σας.
Αν θες να μιλησουμε σοβαρα και να το εμβαθυνουμε ειμαι προθυμος. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Δε συζηταμε μονο γι' αυτη τη σεζον αλλα για την πενταετια που ξεκιναει απο το 2003-4 (εως ΚΑΙ την τρεχουσα σεζον) και θα μετραει του χρονου για την καταταξη των ομαδων στις κληρωσεις. Σε αυτην την πενταετια ο Ολυμπιακος προηγειται (ή τουλαχιστον προηγουνταν μεχρι χτες). Σε παλιοτερες πενταετιες προηγουνταν ο ΠΑΟ, αλλα αυτες ΔΕΝ λαμβανονται υπ' οψιν απο την UEFA.
- Το οτι ξεκιναει με +3 βαθμους ειναι το 'μαξιλαρακι' που δινει η UEFA στις ομαδες που παιζουν ch.l. και ειναι απολυτως λογικο, με δεδομενο οτι ειναι σαφως δυσκολοτερο να μαζεψεις ποντους παιζοντας συνεχεια με Λατσιο, Βερντερ, Ρεαλ, Σαχτιαρ, Βαλενθια, Λιον απο το να παιζεις με Αρτμιντια και Ζαποριζια (τυχαιο το παραδειγμα ). Αν ηταν ετσι, ομαδες που εκκινουσαν απο τον πρωτο προκριματικο του UEFA παιζοντας με Μολδαβικα χωρια, θα ηταν μονιμως πανω απο ομαδες με συνεχη παρουσια στους ομιλους του ch.l. και το συστημα θα στρεβλωνε.
Και τελος: Ειναι μεγαλυτερη επιτυχια να ερθεις ισοποαλος με Λατσιο ή να κερδισεις την Αρτμιντια; Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Αυτα.Μας εχετε χορτασει απο επιτυχιες εσεις στην Ευρωπη
-
Σαφως η ουσια ειναι οτι δεν κερδισαμε αλλα ξερεις ποναει οταν αξιζεις να κερδισεις,παιζεις λογικη και προς το καλη μπαλα και δεχεσαι γκολ απο οφφ σαιντ... Και ερχεσαι εσυ τωρα να μου πεις οτι δεν κερδισα αρα ειμαι χειροτερος.. Να συμφωνησω οτι με τον Τακη δε μπορω να παω (λογικα) και πολυ μακρυα..ωραια,στην ελλαδα ειμαι δε μπορω να φερω το μουρινιο..Οι παιχτες ομως που εχω ειναι οι ποιοτικοτεροι στην Ελλαδα και με διαφορα οποτε εχω υπομονη να τους κρινω,αν και φυντανια του στυλ Γκαλεττι δεν χρειαζονται και πολλα λογια..(οπως και με τον τουρε που πολλοι ακουγατε εφημεριδες να λενε οτι ακομα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απ τα φιλικα και το λεγατε κι εσεις (kid) ενω ο τυπος φαινοταν απο τη σεληνη).Επισης στην Ευρωπη ΗΜΟΥΝ λιγος πλεον ομως νομιζω οτι με τους παιχτες που εχω μπορω να προχωρησω.Και εκει που ουσιαστικα ειχα εστω και την τριτη θεση πολυ πιθανη,ερχεται ενας γαμημενος εποπτης κι απ το +3 με παει στο +1 και με βαζει στο τριπακι να παλεψω πολυ περισσοτερο για τη θεση..ΑΔΙΚΙΑ δηλαδη.Τεσπα,σημασια εχει οτι ως ομαδα εχεις αρκετα χρονια να με περασεις σε αποδοση σε βαθος μιας περιοδου.Γι αυτο και περσυ εχασα (απο δικη μου μαλακια,και οχι απο δικη σου ανωτεροτητα) τα δυο ματς αλλα τερματισα 17 ολοκληρους,οχι μισους,βαθμους μπροστα.Χαοτικη διαφορα λοιπον για να συγκρινεις δυο ομαδες σε χρονικο βαθος μιας περιοδου. Τεσπα,το λαθος που κανετε ειναι αυτο που λεει ο ρεντ,ευτυχως η δυστυχως.Μιλαμε (οταν ερθει το θεμα για μεταξυ μας συγκριση) και μου βαζεις σαν επιχειρημα την 7αρα,και οχι τις μεταξυ μας ν-η-ι. Αρα το μαμας απ τη ριζα το θεμα.. Τεσπα,θεωρω οτι αν δεν τραυματιστει η μιση ομαδα φετος,ο ολυμπιακος ουτε καν θα χρειαστει να βγαλει το κλειδι απ την τσεπη για γυρισει μιζα,ετσι ωστε να παρει το πρωταθλημα.Δεν εχω υπερομαδα στην Ευρωπη,εχω ομως αρκετα καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.
-
Ρε συ δεν παει η Μουρινιο η Τακης, σοβαρεψου! Υπαρχουν προπονητες, πρπονητες με Ευρωπαικη εμπειρια, που καναν δουλεια σε ομαδες και τις φτασανε καπου. Εγω ειμαι κατα της πολιτικης του Τζιγκερ αλλα ειναι πονηρος, σου λεει Ελλαδα δεν φτουραω αρα θα φερνω προπονητες με κυρος Ευρωπαικο, Μαλεζανι, Μουνιοθ, Πεσειρο εχουν επιτυχιες στην Ευρωπη ασχετα αν εμεις ειμαστε μαλακες και δεν ξερουμε να 'εκμεταλευτουμε' αυτους τους προπονητες. Ομως ο Παναθηναικος κινειται σε Ευρωπαικα προτυπα, οι διαιτητες τον σεβονται, οι κυκλοι της uefa το ιδιο, με λιγα λογια εχτισε το ονομα του. Αυτο το πηρατε χαμπαρι αργα εσεις, με τραμπουκισμος, με φωνες και με γραφικους παραγοντες δεν βγαινετε εξω απο τα συνορα.
Anyway, οσο για την 7αρα ειναι η προικα σας απο την κακη νοοτροπια που χτισατε, δεν φταιω εγω, και πιστεψε με δεν ειναι τυχαιο πως 10 χρονια δεν εχεις κανει εκτος εδρας νικη, δεν μπορει παντα η τυχη να φταιει, ο καλυτερος δεν εχει αναγκη την τυχη συνεχεια.
Τα τελευταια χρονια αντικειμενικα εχετε καλη ομαδα αλλα στις εσωτερικες διοργανωσεις, και εκει ειναι η διαφορα, εχετε κομπλεξ Ευρωπαικο για τους παραπανω λογους που ανεφερα.
Οσο για εμας φετος παλι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας θα κινηθουμε, αυτο μας αξιζει, αυτο εισπρατουμε. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαφως η ουσια ειναι οτι δεν κερδισαμε αλλα ξερεις ποναει οταν αξιζεις να κερδισεις,παιζεις λογικη και προς το καλη μπαλα και δεχεσαι γκολ απο οφφ σαιντ... Και ερχεσαι εσυ τωρα να μου πεις οτι δεν κερδισα αρα ειμαι χειροτερος.. Να συμφωνησω οτι με τον Τακη δε μπορω να παω (λογικα) και πολυ μακρυα..ωραια,στην ελλαδα ειμαι δε μπορω να φερω το μουρινιο..Οι παιχτες ομως που εχω ειναι οι ποιοτικοτεροι στην Ελλαδα και με διαφορα οποτε εχω υπομονη να τους κρινω,αν και φυντανια του στυλ Γκαλεττι δεν χρειαζονται και πολλα λογια..(οπως και με τον τουρε που πολλοι ακουγατε εφημεριδες να λενε οτι ακομα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απ τα φιλικα και το λεγατε κι εσεις (kid) ενω ο τυπος φαινοταν απο τη σεληνη).Επισης στην Ευρωπη ΗΜΟΥΝ λιγος πλεον ομως νομιζω οτι με τους παιχτες που εχω μπορω να προχωρησω.Και εκει που ουσιαστικα ειχα εστω και την τριτη θεση πολυ πιθανη,ερχεται ενας γαμημενος εποπτης κι απ το +3 με παει στο +1 και με βαζει στο τριπακι να παλεψω πολυ περισσοτερο για τη θεση..ΑΔΙΚΙΑ δηλαδη.Τεσπα,σημασια εχει οτι ως ομαδα εχεις αρκετα χρονια να με περασεις σε αποδοση σε βαθος μιας περιοδου.Γι αυτο και περσυ εχασα (απο δικη μου μαλακια,και οχι απο δικη σου ανωτεροτητα) τα δυο ματς αλλα τερματισα 17 ολοκληρους,οχι μισους,βαθμους μπροστα.Χαοτικη διαφορα λοιπον για να συγκρινεις δυο ομαδες σε χρονικο βαθος μιας περιοδου. Τεσπα,το λαθος που κανετε ειναι αυτο που λεει ο ρεντ,ευτυχως η δυστυχως.Μιλαμε (οταν ερθει το θεμα για μεταξυ μας συγκριση) και μου βαζεις σαν επιχειρημα την 7αρα,και οχι τις μεταξυ μας ν-η-ι. Αρα το μαμας απ τη ριζα το θεμα.. Τεσπα,θεωρω οτι αν δεν τραυματιστει η μιση ομαδα φετος,ο ολυμπιακος ουτε καν θα χρειαστει να βγαλει το κλειδι απ την τσεπη για γυρισει μιζα,ετσι ωστε να παρει το πρωταθλημα.Δεν εχω υπερομαδα στην Ευρωπη,εχω ομως αρκετα καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.Το θεμα οτι ηταν ευκαιρια να κερδισει αυτη την Λατσιο και για το γοητρο του και να παρει η Ελλαδα ακομα περισσοτερους βαθμους. Η αληθεια ειναι ολες οι Ελληνικες ομαδες εχουν φαει αλλες 7αρες, αλλες 5αρες κλπ, πρεπει ομως να μαζεψουν περισσοτερους βαθμους για να ανεβουμε ακομα πραπανω......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Σαφως η ουσια ειναι οτι δεν κερδισαμε αλλα ξερεις ποναει οταν αξιζεις να κερδισεις,παιζεις λογικη και προς το καλη μπαλα και δεχεσαι γκολ απο οφφ σαιντ... Και ερχεσαι εσυ τωρα να μου πεις οτι δεν κερδισα αρα ειμαι χειροτερος.. Να συμφωνησω οτι με τον Τακη δε μπορω να παω (λογικα) και πολυ μακρυα..ωραια,στην ελλαδα ειμαι δε μπορω να φερω το μουρινιο..Οι παιχτες ομως που εχω ειναι οι ποιοτικοτεροι στην Ελλαδα και με διαφορα οποτε εχω υπομονη να τους κρινω,αν και φυντανια του στυλ Γκαλεττι δεν χρειαζονται και πολλα λογια..(οπως και με τον τουρε που πολλοι ακουγατε εφημεριδες να λενε οτι ακομα δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απ τα φιλικα και το λεγατε κι εσεις (kid) ενω ο τυπος φαινοταν απο τη σεληνη).Επισης στην Ευρωπη ΗΜΟΥΝ λιγος πλεον ομως νομιζω οτι με τους παιχτες που εχω μπορω να προχωρησω.Και εκει που ουσιαστικα ειχα εστω και την τριτη θεση πολυ πιθανη,ερχεται ενας γαμημενος εποπτης κι απ το +3 με παει στο +1 και με βαζει στο τριπακι να παλεψω πολυ περισσοτερο για τη θεση..ΑΔΙΚΙΑ δηλαδη.Τεσπα,σημασια εχει οτι ως ομαδα εχεις αρκετα χρονια να με περασεις σε αποδοση σε βαθος μιας περιοδου.Γι αυτο και περσυ εχασα (απο δικη μου μαλακια,και οχι απο δικη σου ανωτεροτητα) τα δυο ματς αλλα τερματισα 17 ολοκληρους,οχι μισους,βαθμους μπροστα.Χαοτικη διαφορα λοιπον για να συγκρινεις δυο ομαδες σε χρονικο βαθος μιας περιοδου. Τεσπα,το λαθος που κανετε ειναι αυτο που λεει ο ρεντ,ευτυχως η δυστυχως.Μιλαμε (οταν ερθει το θεμα για μεταξυ μας συγκριση) και μου βαζεις σαν επιχειρημα την 7αρα,και οχι τις μεταξυ μας ν-η-ι. Αρα το μαμας απ τη ριζα το θεμα.. Τεσπα,θεωρω οτι αν δεν τραυματιστει η μιση ομαδα φετος,ο ολυμπιακος ουτε καν θα χρειαστει να βγαλει το κλειδι απ την τσεπη για γυρισει μιζα,ετσι ωστε να παρει το πρωταθλημα.Δεν εχω υπερομαδα στην Ευρωπη,εχω ομως αρκετα καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.
Το θεμα οτι ηταν ευκαιρια να κερδισει αυτη την Λατσιο και για το γοητρο του και να παρει η Ελλαδα ακομα περισσοτερους βαθμους. Η αληθεια ειναι ολες οι Ελληνικες ομαδες εχουν φαει αλλες 7αρες, αλλες 5αρες κλπ, πρεπει ομως να μαζεψουν περισσοτερους βαθμους για να ανεβουμε ακομα πραπανω......
Μια διορθωση: 7αρες μονο μια εφαγε
και ναι ηταν ευκαιρια να νικησει αυτην την Λατσιο, οσο για τους βαθμους μην παραμυθιαζομαστε, μετα τις ρεβανς να κανουμε ταμειο και να δουμε τι εχουμε καταφερει. -
Ξερεις κατι RedLine? Ο Ολυμπιακος δεν παει μπροστα επειδη οι οπαδοι του και η διοικηση ακουει τους αντιολυμπιακους. Θυμαμαι τις κωλοφυλλαδες σας και εσας τους ιδιους να θαβετε τον Μπαγιεβιτς που δεν προκριθηκε.
Νικησε την Λιβερπουλ που πηρε το Ευρωπαικο,και ολες τις ομαδες στην εδρα του και εφερε και ισοπαλια στο Μονακο ενω επρεπε να κερδισει. Εκανε ΕΝΑ κακο παιχνιδι μεσα στο Ανφιλντ εναντιον μιας ομαδαρας. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τον περηπατητη Τζιοβανι,τον Παντο κ.τ.λ
Αλλα δεν φταιτε μονο εσεις. Φταινε και οι βλακες οι οπαδοι μας οπως ο Τσουκαλας και τα τσιρακια του που εκαναν τρομερο πολεμο
Με αυτους τους παικτες που εχει τωρα ο Ολυμπιακος ο Μπαγιεβιτς θα τον εφτανε για πλακα πολυ ψηλα στην Ευρωπη. Αν εμενε ο Μπαγιεβιτς τωρα μαλλον φιλτατε red_line θα ειχες αυτοκτονησει(καλυτερα που εφυγε ο Μπαγιεβιτς ,γιατι σε συμπαθω και δεν θα ηθελα να παθεις κακο)
-
Ξερεις κατι RedLine? Ο Ολυμπιακος δεν παει μπροστα επειδη οι οπαδοι του και η διοικηση ακουει τους αντιολυμπιακους. Θυμαμαι τις κωλοφυλλαδες σας και εσας τους ιδιους να θαβετε τον Μπαγιεβιτς που δεν προκριθηκε.Νικησε την Λιβερπουλ που πηρε το Ευρωπαικο,και ολες τις ομαδες στην εδρα του και εφερε και ισοπαλια στο Μονακο ενω επρεπε να κερδισει. Εκανε ΕΝΑ κακο παιχνιδι μεσα στο Ανφιλντ εναντιον μιας ομαδαρας. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τον περηπατητη Τζιοβανι,τον Παντο κ.τ.λ
Αλλα δεν φταιτε μονο εσεις. Φταινε και οι βλακες οι οπαδοι μας οπως ο Τσουκαλας και τα τσιρακια του που εκαναν τρομερο πολεμο
Με αυτους τους παικτες που εχει τωρα ο Ολυμπιακος ο Μπαγιεβιτς θα τον εφτανε για πλακα πολυ ψηλα στην Ευρωπη. Αν εμενε ο Μπαγιεβιτς τωρα μαλλον φιλτατε red_line θα ειχες αυτοκτονησει(καλυτερα που εφυγε ο Μπαγιεβιτς ,γιατι σε συμπαθω και δεν θα ηθελα να παθεις κακο)
Αυτο το κακο εχουν ανθρωποι σαν εσενα......δεν ακουνε τον εαυτο τους τι παπαριες λενε
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--