-
Ε δεν είπες αρκετές .
-
ουτε για μενα ειχε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν σε πιάνει το Vagικό σου, είσαι τρέλα...
Δυστυχώς, όμως, όλες οι μέθοδοι τοποθέτησής σου στον ίσιο δρόμο της αποvagοποίησης έχουν αποτύχει...
Τι κρίμα ένας τόσο λαμπρός αυτοκινητικά νέος να μην συστρατεύεται εναντίον του κοινού εχθρού: της vw.
Ο κοινός εχθρός έχει βγάλει ένα R8 όμως.
Το R8 είναι η λύση του αούντιου ζητήματος, το οποίο συνοπτικά έχει ως εξής:
'Όσο περισσότερο απομακρύνεσαι από τα φαουβικά πρότυπα αυτοκίνησης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να δημιουργήσεις ένα αυτοκίνητο για τον πραγματικό οδηγό.'
(Σε italic για να δοθεί κύρος αξιώματος:lol: )
Με το R8 η Audi κατάφερε να αποκοπεί με επιτυχία -από ό,τι διαβάζουμε- από τη βάναυση -αυτοκινητική- πολιτική ορθότητα των VW...
Ελπίζω να έχει και συνέχεια η διαδικασία αποκοπής της από τον ομφάλιο λώρο της VW, και ως μόνος δεσμός να παραμείνει ο επιχειρηματικός. -
Ρε μη σκοτώνετε τα Ιταλικά!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραία τα πμ του τομμάσο.Αν χρήστης στέλνει υβριστικά μυνήματα, αυτό είναι αντίθετο στον Κανονισμό του Φόρουμ!
Χάρη, αυτό εννοείς? Οτι πήρες υβριστικό pm?
-
εγω παντως πρωην κατοχος passat 1.8t s/w μοντελο 2000 μετα απο 250.000χλμ περα απο τα σερβις αλλαξα τα ψαλιδια που ηταν στην εγγυηση μια φορα , κατα αλλα το αυτοκινητο ηταν ηρωας ειχε κουβαλησει τα παντα, τραβαγα τρειλερ δεν καταλαβε τιποτα και το πουλησα σε πολλη καλη τιμη.
(σετ τουρμπινας δεν αλλαξα ποτε και δεν τσιμπαγε σταγονα λαδι παρολο οτι το επινα) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωραία τα πμ του τομμάσο.de tommaso megalilera
-
Γιατι αγορασατε vw δεν ειναι το θεμα???
Εκτος απο 4-5 ποστ παιδιων που εχουν vw και ειπαν την γνωμη τους ολα τα αλλα ειναι εντελως !!!Ελεος ρε παιδια...χωρις πλακα τωρα γιατι απαντατε σε ενα τοπικ που αφορα την vw αφου δεν σας αρεσουν τα vw?Αφου δεν ειναι καλα αυτοκινητα μην ασχολειστε...
Μηπως να καθαριστει το τοπικ???
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για κάτσε ρε Δημήτρη...
Το Γκολφ είναι ένα 'παγκόσμιο' αυτοκίνητο.
Θα το βρεις ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες.
Θες να πεις οτι μόνο για την (πολιτισμένη) Ευρώπη φτιάχτηκε ο fsi?
Τότε γιατί προωθείται και αλλού?Ρε συ Κώστα, μου φαίνεται λάθος να ζητάμε τα ρέστα από μία εταιρία επειδή η βενζίνη στην Ελλάδα είναι χαμηλής ποιότητας. Αν εσένα το αυτοκίνητο σου χτύπαγε πειράκια θα έλεγες ότι φταίει η citroen ή 'ο μαλάκας ο βενζινάς που αν δεν είχε ρίξει τόσο νερό μέσα στην δεξαμενή θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της ξηρασίας στην Σαχάρα'?
Mονο στην Ελλάδα είναι η βενζίνη κακής ποιότητας? Σε πολλές χώρες του κόσμου είναι, εκτός από εδώ. Και από τα λίγα που ξέρω, κάποια μοντέλα της vw λανσάρονται σε όλες αυτές. Σου φαίνεται λογικό να μην πήραν υπόψη τους κάποιες ιδιάζουσες συνθήκες που δεν είναι δα και τόσο σπάνιες? Τόσο υπεράνω βλέπουν δηλαδή αυτές τις αγορές? Και αν ναι, γιατί επιμένουν να πουλάνε σε αυτές αυτόν τον κινητήρα, ξέροντας οτι θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Άσε, μην απαντήσεις, θα σου πω εγώ γιατί: βλάβες--->ανταλλακτικά--->έσοδα
tommaso, επειδή γενικά σε βαράει μια ασχετοσύνη, σε είχα ικανό να είχες κάνει κάτι τέτοιο. Έπεσα έξω, σε υποτίμησα. Είσαι λιγότερο άσχετος απ' οτι υπολόγιζα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mονο στην Ελλάδα είναι η βενζίνη κακής ποιότητας? Σε πολλές χώρες του κόσμου είναι, εκτός από εδώ. Και από τα λίγα που ξέρω, κάποια μοντέλα της vw λανσάρονται σε όλες αυτές. Σου φαίνεται λογικό να μην πήραν υπόψη τους κάποιες ιδιάζουσες συνθήκες που δεν είναι δα και τόσο σπάνιες? Τόσο υπεράνω βλέπουν δηλαδή αυτές τις αγορές? Και αν ναι, γιατί επιμένουν να πουλάνε σε αυτές αυτόν τον κινητήρα, ξέροντας οτι θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Άσε, μην απαντήσεις, θα σου πω εγώ γιατί: βλάβες--->ανταλλακτικά--->έσοδαΌταν είχε γίνει το τρακάρισμα πριν λίγο καιρό στην Κηφισίας με την Ferrari και έσπασε η ανάρτηση δεν είδα να ζητάει κανένας τα ρέστα από την Ferrari που η ανάρτηση της δεν ήταν αρκετά καλή για να αντέξει μία τέτοια λακούβα.
Βαριέμαι να το συζητήσω άλλο το θέμα, προσωπικά θα δεχόμουν ότι φταίει η κακή ποιότητα βενζίνης για το συγκεκριμένο πράγμα, θα πούλαγα τρελίτσα για να μου το αντικαταστήσουνε μέσα στην εγγύηση αλλά άμα δεν το έκαναν δεν θα μου φαινόταν παράλογο. Επίσης, βαρέθηκα να μιλάω μαζί σου και ειδικά για VW, αν θες να λογαριαστούμε, σε περιμένω στις 02.33πμ στο γνωστό μέρος για να τα στήσουμε με άδειες στο καπώ (ΤΜ Πασχάλης Κοτόπουλος).
tommaso, επειδή γενικά σε βαράει μια ασχετοσύνη, σε είχα ικανό να είχες κάνει κάτι τέτοιο. Έπεσα έξω, σε υποτίμησα. Είσαι λιγότερο άσχετος απ' οτι υπολόγιζα.
Θες και συ pm ( ) ε?
-
Εγώ θα την στήσω την άδεια στο καπώ. Εσύ τι θα στήσεις στο καπώ, κανένα πλάτανο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ θα την στήσω την άδεια στο καπώ. Εσύ τι θα στήσεις στο καπώ, κανένα πλάτανο?Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε.
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Εμεις καταληξαμε στο golf gt dsg γιατι:
-
αυτοματο κιβωτιο
-
μεταπωληση
-
1.4
-
γρηγορο (για 1.4)
-
αξιοπιστο (γενικα)
-
το leon δεν μου αρεσει εμφανησιακα!(λιγο μεγαλο μου πεφτει)
Πολυ καλή επιλογη Joey !!
KAΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ. Απο μεσα Νοεμβρη θα μπορω και εγω να πω αποψεις για το αυτοκινητο!
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για κάτσε ρε Δημήτρη...
Το Γκολφ είναι ένα 'παγκόσμιο' αυτοκίνητο.
Θα το βρεις ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες.
Θες να πεις οτι μόνο για την (πολιτισμένη) Ευρώπη φτιάχτηκε ο fsi?
Τότε γιατί προωθείται και αλλού?Ρε συ Κώστα, μου φαίνεται λάθος να ζητάμε τα ρέστα από μία εταιρία επειδή η βενζίνη στην Ελλάδα είναι χαμηλής ποιότητας. Αν εσένα το αυτοκίνητο σου χτύπαγε πειράκια θα έλεγες ότι φταίει η citroen ή 'ο μαλάκας ο βενζινάς που αν δεν είχε ρίξει τόσο νερό μέσα στην δεξαμενή θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της ξηρασίας στην Σαχάρα'?
Mονο στην Ελλάδα είναι η βενζίνη κακής ποιότητας? Σε πολλές χώρες του κόσμου είναι, εκτός από εδώ. Και από τα λίγα που ξέρω, κάποια μοντέλα της vw λανσάρονται σε όλες αυτές. Σου φαίνεται λογικό να μην πήραν υπόψη τους κάποιες ιδιάζουσες συνθήκες που δεν είναι δα και τόσο σπάνιες? Τόσο υπεράνω βλέπουν δηλαδή αυτές τις αγορές? Και αν ναι, γιατί επιμένουν να πουλάνε σε αυτές αυτόν τον κινητήρα, ξέροντας οτι θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Άσε, μην απαντήσεις, θα σου πω εγώ γιατί: βλάβες--->ανταλλακτικά--->έσοδα
Ξαναδιαβασε τι lεει ο αρχιμηχανικος της Τοyota να ξεστραβωθεις
Τα επιχειρηματα εχουν σημασια και οχι οι λεκτικες επιθεσεις.Εκείνο το άρθρο του αρχιμηχανικού της Toyota γιατί το θάψαμε τότε?
Ο τύπος απλά έλεγε:
α) ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ να πέφτει στο προειδοποιητικό
β) Γεμίζετε όταν φτάσει στο 25%-35% (αν θυμάμαι καλά).
Ο λόγος που μπορεί να προκληθεί ζημιά από χαμηλή στάθμη είναι απλά η αύξηση της συγκέντρωσης των ξένων σωματιδίων όταν το καύσιμο είναι λίγο που αυξάνει τις πιθανότητες να μπει κάποιο στην αντλία και να προκαλέσει ζημιά.
Διαβαζε το συνεχεια μεχρι να το κατανοησεις..
Λυπησου τον εαυτο σου, εκτιθεσαι γι αυτο το θεμα.Εκτος κι αν πραγματικα
πιστευεις οτι η γνωμη σου μετραει περισσοτερο απο τον μηχανικο της Τοyota .Σταματα τα παραισθησιογονα ..(1η ενδειξη ασχετοσυνης)de tomaso??? .Το tommaso ονομα ειναι.μου θες και ιταλικα τρομαρα σου.(2η ενδειξη ασχετοσυνης)
Εδω ειναι thread για την VW.Παρακαλουνται οι κατοχοι της Vw να παραθετουν
τους λογους που αγορασαν Vw και οχι να πεταγονται οι παπατζηδες ψευτοειδικοι!Kουραστηκαμε να διαβαζουμε off topic θεματα.Οι κατοχοι της Vw να παραθετουν την γνωμη τους..
-
tommaso
όλες οι δημοσιεύσεις σου είναι γεμάτες με προσβολές και υποτιμητικά σχόλια.
Φρόντισε να διορθώσεις τον γραπτό σου λόγο! -
Χαλαρωσε.Ας τον διορθωσουν και οι αλλοι τον γραπτο τους λογο.
Σαν moderator θα πρεπε να βλεπεις και τα off topic θεματα
που πετανε στο thread για τη Vw. (μη κατοχοι της Vw!)
Εκτος αν ειναι φιλαρακια σου -
ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ!
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Χαλαρωσε.Ας τον διορθωσουν και οι αλλοι τον γραπτο τους λογο.Σαν moderator θα πρεπε να βλεπεις και τα off topic θεματα
που πετανε στο thread 'Γιατι αγοράσατε Vw?'. (μη κατοχοι της Vw!)
Εκτος αν ειναι φιλαρακια σου -
ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
-
Μην πειράζετε τον tommaso ρε κακομαθημένοι. Ο tommaso είναι ένας σύγχρονος επαναστάτης. Ένας αντάρτης της πόλης.
Hasta la victoria
Viva la revolution de trolloΚαλά μεγάλε tommaso αυτό που κάνεις quote τον εαυτό σου πολύ μ' αρέσει. Ξανακάντο να κάνω γούστο...
Γιατί αγοράσατε VW;