-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τσιμπάνε βλέπω τα αντίπαλα βαζελοχανουμάκια. Δεν τολμάς να γράψεις μία αλήθεια , τσουπ....Κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Θα πάρουν τα μυαλά των παικτών της Τσέλσυ αέρα τώρα και θα μας αντιμετωπίσουν χωρίς άγχος στο Στάμφορντ Μπρίτζ.Βέβαια έχει αποδειχθεί ότι εκτός έδρας στο Τσάμπιονσ Λίγκ είχαμε καλλίτερη απόδοση. Σε κάθε περίπτωση είναι η καλλίτερη από τις ισοπαλίες.
το 0-0 ειναι το ποιο υπουλο αποτελεσμα για τον γηπεδουχο του επαναληπτικου
Παντως στο σταμφορντ κακα τα ψεματα πολυ δυσκολα τα πραγματα.
Αν σε βρει λιγο μποσικο η τσελσι μπορει στο 20αλεπτο να σε στειλει αδιαβαστο.Βεβαια ο ολυμπιακος εχει δειξει καλα δειγματα εκτος εδρας φετος. -
Μεταδοση ΣΣΦΜ
χελακης -->'τζολε θυμισου τα νιατα σου'
αντυπας(απευθυνομενος σε παικτη του γαβρου) --> ' μη μου κανεις τωρα τετοια λάθακια'
χελακης (απευθυνομενος στον παντο) --> 'Δωστη τασο,οχι εσυ!!'
αντυπας --> 'Σαν bluetooth φαινεται αυτο στο αυτι του makelele' -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μεταδοση ΣΣΦΜχελακης -->'τζολε θυμισου τα νιατα σου'
αντυπας(απευθυνομενος σε παικτη του γαβρου) --> ' μη μου κανεις τωρα τετοια λάθακια'
αντυπας --> 'Σαν bluetooth φαινεται αυτο στο αυτι του makelele' -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τσιμπάνε βλέπω τα αντίπαλα βαζελοχανουμάκια. Δεν τολμάς να γράψεις μία αλήθεια , τσουπ....
Κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Θα πάρουν τα μυαλά των παικτών της Τσέλσυ αέρα τώρα και θα μας αντιμετωπίσουν χωρίς άγχος στο Στάμφορντ Μπρίτζ.Βέβαια έχει αποδειχθεί ότι εκτός έδρας στο Τσάμπιονσ Λίγκ είχαμε καλλίτερη απόδοση. Σε κάθε περίπτωση είναι η καλλίτερη από τις ισοπαλίες.
Κι η εκτέλεση με ένεση είναι η καλύτερη από τις εκτελέσεις.
Το 1-1 πχ είναι η χειρότερη γιατί πρέπει σώνει και καλά να σκοράρεις στην έδρα του αντιπάλου. Όπως επίσης η νίκη με 1-0 είναι προτιμότερη από αυτή με 2-1.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τσιμπάνε βλέπω τα αντίπαλα βαζελοχανουμάκια. Δεν τολμάς να γράψεις , τσουπ....
Ε...τώρα τις τρως εσύ
-
αντε μωρη τσελσαρααααΔεν ειδες χαρα στα σκελια σου παλι σημερα; Δε πειραζει,χορτασες με την 4αρα... Απλα στο cl φαινεται ποσο μπροστα ειναι η ομαδα σε σχεση με τις υπολοιπες ελληνικουλιες. Καλα σταθηκαμε σημερα και ολοι τους (εκτος απο τον τζολε αν και απλα δεν επιασε τα υψηλα στανταρ του) ηταν πολυ καλοι.
Σε καποια φαση μπηκε κι ενας ξανθουλης στο καφε εδω διπλα και νομιζα οτι ηταν ο Αντρεας ο Ιβανσιτς.Σηκωθηκα ετοιμος να του προσφερω τον ΚΑΝΑΠΕ μου αλλα τελικα δεν ηταν αυτος.. Κριμα.
Θα παρακαλουσα να μη γραφουν στο συγκεκριμενο θεμα χανουμια που κοροιδευουν αλλα μονο αυτα που επιβραβευουν τη μπαλα που βλεπουν. Σορρυ αλλα να μιλανε αεκτζηδες στο θεμα του cl ειναι σα να τρως σπανακοριζο με σαλιγκαρια,ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ και προσβολη της καλαισθησιας δηλαδης... -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τσιμπάνε βλέπω τα αντίπαλα βαζελοχανουμάκια. Δεν τολμάς να γράψεις μία αλήθεια , τσουπ....
Κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Θα πάρουν τα μυαλά των παικτών της Τσέλσυ αέρα τώρα και θα μας αντιμετωπίσουν χωρίς άγχος στο Στάμφορντ Μπρίτζ.Βέβαια έχει αποδειχθεί ότι εκτός έδρας στο Τσάμπιονσ Λίγκ είχαμε καλλίτερη απόδοση. Σε κάθε περίπτωση είναι η καλλίτερη από τις ισοπαλίες.
το 0-0 ειναι το ποιο υπουλο αποτελεσμα για τον γηπεδουχο του επαναληπτικου
Παντως στο σταμφορντ κακα τα ψεματα πολυ δυσκολα τα πραγματα.
Αν σε βρει λιγο μποσικο η τσελσι μπορει στο 20αλεπτο να σε στειλει αδιαβαστο.Βεβαια ο ολυμπιακος εχει δειξει καλα δειγματα εκτος εδρας φετος.Αυτό έλεγα και ο kouk νόμιζε ότι γυρίζουμε το 'Πράσινο Μίλι'.
-
πασχο μου φτανει και περισευει η χαρα που μας δωσατε ενα κρυο βραδυ τον δεκεμβρη του 2003
Δεν ανυσυχω, στην ρεβανς θα κλαψετε και πολυ μαλιστα
-
Μεταδοση ΣΣΦΜχελακης -->'τζολε θυμισου τα νιατα σου'
αντυπας --> 'Σαν bluetooth φαινεται αυτο στο αυτι του makelele'Τρομεροί καραγκιόζηδες. Χώρια που η ομάδα με τον Χελάκη στο μικρόφωνο δεν έχει σταυρώσει παιχνίδι. Ούστ ! ! !
-
πασχο μου φτανει και περισευει η χαρα που μας δωσατε ενα κρυο βραδυ τον δεκεμβρη του 2003Δεν ανυσυχω, στην ρεβανς θα κλαψετε και πολυ μαλιστα
Ωχου,μη κοντραρεις ρε σου λεω..4-0..
-
πασχο μου φτανει και περισευει η χαρα που μας δωσατε ενα κρυο βραδυ τον δεκεμβρη του 2003Δεν ανυσυχω, στην ρεβανς θα κλαψετε και πολυ μαλιστα
Πάλι με ξένα κόλλυβα ;
-
Προσωπικά θεωρώ ότι δύσκολα ή εύκολα η Τσέλσι θα περάσει. Πάντως δεν είναι απίθανο να δούμε την στραβή από τους Άγγλους γιατί sorry δεν μου γέμισαν και πολύ το μάτι.
Εν πάσει περιπτώσει σταθήκαμε πολύ καλά και αν είχαμε λίγο παραπάνω τύχη ίσως και να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ομοίως βέβαια εκεί στο 90 παραλίγο να γίνει το πατατρακ αλλά ο Άγιος Αντωνιος μεγάλη η χάρη του το έλυσε το πρόβλημα πριν αυτό εμφανιστεί.
-
ginogsm
Oskar πρωτοτυπιας θα παρεις.Μπραβο βρε.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ginogsmOskar πρωτοτυπιας θα παρεις.Μπραβο βρε.
Μερικες φορες ισχυει το :simple is best.Θα μαθεις κι εσυ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ginogsmOskar πρωτοτυπιας θα παρεις.Μπραβο βρε.
Για τις ντομάτες λές ; Ε..Αγγούρια σου πέταξα νωρίτερα φέτος πέρυσι και πρόπερσι και μία 6άδα σε τιμή ευκαιρίας. Μην βιάζεσαι....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πασχο μου φτανει και περισευει η χαρα που μας δωσατε ενα κρυο βραδυ τον δεκεμβρη του 2003
ελα, εχει και εναν παλτουδιαρη μονιμα τραυματια που ενα απογευματακι στην νεα σμυρνη σας αλλαξε τα φωτα
-
Μια χαρα τα καταφερε ο γαυρος. Το μονο που δεν μου αρεσε οτι παρα εδειξε σεβασμο στους Αγγλους.
Τιποτα δεν εχει κριθει. -
ελα, εχει και εναν παλτουδιαρη μονιμα τραυματια που ενα απογευματακι στην νεα σμυρνη σας αλλαξε τα φωτα
Συνεχιζεις και κοντραρεις βλεπω...Βρε μη κοντραρεις ρε σου λεω...4-0.-
-
Τσέλσυ-αλ τσαντίρι ξερό διπλό. Όταν ο Λάκης δεν διαπλέκεται έχει γούστο.
ΥΓ:Εκείνος ο μπακαλιάρος ο Μπελούτσης μεγάλη παικτούρα Next για πλυντήριο...
ΥΓ2:Το έχει αποδείξει και ο Παναθηναικός παλιότερα και μάλλον καλύτερα. Αν αμύνεσαι σωστά και οργανωμένα (10 στη μεγάλη περιοχή και ένας φουνταριστός έξω από τη μεγάλη περιοχή...σου )μπορείς να καταφέρεις το φαινομενικά ακατόρθωτο, 0 παθητικό. Για ενεργητικό δεν τίθεται φυσικά θέμα.
Εν ολίγοις η μόνη επιτυχία του γάβρου ήταν η αποτυχία της τσέλσυ να παίξει την μπάλα που ξέρει.Το χουμε δει το έργο πάμπολες φορές και στο δικό μας καράβι πρωταθλήματος σε παιχνίδια 'μικρών' με 'μεγάλους'. -
σας επιασε μλκες το παλτο που σας καρφωνε ρεεεεεεεε
Champions League 2007-08