-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πράγματι, πολύ καλή η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας Σε ποιό συνεργείο έγιναν όλα αυτά;
Λογικά, τίποτα από αυτά δεν καλύπτει η εγγύηση (τακάκια κτλ...), πλήν του RCD.
Άλλωστε, βλάβες σε σημεία σαν κι αυτό είναι που η LagunaII βγήκε αναξιόπιστη (σύμφωνα με τον πρόεδρο ποιοτικού ελέγχου της, Vincent).Οι ΆΓΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ βρίσκονται στην ΡΕΛΕΞ Ν.Φιλαδελφείας ,οι μισοί και οι άλλοι μισοί στην DIM Sport στην Λυκόβρυση.
Αλήθεια βγήκε αναξιόπιστη η Laguna II; Αυτό ομολογώ ότι δεν το γνώριζα.
Τώρα που το λέτε την επόμενη φορά θα αγοράσω VW για να μην μου χαλάει το R/CD.Καλύτερα θα είναι να μένω στον δρόμο από χαλασμένη αντλία του αξιόπιστου VW μου.Θα προτιμήσω και κινητήρα TSI που το δοκίμασαν οι 4Τ στα Μέγαρα και δεν έπαθε τίποτα !!! -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Πράγματι, πολύ καλή η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας Σε ποιό συνεργείο έγιναν όλα αυτά;
Λογικά, τίποτα από αυτά δεν καλύπτει η εγγύηση (τακάκια κτλ...), πλήν του RCD.
Άλλωστε, βλάβες σε σημεία σαν κι αυτό είναι που η LagunaII βγήκε αναξιόπιστη (σύμφωνα με τον πρόεδρο ποιοτικού ελέγχου της, Vincent).Οι ΆΓΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ βρίσκονται στην ΡΕΛΕΞ Ν.Φιλαδελφείας ,οι μισοί και οι άλλοι μισοί στην DIM Sport στην Λυκόβρυση.
Αλήθεια βγήκε αναξιόπιστη η Laguna II; Αυτό ομολογώ ότι δεν το γνώριζα.
Τώρα που το λέτε την επόμενη φορά θα αγοράσω VW για να μην μου χαλάει το R/CD.Καλύτερα θα είναι να μένω στον δρόμο από χαλασμένη αντλία του αξιόπιστου VW μου.Θα προτιμήσω και κινητήρα TSI που το δοκίμασαν οι 4Τ στα Μέγαρα και δεν έπαθε τίποτα !!!Dimman τα χεις παιξει ελαφρως!
Επισης στο Τοyota του πατερα μου παλιοτερα επειδη του εβαζα βενζινη οποτε θυμομουν(λογω φοιτητικης αφραγκιας) ..και 30 χιλιομετρα μετα το λαμπακι προειδοποιησης την μια φορα εμεινα απο βενζινη και την αλλη βουλωσε η αντλια απο τα κατακαθια της βενζινης.
Ειναι και η τοyota αναξιοπιστη?Ειναι απλο! Σε οποιοδηποτε αμαξι αν του βαζεις βενζινη εγκαιρα και οχι 30 χιλιομετρα μετα την ενδειξη προειδοποιησης δεν θα σου μεινει στα χερια!
Τι να κανουμε επειδη εχεις laguna και οχι passat δεν χρειαζεται να τα ισοπεδωνεις ολα!
Μη στεναχωριεσαι. Πουλα το και παρε ενα vw αργοτερα.
-
Please, do not, I repeat, do not feed the troll...
-
Εσενα ποιος σε ταισε και ξεφυτρωσες τοτε?
-
tommaso η σχέση σου με τις αντλίες είναι σαν τη σχέση του σκύλου με της γάτας, σχέσεις ΜΙΣΟΥΣ δηλαδή...
Τι σημαίνει τράβηξε το κατακάθι; Αν υπάρχει κατακάθι και η αντλία τραβάει από χαμηλά θα το τραβήξει και γεμάτο να είναι το ντεπόζιτο. Γι' αυτό και η αντλία έχει ενσωματωμένο φίλτρο για να μη μπαίνουν στο μηχανισμό της τα σκουπιδάκια.
Αυτό που όντως μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα είναι το να τραβήξει αέρα, οπότε και μπορεί να καεί. Το θέμα όμως είναι ότι τα 30 χλμ που λες σημαίνουν ότι το ντεπόζιτο έχει σίγουρα και άλλα 6-8 λίτρα βενζίνη, μιας και με αναμμένο λαμπάκι το αμάξι κάνει χαλαρά 100 χλμ.Μην επαναλαμβανόμαστε όμως
-
Βενζινη να βαζουμε εγκαιρα στα αμαξια και δεν θα χουν προβλημα οι
αντλιεςΣυμφωνω ομως ας μην επαναλαμβανομαστε!
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
αντλιες VWΞερω και εγώ να βάζω
-
Τελος, οι πωλησεις οποιοδηποτε μοντελου,οποιασδηποτε εταιριας, δεν αποδεικνυουν ποσο καλο ειναι το συγκεκριμενο μοντελο. Με αυτη τη λογικη, θα μπορουσαμε να πουμε οτι μια Porsche GT3, μια Ferrari F430 κτλ, ειναι μετρια αυτοκινητα, λογικη που θυμιζει καποιο ανεκδοτο...
Οταν μιλαμε για αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας φυσικα και ειναι ετσι.Οταν συγκρινουμε car της ταξεως 10.000εως 25.000 τοτε βλεπουμε τι κυκλοφορει περισσοτερο.Επαναλαμβανω,δεχομε οτι τα japan ειναι πιο αξιοπιστα αλλα μεχρι εκει.Η αγορα ενος αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικη.Καλο θα ηταν να αφηναμε τους κατοχους vw να πουν οι ιδιοι ποσο αξιοπιστα ειναι.
-
Ο χρήστης giorgospg έγραψε:
[Οταν μιλαμε για αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας φυσικα και ειναι ετσι.Οταν συγκρινουμε car της ταξεως 10.000εως 25.000 τοτε βλεπουμε τι κυκλοφορει περισσοτερο.Επαναλαμβανω,δεχομε οτι τα japan ειναι πιο αξιοπιστα αλλα μεχρι εκει.Η αγορα ενος αυτοκινητου ειναι καθαρα υποκειμενικη.Καλο θα ηταν να αφηναμε τους κατοχους vw να πουν οι ιδιοι ποσο αξιοπιστα ειναι.Μα δεν μιλάνε αλλά κι όταν τους ξεφύγει κάτι δεν φταίει η VW.
Εγω φίλε tommaso πάντα φουλάρω βενζίνη κάθε τέλος της εβδομάδας για να μην ψάχνω για βενζινάδικο μέσα στο ΣΚ και τις περισσότερες φορές πάω με αναμένο λαμπάκι στο βενζινάδικο.
Αυτό συμβαίνει εδώ και 2 χρόνια και 36.800χλμ χωρίς πρόβλημα.Μάλλον κι εμένα θα την έφτιαξε την αντλία η ΝΑΣΑ !!! -
Δεν καταλαβαινω το λογο να μην αναφερουμε το οπιοδηποτε προβλημα εχουμε ,και παραδοξως το κανουν μονο οσοι εχουν vw;Εγω ως πρωην κατοχος vw polo 2002 δεν εχω και τις καλυτερες αναμνησεις. Το αδερφο μου ομως με nissan primera τρεχαμε στον Αγ.Κωνσταντινο να τον μαζεψουμε γιατι εμεινε απο δυναμο. Φιλος με jazz 2004 του καηκε η πλακετα των παραθυρων και αναψε το λαμπακι του αεροσακου απο κομενο καλωδιο,εγω βεβαια το εμαθα απο σποντα
-
Μα είναι πολύ απλός ο λόγος...
Σε κανέναν δεν αρέσει να φανεί προς τα έξω οτι έκανε 'λάθος' επιλογή. -
με τη μονη διαφορα, οτι αυτο συμβαινει με ολες τις μαρκες.
κατα τα αλλα, οποιος θελει να μαθει αν ενα μοντελο ειναι αξιοπιστο, υπαρχουν αρκετες ανεξαρτητες ή μη πηγες στο ιντερνετ.
αμα περιμενει καποιος να βγαλει συμπερασμα απο 5-10 ιδιοκτητες σε ενα μικρο φορουμ, μαλλον οδηγειται σε λαθος συμπερασματα.
-
ενταξει..
αυτο που αποκομησαμε ειναι οτι ο συγκεκριμενος προκειμενου να πιασει τον παλμο των αγοραστων vw, ανακαλυψε οτι ειναι περηφανος ιδιοκτητης της 'ντροπης' της renault.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει..
αυτο που αποκομησαμε ειναι οτι ο συγκεκριμενος προκειμενου να πιασει τον παλμο των αγοραστων vw, ανακαλυψε οτι ειναι περηφανος ιδιοκτητης της 'ντροπης' της renault..Ναι !!! Από σπόντα δηλαδή ....
**ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! **
-
να σαι καλα..
πηγαινε να το ξανατελικιασεις, να ξεχαρμανιασεις τωρα!
και μη ξεχασεις να εισαι με ενα φιλαρακι σου να τραβηξει και φωτο! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
αντλιες vwΞερω και εγώ να βάζω
Ναι γι αυτο ο αρχομηχανικος της Τοyota συμβουλεψε τους κατοχους
της να βαζουν βενζινη στο 20-25% του ρεζερβουαρ και να μην το αφηνουν
μετα την ενδειξη προειδοποιησης....Ειναι και η Τοyota αναξιοπιστη σαν την Vw?!..
Ολα τα αυτοκινητα πρεπει να μην τα παμε μεχρι τελευταιας σταγονας
βενζινης για πολλους και προφανεις λογους, που αναφεραμε πολλες φορες παραπάνω.Μονο που σε μενα εχουν νοημα τα
-
Kύριε κολλημένε, αν ανοίξεις τα μάτια σου, θα καταλάβεις οτι είναι φυσιολογικό ο αρχιμηχανικός της Τoyota, όπως και κάθε αρχιμηχανικός να δίνουν τέτοιες συμβουλές, την εταιρεία τους θέλουν να διασφαλίσουν από μια ΠΙΘΑΝΗ βλάβη που θα βλάψει το κύρος της. Πόσους αρχιμηχανικούς εταιρειών έχεις δει να λένε 'Φιλαράκι το αμάξι είναι σκυλί, μπορείς να το σκίζεις με 0 βαθμούς καλσίου, χωρίς να το προθερμάνεις, κόφτες από το πρώτο λεπτό'? Το θέμα είναι οτι οι πιθανότητες να πάθει μια τέτοια βλάβη ένα Toyota έχει αποδειχτεί οτι είναι μικρότερες. Εξάλλου σου είπαν ένα σωρό άτομα οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουν αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα, παρότι το έχουν σύστημα να φτάνουν στις... αναθυμιάσεις. Από κει και πέρα, αν δε θες να καταλάβεις, δικαίωμά σου, δεν είναι όμως δικαίωμά σου να μας τα πρήζεις.
Χωρίς εμότικον αυτή τη φορά, με τη χρήση που τους κάνεις έχουν χάσει το νόημά τους.
-
Πιστεύω ότι τσάμπα συνεχίζεις να το παλεύεις
Άσε τον αγαπητό tommaso να πιστεύει ό,τι θέλει... -
Δε βαρεθήκατε αμφότεροι;
-
Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 5 Φάου Βε. Τα πρώτα 2 δε μετράνε γιατί είναι κομματάκι παλιά (1964 και 1969) αλλα τα υπόλοιπα 3 ήταν καινούργια και πάνω στη μετάβαση, δλδ μοντέλα 1995, 2000, 2002...
Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας την VW πριν γυρίσει στα 16βάλβιδα, με τους πολύ ελαστικούς κινητήρες με τη μικρή μεν, χρησιμοποιήσιμη δε ισχύ και την μπόλικη ροπίτσα από χαμηλά. Αυτό του 95 δεν έκαψε ούτε λάμπα στα 5 χρόνια που το έλιωσα και λυπήθηκα πολύ που χρειάστηκε να το πουλήσω... Το επόμενο, το κράτησα λιγότερο από 15 μήνες γιατί ήταν θεόστραβο από τη μαμά του μπροστά και μου έκανε πολλά και διάφορα. Επίσης ήταν πολύ σπαστικό γιατί το πλαίσιό του με το ζόρι κρατούσε την ισχύ του. Το επέστρεψα μετά από πολλή φασαρία εκεί που το πήρα και αναγκαστικά μου φορτώσανε ένα καινούργιο (είχε αλλάξει μοντέλο). Αυτή τη φορά το αγόρασα αυτόματο γιατί είχα βαρεθεί τόσο πολύ να τα οδηγάω (μου έσπαγε τα νεύρα και το σερβόγκαζο) και δε μου έκανε καμία αίσθηση πλέον. Αυτό δε μου έβγαλε πολλά προβληματα (πέρα από τα κλασσικά, γρύλλους-καθίσματα-πετσικαρίσματα-στεγανώσεις ψιλοδιαρροούλες, τριγμοί λες και είσαι στο τραμ και στρίβει κλπ κλπ που τα περισσοτερα τα κάλυψε η εγγύηση). Το αγόρασε ένας φίλος μου και το έχει ευχαριστηθεί κυρίως λόγω του κιβωτίου. Του έχει μείνει, όμως, δυο φορές (μουλάρωσε στην P). Ο αδερφός μου εχει ένα 8βάλβιδο 1.8 golf III του '98 που το αγόρασε καθότι ερωτευμένος με αυτό του '95 και είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος (κανένα απολύτως πρόβλημα στα 3 χρόνια που το έχει)... είναι αυτό με τα 90 αλογα...Τα σύγχρονα VW δεν έχουν καμία σχέση με τα VW μια δεκαετία πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα (λάθος; ) της εταιρίας. Έχει σαφέστατη κρίση ταυτότητας την τελευταία δεκαετία και έχει 'πουλήσει' τους παραδοσιακούς πελάτες της με τη συντηρητική νοοτροπία για χάρη των επιδόσεων (θυσιάζοντας δυστυχώς την αξιοπιστία).
Πριν 8-10 χρόνια θα μπορούσα να σας πω 10δες λόγους γιατί κάποιος θα μπορούσε να επιλέξει VW...Τώρα δε βρίσκω κανέναν ιδιαίτερο και δέχομαι μόνο ότι μπορεί να του αρέσει στη φάτσα.Τα κλασσικά αερόψυκτα παραμένουν ο έρωτάς μου!
Γιατί αγοράσατε VW;